Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz PRO-peller #35755 üzenetére
O ize....az jut eszembe a hozzaszolasodrol mikor bementem a ferenc krt (azota korvin koz)-nel levo fotos boltba 2003-2004 kornyeken, es erdeklodtem a gepek irant..majd csodalkozva vettem eszre, hogy se panasonic, se samsung, se hasonlo nincs a boltban, pedig az interneten talalt muszaki adatok alapjan best buy-ok voltak...az elado csak annyit mondott..."egy nikon, vagy cannon osszefirkalja a samsunghoz hasonlatos gepek kepeit"...nem teljesen ertettem mit is jelentett (mint most nalad), de meggyozott, hogy nikont vegyek
akkor vettem (igaz akkor volt valami 140k), 4megapixeles, az optikaja "kis" vacak....legutobb mikor lattam 10k korul hirdettek hasznaltan. De azt mondjatok, hogy 40-50k-ert nem kapok olyan kompakt gepet ami kepminosegben hozza a 8evvel ezelotti gepem szintjet? ...egyik szemem sir a masik nevet ha igy lenne/van.
Amugy sosem hasznaltam max felbontason (altalaban 1600x1200-al megvoltam elegedve...a cf kartya hatarai miatt leginkabb)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest