Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Eléggé nyomulnak.
De megvan az eredménye,jól csinálják.
Én az LG eladásaira lennék kíváncsi,remélem nem úgy árulnak mint itthon...igaz mi kis piac vagyunk de ha megnézitek vicc ami itt van.Van egy olyan készülékük mint az optimus G.Jelenleg egyik szolgáltató sem forgalmazza(ne mondjátok a telenort,mert náluk csak dísznek volt,még az online felületről is levették),nem kap reklámot,az átlag ember azt sem tudja hogy létezik.Ott van a nexus is.Azt legalább lehet kapni,de reklám nuku.
Bemegy az ember venni a szolgáltatóhoz egy telefont mit lát?samsung meg samsung meg samsungplakát akcióssamsungquailstorm:jók a marketingeseik.meg azért volt ott olyan készülék aminek a sikerét meglovagolták és nem gyárt olyan rossz telefonokat a samsung.
Nálam egyébként nincs olyan h szeretem-nem szeretem gyártó (jó van egy,de az azért mert mindenük elromlott amit tőlük vettem) nekünk az a jó ha megy a verseny remélem a többi gyártó fel tud kapaszkodni bár ez a marketing gépezet most mindent tarol.
-
quailstorm
félisten
Azon lehet vitatkozni hogy jutott el ide a samsung, mert az egyértelmű hogy nem a minőséggel. Van egy két korrekt készülékük fos házban, meg egy tűrhető garanciális szolgáltatásuk (nálunk a márkaszerviz kb annyira hasonlítható össze a Nokia care-rel mint a tyúkól egy családi házzal...) de inkább a fostelefonjairól híres. Oprendszert gyártani nem tudnak, pazarol mint állat. Felület megosztó, touchwiz 3 óta elviselem, effektmentes nature wiz még tetszik is nekem. Anyaghasználat a múlté, nagy nulla. Kamerában elég sok modell korrekt. Árazással meg rohadtul el vannak szállva...
csak ha bemész boltba körülvesz a samsung, jó eséllyel azt veszed le, a többi gyártónak meg nincs elég ütős telója, úgy hogy így jártunk...
én sose szerettem a samsungot, számomra az állandó szenvedést és a problémákat jelenti -
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1097 üzenetére
Marketing
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #1096 üzenetére
xperia zről jutott eszembe
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #1094 üzenetére
Kártyásan??
-
batai15
félisten
Na meg vettem amit akartam
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #1088 üzenetére
az addig oké, csak mivan h feltörik az accauntot? és megkapják az adatokat stb?
mert 1 kártyám van amire jön a fizu, de meg akarom venni a streetfighter 4-et most 1500 k..
szóval nem tőlük félek hanem a hackerektől. -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #1086 üzenetére
há én nagyjából, de már kezdem elfelejteni...
visa electron meg mastercard jó, vagy paypal, bár ahhoz is kellenek az előbbiek. Nem nyúlják le a pénzed, náluk lehet kártyával is vásárolni. Túl nagy cég ilyenhez.
Viszont nekünk sincs ilyenre lehetőség a családban. Unokatesó meg haver vette a cuccokat, de nagyon régen nem vettem semmit se. -
batai15
félisten
Srácok, steam vsárálással ki van tisztába?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hullafáradtan, de vagyok
Mekkora szar melóm van.. monoton, unalmas, fárasztó.
-
mtcob
senior tag
Na az jó...
én utoljára azt láttam 1 hete hogy 2 darab van rendelhető...azt hittem kifogyott es abbahagyják a forgalmazást...mondjuk kíváncsi vagyok hogy a rendelésre beszerzés mennyi időt vesz igénybe...
gondolom megrendeled es 1 hónap múlva szállítják..
(#1082) Blackmirror Hát egyik legmegbízhatóbb gsm bolt...csak jo véleményt hallottam róla...korrektek es javítják rendesen a telot ha gond van vele....ráadásul nagyon jo áron adják a telefonokat..4X HD 67k ért...ajándék
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1077 üzenetére
Ez túl jó ajánlat, egy telefonnak meg felesleges fenntartani az egész listát
-
HuMarc
veterán
Július van emberek!
Szóval új BestBuy-ok, elavult BestBuy-ok, akciók?
-
Švejk
őstag
-
batai15
félisten
Én meg pont úgy vagyok vele hogy tablet minek.
kockulni sokkal jobb gépen, főleg hogy van egy viszonylag jó vasam most .
ha utazok akkor tabletet nem cipelek, szóval nekem meg a tablet fölösleges.
Othon a gép meg a 82 centi lcd, van mire nézni . Játszani meg telón kb most into dead friut ninja és ennyi van. -
Švejk
őstag
válasz
quailstorm #1054 üzenetére
Ejj, tisztára elveszed a kedvét szegény tablettól
Én meg várok az A820-ra. Már látja a Posta nyomkövetjője
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
A fenébe, pedig nagyjából megegyeznek, Cortex A9-es magok, MALI 400MP4. A fene vinné el.
Na de ez csak 1 játék, de mégis a legbántóbb.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #1056 üzenetére
Belöksz 2 pofa sört és mindjárt más a helyzet
Amúgy nekem tetszik az ios, elején nem tetszett , de kezd tetszeni.. -
batai15
félisten
válasz
Jó sok buja van az ios7 nek .a szifon a tied?
Amúgy meg, jó lett a vidi.
Lehett volna más környezet, meg kicsit bátrabban beszélj! -
quailstorm
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1052 üzenetére
Majd meglesem a Wolfenstein-t, YouTube videón láttam, hogy MALI-s Ace 2 vitte. Lehet azóta változott valami, meglesem majd holnap.
Eddig viszont jó, sokat Dead Trigger-ezem, High-on viszi, mint a szél. Többet nem volt időm még kipróbálni
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1051 üzenetére
legdurvább amit láttam az 3 hónap volt, Misály kapta, de nem bírt magával, az újraregjeivel sikeresen kivágatta magát. Egyéni arcképnél beleszámít az a baj...
(#1050) Ed3r_X_: jó kis lista. A chipset meg nem tetszik, nem gyenge, de tudod a mali ellenesség. Egy kis Wolfenstein se árt néha... a GoF2 meg a super hexagon mellé. A kedvenc játékaim ha nem mennek mérges leszek. De legalább 4 fragment sharedes, nem 1 mint az Allwinner A10 vagy a Novathro U8500-ban. Tehát SGS2 erő. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #1048 üzenetére
Azért 1-6 óra tiltás nem a világ. Bár azt nem értem hogy azt miért nem büntetik aki elkezdi.
Vagy vannak komolyabb szankciók is ezután?Mondjuk tőlem távol áll már eleve az is, hogy sértő stílusban reagáljak bárkinek az irományára.Maximum nem válaszolok és ennyi. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
3 hsz egymás után, ennyi a bűnöm.
Megérkezett a tabletem amúgy, nagyon gyors kis jószág, az RK3066-ban van szufla rendesen. WayteQ xTab 700DC amúgy.
-
batai15
félisten
válasz
Ment a privi ! mára csendbe maradok inkább
-
batai15
félisten
Énis át estem a tűzkeresztségen. 1 órás bannt kaptam xD Na meghúzom magam .
-
-
batai15
félisten
szerintetek érdemes még galaxy nexust szerzeni? a custom romok meg úgy a nexusság miatt nagyon elkezdett érdekelni.
Régen is akartam. -
jooker82
nagyúr
válasz
Blackmirror #976 üzenetére
Mit irt be?? már nem látszik... Van egy tippem,hogy Rigo Jancsi volt...
-
Švejk
őstag
Kész van már a Hama nyereményjáték, kedves KORREKTOR kollégák?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #1033 üzenetére
-
quailstorm
félisten
brutál ronda...
Élőben jobban kijön mint itt. iPhone 5-ön a legelviselhetőbb, a többin még az arányok is olyan torzak hogy hányás lesz a vége. Ha valakinek nem vágya ez a csillámló színes okádék, hanem a művészi kirészletezett előző design szerette, akkor sose fogja megszokni.
Nem lehet rá azt se mondani hogy egységes lenne. Félig aero meg domború, félig flat, a színeket meg inkább hagyjuk... Ha lesz JB repül vissza minden régi cumó.Ja és a sajtófotó csalás. Egy háttérkép olyan szinten tovább tudja rontani az iOS7 élményt, hogy az leírhatatlan. Ezért nincs custom háttér WP-ben.
-
HuMarc
veterán
-
Švejk
őstag
Aranyos.
Miután látta, hogy elkelt az enyém, gondolom, a leírásban látta a titkát, így az én vaterás hirdetésem szövegét szépen bemásolta
Már csak a tesztet kéne belinkelnie, és akkor már kinevezhetném saját hirdetésnek -
batai15
félisten
youtube vidit mivel töltsek le?
köhöm, lusta vagyok normális rendes progi után keresni, ti hátha tudtok. -
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1022 üzenetére
nem baj! szeretem a kihívásokat!
svejk: bocs lentebb adtam! csak félszemmel telót basztatom, meg gépezek!
egy belsős lg emberke azt mondta hogy ennyi vót mese vót füle farka benne vót.
néztem hogy edzett a csávóka az acélember forgatására-
durva nagy lány nyakába azt huzta + súlyt is.. -
batai15
félisten
nem hajtottak el, csak lusta voltam veszekedni.
Jónak jó, bár a jb nem tökéletes.
Az a dühítő hogy tavalyi csúcs teló, és kapott egy jb-t és ennyi.
De persze az l7, l9 jből a 4 updatet kapja..
pedig az egy ritka fos teló.. és qslide minden jáccik.
na erre varjatok gombot.
fellöktem a cm10-et rádió meg mhl nem kell, amugy eddig jó., -
batai15
félisten
fuu de utálok romolni, vagyis belakni a telót. lényeg fenn a cm10 .1 stable.
Mit szóltok, lehet sün leszek? (hekus police stb) -
Ed3r_X_
nagyúr
E öröm, e bodottá..
Átmentem mindenből
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS