Hirdetés

Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    Egyébként, megmondom őszintén nagyon cslódott vagyok Kaspersky ügyben! Nem elég, hogy bugos, meg lassít, de még gyenge is kezd lenni!
    Egy Microsoft Windows Defender kitakarította teljesen az XP-s gépet, ami meg volt fertőzve. (Erről írtam 2 napja, hogy mi történt a cégnél nálunk) Kaspersky meg nem tudta. Azért, akárhonnan is nézzük ez nagyon gáz. A Kaspersky-vel ez pár éve elő nem forduéhatott, sőt! Ha visszanézzük az av-comparatives teszteket volt sokszor olyan, hogy a Kaspersky-nek volt a legmagasabb felismerése és az év legjobb av-ja lett. Ma már csak a neve van meg!

    A másik, fel lehet hozni, hogy használj KIS-t, mert az megfogja a vírusokat! De, ez meg nem érv, mert aki av-t vesz akkor az szopik? Bármennyire is nem tetszik, de a szignatúra alapú felismerés és a heurisztikus technológia nagyon is fontos. Régen 2 óránként nyomta a Kaspersky a frissítéseket és szó szerint nem tudtál vírusos lenni mellette. Egy fertőzött gépet meg teljesen rendbe is rakott!
    Ma már ez nem megy neki! Lásd a példám és igen sokszor olvasom ezt másnál is.

    Sajnálom nagyon, mert nagy szerelmem. Tényleg jó lenne, ha nem szarnájuk tele a programjukat mindenféle szarsággal, hanem fejlesztenének egy normális bugmenes szoftvert és ismét erős lenne az adatbázisa is, mint régen!

    Ja és még valami a 2011-es termékekhez:

    Már nem lehet modulonként telepíteni őket!!! Ergo, ha megveszed a KIS-t, vagy mindent kénytelen leszel felrakni, vagy nem teszed fel!

    Egyébként vanna arra számtalan példa, ogy nem is olyan régen egy pár av még sehol sem volt, ma meg többet ismer fel, mint Kaspersky. Lásd GData, Avira, stb.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák