- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Racionalizálnom kellene, mert hát pont ezaz, ott van az 55 1.8 Zeiss. Gyakorlatilag nincs dolga szegény Yashica ML 50 1.7-nek. Maximum olympuson de az meg mivel játszós gép, vagy a 12-32 vagy a 75-300 van rajta. (viszont sajnos ez utóbbi sincs kihasználva lehet ő is cserélve lesz) És akkor még még ott van 2 domiplan, két helios, mir, meg a 28-as vivitar meg fene tudja még mi. Szegények ott fekszenek és nincs értelme foglalniuk a fókot, arra gondoltam kellene egy olyna fényerős amit még a zeiss helyett előveszek ha gond van vagy csak kreatívkodni. Meghagyok egy domiplant Ezért gondoltam 1.2 obira, hogy hátha esetleg rekeszelve még magához tér. Jófogáson van egy canon 1.2 de flickr képvadászaton nem voltam elájulva tőle. Ezért érdekelne, hogy van-e értelme 1.2 fényerejű obit venni vagy inkább legyen 1.4 de akkor az 1.4-en használható is legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest