- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
ez segít az önigazolásomon.
a fuji elvileg holnap ideér, utána majd írok arról is, egyenlőre csak a 35 lesz af optika rá, a manuálokkal fogom hajtani.
A pancolar nagyon tetszik, de ugye Én már hónapok óta vágytam rá, heti szinten vadásztam és csodáltam azt a kevés vele készült fotót amit neten találni. Nagyobb és nehezebb mint a normál pancolár, a bokeh gömbjeit imádom. Ha van hátulról vagy oldalról jövő fény akkor döbbenetes dolgokra képes, ha nincs akkor jóval puhább és diszkrétebb a háttér, olyan krémesen összefolyt. A thoriumos bevonat miatt kissé színezi a képet sárgán, ez alapból hatalmasat dob a színeken szerintem, ha nincs fent a napellenző és sok fényt kap szemből távoli témánál akkor nagyon sárgás fakó a kép, vagy nem is tudom, de elképesztően analógos. szóval egy elég érdekes optika. ki kell ismerni. de egyenlőre fülig ér a szám, ma nagyon fáradt voltam már a városban, de folymatosan ki-ki vettem a táskából és lőttem valamire. ja és nyitva elég éles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest