Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Riasztó topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
55-ös revu feneke pont annyira lóg ki mint a heliosé
Amúgy több verzió van, lehet eltérőek, nekem ilyen van. Hogy meg vagyok-e elégedve? Nehéz kérdés
.
Az 55-ös nyitva lágy, CA van bőven, F2-től egész jó, bokeh apsc meg ff szenzoron már örvénylik, rekeszelve szögletes, képe enyhén barnás, vinyettál is rendesen... Szal nem egy képminőségbajnok, de én szeretem, mert karaktere az van, ilyen flare-t is tudItt az összes nyilvános képem vele.
A 135-ös ami érdekesebb, mert normál adapterekkel életem legsz*rabb obija volt, focal reducerrel viszont imádom. Szal fogalmam sincs jó üveg-e, annyit tudok, hogy sima adapterrel m4/3-on nyitva kb. használhatatlan és kettőt rekeszelve is CA-zik, semmilyen rekeszen nem valami éles. Focal reducerrel viszont nyitva sem vészes a CA és beretva. Az ellenfényt mondjuk ez sem bírja... Képek erre.
faki_: Hát kéne de kva drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Bundle topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netflix
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest