Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu83
csendes újonc
Jó reggelt, sziasztok!
Nem is tudom hogyan kezdjem... (Így az éjszakás hét után főleg
) No. Szóval az van, hogy hozzám került egy Pentacon Auto 4/200 MC. Darabokban úgymond, mert a menetes rész le volt esve - csavarok hiányában, meg a rekesz állító, s még pár dolog - és a tubus szét volt csavarodva. Meg egy fura gyűrű, ami inkább rugó... Fotózni tán egyszerűbb volna, de azt majd ha kialudtam magam a délután folyamán.
Amit most szeretnék kérni tőletek, az az, hogy miként tudnám úgy bemutatni nektek az obit, hogy abból valaki meg tudja mondani, mit, mi után, hova s mennyire kell vissza rakni?
Három napja túrom a netet videók és leírások, képek után, de nem találok róla semmi útmutatót sajnos. Szeretném megmenteni, bár alkatrésznek vettem, de sok jót olvastam róla. Egyelőre ennyi volna, aztán a többit majd később, ha észhez tértem és mondtok egy útvonalat, amin felétek elindulhatok, hogy lássátok és érthetően (mert ugye nem vagyok egy szaki ebben) le tudjam írni. Egyfajta távsegítség buheráláshoz, már, ha lehetséges
Előre is nagyon szépen köszönöm, további kellemes napot s részemről jó éjszakát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest