- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
El Joe #13338 üzenetére
Milcen használtam, szerethető objektív.
Nekem kicsit sok volt az 1m közelpontja, nyitva erősen volt CA.
De ár/értékben nagyon jó obi, ha nem zavar az AF hiánya.
Ja, én viszonylag sokáig árultam az enyém. Bár az Rokinon volt és nem mostani darab.
Én - szerintem - ár alatt adtam el, ha jól rémlik 58 körül... de ha zsír új és patent darab, akkor lehet érte kérni többet is.
-
faki_
senior tag
válasz
El Joe #10721 üzenetére
Jó eséllyel csak koszos, amit pár ezer forintért kitisztítanak. Típushibája, valahol említették, hogy gyakorlatilag nem igazán van olyan példány amit ne szedtek volna szét ez miatt és jól működik. Nemrég volt ilyenem "véletlenül", de nekem a Fuji 35/1.4 mellet érdektelen, kb. 1 nap alatt elvitték 30-ért lassuló blendével (kissé túl van értékelve, 40e körül szokták hirdetni). Képminősége bőven átlagon felüli és nagyon kicsi a közelpontja, a leképezése majdnem 1:2. Szóval nem egy átlagos objektív, ha ez a gyújtótáv neked jó, akkor örök darab lehet.
Csurgó László és Komáromi Domonkos neve szokott felmerülni objektívek javítása, tisztítása kapcsán, mindkettővel vegyesek a tapasztalataim. Kalocsay Károly talán a Soósban szokott "rendelni". Mindegyikük népszerű és várólistás általában. Ha ilyenre kerülne a dolog, nekem az Opticam lenne az első, ahol rápróbálnék. A szerelő/műszerész nevét nem tudom és csak egy szűrőmenet javításával voltam ott régen, de nagyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Nikon F A-S MICRO NIKKOR 105mm 1:28G ED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest