Hirdetés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Genius SW 5.1 Home Theater
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Kézből lőttem, csak az udvarra mentem le, ennyi fény volt. A jupi meg a pentacon a két üveg (jó volt a tipp), azért is M42 az album neve (a Planarom Co/Y). Csak nem croppolt tesztábránál hanem normál használatnál, helyenként pici kontraszttal pluszban.
6400hoz képest nem rossz egyébként, ha nem látnád az exif infót, nem mondanád meg
Már csak annyi van hátra hogy meddig készült a melyikkel, és onnantól melyikkel. Egyik kép sem szűkebb f/4nél, és egyik sem tágabb 2,8nál.
Borult égnél gyorsan ennyire futotta, de szerintem túl lett dramatizálva hogy mennyire lágyak.Jó, a jupi nyitva vicc kategória, de rekeszelve bőven használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Parfüm topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest