- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Nagyon jók az Orosz optikák, Én is próbálgattam a Heliost, teljesen patent állapotban ki lehet fogni fillérekért. A pentaconnak voltak jó üvegei nagyon szerettem a 100/2,8-ast
De az igazi finomság M42-ben a Takumarok voltak, itt is a sima nem SMC-s kiviteleket dícsérik jobban... Ami nekem van 55/2-es az bámulatos képet ad, kategóriájában nem is tudnék ilyen jó objektívet említeni. Lágy, nagyon lágy de mindemellett roppant szépen definiált az éles szakasz. Az 50-esekből a széria gyártásra került manuális obik kategóriájában szvsz a 50/1,4-es Takumárnál nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest