- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Kicsit off kérdés, de ez a topik pörög, szal remélhetőleg hamarabb választ kapok.
ATi HD5970 2GB-nak elég egy Corsair VX450?
Konfigom cuccaimnál.PSN: ne0teric_sAN
-
dokee78
félisten
Bocs,de végig olvastál mindent?
Nem én hoztam fel:Qru
"Hatásfokra azonosak, de a CTG erősebb 12V-on 48W-al. Viszont az FSP-nek van 1 db 8-as PCI-E csatija is a CTG-nek meg csak 2db 6-os.
Fsp 5 sata 5 molex. CTG 6 sata 3 molex."
boxer666
"nemtudom neked miféle CTG-d van de az enyémen van 8Pines CPU csati..
tévedni emberi dolog
Szerk.: sorry nem szóltam, azthittem cpu csatiról van hablaty "
dokee78
"CTG-nek 2x6+2pin.(Kár,hogy nem lehet összepattintani a 2+6-ost.)
Ha a képen ez az?" -
Gucunja
aktív tag
FSP Blue Storm II vagy FSP SAGA II ????
-
Qru
MODERÁTOR
Ott a pont, az Delta beles volt tényleg. De ettől függetlenül sikerült addig kergetni a csoró Q6600-ot hogy kevés lett neki a 18A. Most már egy irodai gépben "pihen" és kocog alapon. Szép kis nyugdíjas éveit tölti.
mod:
dokee78: A Honlapjuk szerint csak 2db 6-os van rajta... [link]
De így képről határozottan 6+2-esnek tűnik. Az összepatinthatóság meg csak magasabb kategóriában jár (de miért?!) TX650-en összepatintható pl.
kungzi: CWT beles a többi (Dyno: most eltaláltam már?! ) SeaSonic azok jobbak. VX450 vagy 650-eset nézzél.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kungzi
veterán
és corsair VX550W milyen?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz boxer666 #3789 üzenetére
Értem, köszi
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
boxer666
tag
válasz ilovedigweed #3786 üzenetére
még annyit hozzáteszek hogy igaza van fórumtársnak hogy ha kipróbálod abból gondod nem lesz(term. mert van rajta védelem), de szerintem mindenképp szerezz be erősebbet mert ha még el is birja valószinüleg rendesen meggyilkolja a kis 300-ast
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
boxer666
tag
válasz ilovedigweed #3786 üzenetére
a CTG500-al még akkor is elmegy ha mindent agyontuningolsz még egy 4870x2-őt is elvisz nagykinlódva, szerény véleményem szerint
(#3788) Dyno
hozzáteszem csak a 24 pines harisnyázott[ Szerkesztve ]
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
Dyno
veterán
Anno pont ezért cseréltem le a CWT beles Chifimet
Neked GPS-500AB_A volt nem?Ha jól emlékszem, az emg bizony Deltaa beles.MEg CWT beles Csifi csak a 650-es CFT-től felfelé vannak meg az új Nitro széria.
(#3785) kungzi : Már írtam, hoyg telejsen rendben van amit néztél.Csak emgint megy a félre értések hada....
(#3786) ilovedigweed: MEgkell probálni hogy elbírja-e a a mostanid, baja nem lehet amx lekapcsol, de mindenkép javallot egy ctg500.
(#3787) boxer666 : Azt is ted hozzá hogy csak a 24pin harisnyázott.
[ Szerkesztve ]
-
boxer666
tag
én erre a csifi ctg 500-at tudom ajánlani
20A minden irányba, van kábelharisnya, eddigi észrevételeim szerint az árammal jól gazdálkodik, nem vesz fel többet mint amennyire szüksége van, halk is nagyon, alsó tápos házba nem tudom jó-e (nem sürün találkozok olyannal)
12-13k-ba kerül általábaaz én mondhatni kis fogyasztású konfigommal full terhelésen 160W-ot vesz fel konnektorból, és ebbe még benne van a monitorom is ami egy 19" LG LCD szóval szerintem minden olyan konfigot elvisz amibe 1 videókártya van.. pl.: i7 980X+5870
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok.
Táp gondjaim vannak. Vásároltam egy gts 450oc vga kártyát és későn vettem észre hogy kevés hozzá a tápom.
Jelenlegi konfigom:
alaplap: Gigabyte GA-M68M-S2P
Processor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+
ram: Kingmax KLDE88F-B8KU5 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
Kingmax KLDE88F-B8KY6 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAMVideokártya: Gf 8600gt
Hdd: SAMSUNG HD322HJ SCSI Disk Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó: HL-DT-ST DVDRAM GH22LS50 SCSI CdRom Device
És ez a tápom van jelenleg
(tervebe van véve egy CTG500-as táp vásárlása)Szerintetek elmenne ez a konfig a gts 450oc 1gb-al mindenféle tuning nélkül?
A válaszokat előre is köszi
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
-
boxer666
tag
-
Qru
MODERÁTOR
De várjál, akkor is csak 18A-t ad le egy ágon. Tehát pl a proci nem vehet ki csak 18A-nyi kakót (arra csak egy ágat tudsz bekütni ugye), míg a CTG-n 20A-nyit. A kombinált terehelés ettől lehet az FSP-n 18+18 de ha egy ágon 18A fölé szaladna (vmi űberül meghúzott Q6600 vagy i7 900-as esetén pl) akkor a védelem közbeavatkozik.
Anno pont ezért cseréltem le a CWT beles Chifimet, mert korlátozott a tunigban a 18A-es ága. Persze ez inkább csak elméleti kérdés most, mert az nem köznapi eset, hogy 18A ne legyen elég 12V-on.
#nincsbennetarcsi
-
14adam
addikt
fsp kb 30wattal erősebb 12v-s ágon
(#3764) Balupapa pár sorral feljebb írtam,hogy ismerősömnek is 400-as zene van és i7+5850-et viszi úgy,hogy mindegyik húzva van és semmi légmozgás. Neked is elég lesz ha tuningolsz akkor is
-
xmad
őstag
melyik az erősebb, jobb táp szerintetek?
chieftec CTG 500 vagy FSP bluestorm 500 80 plus bronze
(én nem akarom le cserélni az enyémet csak érdekel)
megéri a plusz pénzt a 80 plus bronze? bár ki tudja hogy meglátszik-e a villanyszámlán
-
kungzi
veterán
-
boxer666
tag
válasz dokee78 #3768 üzenetére
nekem végülis elég lett volna egy FSP 400 is bőven és csak 8000ft kb, de végül úgy döntöttem hogy több kábel meg van 8PIN-es csatlakozó rajta meg azért csak 500W megéri a +4-5000-ret
-
boxer666
tag
na megvettem a Chieftec CTG-500 80P-t
döbbenetes.. a régi táp 210W-ot vett fel, ez meg 160-at.. kis különbség
kábel van annyi hozzá h alig férek tőle a házba azzal nincs gond.. és olyan halk h komolyan hallani alig lehet ha odarakom a fülem..én 13.200Ft-ért vettem. ennyit biztosan megér
CHIEFTEC CTG-500 80P
AJÁNLOM!"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
deadelon
aktív tag
ezt pedig megúszná a hx feléből:[ Sapphire FirePSU 625W] állítólag 99%-ban megegyezik a az Enermax Modu82+ 625W táppal.itt írnak róla:[enermax tápok]
ismerős megrendelte és visszaigazolták,tehát túl nagy elírás nem lehet az ár de érdemes felhívni őket.Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
Balupapa
senior tag
SZiasztok
Azt szeretném csak megkérdezni, hogy szerintetek egy FSP Zen 400W-os táp elég lehet e az alábbi konfigurációra.
Asus P7P55D
i5 750 alapon
5770 alapon
2x2GB DDR3
2 HDD
2 ODD
+2-3 ventiés hogy esetleg egy kis tuning is belefér-e
_-=*WheelWhores*=-_
-
14adam
addikt
válasz Kephamos #3762 üzenetére
Ha
12v-t akarsz mérni akkor : sárga+fekete
5v-t akarsz mérni akkor: piros+fekete
3.3v-t akarsz mérni akkor: narancs+fekete
5vsb-t akarsz mérni (készenléti,nem kell bekapcsolni a tápot hozzá) akkor lila+feketePróbáld meg minél jobban leterhelni ha nincs gép amire rákösd akkor megteszi pár izzó is. Akkor jó,ha 5%-on belül vannak a feszek meg ha nem ingadozik. Ha nincs lap mivel beindítsd akkor zöldet+feketét kell összezárni egy dróttal (de legyen rajta terhelés mert nem indul el)
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Hali!
Egy buta kérdés:Rendelkezésemre áll egy 400-as Chieftech táp és egy multimeter. Hogyan tudom megállapítani, hogy jó-e a táp, vagy mehet a kukába.
-
boxer666
tag
valaki tud valamit ezekről a tápokról?
Asus Raptoxx 400W 12 cm vent. RT-400
Asus Raptoxx 500W 12 cm vent. RT-500fentebb leírtakba csak kötekedtem :d
-
Qru
MODERÁTOR
Nyamm, pont ettől tartottam. Vetetek vele egy HX650-et, akkor W szám-megalomániája is ki van elégítve, meg rendes SS beles táp aminek a hatásfoka sem a béka hátsója alatt van... és még olcsóbb is lesz.
Thx! Ezt a színes dolgot nem is tudtam. De most már akkor...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Dyno
veterán
válasz boxer666 #3756 üzenetére
szerk.: vitatkozhatunk hogy a táp a konnektorból felvesz vagy lead
Output nem input, nem a a fogyasztás van ráírva egy tápra, hanem a teljesítménye, és ugye ha éppen annyit teljesít amennyi rávan írva már többet fog fogyasztani a hatásfok miatt.
Azt hiszem okkal "kötöttünk" belédTovábbá, de van 6K-ért normális táp, fenntebb linkeltek, sőt kedves fórumozó azt is megemlítette, hogy jó neki a használt is.
[ Szerkesztve ]
-
boxer666
tag
megkell enni titeket
ő kérdezte mi van 6000-ért én meg mondtam hogy noname ratyik.. de nézd meg mondok valamit és mindenki belémköt
tisztába vagyok vele hogy márkás mindet leadja ami rá van irva de jelen esetbe nem mindre voltunk kiváncsiak, mivel amúgy gondolom mindenki tudja hogy márkásabból a 350 az 350..kösz hogy hülyének néztetek, nincs harag
szerk.: vitatkozhatunk hogy a táp a konnektorból felvesz vagy lead
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz boxer666 #3750 üzenetére
nagy W-ot vesz fel névlegesen az gagyi
Még a gagyi is lead nem fel vesz.....
márkásabból 350W is elég lehet neki, a jobbik fajtából, azok általába adnak le ~280W-ot
A márkás minőségi tápok leadják amik rávannak írva, csak ugye ahogy az első hsz.-ben is benne van a 12V-os ágok szoktuk figyelni, de ettől fügetlenül az 5V és a 3,3V-n leadott teljesítmény mindig megüti a ráírt teljesítményt, max akkor nem ha egy matricázó cég megvett egy belet ami minőségi, de ők felülértékelték, pl. 1,5Kw-os TT amiben 1KW-os CWT bél van.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz feltamadas #3753 üzenetére
5-6k-ért van újonnan, pl ipon-ban.
Írtam, hogy jó.Szerk.: Itt van pl egy hsz. a 430-asról: [link]
Én ezt ajánlom leginkább.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
14adam
addikt
válasz boxer666 #3750 üzenetére
mint ahogy a kollega is írta,veszélyes. Eurocase és többi okosságokból lesznek ezek: [link]
Vannak érdekességek,pl Intel lapon hamisított nippon chemi kondik...
#3753) feltamadas fsp apn esetleg? kevés a kábele de legalább halk és erős meg a hatásfoka is rendben van
Köszönjük mindenkinek aki tedd be képeket és leírást. Mások is nyugodtan küldhetik ha vettek valami új jóféle tápot és nem sok infónk van róla
Matthisa nah,pl azt se tudtam,hogy adda venti van bennük,matricáról a képet és a hátuljáról a képeket várjuk[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz feltamadas #3748 üzenetére
Szia!
Hipro 350W vagy 430W. Ezek nagyon olcsóak, minőségiek, csatlakozóval is jól el vannak látva és viszonylag halknak mondhatóak. De ennyi pénzért ne várd el, hogy 80+-os hatásfoka, és 5k-s ventilátora legyen egy tápnak.
(#3750) boxer666: Gagyi tápokat semmilyen körülmények között ne ajánlj. Nem az a lényeg, hogy fele annyit ad le, mint ami rá van írva, hanem, hogy nincs ellátva védelemmel, és veszélyes ipari hulladék.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
boxer666
tag
válasz feltamadas #3749 üzenetére
márkásabból 400 watt elég neki, pl a fentebb leírt FSP 400
ilyen gagyibbakból 500-550 a minimum pl codegen és társai, magyarán amin látod hogy olcsó és nagy W-ot vesz fel névlegesen az gagyiszerk.: márkásabból 350W is elég lehet neki, a jobbik fajtából, azok általába adnak le ~280W-ot
[ Szerkesztve ]
-
feltamadas
tag
6000-ft körül és a használt is jó csak halk legyen ,több típust ha lehet.
-
feltamadas
tag
Sziasztok kérdésem milyen tápot vegyek
DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz
Alaplap neve ASRock ConRoe1333-DVI/H
Rendszermemória 4096 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Sapphire Radeon HD4830 512MB -
Gucunja
aktív tag
Tudtok ajánlani egy nagyon halk, megbízható tápot 12-15környékén?
-
dokee78
félisten
Megbízható ez a táp?: EuroCASE PS-07 750 W
-
Matthisa
tag
HIPRO 430 W OEM
TÍPUSSZÁM:HPD4802RWB2LF01
Kábelezés: MOLEX Foxconn 3db egy ágon 72 cm+14 cm floppy csati a végén
SATA Foxconn 3db egy ágon 72 cm
Alaplapi 20+4 pin- ez gyengébb minőségű műanyag
VGA 6 pines 45 cm
CPU kábel 4 pines 45 cmFan: ADDA AD 12 12MS-A71GL
Képek hamarosan....
-
boxer666
tag
kösz az infót, akkor ha FSP-t veszek biztos nem fogok rákölteni +3000-ret ennyiért, nekem a teljesítmény a lényeg
valaki még annyi infót hogy az FSP 400APN ugye csúszós?
és nem tudja valaki hogy a csifi ctg-500 80p is csúszós vagy csapágyas?"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
14adam
addikt
egyik ismerősömnek is 400-as zene van a házába szinte semmi légmozgás és visz egy i7-et húzva és 5850-et. A 6870 fogyasztása kb az 5850-nek meg is felel tehát neked is vinni fogja nagyon szépen,főleg ha van valami légmozgás a házba akkor az se árt neki de megy ez teljesen passzívba (érdemes alsótápos házat venned ha semmi légmozgást nem szeretnél mert akkor nem a proci fölött lesz pont és nem kapná onnan a meleget
(#3734) boxer666 a ghn-nek több a csatlakozója és nem annyira zajos az áram amit kap a gép
[ Szerkesztve ]
-
boxer666
tag
Chieftec CTG-500 80p
elvileg ennek a tápnak könnyedén kéne vinni a konfigod, még akkor is ha tuningolsz, halk is
valóban elkéne bírnia egy 400W-os FSP-nek is, de azért én már aztmondom 450-500W-os MÁRKÁS legyen meg a biztonság kedvéértSzerk.: nem sok értelme van a zen-nek meg hasonló very low hangot kiadó tápnak, úgyanis egy sima márkás tápnak se hallani a hangját, általába minden másnak a hangja elnyomja őket
énis kérdezném a népet hogy mit tudtok róla, mi különbség van az FSP 400APN és 400GNH között? azon kivül hogy 3000-rel több a GNH.. elvileg mind a kettő 80+-os nem?
[ Szerkesztve ]
-
higbo
tag
Sziasztok,
Januárban tervezek venni egy gépet a következő configgal:
ermék típus Termék neve
Alaplap GIGABYTE GA-P55-UD3L
Processzor INTEL Core i5-760 2.80Ghz
Memória KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 XMP x2
Videókártya HD 6850 vagy HD6870, de csak 1 db
Merevlemez SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ
Optikai egység LG GH22LS50RBB Fekete OEM
Táp FSP BlueStorm Pro 500WA segítségeteket kérném, hogy szerintetek mennyire lenne értelme ennek a confignak egy FSP 400 Zen táppal? Ha dolgozni fogok a gépen jól jönne ha minél halkabb lenne, viszont nem jönne jól ha játék közben esetleg kikapcsolna....
Most éppen felment a Zen ára, de ahogy nézem szokott lenni az ip-ben 22000 HUF körül is. Szerény számításaim szerint beleférne a config a maxon hajtva is a 400W-be , de azért annyira nem értek hozzá és az előző 6 évben csak laptopjaim voltak. Ha szerintetek nem jó légyszi ajánljatok valami halk és jó tápot az akciós zen árának környékén.Előre is köszi,
-
Gucunja
aktív tag
FSP Zen 400W-ost keresek
-
Neck
veterán
Sziasztok!
Végülis nyugdíjaztam a 360W-os Chieftec tápomat, cseréltem az alábbira.
Chieftec CTG-500 80P
Mi a véleményetek? Mennyire volt jó döntés?Szubjektív: Mindig Chieftecem volt, eddig nem csalódtam benne.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #3726 üzenetére
Corsair HX650 elég lenne.
mod:
stokike: Az nagyon jó táp.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeathAdder
veterán
Hali.
HOgyha sikerul par karaktert aldozni a valaszra, lecci mondjatok egy szamot,hogy egy 5970+5870-hez mekkora tap kellene? (i7 konfig /4GHz/ mellett) -
stokike
csendes tag
Üdv,
A következő gépet tervezem venni:
proci: INTEL Core i7-950 3.06Ghz 1366 BOX
alaplap: GIGABYTE GA-X58A-UD3R
vidikártya: GIGABYTE GV-N460OC2-1GI GTX460 1GB GDDR5 PCIE
ram: KINGSTON HyperX 6144Mb DDR3 1600Mhz CL9 XMP TRIKIT KHX1600C9D3K3/6GXKérdésem: milyen tápot, ill. házat ajánlotok hozzá?
Köszi előre is a segítséget.
-
14adam
addikt
válasz lordhell #3721 üzenetére
a cx 430-ról bebizonyosodott,hogy nem egy nagy durrantás,gyenge kondik és minőségtelenek is (samxxon) és hangja is lesz mert yateloon d12sh-12 van bennük,valószínűleg a cx 500-al is ez van azért is ilyen olcsó. Tesztek még nem nagyon vannak mert a gyártó nem küldött ki teszt példányokat és még ami ellenük szól az-az,hogy nagyon gyenge hatásfok. 2010 második felébe egy nem 80+-os tápot kiadni elég gáz
Inkább maradj a chifinél
-
Rav3n02
senior tag
válasz lordhell #3721 üzenetére
A Chieftec egy egyszerűbb kinézetű natúr táp, de teljesítményben szerintem nincs jelentős különbség...ha fontos, hogy olcsóbb legyen akkor kb 3 ezret tudsz nyerni a Chieftecen, de mondjuk , ha plexis lesz a ház akkor a Corsair jobban mutat
(Egyébként meg valaki javítson ki ha rosszul tudom, de elvileg a Sandy Bridges magok elég takarékosan bánnak a táppal meg a memóriával is nemde )
-
lordhell
csendes tag
Sziasztok!
Új gépembe szeretnék tápot venni Corsair CX500W és Chieftec CTG-500-80P között vacillálok. Alsó tápos házikóba lesz, egy majdani Sandy Bridges gépbe.
Köszi!
-
öhöm
csendes tag
köszönöm a gyors választ, felszedegetem az állkapcsom darabjait a padlóról, és ilyetén szólok (mint Feri bátyám a híres thread-ben): MENNNYI??.... na jó, ezen még gondolkodom picit. szép dolog a halk működés meg Földanyácska védelme, na de a tápok árának is kell lennie határa
-
öhöm
csendes tag
helló mindenkinek! arany minősítésű tápot keresek 350-450W teljesítménytartományban (inkább 350-400W); mo-i számlás vásárlás lehetőségével
[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
Amúgy az érdekelt volna hogy bármi miatt/pl. elhasználódás,vagy akármi/ tud -e olyat produkálni egy táp hogy a gépet viszi tehát az nem áll le de az alkatrészek nem kapnak elegendő feszt.És nem arra gondoltam hogy 1200-as táppal 1500 fps-em lesz a cod-ba
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
HANDO88
senior tag
Nem nagyobb tápot akarok,ez szerintem bőven elég.Csak egy olyan dologról kértem véleményt amiben én sem hiszek,de több ember többet tud.Főleg aki ért hozzá.
Mivel öt napja nem birom normális működésre a kártyát ilyenkor már mindenre gondol az ember[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz HANDO88 #3711 üzenetére
erről egy nagyon régi hsz jut eszembe: "Persze olyan kellene amin futnak faján a mostani gamek"
Hiába teszel bele 1200-1500 wattos tápot attól nem lesz gyorsabb/erősebb kártyád
Amúgy jóval kevesebbet eszik a 6850 mint a 4890[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
Sziasztok.Szerintem nem lehetséges de azért megkérdezem itt a tápos szakembereket.
Eddig egy 4890-es kari volt a gépemben,neki két táp csati kellett nem is volt semmi gond.Leváltottam egy 6850 oc-ra amin egy táp csati van.Kérdésem az hogy előfordulhat hogy az egy táp csati nem tudja rendesen etetni a kártyát?
Seasonic 500-as tápom van.Vannak problémák ezekkel a video karikkal de ma azt figyelgettem hogy akinek hibátlanul megy azoknak majdnem mindnek erősebb táp volt a konfigjába.Létezhet ez,előfordulhat??
A választ előre is köszönöm.
Akonfigom az adatlapomon és még van 6 db 12 cm-es venti[ Szerkesztve ]
-
Matthisa
tag
-
pocok28
tag
Köszönöm Sdi!
Még volna egy kérsdésem.
A videókártya fórumon megtudtam hogy a kiszemelt ASUS GTX460-as kártyán mind a két
PCI Express tápcsatlakozót csatlakoztatni kell.
A tápomon viszont csak egy csati van.A kártyához mellékelt molex-PCI Express tápcsatlakozó átalakítót csak külön ágra csatlakoztassam, azaz ne kerüljön rá más periféria, vagy ez elhanyagolható?
Mégegyszer hálás köszönetem!!!
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
Sdi
addikt
válasz dokee78 #3703 üzenetére
Persze, diszkosz vetésre
14adam
Én raktam már be gépbe, teljesen normális táp, nem túl halk / bár nem is vészesen hangos / és valóban elég gagyi kinézete van / nem csili-vili /, de teljesen megfelelő.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
14adam
addikt
válasz Matthisa #3701 üzenetére
ha nem lenne túlfeszvédelem akkor nem ajánlanánk van benne és bírni fogja azt a vga-t. Pár képet a hátuljáról meg a matricáról lőnél? meg véleményeket mert nem sok infónk van azzal a hipro táppal kapcsolatban,illetve a kábelek érdekelnének engem.
(#3703) dokee78 veszélyes
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
És ezt lehet ajánlani?
-
Matthisa
tag
[Itt vettem, ugyanez!]
Nem lehet régi mert ott van rajta a vga csati! csak azt nem vágom h ezen van túlfeszvédelem?meg hogy elbírja e 9600 gt egy vinyót amd x2 4800+ os procit+hűtők!
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról