Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Én elég sokáig csak e-p1-el manuáloztam, aminek a kijelzője gyengébb felbontású, nem érintős és nem kihajtható. Mint a link alatt is láthatod simán lehet evf nélküli géppel is manuálozni, de az az igazi ha van egy normális evf-ed is, én többek között ezért váltottam le az öreg e-p1-et panasonic-ra, ha az olyban lenne beépített kereső, talán máig azzal fotóznék.
A stabilizátor: egy 50-es manuállal oly féle régi 2 tengelyes stabival én max 1/15-ös, max 1/10-es záridőt tudok kitartani, a keresős panákkal ugyanazzal az obival meg max 1/40-et, szal nem igaz, hogy semmit nem ér az a stabi, a semminél azért jobb...
Belenagyítani azt hiszem a nagyító gombal, a tárcsa bal gombjával lehet, vagy simán ráböksz a kijelzőre ahová akarsz, oszt belenagyít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest