- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
PRO-peller #35755 üzenetére
O ize....az jut eszembe a hozzaszolasodrol mikor bementem a ferenc krt (azota korvin koz)-nel levo fotos boltba 2003-2004 kornyeken, es erdeklodtem a gepek irant..majd csodalkozva vettem eszre, hogy se panasonic, se samsung, se hasonlo nincs a boltban, pedig az interneten talalt muszaki adatok alapjan best buy-ok voltak...az elado csak annyit mondott..."egy nikon, vagy cannon osszefirkalja a samsunghoz hasonlatos gepek kepeit"...nem teljesen ertettem mit is jelentett (mint most nalad), de meggyozott, hogy nikont vegyek
akkor vettem (igaz akkor volt valami 140k), 4megapixeles, az optikaja "kis" vacak....legutobb mikor lattam 10k korul hirdettek hasznaltan. De azt mondjatok, hogy 40-50k-ert nem kapok olyan kompakt gepet ami kepminosegben hozza a 8evvel ezelotti gepem szintjet? ...egyik szemem sir a masik nevet ha igy lenne/van.
Amugy sosem hasznaltam max felbontason (altalaban 1600x1200-al megvoltam elegedve...a cf kartya hatarai miatt leginkabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged