Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Furcsa ez nekem is, hogy előre tudni nincs végtelen. Akkor kicsi a valószínűsége, hogy a bázistávval van a baj. Meg az is furcsa hogy a szakik ezt nem tudták beállítani, ha már látja hogy rossz. Mondja meg mi a rossz, miből tudja ha már pénzt kap. Persze azt megértem ha macerás meg sokáig tart megcsinálni és 1-2 óra munkadíj 1-2*sok ezer forint, de az infóért is fizettél.
Ha sokba kerül akkor magad uram ha szolgád nincs
én biztos szétkapnám
Előtte valami rajz/videó is kéne a helyes sorrendről... Heliosról van dögivel, lépésről-lépésre videó is, ott sikerült is helyre rakni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én biztos szétkapnám
Előtte valami rajz/videó is kéne a helyes sorrendről... Heliosról van dögivel, lépésről-lépésre videó is, ott sikerült is helyre rakni a dolgokat.