Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
batai15
félisten
na kész a teló újra belakása. rémálom volt -.-" ezét is rühellem romolgatni.
-
Picike8
aktív tag
Hú, Srácok, most döbbentem rá arra, hogy mennyire szép telefon a HTC One.
Itt csodálható. Stipistopi, ha megnyerem a lottót, veszek is magamnak egyet.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem úgy értettem, hanem úgy, hogy a teszteknek van szerencsére egy bevett formája. Tehát tudhatod előre, hogy külső, szoftver, akku, stb..stb.. Na most ha belefogsz egy olyan témába, ami majd a remélhetőleg most megjelenő cikkemben lesz, ennél nincs előre "sablon". Menet közben állítom össze, hogy mi legyen vagy éppen ne legyen benne. Menet közben készülnek a képek, közben próbálom is amit írok, stb...stb...
-
Keeperv85
nagyúr
Mire készen lesz elavul az a ... cucc.
Mondjuk nekem egy itteni teszt hossza saccra egy délután lenne. Max. a képek miatt csúszna másnapra. Ha tudod mit kell írni, akkor egyszerűbb a helyzet, mintha fel kell találni egy új "koncepciót", hogy beférj az ésszerű keretekbe. A mostani cikk is lehetne jóval hosszabb, de olyan tömény, hogy szerintem a legtöbben a felénél fogják feladni...
-
phobeus
aktív tag
Hát gyerekek, egy nap alatt kihozták nexus-t. Tegnap kaptam kézbe és most erről írok. Ha majd gépnél leszek akkor kifejtem bővebben hogy mit érzek, de nagyon odaba*z
pacsi mindenkinek
-
HuMarc
veterán
-
Wa2x_
veterán
Srácok, ha valaki tervezi a A Föld után c. film megnézést moziban, ne tegye, annyit nem ér meg sajnos...
-
phobeus
aktív tag
Na végre!!!! A mai nappal végre feladták a nexus-t amit rendeltem
ha nem is holnapra, de hétfőre már biztos, hogy a kezemben lesz
Így már tudok majd véleményt mondani az expansysról meg a egyben a nexusról is
pacsi mindenkinek csak jeleztem, hogy mennyire kattogok már
-
Švejk
őstag
Igen, olyan hogy egyik percben röhögsz, a másikban meghatódsz. Én speciel így voltam vele, nem szégyellem, megindító film volt. De szerencsére az osztály is volt elég normális hozzá, nem röhögték el.
Egyébként a zene Ludovico Einaudi mesterműve. Zseniális úgy, ahogy van.Ed3r_X Mi valami "Hantaboj" nevűt néztünk. Kemény 5 percet néztem belőle, aztán elkezdtem zenét hallgatni. Allergiás vagyok a családi vígjátékokra.
-
HuMarc
veterán
Uhh, imádom azt a filmet.
Mondjuk az osztálytárdósaimmal nem nézném meg, szerintem elröhögnék, és nem értenék meg. Véleményem.
-
Švejk
őstag
Fú, ma néztük az Intouchables-t (Életrevalók) az osztállyal. Ritkán hoznak jó filmet, de ez egyszerűen zseniális. Mestermunka A-tól Z-ig...hihetetlen jó film...
Ehhez képest következő órán valami szart néztünk Jim Carreyvel... -
Ed3r_X_
nagyúr
Adj rá pénzt.
A PC-t fejleszteni kell, de nekem kihúz 1.5 évet. Utána megint kicsi pénzből jobbra cserélem.
A mostani is úgy lesz, hogy régi videókártya el, új jön. Ha jól számolom, 7-8k amit rá kell fizetnem, de a telefon eladásból lesz annyi, és 0-ba jövök ki, egy kicsit rosszabb telefonnal, és egy jóval jobb videókártyával.
Proci elég még.
-
HuMarc
veterán
Kiadó reklámfelület az aláírásomban!
A reklámozott termék árának 1%-át kérem el.
Jelentkezz privátban!
-
HuMarc
veterán
Önmagában az Advance képe nem elviselhetetlenül csúnya, de az S3 Minivel összehasonlítva az. Én az S3 Minire azt hittem, hogy IPS, amikor az Advance mellett láttam. De gyanús volt, mert rémlett, hogy AMOLED-es. Szóval szerintem az SGS Advance nem csak azoknak csúnya, akik nem szeretik az AMOLED-et, de még AMOLED-nek is csúnya.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Te vagy finnyás inkább. Az nem lehet? Ez ilyen, van akinek ez jön be, de ne úgy mond, mintha tényleg az lenne.
Ha úgy írnád, hogy szerintem, akkor megértem, személyes véleményed, és írhatnád csúnyának. De nem úgy írtad, így meg ne vonj le ilyen következtetéseket, mert nem mindenki gondolja így
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
batai15
félisten
én ma tapaiztam meg, fogásra jobb min az s3 és ennyi. nem is érzem szükségét beszerzeni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Most én is megtapogattam élőbe, nekem tetszett, nem is volt olyan nagy nekem, méretileg se. Iletve gyönyörű a képe
Akadni nem láttam, bár durva is lett volna..
Megnéztem a sokak által emlegetett dolgot, a szaggat a Galériában az S3-as nevűt. Vagy 330 kép, 20 videó, ezek kb 5-6 mappában. Egyik mappában 170 kép volt, megnyitottam, lapozgattam össze vissza, de nem röccent meg, és ez pedig ilyen kiállított, agyonnyúzott darab volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezért kell mentegetni mindig, így nem elölről kezded.
Más:
Ma voltam a T-Mobile-ban, megnyomkodtam 1-2 telefont. Galaxy S4, Galaxy Camera (nekem tetszett, tök elképzeltem magam vele) S3-at is (bár azt nyomkodtam már), meg pár Xperiát. Ja és a 10.1 Samsung Tab-ot, nem is tudom már melyiket
-
Švejk
őstag
Hülye Maxthon! Pfújj!
Éppen szerkesztem a tesztet, mire kiírja, hogy hibát észlelt, önkényesen újratölti az oldalt, és nekem minden szerkesztett adatom a tesztben elveszett
Azért is megírom... -
dokee78
félisten
1161x62x11.2mm
140gramm??? (lehet van benne fém?)
IPS LCD 480x800pixels 4.0inches
Corning Gorilla Glass 2
5 MP, 2560x1920 pixels, autofocus, LED flash
Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean)
CPU Dual-core 1.2 GHz
Li-Ion 2460 mAh batterySzerintem az FHD rögzítés nem valós.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz, talán az S összeszedi magát.
Jó kis telefon az is.
-
batai15
félisten
hmm én meg fel avattam a telót custom rommal
cm10 official. remélem jó lesz.
-
pit stop
addikt
Olcsóbb, de ha ésszel mennének neki, akkor ők se ablakon lapátolnák ki pénzt
Ha hívő lett, akkor már lehet neki magyarázni, sajnos ismerősi körben is van ilyen. Mondjuk ez fórum jellegéből iPhone-nál szokott lenni, de azt szeretem, mikor szolgáltató 230-ra fölemeli iPhone-t, és jönnek háborgók, hogy dehát 200-ért már hozzádvágják máshol tiszta jó áron, ez meg rablás
(Az árakkal csak hasra ütöttem) -
HuMarc
veterán
Az árral én sem vagyok kibékülve, de nem is ez a lényeg.
@Švejk (#605): Azért Mac Pro-t nem találsz minden lakásban. És az ár sem másodlagos, csak más kategóriába tartozik pl. egy iPhone. Kint olcsóbb, és nagyobb a fizetés is. (Ezt Amerikára értem)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Win, mert minden arra érhető el, ami nekem kell. Főként játékok
Meg 1-2 speciálisabb program, bár nem tudom, az van-e Mac-re. Fraps, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!