- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
Üdv mindenkinek. Új vagyok, vettem egy K-20D gépet, hogy belerázódjak a digitális világba rendesen. (Valamikor analóg gépeim voltak, - Zenit, Kobo, Pentaconsix - majd jött a váltás, de a bridge gépek nem igazán jöttek be nekem.) Szeretnék segítséget kérni, ha valaki hajlandó ez ügyben lépni, bár az eddigi jó pár ezer hozzászólásban biztos megvan a megoldás, de kissé időigényes lenne megkeresni.
Megőriztem a régi időkből egy Kobo gépet, ennek az optikáját felraktam kíváncsiságból, a rekesz használatot engedélyeztem, és sehol semmi. Gyakorlatilag az alap fényerővel dolgozik, s vakuval sem boldogulok, tök túlexponáltak a próbaképek. Van erre valamilyen megoldás, amit a magamféle, szellemileg némileg visszamaradott emberek is tudnának alkalmazni? Terveim között szerepel, hogy pár régi fajta k-bajonettes objektívet beszerzek, jobbára manuális módszerekkel fotózok, autofókusz nélkül is egészen jól megvagyok. Köszönöm az esetleges segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest