Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz PRO-peller #35755 üzenetére

O ize....az jut eszembe a hozzaszolasodrol mikor bementem a ferenc krt (azota korvin koz)-nel levo fotos boltba 2003-2004 kornyeken, es erdeklodtem a gepek irant..majd csodalkozva vettem eszre, hogy se panasonic, se samsung, se hasonlo nincs a boltban, pedig az interneten talalt muszaki adatok alapjan best buy-ok voltak...az elado csak annyit mondott..."egy nikon, vagy cannon osszefirkalja a samsunghoz hasonlatos gepek kepeit"...nem teljesen ertettem mit is jelentett (mint most nalad), de meggyozott, hogy nikont vegyek :DD

akkor vettem (igaz akkor volt valami 140k), 4megapixeles, az optikaja "kis" vacak....legutobb mikor lattam 10k korul hirdettek hasznaltan. De azt mondjatok, hogy 40-50k-ert nem kapok olyan kompakt gepet ami kepminosegben hozza a 8evvel ezelotti gepem szintjet? ...egyik szemem sir a masik nevet ha igy lenne/van.

Amugy sosem hasznaltam max felbontason (altalaban 1600x1200-al megvoltam elegedve...a cf kartya hatarai miatt leginkabb)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák