- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Nehogy azt hidd, hogy a családba nem nyüstölnek azzal, hogy váltsak MILC-re... Igazából plátói oka van, hogy nem szeretnék váltani, mégpedig az, hogy akkora a tenyerem hogy az átlag fényképezőgépeknek (MILC, DSLR, Bridge stb) egyszerűen kényelmetlen a fogása. Nem tudom volt-e már a kezedben, de pl egy Nikon 7000-es szériának már számomra is jó a fogása, vagy még nem próbáltam, de akár az 5000-es széria is jó lehet egy portrémarkolattal megtámogatva.
És mint fentebb írtam, eszem ágában sincs lencsés adaptert használni, először sima menetátalakító, és ha tetszik az eredmény akkor jön vele a bütykölés.
Bár nem volt a kezemben, de MILC-ől egyedül a Sony Alpha család érdekelne esetleg, csak hát nincs kolbászból a kerítés.#9081 Novics: Egyáltalán nem zavar(sz), erre való a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat
#9082 masterful87: Így van, énis nála szeretnék lejelentkezni, hogy egyáltalán lehetséges-e ezeket az optikákat majd idővővel átbarkácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest