Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #27998 üzenetére
köszi
Alga-kompót -
válasz
attiati #27997 üzenetére
Hali!
Én csak egyet ismerek, ami valóban meglehetősen jó(W7 x64-el is kompatibilis, remekül konfigurálható, magyar nyelvű, magyar nyelvű billentyűt is kezel stb stb), de sajnos nem ingyenes. Hot Virtual Keyboard
Plag #27991
Hát nekem sem jön be nagyon ez az új GUI a Kaspersky-től...Azt értem, hogy zöld, de ez már szuperzöld(mint az Ötödik elem-ben)
Remélem azért valamit javítanak rajta, mert így rondább mint egy alga-kompót.Fire.
-
attiati
veterán
tudtok valami jó kis különálló képernyőbillentyűzetet?
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #27993 üzenetére
Ha nem kell az Internet Security nyújtotta többlet, akkor a KAV tökéletes választás, megmerem kockáztatni, hogy hozza az Avira által nyújtott tempót. Egyedül a boot kicsit több, de a böngészés egyértelműen gyorsabb. Még nem találkoztam hibával, egyedül a lassú frissítést hoznám fel hibájának. Tény, hogy van jó pár termék, ami már lekörözi detektálásban, de aki normálisan tudja használni a gépet és világhálót, az bármelyik ismertebb termékkel biztonságban tudhatja a gépét. 2 éve nem láttam olyan vírust a gépemen, amit direkt nem én töltöttem volna le, eleinte NOD32, majd 1 évig Norton, 6 hónapig Avira, és most kénytelen voltam váltani.
Más: Kasperskyék mikorra szokták ütemezni az új verziókat amúgy?
-
sznorbi2
senior tag
Spy Emergency-ről mi a vélemény?
Egyébként már van újabb verzió is mint ami a magyar oldalon van.
-
Egyébként, megmondom őszintén nagyon cslódott vagyok Kaspersky ügyben! Nem elég, hogy bugos, meg lassít, de még gyenge is kezd lenni!
Egy Microsoft Windows Defender kitakarította teljesen az XP-s gépet, ami meg volt fertőzve. (Erről írtam 2 napja, hogy mi történt a cégnél nálunk) Kaspersky meg nem tudta. Azért, akárhonnan is nézzük ez nagyon gáz. A Kaspersky-vel ez pár éve elő nem forduéhatott, sőt! Ha visszanézzük az av-comparatives teszteket volt sokszor olyan, hogy a Kaspersky-nek volt a legmagasabb felismerése és az év legjobb av-ja lett. Ma már csak a neve van meg!A másik, fel lehet hozni, hogy használj KIS-t, mert az megfogja a vírusokat! De, ez meg nem érv, mert aki av-t vesz akkor az szopik? Bármennyire is nem tetszik, de a szignatúra alapú felismerés és a heurisztikus technológia nagyon is fontos. Régen 2 óránként nyomta a Kaspersky a frissítéseket és szó szerint nem tudtál vírusos lenni mellette. Egy fertőzött gépet meg teljesen rendbe is rakott!
Ma már ez nem megy neki! Lásd a példám és igen sokszor olvasom ezt másnál is.Sajnálom nagyon, mert nagy szerelmem. Tényleg jó lenne, ha nem szarnájuk tele a programjukat mindenféle szarsággal, hanem fejlesztenének egy normális bugmenes szoftvert és ismét erős lenne az adatbázisa is, mint régen!
Ja és még valami a 2011-es termékekhez:
Már nem lehet modulonként telepíteni őket!!! Ergo, ha megveszed a KIS-t, vagy mindent kénytelen leszel felrakni, vagy nem teszed fel!
Egyébként vanna arra számtalan példa, ogy nem is olyan régen egy pár av még sehol sem volt, ma meg többet ismer fel, mint Kaspersky. Lásd GData, Avira, stb.
-
válasz
HZoli87 #27992 üzenetére
Hát, szerintem ronda! Puritán, de ronda.
Persze, nem a GUI miatt szeretjük, de ma már nézzen ki valahogy egy program.Igazából nem is ez az érdekes, hanem az, hogy remélhetőleg kiadnak már egy normális bugmentes, erőforrákimélő, gyors terméket!
És azt is remélem, hogy végre az adatbázist és a felismerési képességét is növelik, mert egyre szarabb a Kaspersky!
Elnéztem a blattida által linkelt tesztet és elsirtam magam az MS tanfolyamon. -
válasz
polonic #27989 üzenetére
Ott van a gadgetek/minialkalmazások között.
Asztalon nyomsz egy jobb egeret/minialkalmazások és kiválasztod. Örülsz.Más:
Bemutatkozik a Kaspersky 2011:
[Kaspersky 2011] Már ennek is van gadgete!
-
Hoppá, mit is fedeztem fel:
GData-nak ilyenje is van.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
csaba1203 #27985 üzenetére
Elméletileg FP-nek kellene lennie mert most dobtam fel a novirusthanks-re és nem jelez egyik antivirus sem kártevőt az avg.hu-ra!
MÁS:
Mi a különbség az F-Secure Internet Security és a Client Security közt?
Nem csak annyi, hogy a Client Security a vállalati megoldása?
Vagy miben különbözik? -
csaba1203
addikt
Nálatok sem engedi megnyitni az oldalt? Avg.hu.
Avira webguard jelez rá. -
McKane
senior tag
válasz
Szellem. #27980 üzenetére
hogy pontosan mi volt a neve,nemtudom, kiirtottam,de emlékeim szerint a Windows könyvtárban volt a helye..
blattida: átlagfelhasználó vagyok ám, semmi olyan háttérinfóm nincs..
néhanapján itt a kommentek között is vannak olyan rövidítések,hogy csak nézek..
pl.: OMG,WTF, és a többi "gyöngyszem"
-
Nhorbee
aktív tag
Megtudná nekem valaki mondani, hogy kb mikorra várható a honosított ESS 4.2?
Megjelenéskor mintha egy hónapot mondtak volna.Az alapján most valahogy kellene jönnie. -
-
-
McKane
senior tag
válasz
polonic #27973 üzenetére
oké,köszi..
csak most raktam fel AVG-t,az dobálja az ablakokat..de már kiszedtem az értesítést erről.
mert a NOD eddig nem észlelte,azért kérdeztem. új volt nekem a dolog.de ha már itt tatrunk..
eddig nem nagyon találkoztam senkivel aki AVG-t használt volna itt a topicban. Szomszéd vett notit,ahhoz kapott CD-t, rajta egy Norman antivirussal és AVG Internet Security9-el.. utóbbit elkértem. szal,legális.
kb 1 napos tapasztalat után azt tudom mondani, hogy nem lassult a rendszer, sőt.. NOD után -elméletileg van- 1 db vírusom,amit az AVG megtalált.. pedig a NOD-al 3 napja ellenőriztettem..ha esetleg lesz rá igény,tudok írni az AVG-s tapasztalatokról a késöbbiekben.
-
-
polonic
félisten
A g data nem épül be kémprogramkeresőként a műveleti központba másnál sem?
(#27968) McKane
Semmi probléma.
Már közben fennt van. Eddig nálam jól működik, a böngészést tényleg lassítja. De egyéb negatív tünet nincs.
-
McKane
senior tag
válasz
polonic #27966 üzenetére
akkor bocs.. a KIS-el kapcsolatban nem tudok segíteni..
ez érdekelhet:
nemrég volt itt egy Gdata promóció.. onnan leszedtem,felraktam a programot,beaktiváltam..
és itt kezdődtek a gondok.
az Explorer nem akart többfüles böngészést, az első fülön ment a dolog,de a második,harmadik,stb fülön: "a lap nem jeleníthető meg"
a rendszert -nálam- a Gdata olyan lassuvá tette,hogy huh..ahogy töröltem a gdata-t egyből megjavult az explorer,és gyors lett a gép.. Windows7 amugy..
szóval, lelkiekben készülj fel..
-
csaba1203
addikt
válasz
polonic #27964 üzenetére
A G data nem rossz abban a formában,ahogy leírtad.Kicsit jobban fog a webguard-ja,mint az Avirának de jelentősen nem lassít.Ha valamit le kell tölteni vagy az adott oldalon van mondjuk egy PDF file na azzal el szokott szórakozni viszont.Ezt leszámítva nem rossz sztem.
-
McKane
senior tag
válasz
polonic #27964 üzenetére
vezérlőpult/hálózat és internet / otthoni csoport/ csatlakozás vagy otthoni csoport létrehozása.. válaszd ki mit akarsz megosztani, és a jelszavas abalakot addig NE zárd be amíg a többi gépen nem írtad be az otthoni csoport jelszavát.. én is ezzel szenvedtem de sokat.
Más:
nem lesz mostanság vírusminta-gyűjtemény? oly' régen láttam már itt.. -
polonic
félisten
Sajnos nem akar összejönni az otthoni csoport használata a KIS mellett.
Pedig már tényleg megszerettem. Emiatt azon gondolkozom, hogy leszedem, mert ez a funkció nekem fontos, használni szeretném.
Csak nem tudom, hogy mi legyen helyette. Avirát visszatenném, de még nincs újabb verzió belőle. G data-ra gondoltam, antivirus csak, nem kell tűzfalas. Mi a véleményetek? -
racerx
őstag
válasz
zazenke #27955 üzenetére
Azt csinálja még, mondjuk ha Total commanderrel megnyitsz egy videot , ha a futtatáskor ellenőrzés (vagy vmi ilyesmi -már nem emlékszem pontosan) be van pipálva, akkor a fájl méretétől függően (képzeljük el egy mkv.nél
), basz..ott sokáig molyol??
Én többek közte ezért, meg a sok figyelmeztetésért, amit böngészés közben dobált, hagytam a fenébe (pedig van vagy 3 full licenszem), és néha a free-t futtatom csak le.
-
joci761
tag
A Dr.Web 6-os verzióját használta már valaki? Mennyire jó?
Köszönöm. -
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok,
F-Secure IS-nek milyen a tűzfala? Kell mellé valami ütősebb vagy teszi a dolgát egyedül is?
Próbáltam mellé egy ZAPro-t rakni de kompatibilitási gonddal félbeszakadt a telepítés. -
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27954 üzenetére
nekem kb 3 db fals riasztást csinált a rendszer particiómon . Ez mára megszünt visszaküldött mintával stb. A szörfölési védelemnél meg valóban sok oldalnál dobja fel hogy mit tegyen blokkol vagy sem. azóta kitapasztaltam és ha az utolsó rublikát beállítod (melynek magyarázata hogy gyanus webhely mely még nem került besorolásra ) akkor tök jól működik és ott riaszt ahol kell , magyarán amitől érdemes tartani adathalász , csaló kiszolgáló. A warezt engedni kell mert néha oda fellátogatok én is .
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #27953 üzenetére
Valóban, de a fölösleges riasztásait nem igazán lehet elkerülni.
Mint írtam, tudom, hogy hatékony program és tényleg nagyon részletesen beállítható, de veletek ellentétben én azok közé az emberek közé tartozom, akik utálják, ha egy program minden szarra azt mondja, hogy kártevő, bár az kétségtelen, hogy így nagyobb a biztonság.
De akkor már inkább egy HIPS (amit használok is), aminél tudom, hogy nekem kell eldöntenem, hogy az adott alkalmazás, folyamat, összetevő káros e vagy sem.Pontosan ezért nem kedvelem az a2-et, mert egy antispyware program, melynek találatait mindig árgus szemmel kell nézni. Én, mint felhasználó, nem ezt várom el egy ilyen jellegű programtól.
-
zazenke
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #27949 üzenetére
az oldal blokkolás beállítható a fizetősbe legalábbis . még pedig olyan részletesen amit más progiba még nem is láttam. Külön lehet szedni warez adathalász stb. De ha nem akarod a z oldal blokkolást akkor csak riasztást kérsz vagy nem kéred a blokkolást stb. Szerintem ebbe is kiemelkedő ez a progi és mindezt magyarul (aki nem tud esetleg angolul mert itt félreérthető szakszavak is elhangoznak )
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #27949 üzenetére
zazenke is fizetőst használ, ezért is bátorkodtam írni róla, te pedig, mint írtad, nem írtad, hogy az ingyenesről beszélsz...
-
-
zed01
őstag
válasz
zazenke #27945 üzenetére
A Counterspy az egyik legjobb kémprogramirtó óriási adatbázissal. Nekem az nem tetszik vele kapcsolatban, hogy eléggé lassítja a gépet.
Ha spórolni akarsz egy kicsit és mégis első osztályú védelemre van szükséged, akkor próbáld a Spy Sweepert, van hozzá fél éves ingyenes promóció, kicsit olvasd vissza a fórumot.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #27947 üzenetére
Nem régen használtam utoljára, a beállíthatósága pedig elég régi jellemzője...
Már csak az baszna be, ha automatikusan törölné is...nagyon jól tudom, hogy én, mint felhasználó dönthetem el, ha úgy állítom be...de engem kifejezetten zavar ezen találatainak száma, valamint az is, hogy előszeretettel blokkolja azokat az oldalakat, melyeket fertőzöttnek tart és elég sok ilyen van...
-
válasz
blattida #27942 üzenetére
Hali!
Nem tudom mikor használtad utoljára AS-t, de nyilván nem mostanában
,(vagy ha igen, akkor egy "apróságon" átsiklottál) mert akkor azt is tudnád/írnád, hogy az úgymond fals riasztásokhoz egy kulturált "magatartás" is párosul. Nevezetesen nem törli automatikusan, sőt ha bekerül a találati listába, akkor sok esetben még csak ki sem jelöli(nincs előtte pipa) így a user-re van bízva, hogy mit kezd az infoval. Lehetőséget biztosít arra(amit zazenke is említett), hogy elküldjem VT-re, meg elemzésre, ránézésre tudom hogy fals avagy sem stb stb, nem pedig kérdés nélkül törli(mint pl a NIS) vagy ráijeszt a user-re és "kikényszeríti", hogy töröljék(mint pl Avira).
KIS mellett van fent és eszem ágában sincs lecserélni. Amúgy én is abba "csoportba" tartozom, mint zazenke azaz "Szerintem inkább ez az eset történjen mint egy baleset"
Fire.
-
nfsu17
veterán
Én nagyon elégedett vagyok a-squared free-vel, mondjuk valóban van sok félretalálata, de annak hamar utána tudok nézni, hogy igaz-e, vagy virustotal, vagy itt rákérdezek. Inkább többet vegyen észre, mint...
-
zazenke
őstag
más dolog : feltettem a counterspy programot mely évvekkel ezelőtt eléggé híres volt . Na hogy ha az a-squared faslokat riaszt akkor ez mit csinál mert a prevx meg az a-squared mellett is talál kiirtani valót és nem csak registry maradványt meg cookikat . És ez még nem is volt mély keresés csak egy gyors keresés . És állítólag ez csak kémprogik után nyomoz .
És erre még rátesz a reklám szövege is hogy állítólag a gépek többsége a virusvédelmi szoftverek mellett is fertőzött , de a counterspy megoldja ezt a problémát a napi 30-60 ezer szignatúrával bővülő programjával . Mit tudtok erről a progiról ? -
joci761
tag
A Dr.Web 6-os verzióját használta már valaki? Mennyire jó?
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27942 üzenetére
sajnos az egyik nem müködik a másik nélkül legalábbis mostanába ezt mutatják a tesztek .Most mérlegelj ! Ha tegyük fel a teszten szereplő vírus lenne a gépeden amit pont kihagyott a g data , az ugye kellemetlen lenne , mert lehet hogy lenne egy rendszer uninstallod vagy fontos adatvesztés. Márpedig a tesztre nem hiszem hogy nem valódi kórokozókat tettek be a listába . nekem is csinált téves riasztást a rendszerembe de azt a vírustotalon kielemeztem meg elküldtem vissza nekik , és semmi baja sincs a gépemnek meg online bankolok is és minden rendbe . Szóval csak azt akarom mondani hogy egy kis időbe telt hogy még letisztáztam a téves riasztást. Szerintem inkább ez az eset történjen mint egy baleset
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27936 üzenetére
nem véletlen használom az a-squaredet én is . Megérte megvenni és szerintem konfigurálhatóságban is jó és 100 % os döntési jogot ad a felhasználónak is . A g datánál egy gondom volt csak hogy egy program nem akart működni (internet radió ) mellette. Be tettem mindehol kivételbe meg engedélyeztem tűzfalba de sajna nem jöttem rá mi lehet a megoldás 1 hete tettem fel de rá kétnapra le is vettem ez miatt .
-
McKane
senior tag
sziasztok!
szomszéd tegnap vett notebookot..
valami Norman Antivirus and Antispyware van rajta.. legalábbis fel lehet telepíteni a melékelt cd-k egyikéről..
a kolléga számára fontos a legális cucc a gépen.
kérdésem annyi lenne,mennyire megbízható ez az antivirus, tud-e magyarul.. még a telepítőt sem indítottam el,azért kérdezem..
ez lenne: [link]köszönettel: McKane
szerk1: ja és XP SP3 lenne rajta a gépen, mert azt akar mindenképp..
-
-
blattida
nagyúr
Már letölthető az mrg legfrissebb tesztjének riportja, nem túl meglepő eredményekkel...klikk
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #27924 üzenetére
Szerintem ma már nincs ilyen különbség a verziók között, az IS kiadások inkább kevésbé konfigurálhatóak, mivel más célközönségnek szólnak.
fedcom
Ehhez ne fűzz túl sok reményt, mert szinte biztos, hogy ez nem fog sikerülni...de a drweb cure it-et megpróbálhatod, annak a legjobb a helyreállító képessége... -
fedcom
csendes tag
Nem tud valaki egy olyan vírusirtót ami a fertőzött fájlt meg tudja szabadítani a W32.Virut-tól? Amit eddig találtam ugyanis egyik se tudja, csak letörli a fájlt. Köszi szépen!
-
-
zazenke
őstag
csak egy kisérlet lett volna. Abbol indúltam ki hogyha pl külön spware irtó és külön vírusírtó van fent akkor az hatékonyabb mintha pl ugyanannak a cégnek az internet security programját használod . Erről gondolom te is hallottál már példákat vagy olvastál cikkeket . ezért jött egy kósza ötlet
-
Az új viselkedéselemző teljesen jól működik 64 bites rendszereken is:
(#27920) 78zolika: Jól hallottad!
-
sznorbi2
senior tag
válasz
78zolika #27920 üzenetére
Egyébként teszteltem víruscsomagokon és egészen jól teljesített.
Ahhoz képest, hogy a virusbuster motorja van benne nem is rossz.
Viszont azt tapasztalom, hogy közel sincs olyan agresszív mint az F-Secure.
Igaz az F-Secure a Kaspersky-nél is agresszívabbnak bizonyult nálam!
De mivel csak sima antivírus program(nálam az Internet Security a preferált) a Defenx ezért most szedtem le és észrevettem, hogy a hálókártya driverére is rátelepedett és kicsit megbolondította a gépet uninstall után(ezért óvatosan vele) és újra fel kellett ismertetni a windows-al a hálókártyát.
Egyenlőre azóta megint jó.
Nem rossz program a Defenx, szinte észrevétlen működés, egyszerű átlátható kezelőfelület, átlagfelhasználónak teljesen megfelelő védelem.
De egyenlőre maradok az F-Secure Internet Security-nél! -
78zolika
senior tag
Én azt halottam hogy Virusbuster motorja nem a legjobb felismerés terén ??
-
Biriboyka
senior tag
Az mitől lehet, hogy a megnyitott programok ( Total Commander, Slimbrowser, Word...stb ) minden ok nélkül egyszerűen kilépnek, bármit is csinálok velük? Elindítom mondjuk a TC-t aztán kb 10 mp és mintha ALT+F4-et nyomtam volna. Vírus lenne?
-
78zolika
senior tag
Kis olvasni való a Virusbuster röl [link]
-
78zolika
senior tag
Jobbulást Kívánok Biztos minden rendben lesz a műtétnél Hát ez a baj velünk nem foglalkozunk a jelekkel csak a kor ha már késő Te is odafigyeltél volna anno nem kellene kimetszeni az egész mirigyet hanem ( savanyú dolgok fogyasztásával ) megelőzhető lett volna Nem sértésnek szántam
-
zed01
őstag
Mindenkinek köszönöm az együtt érző szavakat!
Fire!
Neked hogy szedték ki a vesekövedet? Magától távozott, vagy operáltak? Éreztem is úgy vagy két éve kezdődött hogy enyhén megdagadt a jobb alsó nyálmirigyem. De mivel nem fájt meg semmi problémát nem okozott, nem foglalkoztam vele. Úgy néz ki a két év alatt hatalmasra hízott a kő. Ebből az a tanulság, hogy semmilyen egészségügyi problémát nem szabad elhanyagolni.
-
-
zed01
őstag
Képzeljétek, nyálkövem van. Teljesen el dugulva a jobb alsó nyálmirigyem. Be is gyulladt. Csak azért nem operálnak meg most mert gyulladt, de a jövő héten valszeg kiszedik a nyálmirigyet, ugyanis akkora kő hogy magától sosem fog kijönni. Szedem a gyulladásgátlót, meg a fájdalomcsillapítót. Kicsit meg vagyok ijedve, főleg hogy altatásban fognak operálni.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
polonic #27908 üzenetére
Hát feldobtam a gépre a Defenx-et és szinte egy az egyben Outpost külcsíny!
A telepítés után nem kell neki megadni a promóciós 4 hónapos kulcsot mert gyárilag 30 napos teljeskörű trial version a program és majd ráérünk megadni a kulcsot a 30 napos lejáratnál.
Hihetetlen gyorsan feltelepül a gépre csak miután végzett a telepítéssel jó néhány percig frissíti az adatbázist.
Újraindítás után hamar elindul a Windows és szinte teljesen észrevétlen a gépen.
Memoból azért használ eleget( kb. ESS vagy az F-Secure Internet Security + 10-20 Mb) de azért nem olyan veszélyes!
A feladatkezelőben az Outpost moduljait jeleníti meg.
Akinek már ismerős az Agnitum egy vagy több terméke annak gyerekjáték a kezelése.
Nyelvet mindössze ötöt találunk( Olasz, Angol, német, francia, spanyol).
Beépített malware keresőt tartalmaz a vírusvédelmi program!
Az e-mailt is ellenőrzi ami állítható, hogy a ki és a bejövőket ellenőrizze, vagy csak a bejövőt vagy kikapcsolva legyen az ellenőrzés.
Ellenőrzéskor sem terheli a teljes mértékben az én 2.8 Ghz-s P4-essel ellátott gépemet.
Ellenőrzés előtt beállítható, hogy mekkora az a fájl amit még ellenőrizzen le.
Én ezt 5 Mb-re redukáltam.
Már ellenőrzés közben is használtam a gépet böngészésre és letöltésre és teljesen akadozásmentesen működött minden. Ezért egy nagy
Eddig igazán jól alakít a svájci bicska az Agnitum adatbázisával és külalakjával.
A többit meg meglátjuk. -
sznorbi2
senior tag
Defenx Antivirus 4 hónapos promo!
Svájci antivírus készítő cég és kapcsolatban van az Agnitummal is.
Ezek szerint nem lehet nagyon gagyi szoftver ha az Agnitum is adja a nevét hozzá!Saját oldala:
-
zed01
őstag
Azt meg tudjátok mondani hogy bootoláskor a Malwarebytes rezidens modulja miért csak a windows felállása után fél-egy perc múlva indul?
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest