Hirdetés
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27942 üzenetére
sajnos az egyik nem müködik a másik nélkül legalábbis mostanába ezt mutatják a tesztek .Most mérlegelj ! Ha tegyük fel a teszten szereplő vírus lenne a gépeden amit pont kihagyott a g data , az ugye kellemetlen lenne , mert lehet hogy lenne egy rendszer uninstallod vagy fontos adatvesztés. Márpedig a tesztre nem hiszem hogy nem valódi kórokozókat tettek be a listába . nekem is csinált téves riasztást a rendszerembe de azt a vírustotalon kielemeztem meg elküldtem vissza nekik , és semmi baja sincs a gépemnek meg online bankolok is és minden rendbe . Szóval csak azt akarom mondani hogy egy kis időbe telt hogy még letisztáztam a téves riasztást. Szerintem inkább ez az eset történjen mint egy baleset
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest