- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4620 üzenetére
az nem baj, csak ez alapján ne vásárolj gépet szvsz...inkább tesztfotókat pixelkukkolj vagy valami, de az is átverős tud lenni.
az előbb felmerült a pana gh. azért fura, hogy nagyon sokan, főleg első gépet vásárlók ezzel kezdik általában: képminőség...az legyen a legjobb...a többi majd utánna...bevallom én is így gondoltam még nemrég, de sztem az az igazság, hogy ha iso1600 fölött nem igazán használod a gépet, akkor a mai mft+ méretű szenzorok bármelyike bőven elég, sokkal fontosabb az obipark, a kezelőszervek, a jpeg motor, stb egyéb egyéni igények...sőt a végső kép színvonala egy számodra tökéletes géppel is inkább a te tehetségeden, tudásodon múlik...szóval: tegyük fel, hogy az esetek 99%-ában nem használsz iso1600-nál magasabb érzékenységet. akkor minek is költenél egy olyan szenzorra, amit kb sosem használsz ki, amikor egy gyengébb szenzoros gépet megvehetsz az árából vagy olcsóbban, kiforrottabb obiparkal, featureokkal, kezelőszervekkel, keresővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a One UI 8 frissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest