Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na megérkezett hozzám a Haier W910 csájafon, első benyomások alapján brutálgigakirályszupcsikircsi jó
-
Picike8
aktív tag
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #1490 üzenetére
Én Ubuntun Wine-ban bemásoltam a Big Rigs mappába (Program Files (x86)) és ment. De akkor Skype.
-
Picike8
aktív tag
Rövid hírek nap van? Ezesetben: Mobiltelefon helyett fejhallgatóba fektetem a zsebpénzem.
-
HuMarc
veterán
Nem a Richter válaszolt?
Feltettem újra a Big Rigs-et, és észrevettem a .rar-ban egy patchet. Feltettem, és az ellenfél elindult
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje nem nagyon voltam itt fent a fórumon, történt valami említésre méltó azóta a Melyik okostelefont vegyem fórumban RigóJancsi megjelenésén kívül? -
Švejk
őstag
a 40-50 ezres kategóriában sem volt benne?
Belinkelhetted volna továbbá a te best-buy listádat, azzal jár csak igazán jól a nép. -
HuMarc
veterán
Azzal nem, mivel szolgáltatós, és a PC World (meg az újságok általában) független árakból dolgoznak. De most komolyan, szakmailag ezzel teljesen elásta magát a PC World. Írtam nekik, hogy köszönöm a választ, többet ilyet se veszek.
De akkor is. Ace, 2013-ban? WTF?! A Tipo is ott volt a listában, 30 000 Ft-ért, és abban is ARMv7-es MSM7227A van.
-
HuMarc
veterán
WTF! A 40 000 Ft-ért beszerezhető legjobb androidos mobil a Galaxy Ace.
"az árkategóriát nézve találtuk legjobb vételnek." (Galaxy Ace)
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1472 üzenetére
D500... hát az se egy csoda. Az alapokat hozza, többet nem. Akkor még nem volt sokra képes a samsung. Kézben nem fogtam, haver apjának van, neki meg a D900i, az volt nálam eleget. Ha ő mondja hogy sokkal rosszabb akkor az már baj.
Igen a W200 néptelefon volt. Olcsó és van rajta walkman felirat, nem véletlen. Lehet hogy egy samsung e250 szebb, van rajta bluetooth, meg jobb a kijelzője, de itt véget ér az előny, a valóságban egy nagy hulladék, ami elnyírja a szalagkábelt.
egyébként ne haragudjatok a nagy gyűlölet miatt, nem használnám zenélni az tuti, de ha nem nekem kell rá költeni eszméletlen energiát belefektetek, mint a d900i-be is
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #1471 üzenetére
ó asszem még nekem is van itthon w200 ez ilyen néptelefon volt?
d900-am nem volt,d500 volt. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1469 üzenetére
Mondjuk 48 kbps-sel nem is kell nekiállni minőségi zenét hallgatni, de pont nem a W200 fogja kielégíteni az audiofil igényeim. Volt valami kínai csoda, beépített erősítővel, azt hiszem Vivo, na az ígéretes lehet már ilyen szempontból.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1467 üzenetére
Na sok a basszus, de az se mindegy, hogy hogyan szólal meg. Nem szeretem ha túl éles, inkább mély legyen.
Input lag? Így már értem, azt hittem darabos animációkra gondoltál
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1466 üzenetére
Olyan zenében, amiben eleve túl sok a basszus, minek fokozni? Szerintem tönkreteszi az élményt.
Flash menünél nem a menü laggol, hanem input lag van. Lassabban lép a menübe a teló. Így nehezebb azt csinálni hogy tekerek egyet a gombsoron, és a megfelelő mappában vagyok a fájlkezelőben.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1465 üzenetére
Nem erre utazom, meló miatt jobb a nagyobb hangerő, észreveszem ha hívnak. Basszus meg a sok olyan zeném miatt jön jól. Ennyi. Flash menü nekem nem laggol, nem tudom mit csináltál vele
Pillanat, csinálok egy videót róla.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1464 üzenetére
Őszintén? Leszarom a flash menüt, laggol. Van rajta de minek? Szép szép, de nekem az SE olyan mint az iPhone úgy jó ahogy van. 23 flash menüm van W200-hoz btw.
ne érezd leteremtésnek, csak őszinte vélemény volt, de befolyásoljonJó nem mondtál előadót de nekem már a dr. Dre nem 2001-es albumai is emészthetetlenek. Valahogy ellaposodott, West Coast shit és kész...
Ilyen mértékű hangerőemelést meg pláne nem éreztem. Valóban hangosabb közepesen, de maxon-1 nem éreztem hangosabbnak mint a W200-at.
Kinőttem ezekből, pedig fiatalabb vagyok nálad. Hihetetlen...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1463 üzenetére
Kinek mi, nem csak azt hallgatok, de attól az még zene, nem az agyament puffogás, van benne szöveg is
Nekem már mióta így megy, gondom semmi belőle, és a fülesen növelt, feles hangerőn olyan, mint előtte maxon. K800i-t is moddolva hallgattam, 1.5 évig semmi gondja, és a mai napig se, haver elmondása szerint. Hangerőt meg ésszel kell, és nincs gond.
Ám ha már belevetetted magadat, megleshetsz -2 Flash menüt is, némelyik szépen mutatMega Bass alapból arra rakta, nem állítottam át. MP3-am akkor is szebben szól elismerem persze
Amúgy házi modderkedésnek milyen forráskódja legyen?
Ez nem DROID
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1462 üzenetére
jahogy nem zenét hallgatsz, bocs, akkor szerintem fejezzük is be mielőtt atrocitás lesz belőle
nem érdekelnek ilyen szinten a tákolások, vannak mérnökök a Sonynál, tudják mit csinálnak, a telefont meg nem akarom tönkretenni, és a fülemet sem
nálam nem lett hangosabb fülessel, vagy a fülem a szar (nem érzékelem ha hangos valami, képes vagyok órákig max hangerőn tolni valamit amíg nem fájdul meg a fülem)
de ez az acoustic driver csak eltolja az arányokat, mi mást is tudna csinálni? forráskódjuk nincsen... Erre meg nekem semmi szükségem nincs.
Megabass-t azóta kerülöm mióta nem vagyok takony kisiskolás, elb@ssza a zenét. Pedig már walkmanemen is van. Bár az is igaz hogy ilyen segédeszköz már a két Sony füleshez sem kell. Hát még egy jobbhoz.
(#1462) Ed3r_X_ : hallottál te már D900i-t? Mintha kartondobozt rugdosnál, olyan a basszus. év telefonja 2006 tudod...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1461 üzenetére
Én Sony MDR E818LPvel hallgattam, a basszust szépen kiadta, meg jobban, hangosabban szólt. Ez szubjektív persze, ki milyen zenét hallgat rajta, milyen fülessel, stb. Topsony.com-on van még pár, ki próbálhatod, nem sok idő felrakni.
Meló miatt jó a nagy hangerő, kis zenehallgatásra, mivel tuc tuc sokat megy, jól jön a plusz basszus.
Mondjuk én Mega Bass-ra raktam. De megnéztem normálon is.
Eredetinek kevés volt a hangereje számomra, illetve szegény volt a basszus, még a jó Sony fülesem mellett is. Mintha csattogós puffogás lett volna, az meg nem az igazi.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1459 üzenetére
egyértelműen rosszabb lett...
még úgyis ver minden samsungot, de fos
mély az van, aláírom, zene az nincs, és a W200 meg a pokolba sincs a többi telómhozegyébként nem tudom ki volt az a barom aki megírta azt a scriptet, totál tönkreteszi az egyébként is kicsi színpadot és hangképet, elveszi a levegősséget, és nem lesz több mély, csak ott lesz ahol nem kéne
vagy nem HPM-70-nel kéne hallgatnom?
ja és hátborzongatóan jobb az eredeti
na ezért nem raktam fel sose acustic drivert
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1458 üzenetére
Rendben. Mintha anno olvastam volna, hogy lehet menteni is, bár rég volt már.
Nekem a W200 csak zsebkopott, meg aksi bírhatná jobban. Van még egy itthon, de azzal nem tudom mi van, két éve nem nyúltam hozzá.
-
quailstorm
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1449 üzenetére
Wayback Machine, áldom a nevedet. eXtreme_Power_w200_Edition, ez van nekem. A Google első oldalon ezt dobta ki rá.
Vélemény:
Hangszóró hangosabb lett, simán nem hallgatom, fülesen csak. Füles hangereje megnövekedett, több lett a basszus benne, és mintha több hang jönne át. Persze egy jobb füles sem árt. Mentsd ki előtte, veszteni nem sokat veszthetsz.
Ja és most szép Media Player skin-t is raktam a zenelejátszóra
-
HuMarc
veterán
Ha nyerek, kisorsolom a két kedves korrektor úr között a nyereményem. Kivéve, ha valami jót nyerek
Azt megtartom.
Neeem, tényleg, felajánlom nektek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1447 üzenetére
Most van gond, mert SE Portal azóta megváltozott, és nem találom, hol is van. Volt valami külföldi Sony E. oldal, ja igen, topsony, ott sok minden volt még anno.
Majd holnap rákeresek, lassan megyek aludni, holnap meló.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1445 üzenetére
Próba csak, W200-on is az van most nekem, basszust sokkal jobban kiadja fülesen keresztül. Így már nem olyan vérszegény. Cam drivert is cseréltem már, K800-on, és W200-on is, egy fikkal talán jobb, K800-ra már nem emlékszem, rég volt.
Maxon nem hallgatom, ott már recsegésre hajlamos, nem akarok cseréltetni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1443 üzenetére
W810 az igen hangos tudott lenni, de a K800-am is miután "akusztik drivert" cseréltem rajta. Az etalon hangerőben eddig az N73 volt, amit hallottam.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1442 üzenetére
nekem meg annyi idősen volt W810-em, azután fos a teló de kurvára
hangerőt én meg pont kevesellem, mondjuk Nokia N95 után hallottam, el vagyok rontva. Ha kapok egy SMS-t a szomszéd kisgyerek elkezd sírni(2 hónapos sincs). De a W810 szintjét se hozza, vagyis de, csak akkor olyan torz hogy inkább kinyomom mert mindenem fáj utána. Fizikai rosszullétet okoz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1441 üzenetére
Kinek mi, akkor még nem a minőségre mentem, inkább a hangerőre. (13 évesen a tuc-tuc-ot üvöltetni
)
Képek meg nekem tökéletesek voltak, nem volt bajom velük, igaz nem profin fotóztam vele, és nem is vártam el azt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1439 üzenetére
Attól mert nekem megfelelt, másnak még nem biztos, hogy jó
Bár keveredésbe estem, E900-as Samsungomnak volt rossz az aksija, nem a D900-nak. D900-ról az az emlék maradt meg, hogy 120 kb-al küldtük a zenét haverral, és meglepődtem nagyon
K800i - D900i
Na meg hogy jól szólt szerintem, és a képei sem voltak olyan rosszak.
-
batai15
félisten
Mi újság gyerekek míg nem voltam? Áá nagy kanállal ettem a lagziba
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1436 üzenetére
Mindkettő volt
Mily meglepő, több telefonom volt 6 év alatt kb, mint a családomnak egész életében
D900-at nagyon szerettem, de az enyém aksija haldoklott már sajna. Videózással, ha a vakut is használtam, cirka 15-20 perc alatt lemerült teljesen, 0-ra.
E250 jó volt, csak a hangereje volt kevés nekem, halk volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1433 üzenetére
Csoda, hogy elfogyott
Nem hogy az ARMv7-es változatát rakták volna bele, az MSM7227A-t. (tudtommal volt már akkor)
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #1433 üzenetére
Hát, tavasszal (nem tudom pontosan melyik számban) megjelent egy fordítás. Ebook-olvasókról. Akkora hülyeségek voltak benne, hogy csak úgy visítottak.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #1430 üzenetére
Ha olvastál régi CHIP-et (amikor még Vogel volt) akkor láthatod, borzalmas ahhoz képest. Majd viszek át két évfolyamot (2000 12. szám-tól 2002 októberig, amikor is már Magya PC Magazin jött helyette) ha hazaértem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1430 üzenetére
Egy kis i is mennyit számít. Mondjuk nem értem, miért dobták ki a Broadcom processzoros változatot, nem volt már elfekvő Qualcomm MSM7227?
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #1423 üzenetére
Azért ez sem teljesen igaz, a PC World ugyanis független árakbból dolgozik, a szolgáltatókat ne keverjük ide.
Na, írtam egy visszajelzést nekik, remélem nem törlik a fenébe, hanem válaszolnak
Amúgy a lap tele volt más hibákkal, elírásokkal is, és nem olyanokkal, amelyeket nagyítóval kellett keresni, hanem első átlapozásra feltűntek. De igazán itt pattant el számomra a cérna, mert tudom, hogy ha olyan témában találok ilyen mértékű hibát, amivel nap mint nap foglalkozom, akkor a többi rovatban is lehetnek ilyen mértékű hibák, csak azokat azért nem veszem észre, mert nem feltétlen értek hozzájuk olyan mértékben.
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #1420 üzenetére
Ez rohadtul felhúzott, hogy az Ace a Best Buy, holott már rég elavult, és 37 000 Ft-ért már 2012-ben sem érte meg.
Az iPad-es példát azért írtam, mert totál nonszensz, hogy negyedannyiba kerülő táblagépekkel kerül egy listába.
Mi lenne, ha a saját kategóriájában lenne osztályozva?
-
HuMarc
veterán
A PC World Vásárlási tanácsadó c. rovatában az okostelefonok között 37 000 Ft-ért a Galaxy Ace a best buy telefon!
A táblagépeknél 4 no name kínai, 20 000 Ft-os táblagép után az 5. az iPad 2, "Nagy hype faktor, magas ár" címszavakkal. A CHIP-magazinnál legalább 10 olyan tételt válogattak a best buy listákba, amelyek mindegyike ugyanabba a kategóriába (általában felső kategória) tartozott, bár a sorrend ott is véletlenszerű volt.
De ez nagyon-nagyon gáz.
-
Picike8
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
OMFG! Lecsapott.
-
Švejk
őstag
-
HuMarc
veterán
Nézzétek, mit találtam!
-
HuMarc
veterán
Na, írtam egy cikket, remélem, nem dobják vissza
Szimpla bejegyzésnek indult, de aztán lett belőle egy cikkecske.
-
HuMarc
veterán
válasz
#40993792 #1402 üzenetére
Ó, köszönöm
Szóval azok a funkciók, amelyeket szerettem volna, működni fognak, több nem is kell.
Első* okostelefonként nem tudom, pontosan mit is várjak tőle, mert még nem használtam huzamosabb ideig okostelefont.
*Első modern okostelefon, mert szerintem a C5-00 is okos, de csak a buta funkciói voltak használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia