- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
Pontosítani kéne. De mind a kettő nagyon jó. Az fsp saját magának gyártja a belsőt a chifi meg úgy veszi,álltalába delta és sirtec belsőket használ amik megbízhatóak.
(#3348) KAMELOT 83% körül
(#3347) KAMELOT felesleges akkora,inkább egy 400-as,amúgy ennek nagyobb a hatásfoka mint a ctg-nek(#3346) Gerisz mivel nincs rajta 6pin-es csati azon a vga-n ezért az fsp apn-t ajánlom,halk is erős is csak kevés rajta a csatlakozó az-az egy hátránya van de nagyon rá áron dobálják
(#3343) szumo szünetmentesekhez nem nagyon értek. szünetmentes néven fut a topic
(#3341) feltamadas Vigyázz a superbekkel nehogy olyat fogj ki aminek már tönkre ment a ventije mert elég sok embernek csapágyas lett
(#3340) dittore csak a régi chifi gps szériával voltak bajok,azóta nagyon ritkán hallottam,hogy nem szerették egymást valami más fajta táppal. -
MMIX
addikt
Corsair cx430-ról azt mondja az Overclock.net helyi guruja(Phaedrus2129), hogy 430W-os matricával ellátott 300W-os tápegység. Ha tényleg 300W a vége, akkor egy 150-200W-ot fogyasztó géphez lehet jó. A főkondi kapacitását is nagyon keveslik. Már most sokan gondolkoznak az újrakondizáson.
Jó lenne látni egy jó kis műterheléses tesztet!
CX430 Build quality analysis from RealhardTechX
Corsair, I am disappoint (300W =/= 430W)Kalam: Antec-kel mint céggel nincs probléma, ha elégedett vagy az árazásukkal. A HCG sorozat nagyon jónak látszik. Antec Review Database
[ Szerkesztve ]
-
boxer666
tag
én erre a csifi ctg 500-at tudom ajánlani
20A minden irányba, van kábelharisnya, eddigi észrevételeim szerint az árammal jól gazdálkodik, nem vesz fel többet mint amennyire szüksége van, halk is nagyon, alsó tápos házba nem tudom jó-e (nem sürün találkozok olyannal)
12-13k-ba kerül általábaaz én mondhatni kis fogyasztású konfigommal full terhelésen 160W-ot vesz fel konnektorból, és ebbe még benne van a monitorom is ami egy 19" LG LCD szóval szerintem minden olyan konfigot elvisz amibe 1 videókártya van.. pl.: i7 980X+5870
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
MMIX
addikt
Nagy gáz ezekkel a cikkben szereplő tápokkal nincs szerintem, a Thermáltake árazása lehet csak gáz. Egyébként moduláris japán Rubycon kondis CWT DSA belesek. (Channel Well Technology DSA sorozat). Lehet van jobb ár/értékű nála.
(#3812) elistvan
Én az FSP beles Gigabyte Odin-ra szavazok, hogy tartsd meg.[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
24+8 igen, bocsi. lehet hogy a teljesítménye volt csak kevés, mindenesetre valami nem klappol. ez a 8 tűs cpu csatlakozó ez egy elterjedt valami?
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
nincs. de ez tuti hogy pcie csatlakozónak hívják? mert a videokártyához 2x6pin kell. egy van gyárilag a tápon és egyet meg két molexből kell átalakítani. ez a 8 pines ez kimondottan cpu csatlakozás ha jól olvasom most mindefelé.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
ez az alaplap a kész szívás, vagy normálnak számít az am3-as alaplapok között? 23 alatt nem találok ilyen tápot, az meg kész szívás nekem. nehogymár 23-ért kelljen tápot vennem az alaplaphoz.
itt ezt írják: "egy jó 400 wattos modell elég egy diszkréten húzott felsőkategóriás processzor és csúcs grafikus kártya mellé"
tehát nem lehet kevés a táp sztem. az lehet hogy gond hogy csak 4 tűn adta a powert a 8 helyett a procinak, de elég kell legyen.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Posta topic. Utánvéttel lesz feladva? mert akkor 2-2,5 körül lesz
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
-
MMIX
addikt
válasz kungzi #14500 üzenetére
Nagyából egy Cooler Master GX400-as, 500W-os Sharkoon matricával, és fél moduláris kábelekkel.
A belük azonos, Enhance gyártmány és típus, csak a Sharkoonban osztott a +12V-os ág.
+12V ~360W (mai 500W-os matricás táphoz képest elég sovány, 400-450W-os matrica illene rá)[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kungzi #18632 üzenetére
Igaz azért halk. Felsőtápos házakba nem annyira nyerő választás. Én is ezért cseréltem házat anno. Túlmelegedett és lekapcsolt a táp. Vettem egy alsótápos házat és egyből megszűnt a gond.
mod:
Igaz egy 250W-ot zabáló GTX480 meg egy erősen maghajtott i7 920-as van/volt alatta.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Grave_444
nagyúr
válasz kungzi #55854 üzenetére
Akkor nézz körül aprón, nekem is ugyanaddig tartana.. Közben Duliee is írja hogy FSP belsős az a 6500Ft-os Gigabyte akkor nem olyan rossz az csak furcsa hogy "drága" géphez ez a táp lesz.
dgyoele Még nem vettem újonnan kártyát, amihez 2 tápcsatlakozó kell, de 1-et mindig adtak hozzá. Ha mégse kapnál eleget arra figyelj, hogy ne ilyet vegyél, mert kevés lehet a molex.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz kungzi #58458 üzenetére
Hello
Van a Corsairon is más táp.
A XFX 550 a Seasonic, a FSP,stb.. azok közt is vannak 550W vagy a 650 W tápok.
Az Ipon XFX 650 és a Merlinhardver 5 év garit ad a tápra.
Mindenképpen a moduláris táp kellene neked? Seasonic modus táp
Merlinhardver Merlinhardver 2kicsit húzósabb ár inkább ez előzőleg javasoltat,még pénzed is maradna
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz kungzi #58462 üzenetére
az XFX pro 650 moduláris táp csak 28000 Ft esetleg a Seasonic M12II 650W modus táp és ugyan olyan jó mint a Cooler Master V700 még nyersz rajta 13000 Ft-t
de te tudod,hogy megéri-e a többletet az is ugyan olyan PC alkatrész mint a többi és nem lesz gyorsabb a géped tőle
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- eBay
- Milyen switch-et vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest