- Fujifilm X
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
Üdv mindenkinek. Új vagyok, vettem egy K-20D gépet, hogy belerázódjak a digitális világba rendesen. (Valamikor analóg gépeim voltak, - Zenit, Kobo, Pentaconsix - majd jött a váltás, de a bridge gépek nem igazán jöttek be nekem.) Szeretnék segítséget kérni, ha valaki hajlandó ez ügyben lépni, bár az eddigi jó pár ezer hozzászólásban biztos megvan a megoldás, de kissé időigényes lenne megkeresni.
Megőriztem a régi időkből egy Kobo gépet, ennek az optikáját felraktam kíváncsiságból, a rekesz használatot engedélyeztem, és sehol semmi. Gyakorlatilag az alap fényerővel dolgozik, s vakuval sem boldogulok, tök túlexponáltak a próbaképek. Van erre valamilyen megoldás, amit a magamféle, szellemileg némileg visszamaradott emberek is tudnának alkalmazni? Terveim között szerepel, hogy pár régi fajta k-bajonettes objektívet beszerzek, jobbára manuális módszerekkel fotózok, autofókusz nélkül is egészen jól megvagyok. Köszönöm az esetleges segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest