- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Szerintetek...
30-40 között... általános célra
Ray vagy Defy? esetleg más? -
törölt tag
Sziasztok!
Xperia Sola vagy Xperia Go-t szeretnek venni.
Melyik lenne jobb?Alapvetoen zenehallgatas, jatek, netezes, chat stb. lenne a fo szempont.
A solan a nagyobb felbontas, a go-n pedig a strapabirasa tetszik (1-2 telefonom mar vegezte viz altal).
Melyiket ajanljatok?
-
ronda
aktív tag
Sry. Dupla.
-
ronda
aktív tag
Üdv!
Aki vodás kártyával használ androidos telefont, megmondaná, hogy mobilneten működik-e neki VOIP? A Ray-en (telenoros függetlenített) nekem működött, de váltottam Iphone-ra, ezen meg nem megy. Se skype se viber. A Voda azt mondja, tiltják (először azt mondta a csávó, hogy bizonyos csomagoknál, de hamar kiderült, hogy mindnél). De nem értem akkor a Ray-en miért ment? -
Cyberpunk
félisten
-
Bandika84
csendes tag
Sziasztok!Két jelöltem van,HTC One X és S.Szerintetek melyik a jobb választás?
-
Brodus
csendes tag
Üdv
A segítségeteket szeretném kérni egy új telefont szeretnék venni.
Az ár max. 140 000 FT
Mindenképpen újat szeretnék előfizetésre. Elsősorban a t-mobilnál.( az élőfizetés havidíja 4000-5000 Ft )
Mindenképpen androidos telefon kell.(nem igazán értek a telefonokhoz de a WP nem tetszik)
A régi élőfizetésem november végén jár le.
Két telefont találtam : A HTC One X és a Samsung Galaxy S3
Szerintetek érdemes várni még? ezeknek a telefonoknak lejjebb fog menni az ára?Nem szeretném hogy az legyen hogy most megveszem és 2 hét múlva 20 000 Ft-al olcsóbb lesz ... Vagy esetleg ha nem is november végére de karácsony környékén ki fog jönni valami új telefon ebben az árkategóriában amire érdemes várni?
Most láttam az oldalon az új tesztet a Note 2 ről nagyon tetszik. Én pl pont ehhez a réteghez tartozom aki ki tudná használni ezeket az apró kis funkciókat. Csak megmondom őszintén 200 000 Ft egy kicsit már sok egy telefonért ..Remélem tudtok valami tanácsot adni
Köszönöm -
ADAM1337
nagyúr
-
luccc
csendes tag
Hello!
Egyik barátnőm most gondolkodik telefon vásárláson és nem tud dönteni, hogy az alábbi 3 alsókategóriás készülékek közül melyikre érdemes beruházni.
Az első a viszonylag új (és kicsit agyonajnározott) Sony Xperia Tipo
a második a Huawei Ascend Y200
a harmadik az Alcatel OT-995.
2 hűséggel igyekszik magát a T-Mobilehoz kötni, szóval ha van valmi egyéb, hasonló árkategóriás okostelefon, akkor azokat is figyelembe venné.
Igényei: legyen okostelefon (legyen benne bluetúúúth és wifi :-D) és tudjon vele fényképezni. -
gg1981
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, hogy mivel a közeljövőben le szeretném cserélni az Alcatel 918-amat, milyen telefont vegyek. Noha az alcatelem nem rossz, olyannyira, hogy a tesztjénél írt értékeknél AnTutu nál írt 1904-re hozott egy 2075-öt, és Quadrantra 805-re egy 830-at, de bizonyos szempontok miatt érik a cseréje. Épp azért, mert annyira nem rossz, nem sürgetem a dolgot. Valamikor karácsony és jövő június 16 (akkor jár le az előfizetésem). között ütném nyélbe.
Két kategóriában gondolkozom, egy 20-35 ezresben, ha a kategóriájában van jobb telefon az alcatel 918-nál, vagy 45-65 ezer Ft értékben.
Az alábibakat szoktam használni, és fontos, hogy jó legyen benne. A sorrend lényegében a prioritásokat is tükrözi.
-DUPLA SIM (legfontosabb)
-Telefon jó hangon menjen, SMS lényegtelen
-Mivel a havi net előfizetésemet mindig legalább 500%-ban túllépem, legyen jó net letöltése, és wifije
-Sok letöltés miatt tűrhető (min.2 GB) belső tárhely (32 GB kártya van, de azon filmeket/zenéket tárolok)
-Sokat szoktam skype-olni, így lehetőleg minimális elütési lehetőség
-sok film/zene miatt jó lenne a nagy kijelző és jó hang. Videót nem veszek fel.
-Ne kelljen egész nap töltőn tárolni, bár munkahelyen megoldható a rövid idejű tölthetésEgyebek
-fotózni még fényképezőgépen sem tudok, így kamera abszolút lényegtelen, és azt az egy képet, amit 918-cal csináltam munkaügyben, a címzett fel tudta ismerni
-918-nál az Android bevált, de nem kizárólagos prioritás
-Ahogy bevált az android op.rendszernek, úgy az Alcatel is bevált márkának, kezdve az első telefon Club-Dualomtól még valamikor 2000 környékén bezárulva a mostani 918-ig, de nem feltétlen szükséges a márka.
-Mindenképp újonnan vásárolt telefonban gondolkozom.
-TESCOnál 10% dolgozói kedvezményemAmiket láttam eddig a 45-65k-s kategóriában (tesztben, vagy élőban) azok a (nem sorrendben)
-Alcatel 997d (már ha valóban 65 ből kijön, főleg húsvét után)
-Myphone Series 5 (plusz)
-MTEch A-tab 5 (lényegében ugyanaz mint az 1 magos Myphone S5, csak 4 GB helyett 2GB belső tárhely,1 év garancia az 1+1 év helyett és -10000 Ft)Kérdésem volna, hogy ebben a kategóriában van-e olyan, ami a fenti kategóriáknak még megfelelhet, és nem tudok róla (miond a 20-35 ezresnek, mind a 45-65 ezresnek.
Köszönettel
GG -
TayRol
nagyúr
Köszönöm az infókat. Esetleg még az Xperia Sola amit néztem, de kevés a ram és JB nem tudom lesz-e.
Ha jól emlékszem az Xperia P is 109e volt tehát már az is necces.Valamikor benézek a Mediaba és átnyálazom a kínálatot, addig meg okosodom a topicból.
Köszöntem az eddigi tippeket!
lsebestyen: azt hittem ezeket 8 gb-tal árulják...
-
HuMarc
veterán
Régi alatta a HW és emiatt lassú.
Ugyanaz a HW benne, mint az Xperia Mini/Mini Pro-ban csak azok ennél nagyságrendekkel olcsóbbak. Sajnos elrontották az árazását a One V-nek. Ajánlom sdd2 tesztjét. -
TayRol
nagyúr
válasz
lsebestyen #1827 üzenetére
Értem. A One V-nek van valami gondja (a "túlárazottságon" kívűl) ami miatt nem ajánlott? Régi alatta a HW, nem megfelelő support, lassú...?
Esetleg az Xperia U? Tudom, hogy másik kategória de ha jól néztem eléggé ajánlott készülék.mohotol: sajnos csak telefonra tudom.
-
beence
tag
amugy ha nem a t-nél akarom venni hanem függetlent akkor milyet tudnátok ajánlani?
-
Cyberpunk
félisten
upsz rossz helyre, bocsi.
-
TayRol
nagyúr
Melyik okostelefont vegyem?
Ár 100k. Új, Media Marktban venném (kedvezményem van), legalább 1-2 évig tartanám meg.
Email, net, telefonálás, sok naptár bejegyzés és jegyzet (üzleti alkalmazások), néha fényképezés, no zene, no film, no játék - amire használnám.
Az oprendszer jó lenne ha minél tovább naprakész volna de az akadálymentes futás fontosabb.
Méret: 3,5-4"-ig. Kisebbet semmiképp, nagyobbat is csak ha muszáj.Feleségemnek Lumia 710-ese van, bejövős de ugye jönnek a WP8-ak - bár gondolom nem fog beleférni a 100k-s keretbe...
Ami tetszik: One V, Sony Xperia P, U, esetleg Galaxy SII tudása kisebb méretben.Szerk: S2 20e-rel túl van a kereten - illetve nagy is, akkorát nem szeretnék. JB melyikre várható?
-
agabe
addikt
válasz
H_András #1816 üzenetére
Nem ismerem, de ezeknél szokott előfordulni, hogy tele van bugokkal a szoftver, és szívás az egész. Az az 1 GHz-es processzor sem mindegy milyen, de pl. Myphone-ban is van hasonló, pillanatnyi kézbefogáskor nem tűnt rossznak, de azért ez nem ugyanaz mint amikor használja valaki, mert közben jönnek ki a gondok ha vannak.
-
H_András
tag
Elnézést ha már volt, nem találtam.
A minap megütötte a szemem az egyik áruházlánc röplapjában.M-tech Tab5 Phone értintőképernyős kártyafüggetlen okostelefon
Leírás: Dual SIM-es. 5” kijelző, 16 millió szín, 3G, EDGE, 0.3 MP elsőkamera, bluetooth, 8 MP hátsókamera, memória: 4GB nand tárhely, CPU: 1 GHz, 2x3500 mAh akkumulátor, analóg TV, Android 4.0.4 opr.ötvenezerért.
Ez túl szép hogy igaz legyenduál szimes 5 colos androidos mobil ennyiért.. valakinek van ilyen?
-
uniqm1
tag
válasz
csapoadambp #1804 üzenetére
Ja vagy úgy. Azt viszont nem veszek, ajándékba lesz. De azért. köszi a tanácsot.
-
csapoadambp
tag
válasz
csapoadambp #1809 üzenetére
Az android alkalmazások 95%-ának a CPU igénye még a 500MHz-t sem éri el. Ezalól a játékok és AR alkalmazások képeznek kivételt.
-
csapoadambp
tag
Na én pont emiatt maradok a droidnál. Ott nincs olyan hogy csak az újon megy de a régin nem. Ami appot most kiadnak az szinte biztos megy egy olcsóbb vagy régebbi telón is. Persze a játékok más téma. Kövezen meg aki akar de aki csak a játékok miatt vesz egy TELEFONT százezrekért az megérdemli hogy évente cserélgesse. Aki meg nem játszik annak meg tök fölösleges.
-
mohotol
aktív tag
Itt igazából azt kell eldöntened, hogy melyik rendszert akarod. Ha elég egy wp7, akkor azzal kapod a legjobb felhasználói élményt a legkevesebb pénzért, de ha kellenek olyan funkciók, amiket nem tud, akkor értelemszerűen nem az a te rendszered.
Bármelyiket is választod, mindenképp használhatóak lesznek 2-3 év múlva is, de persze nem csúcskészülékek.
(#1807) ablack: 100ért senki sem venne wp7-et, de mivel az bőven megvan a feléből is, akár kevesebből is, azért komoly alternatíva..
-
ablack
senior tag
Szerintem ezek közül bármelyik jó választás lenne:
HTC One S
Samsung Galaxy S2
Xperia S
Xperia PEnnyiért én már WP7 telefont nem vennék mert nem lesz frissíthető WP8-ra, és amikor pár hónap múlva megjelennek a WP8 telefonok akkor szerintem csak arra fognak kiadni néhány alkalmazást mivel a WP8 alkalmazások nem kompatibilisek a a WP7-tel.
-
beence
tag
válasz
csapoadambp #1799 üzenetére
jaja persze ezt tudom, h senkinek se érdeke, h ne vásároljanak az emberek évente vagy félévente uj dolgokat vmiért...
-
beence
tag
válasz
mohotol #1798 üzenetére
igen persze tom azért fél év alatt óriásit fejlődnek a dolgok és újak jönnek ki
itt én a 2-3 évet használhatóságra értettem,nem akarok ugy járni mint pl most a nokiával h már nem lehet rá applikációkat tenni, normálisan használni...remélem érted mire akarok kilyukadnikicsit a lumniáktól tartok mert a nokiában már nem bizok annyira mint régen, sajnos nagyon lecsúsztak és kérdés feltudják e venni ujra a versenyt, nem akarok befürödni...
de pl unokatesomnak 800-asa van és ő is mondta h nagyon jó telefon
mondta droidot azért nem vett mert azoknak nagy a hardver igényük és akadoznak...
iphone-t meg túlárazottnak találja (amit én is igy láttok), viszont aláirta h azok is nagyon jó telok és pl egy 4s szerinte még akár jó választás is lehet 2-3 évre is -
csapoadambp
tag
válasz
mohotol #1798 üzenetére
A wp7 is azért olyan gördülékeny mert a microsoft egyszerűen nem engedi felrakni bármire és megköveteli a megfelelő optimalizálást. Sokan nem tudják de egy Galaxy-n sem ugyan az a droid fut mint pl egy Optimus-on még akkor sem ha a verzió ugyan az. A gyártók mostanában nem az optimalizációt hanem csak a brutál erős hardvert nyomják. A reklámokban nagyon jól hangzik a 4Xproci pedig használat közben max 20%-ot hoz egy 2Xhez képest ami csak tized vagy század másodperceket jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest