-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #6701 üzenetére
az az 50/1.8 azért nem egy szuper obi sztem, és az építési/anyagminősége is bűnrossz még egy industarhoz képest is, ráadásul csak 1.8-as, manuálban olcsóért vannak 1.4-esek is, na meg az örvény meg pszichó bokeht sem tudja a canon 50-es
(#6703) copass: ja lehet valamit benéztem, de én úgy láttam tesztképek alapján, hogy képminőségben a canon-nál is gyengébb. persze annyiért ne legyenek az embernek magas elvárásai...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
MrChris #6701 üzenetére
valóban, de canonnal nehézkes is nekem. nem arra való szerintem. de Én imádom a manuál üvegeket a magam örömére. meg az egész folyamatot... felmerül egy optika, olvasol róla, vágysz rá, aztán megveszed.
a samsungra is csak azért fogok venni egyetlen darab af obit mert manuállal nem megy a körpanoráma
Van pár régi optika aminek kimondottan szeretem a karakterét, a színeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest