Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
+Ed3r_X_
Gratula mindkettőtöknek -
Švejk
őstag
Orosz írásbeli 96%
Imádom az oroszt. -
batai15
félisten
amugy telemaxba van a g2. ha ne adj isten szét berhelik akkor mi a teendő? jegyzőkönyv meg küldessem vissza?
gondolom nem szabad úgy átvenni nem? -
Nobbigstein
tag
Arról van valahol leírás, hogy milyen garanciatípusok vannak és mi közöttük a különbség? Pl. 1 év, 1+1, stb. Köszi!
-
pit stop
addikt
CoD mára. Pihenős hétvégét mindenkinek!
-
w333
félisten
Húúú de k*rva hosszú volt ez a nap, de jó érzés ágyban feküdni !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #19585 üzenetére
Ha ismernél tanulás terén
kb. 6. óta nem tanultam napi fél óránál többet, most meg ez kb. 4-5 óra lesz. Kínszenvedés számomra, el is szoktam a magolástól
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #19582 üzenetére
Nekem jó kis szóbeli vizsgám lesz, jövő hét szerdáig kéne tudni 20 tételt, jelenleg 0-t tudok. 1 tétel kb 4 oldal. 51%-ot minimum el kell érni, félek
De már csak ez kell, és meglesz a technikusi vizsgám.
PC boltos ötlettel felhagytam, bár értek hozzá, franc kívánkozik reggeltől estig oda. Jellemzően 9-10-kor nyitnak, este 6-ig. Na ez nem buli nekem
Jó leszek én gépbeállító technikusnak is
pit stop:
Hmm az necces, kitartást akkor.
-
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #19580 üzenetére
Kocsit meghúzták - valószínű parkolóban, nem mentem neki semminek tudtommal.
Jövő héten államvizsga, prezentációm szétoltotta ismerős tanár.
Fogorvos: leszedjük fogkövet, biztos attól fáj néha fogad. Leszedi: jó hír hogy igazad volt, mégis lyukas, egyiket tömni, bölcsességet húzni kell.
Ezek a főbb gyöngyszemek.Bkrisz Holnap jobb és szebb nap lesz!
-
quailstorm
félisten
6822-re már sikerült, de a legutolsó PC suite-ból kivették a 3100-at
Majd Vistára vagy XP-re rakok egy régebbit. -
w333
félisten
válasz
quailstorm #19573 üzenetére
LOL !
-
quailstorm
félisten
Teljesült egy régi vágyam
Nokia 3100, se Bluetooth, se IrDA, se USB, meg amúgy is egy alap teló.
De vettem Nokia DCU-5 kábelt meg létezik a MOBILEdit szoftver, és most van rajta custom háttér meg csengőhang. kewl
megpróbálkozok a témával és a játékkal
sajna szabványosan játékot nem tudok telepíteni, viszont leszívni letudtamAmúgy igen szegényes a midi készlete.
(DCU-5 azért lett megvéve, mert a legolcsóbb USB-to 3,3V Serial átalakító. Alighanem egyszer szét kell vágnom, hacsak nem találok egy döglött POP portos telót.)
-
Bkrisz9
őstag
ez egy napos story radiatort felhajtottam es a közelébe tettem. ma szetszedtem bekapcsolas elott nem lattam bent semmi nyomat (ugye a cukor latszott mindemhol ahol ra szaradt) mindem csont szaraz (a peremeken se volt semmi ugy nez ki nem jutott beljebb mert egybol felforditottam)
ne ugy tessek erteni a radiatorost h ratettem hanem ala epp h langyos volt kicsit
lenyeg az ugy nez ki a billel megusztam (koppkopp) . Csak ezt kellene kipucolni valahogy mert mostanaban pénzem nem lesz h szervizbe javitassam.. es ezen vannak az erettsegi anyagaim amiket nem tudok h lementeni igy mert nem tudom beirni a jelszavam. masik gep meg nincs aa kozelbe amibe at tehetnem a hdd-t
-
Bkrisz9
őstag
igen egybol lekaocsoltam akku,tap ki es leforditottam fejjel lefele. mar kiszaradt es mukodik minden ezen kivul. ahogy utana olvastam lejutott a billbe az erintkezo feluletekig onnan alkoholos kendovel ,koromlakk lemosoval stb lehetne letakaritani csak lezzel hozzaerni mem szabad..
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #19567 üzenetére
Függetlenül attól, hogy a billentyűzet maga menthető-e, sürgősen szedd szét a gépet, amíg még nem jut be az alaplapig az üdítő.
Esetleg desztillált vízzel meg lehet próbálni tisztítani a billentyűzetet utána (nem beáztatni!). Talán még etilalkohollal is érdemes törölgetni a ragadós részeket. Sebbenzint ne.
-
Bkrisz9
őstag
Le lett öntve üdítővel a gépem ezaz..... rohadt életbe... szét lehet ennek valahogy kapni a billentyűzetét és megpróbálni kipucolni vagy ujjat kell vennem?
-
Archttila
veterán
Szerintetek működhet?
T-ről V-re kellene...
-
Zoli1<2>3#4&
csendes tag
Gyors segítség kéne.
Adott 3 különböző ajánlat egy készzülékre, különböző áron, különböző feltételekkel.
Tanácsra lenne szükségem, hogy melyiket válasszam.Nem szeretném kiírni ide, mert van köztük magánszemély is, kérem privátban írjon, aki tud és szeretne segíteni.
-
batai15
félisten
na megjött aszonynak a hp... hát nagyon csecse.. szálcsiszolt fém mindenhol, lámpa benne, ujlenyomat olvasó, érintős gombok, nagyon csecse...
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19544 üzenetére
használtról van szó igen
nem újban gondolkodik
Hűűű gyerekek én valamit összekevertem a múltkor batai (aszt hiszem ő) laposos vételénél írtam alpha kollégát nem én hanem ismerős vett tőle gépet nekem nem tőle van hanem emerico2004-tól
bocsánat
kicsit összekavarodtam aznap sűrű nap volt
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #19541 üzenetére
150 alatt nem néznék. A Witcher 3 nagyon bika lett. Használt áron persze.
Mondjuk ha megfelel a 800x480, low is, akkor talán kapsz olcsóbban
Öcsém 800x480, low mellett játszik most a Crysis-szel, 50-60 FPS-sel. Natív 1280x800-ban is menne, de ott már 25-30 FPS, jobb a több.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #19538 üzenetére
Amit itt leírtam, kicsit kiakadtam tegnap este, nem voltam ideges, csak na, nem esett valami jól
Ma találkoztunk, nem említettem fel, de majd fel fogom, hogy 1-2 dolog szerintem nem jó irányba halad.
Bkrisz:
Persze
Írtam, hogy vagy DPD, vagy semmi. Bár az is 1100, mert 3kg-nál azért több. Nem ér ennyit az egész gép szerintem...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19534 üzenetére
Hirdetek egy 5000 Ft-os cuccot. (HP brand gép, RAM, és HDD nélkül) Ír a tag, hogy engedjek már belőle, mert nincs benne semmi. (az alaplap, proci, táp, DVD író az mi?
). Mondom jó, legyen 4, viheti. Most írja, hogy dobjam fel Pestre is neki, mert nem akar postát fizetni... meg az any*d, azt..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ideges, ilyenkor sose tud írni, látszik..
Svejk: Sok sikert
-
Švejk
őstag
Holnap orosz érettségi, szurkoljatok, küldjétek az energiát
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19526 üzenetére
Nyugi, az idegesség nem segít. Inkább ne beszélj vele kicsit szólj ,hogy nem szeretnél vitatkozni lenyugszol meg ő is ha felkapta a vizet és aztán beszéltek. Nekünk anno mindig így kezdődtek a hatalmas veszekedések. Aztán egyikből jött a másik és pokol lett az egész
1 évet szenvedtünk szinte végig.
(#19528) Ed3r_X_: Értem. Ez elég jó erény ,hogy nyugodt tudsz maradni.
Sajnos ha nem igy van nevelve h sorrendet állítson fel akkor nehéz a dolog. :| Nem igazán van ötletem ,hogy mit lehetne csinálni.
Más: Ne öljetek meg a kérdésért nem nekem kell.
Milyen árban kezdődnek az olyan használt laposok amik GTA 5, Witcher 3 élvezhető futtatására alkalmasak?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #19524 üzenetére
Lassú léptek? Nem tudom ez hogy menne, de amilyen ellenséges. Nem ám elgondolkozna, hogy hé, ebbe lehet valami, élből elutasítja szinte.
Én elmagyarázom neki. Mondtam milyen egyszerű lett volna, ha Speed(R)-nek kicsengetek még majdnem 40 rugót a VGA-ra, de akkor nem megyünk nyaralni.. mondom nekem fontosabb a közös élmény, a nyaralás, holmi PC cuccnál, ezért eladtam, hogy elmenjünk. De nem jut el neki, csak annyi, hogy már megint eladtad, már megint!!!..
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #19523 üzenetére
Ismerősi körben nem régen volt egy hasonló. Eljegyezték már egymást, idén esküvő lett volna. Haver adott kölcsön csaj szüleinek erre-arra, megfogható dolgokra, de valahogy nem jött vissza pénz. Egyre inkább szóvá tette - szülei pedig csajt egyre inkább ellene hangolták. Esküvő szervezése előtt srác mondta, hogy adják vissza vagy vége.
Közölték, ha ennyire anyagias akkor menjen. Vége is lett.Nem kell végletekben gondolkodni, de hogy a rossz végét elkerüld Ed3r_X_ szerintem lassú lépésekben próbáld arra terelni amit te is szeretnél. Ha most elmondod neki teljes jövőben terved egyben, akkor ha nem úgy volt nevelve és nem úgy gondolkodik akkor csak elmegy füle mellett. Apró mindennapi dolgok - vagy ha te veszel valamit akkor magyarázd el neki miből, miért, hogy.
Békés estét -
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19522 üzenetére
Persze h nem érti ha már alapjáraton nem így van nevelve. Semmi jogom leszólni más nevelését elnézést érte de így persze h nem tudja értékelni a dolgokat és sorrendet állítani... Lehet ,hogy ebből háború lesz de be ne add a fizetésed a közösbe.. Szólnak ,hogy ezt kéne kifizetni ha értelmes úgyis szó nélkül ki fogod fizetni vagy állni a rád/rátok eső részt.. Így egy szavuk se lehet. Elvégre te dolgoztál meg érte. A család,szerettek egy dolog. Meg az egyén is. Lehet egymás mellet kezelni a kettőt. Ha ezt nem érti meg sajnos lehet nem lesz hosszú életű a dolog a továbbiakban. Ezer bocsánat tényleg ,hogy ilyet mondok és adja az ég ,hogy nem ez lesz de hallottam és láttam is pár ilyen storyt ahol az egyik fél ilyen volt. Nem egyedi dolog. És nem csak nők vannak ilyenek.. Még ha nem lenne makacs és kicsit engedne a büszkeségéből ,hogy el lehessen nyugodtan mondani és megbeszélni. Biztos vagyok benne ,hogy rendes és értelmes és megértené csak hát ugye az a fránya büszkeség amiből nem szeret engedni az ember és akkor is neki van igaza.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #19521 üzenetére
De épp ezt szeretném megelőzni, hogy ne kelljen ezt hallgatnom, és neki is jobb lenne. De nem, biztos az ördög követe vagyok, hogy olyan baromságokról pofázok, hogy állítson fel egy fontossági sorrendet, mi szükséges feltétlen, és mi a másod, harmadlagos.
(ha meg hagynám, akkor se tanulna belőle)
Az anyja ugyan ez. Rokkantnyugdíjas volt, megvonták tőle 1 éven át.. nem ám kuporgatna, nem, venni kell barátnőmnek a ruhákat, mert ha így is alig elég a pénz, akkor nehogy már elég legyen. Viszont 3 szekrény tele van/volt ruhákkal már.
Ha odaköltözök, akkor az lesz, hogy beadom az én pénzem, és az is el lesz baszva. Erre közöltem, hogy baromságokra, meg olyanra ami jelenleg épp tök felesleges, nem kell, olyanra nem fogom odaadni a pénzt. Beadom a közösbe az egész fizetésem persze, elvégre ott fogok lakni, de nekem el ne merjék baszarintani hülyeségekre.
Tervezek a jövőre, az első fizetésemből is akarok már félrerakni, mert nem lesz állami nyugdíjam már, valahogy érzem. Tervezem a jövőm, tudatosan. Erre múltkor megkérdezem a barátnőmet, hogy vannak tervei a közös jövőt illetően? Nincsenek... na lol... biztos én vagyok a hülye.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19518 üzenetére
Ő tudja. Engem is megszólnak ,hogy csóróként DC-be és hasonló árkategóriájú ruhákba járok stb. Csak azt már senki se kérdezi ,hogy csinálom. Dolgozok nyáron heti 7 nap végig. 1 évben 1x veszek ruhát de akkor normálisat ami tutira kihúzza az egy évet és nem megy szét nem lesz csúnya. Pólót utoljára 2,5 éve vettem. Mert nem mennek szét nem nyúlnak ki. És az se mellékes ,hogy kinézem egy évre erőre és amikor kifutó előző évi kollekcióként leárazzák akkor veszem meg 50-75%-al olcsóbban. Ezt már senki se kérdezi csak megszólnak ,hogy nincs pénzem de drága cuccokba járok. És az sem mellékes ,hogy régen csak kinai vackokba jártam amik állandóan szétmentek és mindig kell összekuporgatni azt a kis pénzt is amibe kerültek. Én jobbnak látok egyszer egy évben 12-15.000ért cipőt venni mint 4x 3.000-4.000-ért. Ugyan ott tartok és normális cuccom van. Nekem ez a fontos h jó dolgaim legyenek. Okosan csinálom és arra is marad pénzem amire kell (suliba fizetnivalók vagy pl a gépem ami szintén suli miatt kellett (előtte 3 évig nem is volt).
Barátnőmnek vagyis most már exemnek más volt a fontos ő arra költött. Nincs ezzel baj. Mindenkinek más a fontos. Persze unalmas utána hallgatni ha nincs pénz de ő csinálta magának. Mert nem gondolta végig. Te annyit tehetsz ,hogy megpróbálsz ésszerű határokon és lehetőségektől függően segíteni. Meg persze meghallgatni. Egy kapcsolathoz kell idegzet mindenképp bármilyen jó is legyen az. Mindenkinek van kehélye.. Neki úgy néz ki ,hogy ez az. :| -
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19516 üzenetére
Lehet ezen vitatkozni de nem érdemes. Teljesen másképpen gondolkodik egy nő és egy férfi. Neked ez a fontos neki az a fontos. Tök mindegy ,hogy miért. Persze addig amíg nem a te pénzed költi el ilyesmire. Onnantól természetesen van bele szólásod. Én azt tartom egészségesnek egy kapcsolatban ,hogy ha megvan mindenkinek a saját pénze amiből mindketten egyenlő mértékben költenek közös dolgokra (persze a meglepetés ,mozi ilyesmi az ezen kívül esik). Az ,hogy ő a saját pénzét elkölti majd panaszkodik ,hogy nincs az ő gondja. Te meghallgatod ha van rá lehetőséged kisegíted (ésszerű mértékig persze) és ennyi. Sajnos ez ilyen. Vitatkozni nincs értelme rajta. Kinek ez , kinek az.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19515 üzenetére
Mondom én. Kapom a fejemhez, hogy mekkora f*sz vagyok... mondom nem, csak tudom mi a fontosabb az életben..
Megjegyeztem, hogy én is el tudnám baszni az ösztöndíjam olyan dolgokra, amik totál feleslegesek. Erre megjegyzi, hogy azt is csinálom. Biztos azért mentünk fel múltkor Pestre mozizni, sétálni, kajálni
Biztos azért van félrerakva egy közös nyaralásra a pénz
Azért veszek hétvégente kis innivalót, meg nasit, mert csak magamra tudom elbaszni az ösztöndíjam
Bravó...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19513 üzenetére
Most kérdeztem, hogy megsértődött tán, vagy miért nem ír? Erre kapom azt a választ: miért, talán majd jópofiznom kéne?
Hurrá, megint én leszek a szarszemét, csak mert nem pénzügyi sirámokat akarok hallgatni egész nap, ja meg amiért meg mertem mondani a véleményem. De ez vagyok én, őszinte
Blackmirror:
Szép körme volt neki, az is megnőtt szép hosszúra, de nem, neki mű kell, mert az a trendi, és menő
Havi szinten kb 5k, egy évben 60k. Azzal már nem kéne azon nyavalyogni, hogy vajon kihúzzák-e ennyi fával télire.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19513 üzenetére
Persze ebben igazad van, ha nincs rá pénze nem kell rá költeni.Ennyi.
Én mondjuk soha nem kértem pénzt a páromtól ilyesmire, volt rá pénzem aztán kész.Szóval ezt a témát így passzolom.De valakinek azért kell mert gyenge a körme,nem nő meg szépen ...főleg ha most leszedetné nagyon el lenne gyengülve alatta és ronda kis töpszli körme lenne amíg meg nem erősödik. Sztem 3 hónap kell rá hogy újra felerősödjön.Meg a rendes körömmel sokat kell vacakolni hogy szép legyen, dehát ha tanuló akkor ráér.Amikor suliba jártam megcsináltam magamnak szépre nem voltam ilyen lusta mint most
.(mondjuk a körömlakknak stbnek is van ára de arra csak van pénz.)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #19512 üzenetére
Lehet, de akkor meg utána ne hallgassam a sirámokat, hogy nincs pénz télen fára, meg társai. Ha akar, majd megoldja, de egy vasat nem fogok ilyenbe beleadni.
Hülye nővére miatt kezdte el ezt is, eddig tökéletes volt az eredeti is.... a nővére is inkább rakná rendbe a lakást, ahelyett, hogy műkörmöshöz járogat, mert lépni még mindig nem lehet, meg halomban a mosatlan állandóan.
batai15:
Engem hiába rágna.. ami nekem kell, arra előkeresem a pénzt, de legtöbbször az nem múló dolog, hanem kézzelfogható, még 1 év után is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mi a szarnak műköröm a nőknek, sose értem. Amikor meg közlöm, hogy a jövőben ilyen szarságokat nem szeretnék finanszírozni, meg nem szeretném, ha barátnőm anyja azon nyavalyogna, hogy így nincs pénz, úgy nincs pénz, bezzeg műkörmösre telik, akkor megy a sértődés.
-
quailstorm
félisten
Xperia E1-ben benne van mindkét SIM foglalat. Az 1 SIM-esben is. Hogy be van-e kötve, az jó kérdés. Maga a háza nincs ott a foglalatnak, de a párnák ott vannak. Ha ráraknám, lehet észrevenné.
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #19503 üzenetére
Nekem is picit magasak voltak de nem vészesen. Amikor szétkaptam akkor újra is pasztáztam meg azt a port kipucoltam ami a gariidő alatt összegyűlt és nem volt porrá száradva a paszta se szóval az is rendben volt. Újrakentem és -10 fok. Jákék közben -15. De ahogy utánanéztem a gépnek alapból is hasonlók a hőfokai mint amik voltak pucolás előtt.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
batai15 #19500 üzenetére
Nagyon jó helyről vetted!!
Nekem is tőle van a 8440P és imádom. és amikor lejárt a gari szétszedtem h kipucoljam és gyönyörűen rendben volt minden szépen ki volt pucolva mert nem sok kosz volt benne meg semmi. És még le is hozta nekem Balatonra Pest mellől az útiköltség feléért úgy h egybekötötte egy kis strandolással így mindkettőnk jól járt. Nem kis esély van rá h ha a környéken nem találok jó gépet akkor tőle veszem megint de már felmegyek érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest