-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #11090 üzenetére
Nem is errol akartam irni....
Szoval, van egy regi obim, aminek retkes volt a hatso lencseje. Probaltam megtisztitnai, de kiderult, hogy belul van a kosz. Szetszedtem, de grizes (olaj a lamellakrol) lett a kezem, es sikerult vele megfogni a lencset. Gondoltam jol megtisztitom IPA-val, de attol meg foltos lett az uveg. Kerlek, segitsetek, hogy most mit probaljak! Nem akarom eldobni az uveget, de szerelohoz vinni nem eri meg. Mivel tisztitsam? Vagy ez mar ilyen lett?
A masik, hogy a multkor azt olvastam, (azt hiszem, a Sony topicban,) hogy az alkohol nem jo a lencse tisztitasra, mert leszedi a lencse feluleterol a szuro reteget, vagy hogy hivjak. Ez igaz? De akkor mivel?
Meg az lenne meg a kerdes, hogy nincs valami fotos barkacs topic? Mert itt mar ezt offtopic-nak erzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest