Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22167 üzenetére
4 csapattársamat AFG, engem Csúri, de a felkészítő tanárunk (semmi dolga nem volt neki végül, csak ő kísért, meg nevezett minket) egy új infó- (és fizika-)tanár, Gutai. De tök jó fej volt, szóval megérte őt vinni, nem a többi infótanárt. De igazából azért tudtunk nyerni, mert volt köztünk egy nagyon jó matekos, egy nagyon jó programozó, én meg bölcsészkedtem, amennyit kellett
Programozni (végtelenül egyszerű feladatokat kellett megoldani, mindegyik elérhető ITT), aztán kitalálni egy saját problémát, azt program formájában megoldani, meg egy sztorit kanyarítani hozzá (csak az utolsó feladat alapján lett végül felállítva a sorrend).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest