Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszi77
csendes tag
válasz titus26 #35397 üzenetére
Nem természetesen, nem hanem PC-re kell a driver a ES25 nek.
A menüben auto, számítógép, nyomtató lehetőségek vannak.
Én számítógépet választottam, a használatiban az áll, hogy ilyenkor elsötétül a gép LCD-je és villogni fog az állapot LED ha létrejött a kapcsolat. Ez mind bekövetkezik, de számítógép nem látja mint meghajtót. A használatiban még az is áll, hogy előbb be kell helyezni a cd-t amin a Samsung digital camera installer van. Na ez a cd nincsen nekem nem lehet, hogy ez a baj? . -
scarabaeus
őstag
Persze, csak a múltban ez volt a módi, azok közé az oprendszerek közé, és a mass storage módot hírből sem ismerő fényképezők közé csak a speckó driverekkel lehetett hidat verni. De pl. a Canon által is kedvelt PTP mód sem egészséges, az is korlátoz, ha újabban már oprendszer szintű kezelése is van. Sok kis Fuji is Intézőben/Explorerben megjelenő eszköz, tán a mai napig is, nem betűjeles meghajtó a meghajtók közt. Egy kártyaolvasó mindig meghajtó, és nincs gondja, milyen az adatirány, milyen kiterjesztésűek a fájlok stb.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
30k körüli "best buy" kompaktot keresnék. Nem saját használatra kellene egy ismerős kérdezte, hogy milyen gépet vegyen. Nem nagyon vagyok képbe a mostani kompaktokkal. Általános felhasználásra nyaralás stb. A lény, hogy relatív kicsi legyen, ne legyen az, hogy nem viszi magával mert esetleg kényelmetlen hordozni.
-
szg88
őstag
válasz scarabaeus #35389 üzenetére
Nem a f.gépre akarja a drivert, én úgy értettem
-
scarabaeus
őstag
válasz Oszi77 #35388 üzenetére
Megnéztem a kézikönyvét, elméletileg nem kell hozzá driver, a CD-jén a kézikönyv és valami képszerkesztő program van. Szintén elméletileg, meghajtóként meg kellene jelennie a csatlakozás után. Ha nem, egy-két ezer Ft-ot akkor is megér egy kártyaolvasó, ami sose finnyás. (Persze a kártyaolvasó használata - kábeldugdosás szintén olyan hitvita, mint az AA - LiIon akku hitvita, mindkettőben szilárd álláspontom van nekem is, másoknak is )
-
Oszi77
csendes tag
Kérem segítsen valaki, van 1 samsung ES25-ös digitális fényképezőgépem, de sajnos nincsen hozzá driver. Hogyan tudnék ehhez hozzájutni. A hivatalos honlapon már próbáltam.
-
scarabaeus
őstag
válasz mefistofeles #35385 üzenetére
Egyikről sincsenek tesztjei a "nagyoknak", képek is alig vannak.
A pbase képhalmaz általában csökkentett nagyságú és/vagy a felhasználók által módosított képeiből az FE-45 párszáz db (ahogy nézem, egy felhasználó ugyanazon mostoha körülmények közepette elkövetett párszáz képe), valamint az FE-310 párszáz képe, ott több felhasználótól, a képek alapján. Nem annyira alkalmas ez a képhalmaz összevetésre, úgy általában semmire, más meg nincs.Quoth the Raven "Nevermore."
-
Drughi
addikt
Üdv,
Egy hölgynek kellene egy teljesen alapfokú masina.
Évi 8-10 alkalommal lenne használva maximum, így erre a célra tökéletesen megfelel a belépő szint.Ami a legfontosabb hogy szép képet csináljon teljesen automatán. Főleg a szabadban lenne használva, beltérben kevesebbet.
Árkategória: 28e (akkuval együtt)
Lehet elemes vagy akkus is, de az árba már kompletten férjen be.
Amiket eddig néztem:
- Nikon L25 - 16.000Ft + akku
- Fuji JX300 - 23.000Ft akkuval
- Fuji T200 - 28.000 AkkuvalEsetleg más?
Legolcsóbban a nikonnal jönnék ki és tetszene is a gép.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
mefistofeles
addikt
válasz scarabaeus #35384 üzenetére
Figyi én full "zöld" vagyok azt se tudom melyik adat a látószög! Nekem tényleg csak arra kell, hogy élvezhető minőségben lekaphassam a gyerekeket a vízben, a naplementét meg mittomén.... mindenféle bonyolult beállítás nélkül. Szóval ha ez a kettő van mondjuk hasonló árban akkor mégis melyiket választanád?
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
scarabaeus
őstag
válasz mefistofeles #35383 üzenetére
Nem mintha nem ezt a látószöget használtam volna egy évtizedig, de az utóbbi pár év nagyobb látószöges tapasztalatai alapján utazásokhoz, nyaralásokhoz jobb lenne nagyobb látószög.
-
darthwolf
csendes tag
Sziasztok! Van egy Fujifilm FinePix S4000-es gépem. Részben anyagi meggondolásokból, tervezem az eladását és egy régebbi gép vásárlását. Az egyik jelölt a Fuji S5700, korábban volt ilyen gépem, és sokkal jobbnak tűnt a 4000-esnél. Viszont szóba jöhet a Canon PowerShot S2IS, vagy S3IS is. Ezeket nem ismerem, melyik lenne a jobb választás? (25-30000 körüli árban gondolkodom.)
-
titus26
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, gép vásárlás előtt állok. Van két kiszemelt gép, az egyik a Nikon Coolpix P510, a másik pedig a Canon Powershot SX40HS. Vélemények, érvek érdekelnének, esetleg tapasztalatok.
Kösz titus26 -
titán
válasz Mhamster #35375 üzenetére
Én élek-halok a jó vételekért. Ha valamit nem tudok kiemelkedően jó ár/érték arányon megvenni, akár használtan, akár újonnan, akkor inkább kihagyom, és nem veszek semmit. Azt pl. el se mondom, hogy mennyiért vettem a PL1-t újonnan, mert itt páran rögtön kardjukba dőlnek.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Mhamster
tag
válasz schawo #35374 üzenetére
Én alapvetően nem szoktam, de a laptopomat így vettem a vaterán fél éve egy (azt hiszem) 1-2 értékeléssel rendelkező embertől. Lenovo X201, garanciális, azért adta el, mert a két macbook mellé ajándékba kapták, szinte karcmentesen, 9 feltöltéssel vettem meg 148-ért. Most újonnan még mindig 300 környéke.
Canon AE-1 + Yashica 124 G
-
titán
Akkor azért ilyen a véleményed, mert nincs benne tapasztalatod.
Csak az elmúlt 2 évben használtan vettem:
Hangfalakat: 100k (1 évesen)
Erősítőt: 40k (40 évesen)
DAC-ot: 110k (5 évesen)
FW interfészt: 60k (3 évesen)
4 objektívet: 8-15k (20-40 évesen)
Filmes gépeket: 10-15k (30-40 évesen)
Fejhallgatók garmadáját: 15-40k (10-40 évesen)Ez kb 25-30 darab kütyü, olyan 600k összértékben, ebből 0, azaz zérus, volt hibás, és azóta is mindegyik tökéletesen működőképes. Ha ezeket, vagy ezek megfelelőjét újonnan kellett volna megvennem, akkor olyan 2-3 millát hagytam volna ott.
Én ezért merem ajánlani bárkinek a használt termék vásárlását.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz schawo #35361 üzenetére
A G9-cel az a bajom, hogy nincs hozzá töltő, ami azért így eléggé érdekes lenne, tovább a videó sem 720P, de talán ezzel ki tudnék egyezni.
A Nikon meg tényleg gyanús és messze is van nekem.
Amúgy a G9 képminősége az, amire azt mondom, hogy ez tökéletes számomra. Ilyen kéne 50k-ért.
-
Vasinger!
nagyúr
Mi lenne ha annyit módosítanék a keretemen, hogy használt piac is szóbajöhetne, nem csak új és akkor kb. arra lenne 45-50k max.
Gondolom így már lehetne Canon 130 IS-nél jobbat venni, vagy tévedek?
Most a Panasonic TZ szériájával szemezek, de felemásak a benyomások.
-
szg88
őstag
Pár év és lesz ilyen sonyba 1 2/3"-os érzékelőn.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
-
barnamo
tag
válasz schawo #35343 üzenetére
Főleg, hogy ugye 3 napja van csak digitális gépen, eddig csak telefonnal.... egy kissé el vagyok még veszve. Eddig kb semmi fogalma nem volt ISO.ról vagy bármi másról, de napi 200 kép és bele fogok biztos jönni egyszer Csak jó volna egy hozzáértő a közelemben a gyorsabb tanuláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Újabb szériájából a Panának vagy az Oly-nak nincsen esetleg hasonló képességű mint a más kifutott modelljükből?
Mert számomra tényleg látványosan jobb képet készítenek, mint a Canon, persze ahogy nézem drágábbak is...
Lehet, hogy megpróbálok együtt élni a Canon gyengeségeivel, csak 40-45k-ért többet várnék, de ezek szerint magasak az elvárásaim.
Nagya21:
Esetleg használt piac?
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
válasz Vasinger! #35348 üzenetére
A TZ8 nem rossz, az Oly mintha kicsit jobban CA-zna (viszont a tesztképek Magyarországon készültek! ), de ISO400 felett ugyanúgy elfelejthető mindkettő, mint a Canon. A nagyobb probléma, hogy gyakorlatilag beszerezhetetlenek, mivel már rég kifutottak. TZ8 még van pár kétes kinézetű webshopban, de szinte biztos, hogy legfeljebb rendelésre, egyszer, talán, és használhatatlan garanciapapírral.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, jó hogy ajánlottad a Main Rivals szekciót, mert találtam ott olyat, ami szerintem jobb képeket csinált mint a Canon.
A következő fényképezők tűntek jobbnak nála:
Olympus Mju 9010 Review
Panasonic Lumix DMC-TZ8Vélemény?
-
csakb
őstag
válasz Vasinger! #35346 üzenetére
"1 megapixeles kamerával szebb képet csinálok. Teljes homály."
A megoldás baromi egyszerű, ne nagyíts rá a képekre. A legjobb, ha eleve 4-6 Mpx-en használsz egy kompaktot, mert akkor nem is tudsz belenagyítani. Jobb alternatíva nincs, főleg ebben az árkategóriában. Ha pixelkukkolni akarsz, akkor most felejtsd el a kompaktokat, és gyűjtsd a pénzt MILC-re, vagy DSLR-re.
A photographyblogon nézd meg a Main Rivals szekciót, és azoknak a képeit. Egyik sem lesz jobb. Ráadásul ugyanúgy kifutott modellek, mint az SX130.
-
Vasinger!
nagyúr
Tudnátok mást ajánlani a Canon 130 IS helyett?
Most hogy komolyabban utánanéztem, túl vagyok jó néhány tesztfotón nem alakult ki túl fényes kép róla.
A színek és a dinamika jó, nem ég be és élénk színeket ad vissza, viszont a zaj és az élesség a részletesség rovására megy. Szinte majdnem az összes képen észre lehet venni valamiféle életlenséget, mintha nem lenne fókusz, ami nekem nem nagyon tetszik.
Persze ezek csak teljes nagyításnál látszanak.
Pár példa:
Makró: [link] Mintha festették volna. 1 megapixeles kamerával szebb képet csinálok. Teljes homály.Makró 2 NIncs részlet. Nem látni a kis pihéket, csak egy nagy csomót, mert el van mosva. Összehasonlításként egy 50k-s mobillal készített kép: [link]
[link] Itt teljesen elhalálozott.
[link] Tájkép. Ránagyítok és az épületek teljesen homályosak.
De még linkelhetnék jó párat. 40k-ért többet várok el egy fényképezőtől.
Kicsit olyan, mintha egy 8 megapixeles szenzor lenne és azt nagyítanák fel ügyesen 12-re..
Tehát 50, max 55k-ig nincs valami jobb választás ami a fenti hibákkal nem rendelkezik, vagy nem ennyire vészes?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz barnamo #35337 üzenetére
A probléma valóban az alacsony ISO-ból fakad. Mivel kevés volt a fény és alacsony az érzékenység (valószínűleg fix érzékenységre állítottad), ezért lett 1 másodperces a záridő, így nem csoda, hogy bemozdult. Hidd el, senki sem nevet ki, vagy gondol rosszakat rólad, mindenki tanulta/tanulja a fotózás technikai részleteit.
Javaslom, hogy állítsd auto ISO-ra, és jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Nem találtam megfelelő topikot..
Egy beárazáshoz kellene kis segítség:
Van egy Pentax Espio 738s típusú hagyományos gépem. Régen komoly pénzbe került, így gondoltam továbbadom. Kitűnő műszaki és esztétikai állapotba van.
3x optikai zoom, autófókusz, képstabi....
Mennyit érhet?
Előre is köszönöm!
Xiaomi 14T
-
barnamo
tag
Valóban 80-on volt az ISO, az utolsó képen legalábbis, ami még megvan, azóta meg nem sikerült rossz képet csinálnom, mert feljött a nap.
http://kepfeltoltes.hu/120621/IMG_0097_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kicsit túl nagy ügy kerekedett a bénázásomból, de nekem nagyon jól jön mások tudása, mivel nekem még nincs, eddig egy minden beállítást nélkülöző gépem volt csak, aminél még a telefonom is jobb képeket csinált. De elszánt vagyok, így ha kicsit későn is kezdtem azért is megtanulom, a kísérletezgetés mostantól már ingyen van.
Más: az irfan view nem tudja elforgatni az elkészült képeket: elforgatom, elmentem, de amikor megnyitom megint az eredeti állapotában van. Évek óta ezzel méretezek és forgatok, ilyet még nem tapasztaltam. Csak az s100-al készült képeknél.
[ Szerkesztve ]
-
Mhamster
tag
Vagy ha P módban használod, lehetséges még, hogy az ISO állítás nem auto-n van, hanem rajta hagytad 100-on(200,400), amit sötétben hosszú záridővel kompenzál. 1/3-1/6od meg tuti nem tartasz ki bármilyen jó is a képstabi az S100ban.
-
scarabaeus
őstag
válasz barnamo #35331 üzenetére
"Izzólámpáns és fluoreszcens esetben biztos hogy be fog mozdulni"
A fehéregyensúlynak ehhez csak annyi köze lehet, hogy lehet következtetni, valószínűleg azért állítottad be, mert esti szobai képekről van szó. Van egy fényerős nagylátóval kezdő objektíved, van a képstabilizátor (ami, ahogy elnézem, az SX240-260-ban is ugyanaz a hétmódú amúgy), ami megtöbbszörözi a régi reciprok szabály által javasolt záridő-minimumot, de mindez nem jelenti azt, hogy innentől nincs, nem lehet bemozdult kép, ez túlzott elvárás. Stabilizátor nélküli és kevésbé fényerős gépek még hamarabb készítenének bemozdult képet ugyanott. Ha majd felkerül a kép, kiderül, mennyire volt jogos az elvárás (mehet akár kepfeltoltes.hu-ra is, úgy gondolom, ott sem módosítanak a képen feltöltés után).
-
barnamo
tag
válasz schawo #35332 üzenetére
a képet viszont nem tudom feltölteni, akárhogy méretezem és vágom, nem megfelelő... a pixel és a mb is a megadott értéken belül van pedig
Most megint lemerültem, majd reggel visszatérek rá, meg netezek kicsit majd a képstabilizátorával kapcsolatban. és kipróbálom ugyan azt a témát minden zoom értékkel,
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz barnamo #35331 üzenetére
A bemozdulás veszélyének mértéke erősen függ a zoom mértékétől. Többszörösen is.
1. A triviális ok, hogy minél nagyobb az ekvivalens gyútáv, annál rövidebb záridővel fog bemozdulni. A stabi nélküli kitartásra van egy reciprokszabály: Az ekvivalens gyútáv (mondjuk 120mm) reciprokát (1/125s) lehet kitartani stabi nélkül. Jó kézzel és általában.
2. A kevésbé triviális ok, hogy az S100 objektívje a zoom növelésével rohamosan veszíti a fényerőt, tele állásban már igazi fénycsapda. Ezáltal növelni kell a záridőt, hogy ugyanazt a képet el lehessen készíteni, a hosszú záridő pedig az álmoskönyv szerint sem jelent jót a bemozdulás szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
barnamo
tag
válasz schawo #35330 üzenetére
P és auto, a manual még nincs teljesen átolvasva, mivel nyomtatva nem kaptam angolt csak CD-n pdf-ben, monitoron meg nem nem igazán szeretek hosszasan olvasni főleg ha kint vagyok terepen,. majd apránként
Izzólámpáns és fluoreszcens esetben biztos hogy be fog mozdulni, eddig kb mind. de auto módban is, ha nincs elég fény.
Fura hogy egyszer nagyon jó képeket csinál, 1:1-ben is látszik minden szőr a macskán, máskor meg akárhogy próbálkozok, mind bemozdul.
A képstabilizálás meg nekem nem egyértelmű mikor is van bekapcsolva, pl ha módot váltok akkor mi marad meg a beállításokból.
Gyakorlok, két nap alatt már 3x lemerült, csak el vagyok veszveMost csak ez az egy van amit még nem töröltem.
Valószínűleg a hozzánemértésemmel bénázok, de rá fogok jönni mi a gond
[ Szerkesztve ]
-
barnamo
tag
a canon s100 és az sx240 között a képstabilizálás volt a fő dilemmám, hogy melyiket, és az s100-nál tényleg kicsit sok a bemozdult kép.A kezem túl remegős, vagy valami beállítást nem találtam még meg?
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz Vasinger! #35326 üzenetére
Nekem akár mennyire is meggyőző volt az sx 220, mégis elmentem megnézni milyen kézben mielőtt megvettem pedig nem volt közel a bolt (mondjuk én szőrszálhasogató tudok lenni ha pénzt kell költeni )
Mivel az első géped lesz, egy olyan helyen ahol sok gép van kitéve, jobban össze tudod hasonlítgatni más gépekkel is.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Vasinger! #35324 üzenetére
Tudod, nem szeretjük az utólagos sírást, úgy mint:
- hú, milyen szar az anyagminősége
- hú, de kényelmetlen
- hú, milyen nehéz
- mi, ez a mini kijelző
- mi, ez a batár nagy kijelző
- miért ilyen ronda ez az ezüst szín
- de rossz helyen van ez az expo gomb
stb.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet körülnézek majd MM-ban meg Euronicsban, de igazából ha nem annyira meggyőző akkor sincs más választásom, nem?
Meg igazából az olvasott vélemények alapján nagyon jó kis gép.
schawo:
Ha ezek közül valamelyik is bejönne, akkor ugyanúgy fent áll amit feljebb írtam, nincs nagyon jobb nála és ha lenne is az se biztos, hogy tökéletes lenne.
De ha tehetem kipróbálom. Már csak kéne találni egy helyet ahol van, mert nem mai típus..
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Dzsana #35310 üzenetére
Ez fura, hogy a kisebb típusszám készülék a jobb.
Akkor 130 és 150 között, a 130-at érdemes választani?
A 150-nek az az előnye, hogy több helyen kapni, de 130-at is kapni, csak kevesebb helyen.
Akkor biztosan jól járok egy SX 130 IS-sel? Nem fogom megbánni? Nincs jelenleg most ennél jobb vétel 50k-ig?
Elnézést, ha néhol idegesítő már az alaposságom, de nem 1 évre szeretném venni, hanem többre, tehát a megbízhatóság is fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sikerült lenyomni a választékot 3 készülékre:
Canon SX150 IS 46k
Olympus 620 UZ 52k
Nikon L310 ~56kTi melyik mellett döntenétek és miért?
-
törölt tag
válasz Mhamster #35316 üzenetére
Mk3 volt az elso, amit akartam. De jpeg-ben tul erosen zajszur meg offon is, raw-ban fotozom mindig. Raw-ban a D800-zal kb. 1:1, de ha a D800-at lemeretezed 36-rol 22 MP-re, odaverte az Mk3-at. Dinamikaban a D800 cipora veri a Canont es en (sajnos?) neha korrigalgatok itt-ott. Videoban Canon jobb, de engem az nem erdekel, csak meg kell turnom, mert beletettek mindkettobe. + usb3, sdxc uhs-i, szoval egyertelmuen D800.
-
Mhamster
tag
válasz #40935168 #35314 üzenetére
Az úgy azért más kategória, bár én próbáltam D800-MkIIIat, is háát
Kompaktban 30ért ha még találsz van Ixus115, ennyiért nem nagyon kapsz máshol cmos szenzor, jó kis gép, egyszerű kezelni, fém ház. Egyszóval bestbuy.
Nikon 3200ban digitális stabi van, ami=azzal hogy nincs. 3300ban is. Akkor már inkább 35ezer és Powershot 3300 IS, de az Ixus115 még mindig jobb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Coolpix S3200 pl ? Van kompaktokban is kepstabi ? (pl ebben)
-
törölt tag
Sziasztok, edesanyamnak keresek vmi szebb kepu kompaktot 30e korul, tudtok esetleg ajanlani vmit?
(Nekem Canon DSLR-em van es valtok Nikonra, de kompakt passz).
-
mrpet
tag
válasz stevewonder #35287 üzenetére
igen, így olcsóbb, de nem is értem miért ilyen drága az XD...
-
CHIPman
nagyúr
válasz szumoo #35301 üzenetére
De.
schawo: Nem szokott meg semmit, mondom, csak exponálógombig jutott maximum. A többit tőlem kérdezte, nekem meg aztán tökmindegy, hogy milyen menüben találom meg fél perc alatt, amit kell. De ahogy nézem, a Canonoknál specifikációban jobb a Fuji. Tévedek? Meg érdekelne, hogy vajon mekkora lehet a maximum fájlméret videóban(gyári odlalon nem találom). Egy gagyi Fuji 1GB-ot tud maximum egyszerre, nem lenne rossz, ha ez többet is kipréselne...
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
titán
válasz Vasinger! #35299 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárki is az Orosz bárkát akarná leforgatni egy SX130-cal. Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, amikor 10 perenként nem lehet megszakítani a felvételt, hogy új snittet kezdjen az ember.
(#35300) CHIPman
Tulajdonképpen elmegy. Alternatívaként a Canon SX130/SX150 tudom ajánlani. De ha már hozzászokott a Fuji menüjéhez, kezeléséhez, akkor hajrá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest