Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
-
Igen. N2 topicban írtuk, hogy küldjön fotót a gépéről. Küldött is, de valaki megtalálta, hogy netről lopta a képet. Szóval minden, amit ír, csak kamu. Kamu a rossz helyesírás, kamu hogy ő mekkora balfácán (a történeteket is fórumokból ollózza), és még akkor is hazudik, amikor kérdez.
Tipikus unatkozó kiskamasz. Még mindig jobb, ha itt bohóckodik, mintha a weboldalakat törne föl heccből, mert egyébként pont az a fajta.
-
Picike8
aktív tag
Jó reggelt.
Valóban frissíthető a Mobilaréna, én már csak ritkán olvasok teszteket (akkor is általában Bogét), átszoktam a GSMArénára.
-
Švejk
őstag
válasz
jooker82 #1785 üzenetére
Az a baj, ahol csak megjelenik dől belőle a hülyeség. A legrosszabb, hogy ehhez még van annyi pénze, hogy ilyen telefonokat vegyen mint a G vagy a Note II. Régebben röhögtem rajta én is, valahogy már nincs kedvem.
A G plecsnijére...no comment. Ráférne a MA!-ra egy alapos frissítés, ezt szerintem már elég sokan gondolják így...
-
jooker82
nagyúr
Hagyjad békén,kötekedni nem kötekszik,az az egy-két hülyesége meg belefér..poénosan kell venni a megjegyzéseit.
Mert valljuk be őszintén..buta.
A G-t Rusy tesztelte és akkor még minden cikkiró véleményét kikérve,egyöntetűen különösen ajánlottra értékelték.. Viszont a topic első 200 hsz-ban volt 4-5 emberke,akiknek ez nem tetszett,főleg a 160 E ft induló ár miatt,meg,hogy a samsung telefonjai,meg N4 sem kaptak ilyen plecsnit,egyebek. Hozzá kell tenni,hogy az a 160 ezres ár,az az LG által javasolt fogy ár,de ez gyakorlatilag sose volt annyi,mert a cikk márciusba lett irva és a telenornál júniusba jelent meg,lényesgesen olcsóbban. Az expansysnál lehetett kapni,120 alatt,meg a GSM boltokban is 135-től nem indult drágábban.
Tehát a tájékozatlanság,meg hiszékenység vezetett ide. -
Švejk
őstag
válasz
jooker82 #1770 üzenetére
Már tényleg nagyon idegesít. Már látszik, hogy csak hülyíti a többieket, ők meg harapnak rá rögtön. Lassan már bannolhatnák...
Az egyetlen megoldás, hogy nem veszünk tudomást a létezéséről.Egyébként hogy visszaminősítették, kicsit kiborultam. Ebben a telefonban tényleg nem volt sok kivetnivaló, a Különösen ajánlottat megérdemelte.
-
MurdR
veterán
Reggelteket
-
-
batai15
félisten
közbe látom hogy a g vissza van minősitve, grat kedves MA éljen a samsung meg az elnyomás.
-
batai15
félisten
jancsi a nexus topicba lecsapott!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na a nyereményjátékra az összes válasz megadva.
Mindre találtam szinte választ, egyedül 4-esben nem vagyok biztos
-
HuMarc
veterán
Már vagy harmadjára jön elő a zene téma a topicban
Úgy látszik, nekem is el kéne kezdenem hallgatni, hogy én is tudjak veletek erről dumálni, de ahhoz hifi kéne, az meg nincs. Anélkül meg nem akarok zenét hallgatni.
-
Švejk
őstag
válasz
#40993792 #1732 üzenetére
Tegnap hallgattam Gábriel Pétertől a "Karcold meg a hátam" c. lemezt (Scratch my back
)
A "My Body is a Cage" számuk nagyon nagyot ütött, olyan hidegkirázós módon.
Nem tudom, Pink Floyd valahogy nem jön be, viszont most rátaláltam Van der Graaf Generatorra, annyira ismeretlenek hogy nem igaz. Pedig jók nagyon.
Amikor a Media Marktban megvettem a Least We Can Do is Wave to Each Other c. lemezt, nem tudtam, milyen ritkaságot veszek. Nagyon, de nagyon ritkák a lemezeik. A Godbluffot megpróbálom majd megszerezni valahogy (torrent)
Zsolt_72: 1740: Már nem is követem őket egyáltalán. Borzalom. Tavaly még oda-odakapcsoltam néha a Vivára, szörnyülködni, most már tévét se nézek.
Egyébként én is édesapámtól tanulom a zenei ízlést, és ebben segít a óriási hifi-szett is otthon. Baromi hálás vagyok ezért neki.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #1736 üzenetére
Jaja,nyilván,ha huszassával jönnének az ilyen tagok,értetlen megjegyzésekkel kérdésekkel,az kiboritó is lehetne,de ez az egy szerintem belefér simán .. És sokan jót derülnek a viselkedésén.
Ez a legnagyobb tőle... Hatalmas.. -
HuMarc
veterán
-
jooker82
nagyúr
Nehogy jelentsétek már....én jókat szoktam nevetni.....
Tud amúgy néha értelmesen irni,én is észrevettem,de néha vicces jeleneteket produkál.... Szerintem ezen jobb átsiklani,nem hinném,hogy ez a fajta tudatlanság belezavarna bármely topicba is.... engem meg sokunkat,akinek van egy kis humorérzéke feltud viditani.
-
jooker82
nagyúr
Ti,hogy álltok a Rigó úr most feltett kérdésével?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Megvan a TDK nyereményjáték 8-as kérdésére a válasz
Mégse adom fel
-
HuMarc
veterán
Ez minden eddiginél nagyobb lecsapás! Se írni, se olvasni nem tud, a 21. század tipikus analfabétája.
-
Švejk
őstag
Meghallgat. Imád.
Magyar együttes, ez a Show a legjobb lemezük. Zsenik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában