Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
[link]
Hát....
Más frissült pcn a chrome.. -
batai15
félisten
Szevasztok! pár napja nem voltam. Festettük a házat.
Nem állt rendelkezésre sok pénz, de a festő kitett magáért, és idővel még veszünk bútort stb.
Nem nagy cucc, de a mienk legalább és kinéz valahogy.
Képek itt akit érdekel. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Superhun #2888 üzenetére
Persze fülesre értettem. Kihangosítva gáz, de egy átlagot hoz, de nem egy HTC One, vagy Oppo Find 5 e téren. Próbáltam, ráadásul olyat is tettem, amit nem szeretek belenyúltam a zenébe, jobb eredményeket sikerült elérni, de ez még vacak így is. Hangsúlyozom nekem vacak, de egy átlagot hoz. De a komolyabb DAC-al szerelt mobiloktól érezhetően elmarad.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Superhun #2884 üzenetére
Ezt mindig elbaszom ez van, rossz berögzültség.
Én megjártam a lépcsőfokokat, volt mindenem, de ez a méret az, ami még mobil méret én szerintem. Tudom egy kézzel is kezelni, de már kellően nagy ahhoz, hogy egyéb multimédiás igényeket is kielégítsen. A zenével nem vagyok kibékülve katasztrofálisan szól a Xiamiau.
De erre meg Clip Zip.
-
tvamos
nagyúr
Nagyon varom mar a dual sim iPhone-t!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na gyerekek megérkezett a JiaYu G3S. Minőségi egy darab, az is biztos. egyen teszt majd?
-
válasz
Ed3r_X_ #2872 üzenetére
Évek óta könyörögnek a Google-nek a felhasználók, hogy fusson a háttérben és eddig semmi előrelépés nem történt az ügyben. Nagyon nem akarják megcsinálni.
Egyébként szerintem a PVSTAR+ a legjobb erre a célra, az ráadásul le is menti a lejátszott videókat, így később offline is elérhetőek lesznek. -
Cyberpunk
félisten
Jóféle lesz ez az S1 is.
[link]
-
quailstorm
félisten
válasz
pete_21 #2863 üzenetére
A Qualcomm is kiad olyan színvonalat ami az MTK6577 szintjét nyaldossa... pl MSM8225
A Cortex-a5-nek az a lényege azon kívül hogy olcsó és gyenge, hogy opcionális az FPU. Meg a neon...
Ami, mint az AMRv6-nál kitapasztaltuk, azt jelenti, hogy az esetek 90%-ban kihagyják. Mert olcsóbb. Az eredmény egy kalap fos.
A9-ből is ki lehet hagyni, de az ritkább. Árulkodik azonban a linpack, a NovaThor U8500 feltűnően pocsék, rosszabb mint a galaxy S SoC-ja, meg az MT6577-6575 cuccok se túl erősek, de legalább olcsóak.
Ezekkel már egész jól el lehet lenni.Cortex-A8 a szigorú megkötések miatt csak jó lehet, de már kifutott, meg csak egymagos. Mindig van NEON és VFP benne (NEON az A9-ben és az A7-ben is mindig van). Így van 720p támogatás egy live with walkmanben is. Amit meg szabad venni még, az az SGS és Galaxy nexus, meg ami OMAP3630 és MSM8255.
Manapság meg a cortex a-7 és a9 megy. Szerencsére az A9-ben is benne van általában az igen erős VFP.
A cortex-a7 sokkal energiatakarékosabb, de gyengébb is jóval. Ebből jelenleg az egyik legjobb megoldás a piacon a MT6589.A többi consumer normális telóban meg rendes Cortex-a9 van.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Inkább ide az OFF-ba írok, elég amatőr kérdésem van szerintem. Elég sokféle CPU-t látni mostanában, Snapdragon, Krait, Qualcomm, Cortex, MTK stb. Arra lennék kíváncsi, hogy melyik hogy teljesít a többihez képest.
Olvastam pl., hogy a Cortex A9 jelentősen jobb, mint az A5. Nekem a Defy+-ban A8-as mag van, ami nem tudom, ezekhez képest hogy teljesít. Gondolom a számozás nem minden.
A legtöbb kínai teló MTK procival jön, ami gyanítom a leggyengébbek között van.
Tudnátok valami felvilágosítást adni, valami rendszerezett listát linkelni, hogy ezek a különböző CPU architektúrák hogyan is vannak? (Gondolok itt arra, hogy pl. a Krait a Snapdragon magja, ha jól tudom.)
Illetve melyik hogyan teljesít, mennyivel erősebb egyik a másiknál, az MTK mennyivel van lemaradva egy Krait-től?
Köszönöm a segítséget! -
batai15
félisten
Nem nem képes arra ott a psvtar+ de jó a kezelése viszont ennek.
-
batai15
félisten
Van újj youtube app, nagyon baba!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Miket találok én itten
"Hardver"apró, persze
-
Csirke
tag
válasz
Cyberpunk #2850 üzenetére
Ha jogvédett a tartalom, akkor nem többnyire, hanem mindig. Ha van jogod az adott tartalomra, akkor nem az ncore-on fogod beszerezni azt a jogvédett tartalmat.
Elsősorban azon múlik a dolog, hogy kinek milyen szokásai vannak. Hidd el, lehet úgyis ncore-ozni, hogy nem csinálsz illegális dolgot. Az más téma, hogy az onnan letölthető dolgok nagy része illegális, valamilyen szerzői jogba ütközik.
Kevés játék van, ami szabadon letölthető (onnan). Kevés film van, ami szabadon letölthető (onnan). De én nem is ezekről beszéltem. Nagyon sok cucc van ott, amit le lehet tölteni teljesen legálisan. -
batai15
félisten
Én is vásárolok a palyről appokat, meg játékokt pl bf3 vagy guild wars.
-
Cyberpunk
félisten
Többnyire az, ha jogvédett a tartalom. Amíg nem kapsz rá engedélyt a jogtulajtól. Tudom Magyarországon nem feltétlen illegális, de ez ettől még az. Ha én szeretek játszani az a tisztes, hogy megveszem, ugyan ez van a zenével is.
Tudom nem lehet mindent megvenni, de a játék példánál maradva nem is kell mindennel játszani.
-
Csirke
tag
válasz
Cyberpunk #2829 üzenetére
Nem törvényszerű, hogy valaki tilosban jár, ha van ncore regisztrációja.
Mivel sok időm játszani nincs, de hosszabb filmekre sincs újabban, ezért korlátozom magam a sorozatokra. Tv-ben nem tudom megnézni, mert össze-vissza szabadidőm van (meló, család, stb.), és a nem túl bonyolultakon is elvesztem a fonalat!
Szóval jobb, ha le van töltve, és még ha részletekben is, de meg tudom nézni, aztán delete. Lehet, hogy már ez sem legális? Nem tudom...
Emberünkről látatlanba ne tételezzük fel, hogy illegális dolgok miatt regelt az ncore-ra, de a pénzért hirdetett meghívó/acc az az ncore szabályzata szerint tilos. Ha kiderül, akkor kitiltás jár az adott accot meghívó accra, de talán még azokra is, akiket ez az acc meghívott. Szóval nem szabad az ilyenekbe beleugrani. Ha nincs, aki meghívjon, akkor várni kell, amíg lesz. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #2840 üzenetére
Hát nekem akkoriban nem tetszett a 4 után az új rendszert komoly visszalépésnek tartottam. A 2 meg szerintem máig a legjobb. Abban tökélyre fejlesztettem a rifle technikámat nagyon profin toltam, de már vagy két éve nem is játszottam vele.
COD-al ez van jön az új, akkor mindenki megy oda és a régi meghal. BF-et meg nem szeretem, mert sok a tizenéves csapatban játszani nem képes gyerkőc, akik az agyamra mennek.
Most egy PS3-at szeretnék majd használtan és a Lost of US-t megvenni mellé kapásból, az a játék rávesz a konzolra. A 4-et meg majd ráérek szerintem 1-1,5 év múlva.
-
Švejk
őstag
válasz
Ed3r_X_ #2830 üzenetére
Hát igen, amit lehet megveszek, minden másra ott a
nCoreMasterCard
Egyébként mit szeretnél kérdezni? Jöhet PÜ!-ben isKeeperv85: Igazán?
Akkor keress nekem egy ilyet:
Van der Graaf Generator- Still Life CD, Magyarországról, 5000 forint alatt
Ha ebből találsz nekem egyet, veszem is -
Ed3r_X_
nagyúr
Durva Kis pihenő lesz érte szerintem.
Már törölték is..
Ncore meghívókat árultak
-
GLOCK34
aktív tag
A hibák közül először a karcok jelentek meg az előlapi kamerától jobbra. 3 db függőleges irányban tökéletesen párhuzamos és egyenlő hosszúságú barázda formájában.Először én is saját hibára/gondatlanságra gondoltam de az itteni és más külföldi fórumokat olvasva kiderült,hogy minden karcos kijelző ugyanazon a helyen és formában sérült. Ez biztosan nem véletlen.
Tehát első alkalommal a hibajelentésben leírtam,hogy milyen formában,helyen és mértékben sérült az üveg dokkolóval való használat következtében. Ezen kívül jeleztem a hangszóró elhalkulását beszéd közben. (Nem Viber ,Skype,stb) Harmadik hibaként pedig a dokkolóba való behelyezést követő teljes illetve részleges homogén kék kijelzőt írtam le. Válaszként kaptam egy e-mailt amiben megírták,hogy a hiba jelentést rögzítették és kaptam egy RMA számot a további ügyintézéshez. Futár jött,elvitte a készülékeket majd 3 munkanap után jött az értesítés,hogy lezárult a garanciális ügyintézés és a készüléket a Gls visszaszállítja xy napon. Átvettem a cuccot,kibontottam a celluxal körbe ragasztgatott gyári csomagolást amiről így a felső réteg jött a ragasztóval együtt.A jegyzőkönyvben a már említett szöveg szerepelt.: " Műszeres tesztelés során a készülék nem produkálta a jelzett hibákat,tehát a javítás nem indokolt. A keletkezett karcolódás nem rendeltetés szerű használatra utal. Javasoljuk a védőfólia használatát ha a dokkolóval kívánja használni." Az útmutató pont az ellenkezőjére hívja fel a figyelmet. Ezt követően a gyártó cég képviselőjének javaslatára újra visszaküldtem ez előzőekben leírtak szerint annyi különbséggel,hogy telefonos egyeztetéskor a szervizvezető saját névre címezve kérte a visszaküldést. Mellékeltem újra a hibák leírását kihagyva az "elkékülést" mert ez megszűnt egy frissítést követően és azóta sem jelentkezett. Innentől kezdve lényegében megszakadt a kapcsolat a szerviz és köztem,majd az átvétel előtti két munkanapban tudtam elérni Őket.
A szolgáltató egyből a Cordon elérhetőségét adta meg és ennyi. Kilökték a nyakukból.
A szerviz a leírtak alapján járt el, mindkét helyről elutasítottak mikor cserekészüléket kértem pedig nem ragaszkodtam egyáltalán típus azonos készülékhez csak wifi-net elérésem legyen és tudjam belerakni a sim kártyát.
Második alkalommal mi változott vajon? Semmivel nem volt rosszabb-jobb mint elsőre.
Az,hogy nem tudták hol a telefonom szerintem annak tudható be,hogy mindkét alkalommal ugyanazt az RMA számot adták meg szállítás előtt.
Közel 180k fizettem érte mert úgy gondoltam egy csúcs készüléket veszek egy neves gyártótól amit ráadásul nekem találtak ki mivel a munkám során maradéktalanul ki tudom használni. Az is nyilvánvaló mint már említettem,hogy vannak technológiai hibák ezt tudomásul veszem,de a félre informálást és a lekezelő hangnemet már nem.
Ettől függetlenül köszönöm a munkájukat,szépen megcsinálták.A bolti vs. gyártói garanciával kapcsolatban nincs tapasztalatom,(mindig szolgáltatónál cseréltem készüléket) és főként nem volt szándékomban megcáfolni amit leírtál. A bolti garanciától a hideg ráz,soha nem mennék bele ilyen értéknél.
-
Csirke
tag
válasz
GLOCK34 #2820 üzenetére
Az a probléma a dologban, hogy a történethez először be van dobva pár sor, amiben közel sincs leírva a teljes történet, csak az, hogy a szerviz nem javítja a telefont. Ebből nehéz bármerre is állást foglalni.
Még a mostani post-od után is, mivel nem derül ki, hogy pontosan milyen hibaleírással adtad le, illetve a szerviz pontosan mit is írt vissza. Karcok emlegetése: nehéz lesz fizikai sérülés mellett garis hibára hivatkozni.
Lehet, hogy igazad van, csak az embernek nem jó a szájíze az elhallgatott dolgok miatt. Azt már meg sem említem, hogy nem látom az egyértelmű párhuzamot, illetve a cáfolását az eredeti témának: gyári garis háttér vs. bolti gari.
Részemről még mindig áll az eredeti vélemény, miszerint egy bolti gariztatás általában problémásabb, mint gyári háttér esetén (a kivétel meg erősíti a szabályt). Egy komolyabb probléma esetén a bolti gari minimum több hét, hacsak nem derül ki az, hogy nem tiszta a készülék, mert akkor.... -
GLOCK34
aktív tag
[link] Erre inkább itt reagálnék.
Szóval első alkalommal is hibás volt a telefon ugyanúgy mint másodjára. A hangszóró hibát nehéz nem észrevenni szerintem műszer nélkül is lehetett hallani,hogy nem hallasz semmit.
A karc egységesen minden készüléknél ugyanott és ugyanúgy jelentkezett ahol az üveg kiállt a keretből tehát szerintem egyértelmű,hogy gyártási hiba.
A kék halált másodjára már be sem írtam,mert frissítés után nem jelentkezett. Kamerával nem foglalkoztam sosem,aksival nem volt gondom,ennek ellenére cserélték. Legalábbis papíron.
Mindent jegyzőkönyveztek,tehát nem fusiban csinálták meg nagyvonalúan.
Mindkét alkalommal küldték a jegyzőkönyvet tételesen levezetve a történteket.
És igen,nem tetszik,hogy semmiről nem kaptam értesítést,sőt még azt sem tudták hol van a készülék. Sok az ügyfél? És? Soha nem problémáztam,hogy szervizbe kell adni egy készüléket mert természetes velejárója az elektronikai cuccoknak. A gond ott kezdődik mikor át akarnak baszni. Azt pedig senki ne várja el,hogy jogos igény esetén bekussoljak és fogadjam el amit egy esetlegesen pék szakmával rendelkező kiejt a száján. (Nem a pékeket akarom bántani) -
batai15
félisten
Huu gyerekek sok volt az este....egésznap dolgoztam utána fuvaroztam éjkfélkor jöttem haza utána mehettem sógorért nyiregyre, de összeveszett a haverjával és keresni kelett .. 8kor jöttem haza. most meg festhetek meginn.
mozgalmas volt az este..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cyberpunk #2808 üzenetére
Ezért írtam, hogy a minőségmegtartás fontos tényezője a lejátszónak, illetve a rögzítésnek. A digitalizált jelekben erős a veszteség. Jó, persze... Ott van a flac, amit a stúdió használ. Ám ha nincs hozzá fél milliós hangkártya, akkor az sem ér sokkal többet, mint egy mp3. Soha sem fog viszont még egy több milliós felszerelés sem úgy szólni, mint egy valódi hangszer. Megközelíti az illúzió azt a szintet, de a valóság nem reproduktív állapot...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Keeperv85 #2807 üzenetére
Én eleve két csoportra bontom a zenét. Élőhangszeres, és értelem szerűen felvétel. Persze jobb az élő, de most egy koncertnél például jobb a felvétel az egyéb zavaró körülmények miatt. Persze egy élmény meg minden, de otthon a félmillás hangrendszeren is jó. Sőt véleményem szerint jobb is.
Igazából a hangszer minőségébe is bele lehetne kötni, ha csak az élőhangszeres zenét tekintenénk zenének. Mert egy gagyi gitár, egy gagyi felszereléssel, vagy egy ócska szinti sem fog úgy szólni, mint egy komoly Fender egy csöves erősítővel, vagy egy 10 misis grand piano.
Zenélni meg nem csak azért szeretek, mert jobban szól, hanem jó érzés, ha én hozom azt létre.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cyberpunk #2806 üzenetére
Neked visszaadja a zongora hallgatása felvételről azt, ahogy előtted szól, mikor játszol rajta? Vagy azt visszaadja a felvett gitár hangja, mikor a húrokat te nyúzod? Szerintem nem tudja pótolni. Hiányzik a gitárom, nap mint nap, mióta már nincs meg... Neked kéne a legjobban tudni, ha már zenélsz, hogy miért zenélsz, miért nem hallgatod...
-
Cyberpunk
félisten
Látom nem érted. Mindegy annak hiszitek aminek akarjátok én nem vitázok ezen már, mert láthatóan nem tudjátok átgondolni a dolgot. Egyébként zenész vagyok, ha valaki ért a zenéhez akkor az én vagyok.
Én csak azt sérelmezem, hogy ti nem tartjátok zenének azt, amit felvettek egy adathordozóra. Abban a formában nem is az, de ha egy hangkártya, és egy hangfal segítségével reprodukálod, a te szavaiddal élve, akkor az már zene lesz. Tök mindegy hogy az eredetit hallod vissza, vagy nem, az még zene. A zene az nem olyan mint egy tengerpart. A zenében egyetlen érzékszerv a fontos, a füled. A tengerparton mindre szükséged van, azt egy kép nem is adja vissza. Befejeztem belefáradtam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cyberpunk #2803 üzenetére
A feldolgozáshoz hangszereket használnak (Már aki...), amivel zenélnek. Mikor megveszed a cd-n vagy dvd-n, akkor már csak egy másolatot kapsz belőle. Egy hanganyagot.
Az elektronikus zenével meg az a helyzet, ami a guminővel. Lehet élvezni, attól még nem lesz igazi... Ettől még vannak benne nagyon jól sikerült darabok. Guminőből is van minőségi darab...
-
Cyberpunk
félisten
Aha és akkor egy diktafonra rámondott szöveg sem beszéd hang igaz? Csak egy digitális jel katyvasz. Az elektronikus zenével meg mi van? Nyilván az sem zene. Most egy feldolgozás cover, sem zene, mert nem az eredeti együttes adja elő, sz eredeti hang szereléssel, és keveréssel.
-
Jacak
senior tag
válasz
Keeperv85 #2800 üzenetére
"Amivel lehet zenélni, az zenét, zenei hangokat bocsát ki. Amivel zenét hallgatni lehet csak, azzal nem lehet zenélni többnyire, szóval ami abból kibocsátott hang vagy zörej, vagy zaj, az a zenének csupán egy másolata. Egy reprodukció."
Ez logikus,így értettem én is.(#2801) Cyberpunk:
-Amit a szerkó állít elő,v. csak lejátssza a felvételt?
Ez a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest