- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Egyértelműen Xperia Mini Pro! [link]
A Desire C-ben egy gyenge processzor van 600 MHz-n, egy olyan grafikus gyorsítóval, amivel az Angry Birds-nél komolyabb játékokat el is lehet felejteni. Az Xperia Mini Pro-ban ezzel ellentétben egy 1 GHz-s korrekt processzor található egy, Desire C-ben lévőnél négyszer gyorsabb grafikus gyorsító található. Ja és azt hiszem, az Xperia Mini Pro olcsóbb is.
-
Kobe
veterán
hali
perpill van egy htc one x-em. Gondolkozom, hogy nekem megfelelőbb lenne egy olcsóbb telefon, és egy tablet kombináció. A teló telefonálásra nekem kicsit nagy, játszani nem szoktam rajta, olvasni viszont kicsi.
Számolgattam, hogy használtba ilyen 120 körül mennek, az azt jelenti h a tabletet levonva kb 70 maradna egy független, minőségi androidos telefonra. Szerintetek ennyi pénzből mit érdemes kihozni ?
-
válasz
maggi1886076 #436 üzenetére
te azt írtad, hogy hardverileg azonos! nem, inkább csak közel azonos!
amennyiben konkrétan nem írja le valaki, úgy nem tudhatod, hogy kinek mi lehet mérvadó!Rotate; nem minősítettem egyiket sem, csak leírtam a hardveres különbséget!
mondjuk én is az sgs2 mellett döntenék, még úgy is, hogy már elég régen volt nekem olyan! -
válasz
maggi1886076 #434 üzenetére
dehogy azonosak hardverileg, elég sok eltérés van, hogy csak a fontosabbakat említsem;
pixels; 480 * 800 kontra 540 * 960
hsdpa; 21 megabit/sec kontra 14.4 megabit/sec
bluetooth; 3.0 kontra 4.0
secondary camera; 2 mp kontra 1.3 mp
gpu; mali-400mp kontra powervr sgx540
battery; 1650 mah kontra 1780 -
Sanyi.il
aktív tag
egy két tanácsot kérnék!
S2 használtan garival / új Motorola RAZR Xt910 (maxx?) még az iphone4 is tetszik, de az labdába se rúg ezek mellett, szerintem -
marcusa
addikt
válasz
jooker82 #430 üzenetére
Én mondjuk egyik készülék topic-ját sem olvastam, de S3-at is és One X-et is használtam hetekig tesztelés céljából. Mind a kettő nagyon jó készülék, viszont _szerintem_ kijelzőben, anyaghasználatban, felhasználói felületben a HOX jobb. Ha a két készülék közül választhatnék magamnak, akkor én ezt választanám. Valóban szintetikus tesztekben van egy kis előnye az S3-nak, de ezt használat közben egyszer sem vettem észre.
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Az alábbi két készülék között hezitálok:
- SE Xperia Mini Pro
- SE Xperia Active
(Nagyon durván hasonlít a két telefon) Szerintetek melyik lenne a jobb, vagy kinek milyen tapasztalata van ezekről a készülékekről?
Vagy esetleg egy harmadik lenne a jó? (max ~45-50E) Független (vagy vodás), 5MP+, wi-fi, a-gps.Köszönöm előre is.
-
r4z
nagyúr
válasz
jooker82 #416 üzenetére
- Pontatlan GPS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704126
Az itteni topikban még senki se panaszkodott rá- nagyon nagy mértékű LCD "fodrozódás" a legkisebb érintésre is, ez a rossz kijelző rétegelés eredménye
Baromság, ez ritka. Aláírom, ha erősen nyomod, fodrozódik, de normál használat közben csak a nagyon selejtes első szériás darabok.- benyomható kijelző ujjal történő nyomás esetén
Előbb törik be az üveg, mint hogy ez bekövetkezzen.- használat közbeni kijelző hibák, mint például egy kijelző újraméretezés
Parancsolsz?- a kijelző belső felén található karc
Egyedi eset.- a kijelző érintés érzékelésének, vagy a gombok érintés érzékelésének a hibája
Ismét egy egyedi eset.- a burkolat, vagy a poli karbonát felület kezelésének hibái
Ez sem merült még fel a topikjában- Sim kártya vagy wifi kezelési problémák
Ezt aláírom, több készüléknél is előfordul.- extrém túlmelegedés
A 4.0.4-es frissítés óta ez megszűnt- porszem, szennyeződés, vagy pixel hiba a kijelző alatt
A pixelhibára minden készülék hajlamos, aminek van kijelzője. A porszem, szennyeződés pedig a szervizesek esetleges hanyag munkája miatt kerülhetett be. -
Geri985
tag
Hi!
Melyik a legjobb mobil 60000-ig? -
bruti01
őstag
válasz
Cingáriusz #398 üzenetére
istenem hány ilyen volt már itt a forumon! ok:
elönyök a hoxra:
anyaghasználat.Hátrányok:
aksi
ramkezelés
zárt bootloader ami a mokolást kizárja ha garit meg akarod tartani.s3 hátrányok:
amyaghasználatelönyök:
minden másban sokkal jobb!remélem ennyi elég!
-
jooker82
nagyúr
Azért vannak az S3-al is bajok...[link],[link] Persze,ha konkrétan a topicjába irnánk ezt,h fagy az se,meg laggol,páros lábbal rugnának ki,h ilyet,hogy képzelek...
Persze a Hoxnak meg csak ennyi baja lehetséges....
Hibák:
- Pontatlan GPS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704126
- nagyon nagy mértékű LCD "fodrozódás" a legkisebb érintésre is, ez a rossz kijelző rétegelés eredménye
- benyomható kijelző ujjal történő nyomás esetén
- használat közbeni kijelző hibák, mint például egy kijelző újraméretezés
- a kijelző belső felén található karc
- a kijelző érintés érzékelésének, vagy a gombok érintés érzékelésének a hibája
- a burkolat, vagy a poli karbonát felület kezelésének hibái
- Sim kártya vagy wifi kezelési problémák
- extrém túlmelegedés
- porszem, szennyeződés, vagy pixel hiba a kijelző alatt
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25612660&postcount=307 -
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok? Sony Xperia Ray vagy csapjak hozzá még 20-30k-t és vegyek inkább egy Samsung Galaxy s2-t?
Fő szempont a kényelem, nem akarok batár nagy tepsit.
Köszi! -
Bdanyy
addikt
válasz
Cingáriusz #413 üzenetére
[link] Sokat írtak, de érdemes beleolvasni. S3-nál nem tudom mennyire működik jól. Korábbi HTC-k pedig nagyon jól bírták a gyűrődést.
-
-
Bdanyy
addikt
válasz
Cingáriusz #405 üzenetére
HOX-nál nagyon rossz volt a multitask, ennek mindenképp nézz utána, kijavították-e.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #409 üzenetére
Hát ez jó kérdés. Az indok mert, hogy árnyékol. Jó mondjuk ez igaz, legalább egy egységet romlik a jel erősség. De vannak egyéb anyagok is, nem csak az a zongoralakkos hátlap. Vagy szerintem az S2/Note hátlapja is jobb, igaz az is búcsús 1 pálcás műanyag, de érdes a felülete. S így nem ujjlenyomat, és zsír mágnes annyira.
A Samsung Androidos termékpalettája ilyen, 1 készüléket kivéve persze. ez miatt jogosan lehet támadni.
Az utángyártott, ilyen kétes származású, noname akkukkal óvatosan, gyakran a közelében nincsenek valós kapacitásban, mint amit ráírnak.
-
nggabi
félisten
válasz
Cingáriusz #409 üzenetére
mert fém hátlappal nem megy az nfc. a fenét ezért, de jól hangzik
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #407 üzenetére
Naná hogy lehet.
De van egyéb is ilyen karbonszálas szerű, meg minden.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #405 üzenetére
Belerakod egy ízléses tokba, vagy max cserélsz egy hátlapot, az ebay tele van...
-
se nyitni, se rootolni nem akarom. Egyes egyedül az aksi ami zavar a hox-ban de ha a 4.1-es droid és a 4.5-ös sense tud még javítani az üzemidőn akkor már talán egész jó lesz.
Nagyon taszít az S3-tól, hogy egy gagyi műanyag az egész, hiába nagyon jó belül a gépHa idő közben bejön az országba a Motorola RazR HD Maxx , a maga kis 3300-as aksijával, akkor el is dőlt, hogy mit veszek
-
nggabi
félisten
válasz
hallerlaller #402 üzenetére
kicsit pattog a festék de ezt leszámítva jól elvannak
most a nekszusz nem volt kérdés...
cyber: +1 tegyük még hozzá h nem lehet nyitni a hox-ot garanciavesztés nélkül, tehát egy sima rootolás se megy csak úgy egyszerűen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #398 üzenetére
S3 szerintem. Erősebb hardver, cserélhető akku, hosszabb üzemidő, bővíthető tárhely, Wolfson DAC. Anyagra nem annyira jó, de hát ez a Samsung.
-
válasz
Cingáriusz #400 üzenetére
szerintem az s3 is megérdemelne annyit, hogy kipróbálj egy normális példányt, és lehetőleg ne olyan bolti kiállítottat, amit már halálra nyomkodtak, szélsőségesen elállítottak...stb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Amatőr csillagászat
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok