Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
Aktív témák
-
válasz
BigManus #28394 üzenetére
Hali!
Hát én fertőzött domain-ek listájában találtam még annó, onnan "engedtem" bemászni, de ez a lista olyan nagy, hogy most nem keresem végig. Amúgy ott minden szemetet találhatsz a legújabbakat is, ha engeded letöltődni, meg futtatod, akkor más nehézsúlyú versenyzőt is tesztelhetsz, De tényleg óvatosan...Legyen rendszermentés, mert könnyen pórul járhatsz!!!
privbe küldtem a címet, amit a PH topic-ban ne adj meg!!!
Fire.
-
Gorneck
legenda
-
19870820
senior tag
válasz
78zolika #28378 üzenetére
Bocs hogy most írok csak,de 3ik napja van fenn és nem tudtam mindig figyelni a frissülését.
Win update-t visszanézve eddig 3szor frissitett,úgy hogy én nem nyultam hozzá a manuális frissitőhöz.Szóval úgy néz ki müködik.Ja win update-n mindent kipipáltam a beállitásokba,nem tudom ez befolyásol valamit.Délután 3kor frissit magától,ezt is én állitottam át.Könnyen lehet hogy ezért frissült magától?
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #28393 üzenetére
Ám legyen
Priviben adsz egy Conficker linket? -
-
BigManus
addikt
Kérdezném a hozzáértőktől, hogy az Avast! 5 Internet Security Sandboxa mennyire megbízható?
-
szandisas
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy:
Kaspersky 6 van a gépen. Egy ideig szépen működik, frissül, vizsgál, amit kell, majd egyszer nem szeretne frissülni. A frissítés helyét ki sem választja, és a frissítő gomb ismét aktív lesz. Újratelepítés után egy darabig jó volt, utána elkezdte megint. -
alapz@j
tag
válasz
klepto #26578 üzenetére
Szia! Ha még aktuális a kérdés... én a GData Total Care 2010 változatot használom, abban az Internet Security-hez képest olyan plusszok vannak, mint Backup, Security Tuning, stb, én rendszeresen használom ezeket, a Backup-hoz online területet is biztosít a GData, ahová fel tudja másolni a program a mentéseket. A 2009-2010 upgrade ingyenes, a licensszel az egy éves frissítést veszed meg és mindig az aktuális legújabb programváltozatot használhatod.
A Nod360-at nem ismerem (ez a Nod32 vagy a Norton 360?), de a GData az egyik legjobb biztonsági csomag szinte minden teszt szerint.
-
Gorneck
legenda
válasz
19870820 #28376 üzenetére
Full install volt a gépemen így most felraktam...szal fent van.
Nem szoktak publikus bétázni...a legutolsó se volt publik...sőt...arról se nagyon írtak semmit, hogy lesz belőle magyar...
A programot se nagyon tom mikor frissítik...nem olvasom a fórumot...semmi értelme sincs...nem jelentik be...ludla: Van itthon két hokibb gép is mint a laposod...semmi terhelést nem mutat...win7 x64 és gyári tűzfal...se ramot se erőforrást nem fogyaszt...de ez már korábban is le lett írva egyes konfigok esetén vmiért zabál...
Más: Win7 x64 alatt véglegessen leszedtem az asquaredet...ekkora kula céget még nem b.szott a föld a hátán...
-
RBJ
addikt
most martam meg magam. azt tudtam , hogy a asquared motorját használja de , hogy még az avira is benne legyen azt már nem gondoltam.
-
ludla
őstag
válasz
Gorneck #28363 üzenetére
Hát nekem nem jött be a laptopomon az MSE, az Outpost Tűzfallal jól üzemelt, de vala hogy terhelte a laptopom mert a ventilátorom nem nagyon akart elhallgatni, a memória fogyasztása nem lett volna vészes, de még sem igazán jó sajnos
Így vissza került a McAfee Antivirus plus még 11hóig jó a liszenszem. -
19870820
senior tag
válasz
Gorneck #28363 üzenetére
Üdv.Ha jól tudom te MSE-t használsz.Nem tudod milyen időközönként frissül maga a program verziója?Ha jól emlékszek februárba volt utoljára,gondolom lassan esedékes lesz.Nem mintha bajom lenne a mostanival.
MSE-ből nem szoktak kiadni ilyen publikus béta verziót amúgy?Szivesen tesztelném ha van rá mód.
-
makaay2
tag
Sziasztok!
A bitdefender IS vagy a trend micro Is van magyar nyelven is?
-
McKane
senior tag
üdv!
egy gyors véleményt kérnék a következő programról:
[link]Ashampoo® Anti-Malware
aki használja,adna egy gyors véleményt róla?
köszönöm szépen!
-
eurolac
senior tag
Köszönöm az ötletet, de Avast 5-öt nem akarok használni. A környezetemben (két embernél is) sajnos eléggé leszerepelt. Persze tudom, hogy nincs 100-as védelem + az user a leggyengébb láncszem, de így, hogy konkrétan láttam a védelmi problémáit már nem tudnék megbízni benne. Pedig nekem lehet, h elég is lenne...
Nézzük inkább úgy, hogy szerencsére sok tízezer ember megelégedéssel használja - nem utolsósorban ingyen! -
eurolac
senior tag
Szia ludla! Én akkor próbáltam ki az MSE-t (nem túl erős laptopomra),kb. amikor megjelent magyarul, igaz más tűzfalam van. Olvastam róla, hogy nem eszik sokat ill. az én internetes szokásomhoz bőven elég lett volna. Alapállásban és internetezéskor tényleg minden ok volt, de a fájlműveleteknél felzabálta a memóriát, borzasztóan belassította a laptopomat. Avira free vissza. Nagyon sok a különbség nálam a két progi fogyasztása között. Igazán sajnálom, mert mint egyszerű, magyar nyelvű védelmi programot szívesen használtam volna. (Ez az új 10-es Avira meg igencsak szokatlan lett a jó 9-hez képest.
)
-
joci761
tag
Windows Xp újratelepítése után, mikor felteszem a Bullguardot a svchost.exe ismét megeszik vagy 200 megát a memóriábol. Összesen 6 svchost van. Talán a Bullguard a felelős a svchost fogyasztásért?
-
zazenke
őstag
valaki el tudná mondani mi ez a defensewall mire jó tűzfal vagy valami más .,mit csinál és milyen eredménnyel . eőre is köszönöm
-
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki használja a Microsoft Security Essentials + Outpost Firewall kombinációt?
Én most felraktam ezeket + Malwarebytes, és olyan tűnt fel hogy a Virtuális memóriát a MS Security tekeri, ez másnál is fenn áll? -
huskydog17
addikt
válasz
csaba1203 #28350 üzenetére
Dehogynem igaz!
Képzeld, ezzel kezdtem! Ha megnézed az IM védelem szakértői beállításait, valóban az MSN van legelöl, de ez a Live Messengerre vonatkozik. Amúgy ha támogatná az aMSN-t, jelezné az adatforgalmat és hogy szűri, de ehelyett az IM védelem folyamatosan nulla forgalmat jelez miközben beszélgetek MSN-en, tehát nekem ebből egyértelműen az jön le, hogy az aMSN kliens szoftver nincs támogatva. Érdekes, hogy az összes többi alternatív klienset támogatja (Miranda, Pidgin, Trillian).bivalyolo: Kösz! Nem tudtam, hogy az Avast melyik fájlját kell beállítani, de így könnyebb lesz!
-
bivalyolo
őstag
-
csaba1203
addikt
válasz
huskydog17 #28348 üzenetére
Ez nem igaz! Nézd csak meg jobban IM védelem-szakértői beállítások és nini pont az MSN van legelöl érdekes módon.
-
huskydog17
addikt
A napokban, pontosabban a mai napon vettem észre, hogy az Avast 5 IM védelme nem ismeri az aMSN klienst.
Ez számomra ronda hiányosság.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
joci761 #28339 üzenetére
Én meg nem akarlak lebeszélni a Trend Micro-ról csak azért már egy kis előnyt élvez nálad a BullGuard amiért már használtad eddig is és nagyjából már kitapasztaltad a használatát.
No meg persze egyáltalán nem elhanyagolható a program összeállítása sem.
Az igazat megvallva a Trend Micro-ról nem igazán tudnék sokat mondani de a 2010-es verziójukat is a nagymenők közé emelték fejlettségben. -
sznorbi2
senior tag
válasz
joci761 #28336 üzenetére
Miért akarod újrarakni a rendszered?
Jól emlékszem a Bullguard a Bitdefender motorját használja és a tűzfal pedig Outpost?
A Trend Micro Japán amerikai kooperáció kevésbé elterjedt itthunban de azért a bullguard nem hiszem, hogy gyengébb lenne, mivel talán az egyik legjobb tűzfala van és az antivírus motorja is egy világviszonylatban igen elől járó motort használ.
Más antivírus készítők is használják a Bitdefender motorját nem is kevesen tehát ha gyenge lenne nem használnák annyian. Ezt te is tudod,nem?
Tehát tied a döntés joga! -
sznorbi2
senior tag
Az A-Squared vinnyogása az F-Secure fájljára egy nagy FP!
Én már beszéltem az F-Secure-al és azt a választ kaptam, hogy megpróbálják felvenni a kapcsolatot a többi céggel akik kártevőnek érzékelik a fájljukat.
Egyébként össz. 4 fájl ami gyanús az F-Secure fájljai közül és ugye mind FP.
Persze ezeket hol az Avira, hol a NOD32, hol az A-Squared meg ha jól emlékszem az Avast ismeri fel, de a 3 teljesen biztos, hogy felismeri és FP. is mind.
Valami olyat írtak F-Securék, hogy úgy akar bizonyos fájlokhoz hozzáférni a fájljuk, hogy esetleg téves riasztást generálhat az érzékenyebbek védelmi programoknál.
Na már most tudjuk, hogy az Avira és az Avastnak van azért FP-je egy néhány no meg a NOD-nak is de felesleges sorolnom mert szinte mindenek van több kevesebb.
Bár a legutóbbi teszten az F-Secure és az Escan dobta ki a legkevesebb FP-t. -
joci761
tag
Estére kénytelen leszek a rendszerem újrarakni. Következőt kérdezném: Melyik komplett védelmet tegyem fel: Bullgard IS vagy a Trend Micro Is??
-
BigManus
addikt
-
válasz
Möbiusz #28332 üzenetére
Hali!
Nem hiszem hogy bekattant, csak nem mindegy, hogy először van fent az ESS, aztán telepíted az AS-t avagy fordítva. Gondolom itt az utóbbi esetről van szó, ilyenkor az ESS végignézi a kritikus területeket(többek közt) aztán károsnak találja. Nyilván fordított esetben végigkövette az AS telepítését, "tudja" hogy az egy másik AV termékhez tartozik, ezért nem "nyavalygott"...
Amúgy meg ha van kedved, töltsd fel VT-re, kiváncsi vagyok, hogy hány progi találja fertőzöttnek...
Fire.
-
Möbiusz
tag
Na bekattant az ESS nálam. Eddig ezt nem dobálta fel. csak a tegnapi "nem települök fel" mizéria után kezdte.
Kép.
Eddig, több mint egy éven keresztül még sosem ugrott rá.
-
Badb0y
addikt
Hm, érdekes topik
Tehát melyik
?
-
csákány.
aktív tag
válasz
sznorbi2 #28326 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem közölni, mikor írtam hogy közben futott az a-squared free+azóta kilőttem az automatikus java frissítést(amúgyis olyan oldalakon járok, hogy mindig megtudom, ha van újabb verzió). És láss csodát a java frissétés kikapcsolása óta minusz 30MB az svchost
Ki gondolta volna
-
sznorbi2
senior tag
válasz
csákány. #28323 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy akkor miért van neked 46 folyamat?
Akkor a G Data és az MSI vga és a hangkari vezérlőd ilyen sok folyamatot futtat?
Nfsu17-nek meg 35 folyamat van szintén W7 64 bit verzión.
Nem hiszem, hogy neki is olyan sok minden futna a folyamatoknál.
Azt hiszem a mai napomat befejeztem!
További kellemes fórumozást nektek és persze jó éjszakát -
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #28320 üzenetére
Lehet, nem használtam 64 bit alatt még Nortont. XP alatt nem tűnt lassabbnak a 2010-es verzió, mint az eggyel régebbi, ez saját tapasztalat. Csak megemlítettem, hogy követendő példát mutassak az esernyős terméket forgalmazó cégnek.
Nem talált a Norton sem semmit, rendesen kibontogatta a fájlokat.
-
sznorbi2
senior tag
-
-
csákány.
aktív tag
A regtisztítók után néha még manuálisan is szoktam takarítani a registryt. Szóval nem hiszem, hogy tele lene szeméttel. Most akkor tényleg probléma ez a svchost használat. Felváltva futtatom a virus és kémprogramkeresőket, kétlem hogy lenne vírusom(az egy két "muszályvirust kivéve)
-
sznorbi2
senior tag
válasz
nfsu17 #28313 üzenetére
Természetes, hogy egy bizonyos mérték alá nem lehet szorítani és ha olyan programok vannak fent ami memoigényes nincs is mit csodálkozni.
A w7 64 bit valóban lényegesen többet fogyaszt mint az XP.
Egyébként amikor a KIS2010 volt telepítve nekem akkor igen belevillant a 500-600 Mb memofogyiba és a gépem meg levegő vagyis memória után kapkodott.
Szerintem a 35 folyamat teljesen rendben van!
Mint már írtam nekem csak az F-Secure-nak van 8 rendszerfolyamata.
A problem ott van, hogy Joci761-nek XP-je van és annak viszont inkább sok mint átlagos lenne a memo használata, ami az XP-nél sok az a W7-nél abszolút rendben van. -
RBJ
addikt
most uninstalláltam az g tata t . ennyit még nem láttam progit szenvedni uninstallal.
ha nem volt fél ora akkor egy se.
szörnyű.
most rápróbálok az ikarus ra. -
sznorbi2
senior tag
válasz
joci761 #28311 üzenetére
Nagyon nagy problema nem igazán lesz vele de rájöttél a bibire mert én emiatt telepítettem újra a gépet mert volt rajta 6 hónap alatt a McAfee-tól kezdve a Kaspersky-n át a Pandáig elég sok minden.
Ezeket a revoval csíptem le és elég sokat takarított utánuk de utána pár nappal még én is találtam bejegyzést a reg. adatbázisban.
Amit már korábban is írtam neked, hogy a reg. adatbázisban levő túl sok bejegyzés is okozhatja ezt.
Viszont Xp SP3-ra véleményem szerint sok a 10 svchost!
Elvileg 5-6 lenne az optimális. De akkor több minden fut a gépeden.
Nézd meg még a start/ futtatás/ beírni, hogy msconfig/ automatikus indítás fület.
Olanok, hogy pdf olvasó vagy winamp esetleg office nem kell, hogy fusson tehát vedd ki előle a pipát.
A rendszerfájlokat és az védelmi programokat hagyd csak meg az auto indításban.
Ez is növeli a memo fogyit. -
nfsu17
veterán
válasz
sznorbi2 #28312 üzenetére
Miből gondolod, hogy ennél kevesebb lenne a jobb? Jelen esetben persze jobb a kevesebb, de azért X alá mégse tudjuk deriválni. És az egyenletben mi lenne akkor az optimális X?
Nekem most 35 folyamat van, abból legalább 4 avast, meg 1db a2, a többi meg a többi. 4GB memóm van, a rekord eddig memóriahasználatban a 18% volt. Ez valami 777MB volt. És ez w7 hp 64 bit alatt. Ahogy nézegettem már userek képeit, szerintem nem olyan gáz így belegondolva, nem?
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #28306 üzenetére
Manuálisan állítom át a firefoxot a kevesebb memo étvágyára de jelenleg nincs beállítva így rádobom az általad írt Memory Foxot.
Köszi.A többieknek szól:
Elképesztő mekkora memot zabál a svchost-otok néhányótoknak!
-
joci761
tag
válasz
sznorbi2 #28309 üzenetére
Az oprendszer Windows XP Sp3. Memóri 2gb. A gép nem lassul, nem fagy megy mint a villám..Reg.takarítás már volt. Nem régi az oprendszer pár hónapja húztam újra. Bár mostanában volt Avira, Avast , Comodo a gépen. Lehet ez a gond?Persze ezeket leszedtem de lehet ezekkel van probléma?
-
-
sznorbi2
senior tag
válasz
joci761 #28302 üzenetére
Gondolom W7 az OS-ed!
Igen tudom, hogy Bullguard-ot használod.
Ha van megfelelő memóriád akkor nem biztos, hogy gond van vele csak lehet, hogy memo igényes programok futnak a gépen.
Egyébként minden megfelelően működik, nem lassúl a gép spontán, nem gondolkodik sokat?
Ha régebbi telepítésű a Windows-od akkor is növekszik folyamatosan a regisztrációs adatbázisban levő felesleges kulcsok miatt is az svchost tevékenysége.
Lehet, hogy valamilyen registry tisztító jól jönne a gépre ha tényleg régebbi telepítés.
De csak elővigyázatosan mert én a csoda tisztítókkal rendre beszívom. -
válasz
sznorbi2 #28300 üzenetére
Hali!
Az FF-hez van egy add-on, ami ezen a magas memóriahasználaton javít: Memory Fox
hirtelen kipróbáltam(bár nálam nem jelentkezik olyan drasztikus RAM használat), de azt is felezte/harmadolta.Talán neked is megérne egy próbát...
(Aktiválni az ALT+A-val lehet, vagy a jobb alsó sarokban azzal az apró "bogyóval".)
Fire.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Msn vírus kiszedésére mi a legalkalmasabb program? Malwarebyte’s Antimalware jól bánik velük?
Elgem van h az ismerőseim fele állandóan küldözgeti a vírusos linkeket -
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #28296 üzenetére
Sajnos az.
------------------------------------------------
NAV 2011 Beta telepítés és tesztelése következik, ha valaki kíváncsi valamelyik teszten elért eredményére, azt jelezze felém és ráeresztem a programot és majd meglássuk mi sül ki belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest