- Azonnali informatikai kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Legigazabol, eredetileg azert vettem, hogy legyen egy olcso, fenyeros objektivem, amit nem feltek, ha videozok, 400 x 144/1200 fps-sel. Ezt meg nem feltem. Viszont erre a felbontastra rekeszelni sem nagyon kell.
Sajnos muvesznek nem vagyok jo, maximum lemasolni tudok masokat, azt is persze rosszul. (Villanymernok vagyok, az oscilloscope-ot ertem. Persze, tudom, ez nem mentseg.) Viszont az a kep jo, amit csatoltal... Nem tudom, hogy latjatok ti meg ezeket a szituaciokat...
Node az a korbe forgos bokeh, no, az nagyon tetszik, olyat kell csinalnom. Szoval arra nem biztos, hogy jo lesz ez az objektiv, de nem nyugszom, amig olyan kepet nem tudok csinalni, legalabb egyet. Utana nem biztos, hogy erdekelni fog tobbe.
Jut is eszembe. slow-motion... Kene nekem meg egy CCTV uveg. 10mm korul. Lehetoleg minel fenyerosebb. (Olyasmi, mint a 25mm f1.4, csak az nem eleg wide.) Tudtok olyat ajanlani? A kit obi 10mm-en 3.5, de azzal nagyon sok feny kell, hogy latszodjon valami, es hat, nem lehet mindig nagy lampat gyujtani, meg mindent bevinni a "muterembe". Az sem baj, ha 1.4-nel is fenyerosebb.
(#8643) daniduke válasza tvamos (#8641) üzenetére
Az igen!.. szep kep!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Sorozatok
- Gitáros topic
- Robogó, kismotor
- Küszöbön az androidos PC-k
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest