Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20196 üzenetére
Ilyesmiket nem akarok átrakni. Csak az indexelést meg töredezettség mentesítést kikapcsolni meg ilyenek. Ahogy kell ugye ssd esetén. Azért veszem h használjam.
Ahogy utána olvastam (elég részletes PH-s cikk stb.) kicsit túl van lihegve az SSD rövidebb élettartama. Ha a 3 év garancia időt kibírja boldog leszek. Szóval így akkor még egy kicsit visszább vehetem a fogyasztást. Köszönöm a választ! Majd ha esedékes lesz írhatok egy PÜ-t h ezt a lehetőséget hol is tálalom?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #20197 üzenetére
Nem használok már, nincs is írva jelenleg. Na meg ha ott is kéri, hogy nyomjam a gombot. Szerintem az USB-s bill volt a legfőbb gondja (bár BIOSba beengedett a nyomorultja) (újraindulgatás miatt meg vagy a táp, vagy a lap) de este 7-kor már a tököm áll neki
De szánjam rá a meló utáni szabadidőm ilyen baromságokra. Megint azt kéne, hogy kipofozni, eladni, és 1 gépet venni. Nem minden gyereknek, minek? Ha mindet eladná kijönne egy korrekt i5-ös gép, SSD-vel, azt azért nehezebb megfektetni. Bár ezeknek sikerülne. Tömegével szedem le az Ask Search-es baromságokat, a PC SpeedUP!-ot, a Minecrafttal települt többi hulladékot. Elegem van már
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #20191 üzenetére
Windowsban be lehet állítani, hogy mennyi idő után kapcsolja le a HDD-t. De akkor swapot, böngészési gyorsítótárat ne rakd a HDD-re, mert sose megy el aludni.
Amúgy esküszöm, ismerősöm gépét kivágom a francba. Abit IP-35, C2D E6750, 4GB RAM, 8600 GT. És nem, nem lehet rendszert telepíteni rá. Valami olyan szinten szar benne, hogy hiába rakom be a pendriveot, nem tudok róla bootolni, mert nem veszi a billt olyankor. Próbáltam mindenhogy már, de csak idegesebb lettem. Valami szar is, mert úgy kapcsol be, hogy benyomod, kikapcsol, majd újraindul. Sokszor el se kezdi tölteni a Wint. És szenvedj vele, jöjjél rá mi a hiba. Ma már inkább sz*rtam rá 7 felé.
Összesen ma kb fél órát voltam itthon. Míg ettem. -
Bkrisz9
őstag
válasz
Bkrisz9 #20194 üzenetére
Bár hozzá kell tenni igyekeztem odafigyelni azért most is. Hűtés (ez a zsanéroknál kifújós dolog elég jól muzsikál ahogy olvastam), A fém fedlap nem hajlik úgy be mint az x555 műanyaga pl. és nem is kelt annyira gagyi hatást,billentyűzet egész jó.. sikerült élőben megnyomkodni (bár a belső burkolaton erezhető h nem prémium cucc de nem vészes szvsz.),HW ennyiért korrekt (8GB RAM még több is.)... Egyedül a kijelzőt kell majd szokni. Betekintési szögekben nem láttam különbséget színekben sem, viszont a felbontást eléggé éreztem.
sry a dupla hsz miatt hívtak közben és bezárta a chromeot.
-
Bkrisz9
őstag
Eléggé. Szokni is kell majd. Főleg a felbontást. De csak szükségmegoldás egy évre. Jövőre még kevesebbért ment volna el a szeretett 8440P. Aztán egy év múlva már nem tudtam volna ennyit rádobni se. Gyűjtögetés meg nem oké mert mindig bejön valami amire kell pénz aztán elmegy. Hűségem is lejár jövőre szóval telefon csere is lesz. Majd ez is megy el és egy 70.000-t még hozzá teszek egy év múlva.Akkor majd igyekszem valami mostani K501-hez hasonló Bestbuy-t szerezni elfogadható minőséggel és FHD kijelzővel.
-
batai15
félisten
huh de fáradt vagyok gyerekek
de kurva jó a suli . képzeljétek 2k métert 8.56 futom és 3 hónapja 11 p volt.D járok judora meg birkozni is
-
Bkrisz9
őstag
Na elment a 8440P 53.000 lett a vége. Asus k555lb lesz az új hétfőn érkezik. Viszont lenne egy kérdésem: Ugye 1TB HDD van benne gyárilag. Ha veszek egy 120-as SSD-t és a sokat használt dolgokat (C#,Office,Firefox stb. +ugye a win.) arra telepítem a HDD-t pedig csak játékok telepítésére használom es adat tárolásra akkor csökkenne a fogyasztás? Azon logika alapján indultam el (fáradt fejjel szóval lehet hülyeség) hogy az SSD jóval kevesebbet fogyaszt mint a HDD és a HDD így átlag használat során szinte nem is menne. Tehát HDD használat nélküli alap fogyasztás+SSD fogyasztás az kisebb e mint a HDD fogyasztása úgy h azon van minden és folyamatosan használva van ugye. Vagy esetleg egy SSHD lenne nekem a jó választás? (Tudom jóval lassabb a sima SSD-nél de a HDD-t azért veri.)
Ja igen azért lenne fontos mert suliba kell majd az akku idő. minden beállítást ennek fényében állítok majd be. Gyárilag sajnos kicsi az akksi és egy normál üzemmidőt szeretnék csak szóval semmi csodát nem várok
-
pit stop
addikt
Vennék BB-t, csak a programok hiánya, meg a kamera nem túl kiemelkedő teljesítménye tart vissza. De ha apumnak elromlik félokos telefonja akkor azt szánom neki.
Én meg maradok Sony Z mellettNe csak iPhone legyen itt csak azért.
Új iPhonenál nem úgy volt, hogy jön egy C is a kisebb kijelzőt keresőknek? Azt láttam, hogy nem jött, de sehol nem is említette senki.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20178 üzenetére
Csak poénkodnak ... pü -ben már leírták
Viszont az akku valami eszméleten jó, reggel 7 kor húztam le töltőről !
-
Švejk
őstag
Sose fogok iost venni, wp forever. Mert minden normális topikba kell egy elfogult ügyeletes wp fan!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20173 üzenetére
Röhöghetsz, de nem érzem annyival jobbnak a mostanit se egyik telefonomnál, és ennek is vannak hibái. Szerintem nem vagyok elfogult, mert a napi rutinomra megtette egy androidos is, tökéletesen, és ez is. A kíváncsiság miatt próbáltam ki, nem mert az előzőek szarok voltak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egy olyan jó is lenne. De megfogadtam, lesz bármi is, el nem adom ezt legalább 1 évig
Abból még hátravan 10 hónap
...
Na meg vannak fontosabbak. Megint ráálltam az edzésre, kicsit keményebben. A szemműtét miatt anno abba kellett hagynom, bántam is rohadtul. Most már mehet, nem lesz megállás
Aztán havi kiadások, munka mellett, szóval ja.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Megvan az isheep
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #20160 üzenetére
Majd 1-2 hónap múlva kérdezd meg újra. Egyelőre azt tudom mondani, hogy van pár jó előadó, a többi meg kínpad és komédia, amíg nem vizsgázol.
El se tudom képzelni milyen szar lett volna nem Radnótisnak lenni.
Majd egyszer oda is be kéne néznem, csak állandóan túl vagyok pakolva. -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #20159 üzenetére
És hogy megy az egyetem? megy egy pü.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20157 üzenetére
egyetemen
de azért olvas, csak kussolgondoltam majd milyen jó lesz nekem a Huawei Y550-nel
elfeledtem a tárhelyet, 4GB
legalább 8 kéne azértmeg aztán kipróbáljuk apám 58 évesen mit kezd az ICS-sel
eddig úgy néz ki van esély rá hogy menni fog (Desire 200)kirootolni nagyon rossz volt, Win8.1 nem látta, XP 2 hónapja nem volt elindítva, HTC oldalára fastbootos stringet beküldeni, emailben kulcsot megkapni, felflashelni, bootloadert nyitni, és utána kingoroot
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20152 üzenetére
Van aki tudja mi a jó..
#utánamaflamewar
quail merre van mostanság?
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #20155 üzenetére
Vannak hiányosságai de legkevésbé sem a rendszer hanem az alkalmazások hibájából.
De a HERE Maps simán üti a GMapsot, a MyTube a droidos hivatalos YT appot, fotós alkalmazásokkal (Lumia Camera/Moments) lemossa az Androidot, Cortana pedig baromi hasznos és tényleg naponta használom.
Az átlagos rendszersebességről nem is beszélve -
Blackmirror
őstag
Egyre nagyobb itt a baj
Csak kötekszem, nem kell komolyan venni, nem volt gond a 635- tel sem.
Csakarencervotabaja -
Švejk
őstag
CsakazértisCsempe
De komolyan. Nagyon megszerettem, nem kellett sok idő hozzá. -
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20152 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
ájsípek
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20146 üzenetére
Számomra eddig minden telefonom felhasználóbarát volt
i5 tegnap rakoncátlankodott, lehet mégis csak be kell mennem a T-be egy normális nanoSIM-ért. Tegnap benyögte, hogy hibás SIM. Kikapcs, bekapcs, azóta jó. Szerintem régi is a SIM-em, meg hogy magam vágtam nem is olyan
-
Švejk
őstag
Kezemben a 640, a rémisztően szar családbiztonság szolgáltatáson kívül nagyon bejövős eddig
Ja, fél óra olvasgatás volt mire sikerült kikapcsolni...
Amúgy meg már imádom a rendszert, bár sok megszokást igényel. -
batai15
félisten
Amugy most olvastam be egy w10 topikba allitolag apkt is lehet majd telepiteni. Egyszerubb droidos appok mennek.
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #20139 üzenetére
Ha már appok akkor : népszerű droiod ios appok még mindíg kevesen vannak igaz?
Nem hiszem, hogy történt volna bármilyen, ízlésednek megfelelő áttörés WP-appok terén az utóbbi időben. Az aktuális népszerűséglisták tetején lévő droid/iOS appokkal meg nem vagyok tisztában, hogy mik is azok, szerintem Nexus 7-en is kb. ugyanazokat az appokat használom jelenleg is, mint évek óta.
film lejátszó , zene van már több normális app v még ez se?
Mi neked a "normális"? Én xMusic Playert használok, nekem megfelel, hogy kissé fapados (nem csicsás) a kezelőfelülete, de vannak jobbak is, pl. Core Player, ami flac-ot is tud (820 esetén minek, nem zenelejátszás-bajnok azért
). De zenére is van céleszközöm (itthonra és hordozható is, mindegyik bőven jobb, mint bármilyen okostelefonos zenelejátszós megoldás), a 820-szal tényleg csak időnként BT hangszóróval hallgatok zenét.
Van MoliPlayer, van VLC (utóbbi mintha már kilépett volna a béta státuszból), de megint csak nem 4,3"-on egérmozizok, ha egyszer van erre fizikailag megfelelőbb méretű eszköz is.
-
batai15
félisten
jó kis telefon a 820..
nekem a 830 nagyon begyere..
főleg mert ok h s400 de van viszont glance meg qi töltés is.
Ha már appok akkor : népszerű droiod ios appok még mindíg kevesen vannak igaz?:
film lejátszó , zene van már több normális app v még ez se?
amugy a lumiák még most is nagyon tetszenek, valahogy sokkal jobban mint egy átlagos droid..
830 black zöld kombóba nagyon durva nekem . -
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #20137 üzenetére
Nekem kb. minden bajom, ami volt az L520-szal, az 512 MB RAM-ra vezethető vissza.
820-at meg teljesen elégedetten használom, iszonyat stabil és gyors cucc még úgy is, hogy lassan három éves telefon. Egyedül az akkuideje lehetne jobb, de úgy, hogy mind itthon, mind munkahelyen töltőn van és van mindig nálam powerbank is, ez sem izgat igazán - egy napot szűken kibír amúgy enélkül is. Amit várok tőle (email-szinkronizálás két fiókra, Dropbox, OneDrive, Evernote, alkalmankénti navigáció, időnként zenehallgatás BT-s hangfallal, fórumozás mobilneten), teljesíti.
Ez ahhoz képest, hogy pl. a hasonló korú, első generációs Nexus 7-et hogy elbacta a Gugli a Lollipoppal (pedig Neeeekszuuuuusz!) kifejezetten istenes.
-
Švejk
őstag
Lenovo eladva, úton van felém egy Lumia 640
-
Švejk
őstag
Eladom a hűséges Lenovót. Bevallom azért hiányozni fog, de szükségem van egy WP-re
-
batai15
félisten
Kemeny a kikepzes gyerekek .. XD
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon is jó. Mondjuk droiddal se volt rossz
Számomra mindkettő rendszer jó, de ha vissza is térek valaha, csak Nexusra.
Ja, ma hoztak egy gépet nekem, eladásra. 20k-t vár a srác érte, többi enyém lehet. Ez mindjárt jobban hangzik, mint a sima "köszönöm". Nem mintha nem csinálnám meg, csak már mindenki erre hajt, hogy kihasználjon
AMD Athlon 64 3800+
2x2GB DDR2 RAM
ASUS M2N-E
ATI Radeon HD 3870 512MB
200GB HDD SATAII
Plexis ház, előlapi LCD kijelzővel
Chieftec GPS-500AB-A táp
2db DVD író, olvasó -
Švejk
őstag
válasz
batai15 #20119 üzenetére
Igen, elég butáncska a WP fb appja cserébe viszont tudsz úgy görgetni rajta hogy nem érzed azt folyamatosan hogy basszus miért nem vettem meg a drágább droidot. Értsd nem szaggat. Semmi.
Amúgy már elég sok szeretett droid appom megvan WP-re is, musixmatch, n7player, kérdés persze hogy milyenek. -
batai15
félisten
na pont ez az együtt élések amit nem lehet meg oldani arra vagyok allergiás.
És wp bezony az appok nagyon sok ilyenre kényszerítenének.
Egyik ismerős csajnál úgy beszart a face wp hogy nem tudott semmit se feltölteni stb.
Hr se segített.
Droidon meg ios-en van erre meg oldás legalább ha egy app befosik.
Sajnos az appok el vannak maradva.
Bárcsak ne lennének
A metro tube meg mytube tényleg jó.. az a vicces hogy droidon nem nagyon tud ilyet eggyik app se viszont.. -
Švejk
őstag
Mióta szarok bele az alkalmazásokba és alig használok valamit, csak az a legfontosabb hogy amit kérek azt viszont rögtön csinálja meg, rájöttem hogy a WP az én rendszerem.
Egy kis 520 van a családban, nem gyakran láttam még megakadni, pedig az egyik leggyengébb WP8 telefon.
Legyen FB, legyen Messenger, normális térkép, zene, gyors böngésző, korrekt kamera, jó mail kezelés, meg Youtube.
Jó az FB meg a Messenger spec pont elég szar WP-n, de együttélek vele majd
Youtubere meg ott a Metrotube vagy a MyTube. -
batai15
félisten
viszont a wp-nél példás a rendszer támogatottsága..
Na erről beszélek. Plusz a wp és ios egységes arculatú.
Bár a droidnál az 5.0 végre ezt már sok alkalmazásnál elhozta.Remélem tényleg úgy lesz hogy az i6 megkapja az 5s árazását és akkor meg fogom venni újonnan, mert 140-150 k használtra amire nincs gari kicsit necces..
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20115 üzenetére
+1 nekem is bejönne a WP de az alkalmazások gagyisága miatt nem kell !
(#20117) batai15
Ez így van ... de az iOS -nél is és ott ugye az alkalmazások is jók !
Melóhelyen egyre többet találkozok akiknek i6 -van és pl. nyomkodják a facebook vagy Viber vagy böngésznek, és mikor látom azt a smooth görgetést (bárhol és bármilyen alkalmazáson belül) komolyan mondom elmegy a kedvem az S6 -tól
-
batai15
félisten
hát őszintén szólva komolyan elgondolkodtam egy lumia 930on is..
csak hááát ugye appok.
Na már most ha ennyire nem lennének bele szarva az appokba , mai napig wp user lennék.Egyébként volt alkalmam miui vs ios össze hasonlításra.
Tényleg keményen másolja a xioami az ios-t.. még az értesítések is ios szerűek..
Droiddal nekem rettentően az a bajom hogy évente kellene vegyed az újat mert " " kiöregedik .
Na meg ugye a szokásos droid marhaságok.
Wpn lumia 820 alatt sose éreztem azt hogy gyenge a telefon.
Ezzel szembe droidon repkednek az órajelek a magok száma stb de minek? -
w333
félisten
Igen ... Android -ra is ezt mondták aztán el laggosodott az egész
Valami drasztikus változás kéne hogy a Droid javuljon de amíg az olcsó 20k -s hulladékon is Droid fut addig a csúcstelefonok soha nem fognak olyan jól futni
Jó pár év droid után komolyan kicsit belefáradtam, nem fog ez talán soha jó lenni !
-
batai15
félisten
-
w333
félisten
Jól van na ... nem figyeltem csak lájkoltam azt a sz*rt
Ed3r_X_
Milyen az élet Android nélkül ?
Komolyan elgondolkodtam rajta hogy lecserélem az S6 -t egy i6 -ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest