Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
55-ös revu feneke pont annyira lóg ki mint a heliosé
Amúgy több verzió van, lehet eltérőek, nekem ilyen van. Hogy meg vagyok-e elégedve? Nehéz kérdés
.
Az 55-ös nyitva lágy, CA van bőven, F2-től egész jó, bokeh apsc meg ff szenzoron már örvénylik, rekeszelve szögletes, képe enyhén barnás, vinyettál is rendesen... Szal nem egy képminőségbajnok, de én szeretem, mert karaktere az van, ilyen flare-t is tud
Itt az összes nyilvános képem vele.
A 135-ös ami érdekesebb, mert normál adapterekkel életem legsz*rabb obija volt, focal reducerrel viszont imádom. Szal fogalmam sincs jó üveg-e, annyit tudok, hogy sima adapterrel m4/3-on nyitva kb. használhatatlan és kettőt rekeszelve is CA-zik, semmilyen rekeszen nem valami éles. Focal reducerrel viszont nyitva sem vészes a CA és beretva
. Az ellenfényt mondjuk ez sem bírja... Képek erre.faki_: Hát kéne de kva drága...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy több verzió van, lehet eltérőek,
.