Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Nehogy azt hidd, hogy a családba nem nyüstölnek azzal, hogy váltsak MILC-re... Igazából plátói oka van, hogy nem szeretnék váltani, mégpedig az, hogy akkora a tenyerem hogy az átlag fényképezőgépeknek (MILC, DSLR, Bridge stb) egyszerűen kényelmetlen a fogása. Nem tudom volt-e már a kezedben, de pl egy Nikon 7000-es szériának már számomra is jó a fogása, vagy még nem próbáltam, de akár az 5000-es széria is jó lehet egy portrémarkolattal megtámogatva.
És mint fentebb írtam, eszem ágában sincs lencsés adaptert használni, először sima menetátalakító, és ha tetszik az eredmény akkor jön vele a bütykölés.
Bár nem volt a kezemben, de MILC-ől egyedül a Sony Alpha család érdekelne esetleg, csak hát nincs kolbászból a kerítés.#9081 Novics: Egyáltalán nem zavar(sz), erre való a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat

#9082 masterful87: Így van, énis nála szeretnék lejelentkezni, hogy egyáltalán lehetséges-e ezeket az optikákat majd idővővel átbarkácsolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest