- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
forzaroma #190212 üzenetére
2015 karácsonyán Tescoból vásárolt Huawei P8 Lite-ban 1 éven túl már annyira gyenge volt az akku, hogy gyakorlatilag használhatatlan volt a telefon. 1 év volt a gari, köszi viszlát.
2016 nyarán (?) Honor 8 , Telekomtól, 1 éven túl ugyanez a szitu, Telekomtól 2 év gari, garanciában cserélték az akkut ! (+az üveg hátlapot, mert szétszereléskor az megsemmisül)
2019 eleje, Telekomtól Samsung Galaxy A7 2018, másfél éves korára az Oled kijelzőbe teljesen beleégtek a messenger-karikák, Telekomtól 2 év gari, szó nélkül cserélték a kijelzőt.
2021: nagy, tőkeerős cégtől vásárolt Samsung Z-Flip 3 5G 8/128GB, ami egyébként tökéletesen működött, de 1 évig semmilyen frissítés nem jött le rá. Bementünk vele az Oktogonon lévő Samsung szervizbe (Flip és Fold kizárólag oda vihető), hogy lécci szoftvereljék már meg, de mivel nem volt Samsung garijegyünk, elhajtottak a f.szba.
Hiába mondtuk, hogy számlánk van, ami a nevünkre szól, és Magyarországon a törvény ezt írja elő, nem pedig mindenféle egyéb papírt. Le se szartak, viszlát. A telefon megérezte hogy közel áll egy földhözcsapáshoz, másnap befrissült, eladtuk.Szóval garanciás gondok igenis lehetnek. Ezek a mi családunkban, velünk történtek meg.
Egészen a közelmúltig ezért nagyon preferáltuk a szolgáltatós vásárlást, akár listaáron is. Abba semmilyen szerviz nem köt bele.Ismeretlen/kockázatos vizekre is eveztünk, amikor MediaMarktban vettük az iPhone 14 Pro-t (kutya baja), Firstphone Redmi Note 12S, eMag Nothing Phone 2a, eMag Samsung A25. Utóbbihoz van Samsung garijegy!
-
cs.zs.
veterán
válasz
forzaroma #190203 üzenetére
Asusnál van még "akció", az 5500mAh akkus Zenfone-t adják most 400.000 körül. Az is egy abszolút csúcsmodell, 2200 nites kijelző, 65 w vezetékes töltés, 15 w vez. nélkül, IP68 (?), erős belsőség, Android 14-ről induló 2+2 év support, stb stb stb.
Na de 400.000 mégiscsak 400.000... -
pataig
tag
válasz
forzaroma #184567 üzenetére
Én is gondolkodtam egy ideig, hogy mi legyen!
Volt Xiaomim is Samsungom is, de valahogy a tesztek alapján ebben az kategóriában a Nothing tetszett meg! Véleményt még nehéz lenne rőla írni, mert tegnap jótt meg. A fórumában pozitívak a hozzászólások!
(természetesen mindenkinek ez sem lehet jó) -
pataig
tag
válasz
forzaroma #184553 üzenetére
Nothing Phone 2
Én most elég sok tesztet néztem róla, illetve a fórumát is olvastam. Sőt néhány fórumtárssal beszéltem is akik használják már egy ideje. Egyelőre rosszat nem hallottam, sőt inkább csak jókat. Van aki csúcskategóriás készülékről váltott és nem bánta meg! Én is most rendeltem egyet, s várom, hogy megjöjjön! -
-
válasz
forzaroma #168028 üzenetére
Jó kérdés, kinek mi a fontosabb. A nord mellett szól:
- kicsit erősebb hardver
- gyorstöltés ÉS mellé csomagolt gyorstöltőSamu mellett:
- jobb akksiidő
- vízálló
- elvileg hosszabb támogatás
- 3.5mm jack
- microSD -
-
-
válasz
forzaroma #147114 üzenetére
Vagy én nézek valamit rosszul, de a főkamera itt ugyanannak látszik.
MI 9 SE-ben is ez van, minap írta is kolléga, hogy a Redmi Note 8 Pro-ban jobb, de engem nem nagyon térített el az elhatározásomtól!Smartphones with IMX586 Exmor RS lens model
Ahogy nézem, a három közül a MI 9 CPU és GPU-ja jobb, ettől függ az ára is a Lite-nak.
-
TeeJay
félisten
válasz
forzaroma #147014 üzenetére
google és árukereső a barátod
Redmi Note 8 4/64 --> árgép [link]
Redmi Note 8T 4/64 --> árgép [link]Note 8T mindenben ugyanaz mint a sima Note8 kivéve hogy az alsó káva 1-2mm-el vastagabb, van benne NFC és 18wattos töltő jár hozzá míg a sima Note8-hoz csak 10wattos (5V 2A)
Mivel árban a 8T pár helyen olcsóbb már mindenképpen azt venném
-
dudi
senior tag
válasz
forzaroma #146914 üzenetére
én a gsmarena phone finder-ét néztem, amikor telefont kerestem.
ez alapján a következőkben van infra:
9 lite
9
9 pro
9 se
9 pro 5g
9 Explorer
9x -
Ájvé
veterán
válasz
forzaroma #101916 üzenetére
Mi 4c-nél jobbat ennyiért per pillanat nem tudok mondani.
Ha játszik külföldi rendelés akkor kérdezz a dual sim topikba is esetleg. -
Ájvé
veterán
válasz
forzaroma #101911 üzenetére
El nem avult, még van rá támogatás tudtommal, de azért érdekes, hogy Tavaly Novemberben megjelent, most meg már nem gyártják. Persze lehet nem volt elég népszerű és ezért leállították.
Van dual simes topik, akkor nem futsz ilyen ajánlatokba
Gondolom 5" körülit keresel, Redmi Note 3 Pro-t nem írtad lehetőségként. -
Ájvé
veterán
válasz
forzaroma #101909 üzenetére
Onelpus X már gyakorlatilag nincsen forgalomban.
Mi4c jó alapvetően, hátránya, hogy tárhely nem bővíthető és B20 LTE sincs benne, amúgy korrekt.
Redmi 3 Pro nincs partiban az előző két versenyzővel, szóval ebből a kalapból ki lehet venni.
Ilyen áron kapsz már Nexus 5X-et is már, ez már alternatíva az első két versenyzővel szemben. Stock ROM, B20 LTE, jó támogatás is adott. -
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
forzaroma #99983 üzenetére
Mi4 nem dual simes. Honor 6-ból is egy simes a gyakoribb, úgyhogy azt is nézd meg mielőtt megvennéd esetleg. P8 Lite-ot kihúznám a listából, Redmi 3 Pro is sokkal jobb nála (B20 hiányozhat esetleg), illetve dual sim esetén micro SD kártyáról le kell mondani. Kamera az ugyan az van benne, mint a sima Redmi 3-ban.
Mi 4C-t tudnám ajánlani, boltot mondjuk nem ismerem, de ennyiért nagyon jó választás és van 1 év garancia. Ez mindenben megfelelne az általad írtaknak, kamerája is nagyon jó (sokkal jobb, mint a Redmi 3-nak vagy még akár a Mi4 és Honor 6-nál is jobb). Tárhely mondjuk nem bővíthető, de ez legalább a 32 GB-os változat.
Ugyan ennyiért van még Honor 7 Lite, ebben van B20 támogatás is, kamera se rossz. 2/16 RAM és ROM, második sim slotba lehet tenni micro SD kártyát. -
válasz
forzaroma #92608 üzenetére
nem, hacsak az automata visszaigazolást követően, a tényleges visszaigazolást is be nem nézik e-mail vagy telefon útján is - azt írják, hogy webshop rendelés esetén utóbbi (telefon) él minden esetben, ráadásul a feltüntetett árakat csak készpénzes fizetésre írják.
egy próbát megérhet persze, de csak nem annyira bénák... -
cs.zs.
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz
forzaroma #82286 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy 1 év múlva már cserélni kell-e esetleg a Redmi 1S-t vagy csak 2 év múlva a Honor-t.
Neki se mindegy de főleg a pénztárcádnak se.Amilyen tempóban fejlődnek a mobil platformok olyan tempóban az appok is.. jövő ilyenkor egy facebook nem fog elmenni egy 1 giga rammal rendelkező droidos telefonon!
Mentsétek el a HSZ-t, én megmondtam!
Én egy kedves barátnőmnek, aki amúgy 20 éves szóval nem igazán van több funkcióra szüksége mint a lányodnak ma rendeltem meg a 4C-t holnap lesz nála, ha holnap nem is de a héten még tuti átugrok hozzá megnyomkodni a telefont na meg holnap este már tuti zargatni fog, hogy mit, hogy kell beállítani rajta így tudok majd egy objektív képet adni róla rövidesen de papírról meg az eddig hallottakról a 4C 60k alatt hihetetlen nagy best buy.
-
BenHans
addikt
-
helixP
nagyúr
-
Švejk
őstag
-
tresh
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest