-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Biost frissítettem. Csináltam egy mountain lion boot usb-t power isoval achi-re raktam amit kell és amikor bootolna usbről akkor csak a fehér kurzor villog meg mintha dolgozna az usb,de semmi nem történik. Mindenkéépen kel unibeast? _Miovel nincs macem unibeastet tudom csinálni win alatt is? vagy hogy van ez?
-
RaZroX
addikt
Nálam nincs Base System.dmg
Ilyenkor mi a teendő ?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ilyen lapra rakta már fel valaki az osx-et? GA-H77M-D3H Elvileg lehet csak kéne biost frissítenem és mivel nagyon kezdő vagyok félek tőle bár láttam,hogy elég egyszerű! Simán az előbb próbáltam bootolni de a windows se akart bebootolni utána visszaállítással sikerül! Ha esetleg valaki tudna adni ötletet vagy valami bíztatót megköszönném!
Másik,hogy i53470-em van, valahogy a 2500hd-t működésre lehet bírni? Köszi
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
RaZroX #20292 üzenetére
Óóóó, ha tudnád ezzel én mennyit szívtam és milyen k.rva ideges voltam, hogy minden leírás így van megcsinálva és a k.rvára nincs köze a valósághoz.
Próbáld ezzel. Bár ez nem pont ahhoz van, de mégis láthatod a különbséget.
Ehhez még kellhetnek fájlok, bár mivel más verzó, nem tudom mennyire. Azért ide belököm, hátha.
-
RaZroX
addikt
SOS segítség kéne.
Retail Snow Leopard-ot telepítenék a gépemre (jelenleg iAtkos S3 V2 van rajta)
Kiírtam a retail telepítőt egy SD kártyára a megfelelő módon ahogy kell, iBoot Legay-t (p4 miatt a legacy) egy ujrairható DVD-re írtam ki, igaz az írás végén dobott egy hibaüzenetet a Windows-os gép de ettől függetlenül megy az iBoot, tudok róla rendszert is bootolni.Na de az SD kártyát nem látja amiről telepíteném a rendszert. Megcsináltam a telepítőt Disk Utility-vel, nem látta.. majd megcsináltam Carbon Copy Cloner-rel de az sem segített. Elpazaroltam rá vagy 4 órát, csak a Carbon Copy Cloner 2,5 óráig csinálta a telepítőt
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni benne!
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
ritterkrisz #20284 üzenetére
Ha be tudsz bootolni mondjuk -x kapcsolóval, akkor mozgassad ki azt az appletymced akármi kextet az asztalra és reboot -f kapcsolóval
elvileg nincs rá szükséged és ahogy nézem az fogja meg a bootot
ha nem tudsz bootolni -x kapcsolóval, akkor próbáljad -s alól
ha úgy se, akkor telepítő pendriveról boot - utilities - terminal és az alól törlöd/mozgatod el
hátha -
V.Stryker
nagyúr
OSX alatt az asztalokat milyen bill kombinációval lehet váltani?
-
RaZroX
addikt
Közben én sikeresen fel update-eltem az iAtkos S3-at 10.6.7-ig, szóval most örülés van
Viszont mintha most kevésbé lenne smooth a rendszer.. pl ha lerakok valami a dock-ra az nem teljesen folyamatos, meg a spaces felületben a desktop vátlások is picit akadnak. Ezzel ellentétben ha megnyitom Dock-ról az Applications-t akkor az teljesen smooth Grid nézetben is pedig ez régebben picit akadt..Lehetséges hogy új VGA kext kell ? Most egy szimpla NVenabler van fent amit még az iAtkos telepítőből tettem fel.
(nvidia GF 9600GS)
-
RaZroX
addikt
válasz
ritterkrisz #20284 üzenetére
Picivel több infót légyszi. Milyen gépre mit és telepítés vagy boot közben ?
-
ritterkrisz
tag
Mihez lehet kezdeni egy ilyen hibaüzenetnél? Kezdhetem előlről a telepítést?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Ez alapján akarok iAtkos S3 V2-t 10.6.7-re update-elni. Nekem P4 miatt moddolt kernel van (qoopz 10.3), szóval combo update után azzal nem lesz gond ?
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Végül csak az maradt, hogy VMWare felett guest OSként futtatom a macet. Azt tudja vki esetleg, hogy grafikus gyorsítást ki lehet-e vhogy facsarni belőle?
-
Lolek
aktív tag
#20278 és # 20279
Senki?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20276 üzenetére
Ez nem oldotta meg a problémát.
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
nagyon kezdő vagyok a témában, 2 napja próbálom feltenni egy DELL XPS 13-as laptopra a Snow leopardot (10.6.0), de mindig kernel panic hibaüzeit kapok.
Panic (cpu 0 caller 0x563ebd): "unapble to find driver for this platform: \ACPI....
Ez alapján próbáltam telepíteni: [link]
Kép:
[link]Tudtok segíteni?
Köszönöm -
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20272 üzenetére
Köszi holnap kipróbálom!
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Máté94 #20261 üzenetére
ja hogy ja hogy jahogyúgy
hát látszik, hogy hanyagolom a dolgot egy ideje@Csabee.: legegyszerűbb, ha chameleon wizard nevű progit lerántod és azzal tudod szép GUI felületen állítgatni a rendszerbetöltő tulajdonságait. valószínűleg a file ami kell neked az amúgy itt van: /Extra/org.chameleon.boot.plist
terminal megnyit, beír: diskutil list és megnézed, hogy hanyadik lemezen hanyadik partíció az osx és azt jelölöd meg alapértelmezettnek.
reboot és menni fog. ugyan itt fogod tudni állítani a pre-boot késleltetést(vagy megszüntetni) -
Xero
nagyúr
válasz
Clickbait #20269 üzenetére
Ha külön van telepítve akkor miért is ne lenne dualboot?
Mi a bánatnak külön program egy teljes tükör másoláshoz amikor ott van a Disk Utility? Amúgy meg Time Machine.Arra írtam amire Te is. Nyilván hiába állítja be a Windows partíciót System Preferences-ben, amikor az OS X saját boot loadere pont nem tud vele mit kezdeni hackintoshon. Chameleon/Chimera-ban kell megadni a boot order-t, lévén az az elsődleges boot loader.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
Csabee. #20267 üzenetére
Biztos jó, én semmilyen ilyet nem használtam mondjuk, így is tisztába tudtam tartani.
Ha két merevlemezed van, és ha megteheted akkor inkább külön-külön telepíts majd egyszer. Nem ér fel a dualboot kényelmességével de hát ez van. Én mondjuk nem szoktam percenként rendszert váltani, Windows csak játékra van.
Mondjuk most mindenre ezt használom de nemlényeges.
Ha meg biztonság: a rendszerről készíts egy bootolható másolatot ha károsodna. Ahogy látom neked erre tényleg szükséged van: SuperDuper! a programocska neve, és egy merevlemezre készít bootolható képfájlt.
Én egy 40GBos PATA HDD-re mentettem.Xero: Most hirtelen nem kapcsoltam mire írtad ezt.
Az előzményekben nem vagyok benne.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
Csabee. #20265 üzenetére
Izé, egyeltalán az OSX-ed látja a Windows partíciót?
Ha nem akkor hiába akarod beállítani.
Én mondjuk nem piszkáltam, OSX maradt az elsődleges. De aztán töröltem a dualbootot a fenébe. Nagyon izzadság szaga lett, és nem volt valami biztonságos mert ha valami elgányolódik akkor borul az egész merevlemez. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20260 üzenetére
Most bepipaltam mindent ahogy a kepen es egyenlore jo! Annhang is meg bootok is. Azonban alapertelmezetten tovabbra is az osxet rakja a win particiot nem engedi beallitani a startup diskbe! Amugy a kesleltetesi 5 secet manualisan nem lehet atirni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Köszi szépen! Épp ez alapján pipálgattam be pár dolgot,de az audom így szart be. F9re frissítettem igen.
Pár kérdésem felmerült. Most rendben működik a rendszer hang nélkül igaz.. de megy.
Ezeket miért lenne jó feltennem és mire jók?
User DSDT or DSDT free install
TRIM enabler
Fake SMC
Fake SMC plugin
Mac 12.2ezeket letudnád írni mi mire jó ?
Köszi az eddigi segítséged is!
Amikor fenn volt az audio, akkor ez a kép fogadott boot után:
-
Máté94
addikt
válasz
Nem kell semmilyen DSDT, premade BIOS IB Gigabyte lapokhoz.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Csabee. #20259 üzenetére
ha v1.0 lapod van, legfrissebb biossal(f9?), akkor itt van egy telepítési útmutató és konfigolás:
http://www.tonymacx86.com/user-builds/75407-success-mountain-lion-gigabyte-ga-z77-ds3h-i5-3570k-ivy-bridge-16gb.html
furcsa, de valamiért nincs premade bios a lapodhoz, pedig a legtöbb gigabytehoz van
ha ez alapján se megy, akkor még gondolkodunk
sose volt dolgom uefi lapokkal, de az feltűnt, hogy 1-2 dologból más kell hozzá, mint a sima biosos lapokhoz -
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20258 üzenetére
A legfrisebb bios van epp tegnap updateltem. A masik nem tudom mi az
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20256 üzenetére
Köszi a tippet!
nincs semmi gond amúgy most a boot-al szépen megy mind2 rendszer. A hang nem megy. Amit találtam leírást hogy az alaplapomhoz tegyek fel kextet,na az nem működik, attól szarik be az egész!
Az alaplapom: GA-Z77-DS3H
Proci i5 3570
Vga 460Gtx -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Csabee. #20252 üzenetére
nem tudom, hogy mi azaz ihack tool szóval hagyd a picsába
sorrend:
- megtudakolod, hogy milyen kextekre van szükséged a géped működéséhez(hang,lan,vga) --> ezeket kiteszed egy pendrivera vagy egy ntfs meghajtóra, amit elérsz osx alól vagy megoldod valahogy(akár a telepítő pendrivera is ráteheted szerintem egy mappába)
- osx feltelepít
- bebootolsz a pendriveról
- bemásolod a kexteket a /System/Library/Extensions mappábabemész: Applications - Utilities - Disk Utility nevű progi indít. az osx meghajtót kiválasztod, nyomsz egy verify disk permissions gombot, ha leketyegett, akkor kiírja jó esetben h a berakott kextjeid nem jók jogilag, alatta lévő gomb: repair permissions vagy ilyesmi
ezután reboot, újra bebootolsz a pendriveról. immáron lesz hang, lan, vga
ha a kextek nincsenek meg, akkor b terv)- letöltöd a MultiBeastet, rádobod a telepítő pendrivera
- osx feltelepít
- bebootolsz a pendriveról
- multibeast elindít, feltelepítesz egy chimera-t(ez lesz a bootloader), kikeresed a kexteket, amik kellenek, bepipálod, feltelepíted és elvileg készen vagymilyen konfiod van pontosan?
-
SystemNorbi
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Mac OS X 10.4.11- hez kellene magyarosítás.
A választható nyelvek között van Magyar nyelv, de hiába teszem előre, akkor is angol marad
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
-
Csabee.
nagyúr
Azt hogy lehet beálítanom hogy a bootloaderbe (most tomymac-es,) hogy alapértelmezett ne az OSX legyen hanem Win8
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20246 üzenetére
igen, az ihacktoolal készítettem a telepítő lemezt, valószínűleg ezért van benne: )
-
tDr1v3r
veterán
válasz
SystemNorbi #20249 üzenetére
Ha jól emlékszek, iJoe oldalán fent van valahol...
-
SystemNorbi
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Mac OS X 10.4.11- hez kellene magyarosítás.
A választható nyelvek között van Magyar nyelv, de hiába teszem előre, akkor is angol maradA segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
-
sEtuke
tag
iAtkos l2 cpus=2 bootkapcsolóval elkezd pörögni,de màr vagy 15 perce..
Mit kezdjek hogy bebootoljon?
-
overd0z
csendes tag
válasz
Phantomhive #20246 üzenetére
Ez ipc osx86 10.5.6 telepitő, leopard. Kernelt választottam de alternatív bootloadert nem
azt is kell, mert már régen telepitettem osx-et. Kérlek segitsetek!
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Csabee. #20243 üzenetére
what
ha nem csináltál bootloadert és telepítés után pendrive nélkül indul a rendszered, akkor a jézuska volt vagy mi?
biztos, hogy telepítettél bootloadert
vagy b) opció az, hogy egy másik partícióra már tettél korábban osx-et, ami jelenleg az aktív partíciód és annak a bootloaderét használja
nem tudom, de a tökig gyári telepítőlemez nem fog neked PC-hez való bootloadert telepíteni -
sEtuke
tag
Szevasztok!
NVIDIA GeForce 7600 GO menne Lionon? Esetleg tudtok hozzá egy kextet? Vagy csak nvenabler?
-
overd0z
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom hp 550 notira szeretném felrakni az ipc osx86 10.5.6 ot de a dvd/cd combom meghalt és pendrive bol is csak 4gb van. Tudtok nekem valami megoldást adni rá? Válaszotok előre is köszönöm.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
Csabee. #20233 üzenetére
Én azt javaslom, hogyha már mindenképpen feldobod a kextet, és besül akkor -v -s -x -f -F el bootolj be, ha sikerül belépned töröld ki a kextet.
Ez nem csak erre vonatkoik, nyilvánvaló hogy rosszul csináltad, de én egy másik kextet is kipróbálnék.
Tehát nem feltétlenül kell mindig újratenni a rendszert. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Csabee. #20233 üzenetére
arról van szó, hogy amikor megcsinálod a telepítőt, akkor a telepítőfájlok mellé felteszel egy bootloadert is, hogy be tudjad tölteni a telepítőt.
és a telepítés utáni első bootot is a telepítő bootloaderével teszed meg. és ilyenkor van hangod ugye,jól értem?
majd feltételezem a telepített rendszerre is teszel egy bootloadert, hogy ne a pendriveról kelljen bootolni és itt lehet valami kis gubanc, de fogalmam sincs, hogy mi
nem követtem a rendszeredet és nem tudom, hogy hogy épül fel, csak ötletelek. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20232 üzenetére
Ezt hogy érted? Biztos hogy van mert a telepítő az retailos telepítő volt. A kexteket manuálisan rakom be, de az audio-s nem túl jó. Minden működik szépen audio nélkül. De örülnék azért ha hang is lenne.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ma kb 8x telepítetem az osx-et, míg rájöttem miért nem indul el a rendszer egy idő után.
Gigabyte GA Z77 DS3H alaplapom van. Minden tökéletesen megy, míg nem felrakom az audio kextet. Amint az felmegy, a bootnál hibákat dob ki.Mit tudok ilyenkor tenni?Ne használjam a kextet? Az a fura hogy eltelepítem, újraindítom elindul van hang megm inden, de amikor legközelebb indítanám akkor már nem indul be, vagy 10ből 1x indul e.
-
RaZroX
addikt
Erre valaki valami ötletet ?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
quailstorm #20227 üzenetére
BIOS/EFI-n keresztül, vagy úgy hogy hozzáadod a Chameleonhoz...
-
törölt tag
Ajánlatosabb egy külön hdd-re rakni az os x-et, telepítés előtt leválasztod a többi hdd-t, a 80-ast leformázod GUID-ra és telepíted a rendszer-t.
-
quailstorm
félisten
Üdv!
Nemrég vettem új HDD-t, és végre van helyem kipróbálni az OSX-et. Viszont multiboot a konfigom, ezért lenne kérdés.
Van itten a gépem, 4 rendszerrel. XP vista, win7, Ubuntu. Az új HDD-re meg átkerülne 1,5TB adat, az ubuntu, felmenne egy Win8, valamint az OSX.
A linux a windowszal jól megvan, nem vesznek össze. Viszont adatvesztést nem akarok. Az OSX-től viszont félek.
"7.: Partícionálod a lemezed GUID Partition Table szerint."
Ez nekem nem tetszik. Az egész lemezt? Hű, az tele van adattal. Szóval azt kérdezném, hogy amennyiben nem annyi mint egy linux telepítés, hogy leválasztok egy darabot az NTFS-ből, átformázom EXT4-re, és telepítem, hanem a legminimálisabb kockázat is fennáll arra, hogy valamit elrontsak, és hazavágjam a tartalmát a HDD-nek, akkor írjatok. Mert akkor inkább egy külön kicsi, 80GB-os HDD-re rakom.
Valamint telepítésnél nem okoz kárt a többi HDD-ben? Vagy üzem közben?
ezt a tutort nézem -
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Mitől lehet az, hogy szépen feltelepül az OSX Mountain Lion, azonban a hálózati meghajtót nem látja. Mit kéne beálítanom hogy lássa a nas-omat? FTP-n elérem,de hát felszeretném csatolni a meghajtót.
Erre tudtok tippet adni mit csináljak?
-
RaZroX
addikt
Na eljött az idő, hogy Retail-ra váltsak
iAtkos S3 V2 alatt nálam amikrofon érzékenység nagyon alacsony, használhatatlan. Ez Retail alatt megjavulhat ?
Mivel nekem P4-es procim van, így kell neki a qoopz 10.3. Na ezt Retail alatt hogy oldom meg ? Mert az iAtkos is csak akkor volt hajlandó elindulni, ha a Customize résznél ezt bepipáltam.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Phantomhive #20218 üzenetére
Meglévő rendszerpartíciót át lehet rendesen méretezni? Az is jó lenne, ha az 50-esből még osx-en belül csinálok egy 20-ast, amire elfér minden. Akkor már nem lesz sok redundancia.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Mr. Teddy #20217 üzenetére
jelen tudomásom szerint disk utilityvel csak körülményesen lehet kihagyni adatot
talán azt tudom elképzelni, hogy megcsinálod az 50gigás backupot a partíciórl, majd read/write módú képfájlá állítod/alakítod és kitörölgeted belőle azokat a dolgokat, amik nem kellenek, de ilyet még nem csináltam és ez elméletí sikú
alternatív ötlet, hogy kivágod asztalra egy mappába, amik kellenek adatok és azokat rakod egy egy képfájlba -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Phantomhive #20216 üzenetére
Az 1:1 copyval az a bajom, hogy 50GB a partíció, és igazából azon csak 20GB tényleges adat van. De még abból is tudok faragni, szóval a célom, hogy egy 10-15GB-os mentést csináljak, ami nem taralmazza az "üres" területet. Ezt a Disk Utilityvel kellene megcsinálni? Lentebb is írták, hogy azzal lehet ilyet.
Szóval a kérdés, hogy a logikailag nulla adatot ki lehet-e hagyni a dologból.
De az is lehet, hogy előkaparok egy régi pata 120-as vinyót, azt arra így kitolom. Igaz szektor hibás a vinyó, de mostanság nem jött elő új baja, meg annyira nem fontos ez a rendszer, így akár az is jó lehet. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Mr. Teddy #20200 üzenetére
mi volna, ha a rendszerrel, adatokkal együtt csinálnál koppra egy 1:1 másolatot a rendszerpartícióról?
majd legközelebb, ha újra kell mac, akkor csak bootolsz pendriveról egyet, utilites--disk utility -- kiválasztod az üres partíciót, ahova az osx kellene, nyomsz egy restoret, 20perc alatt visszavarázsolja a régi rendszeredet, terminal alól aktívvá teszed a partíciót, amire restoreoltál és voila, ott van a rendszer, ami volt 1:1-ben -
RaZroX
addikt
Na közben nekem is kéne egy kis Help..
Ugye nekem iAtkos S3 V2 van fent (10.6.3) Ez annyira régi, hogy a UniBeast sem megy rajta, szóval egy retail Lion-t se tudok feltenni, nem hogy Mountain Liont..
Az sem játszik, hogy fel updatelem a rendszert, mert 10.6.8 combo update után restart és többet nem hajlandó elindulni a rendszer.. probáltam visszamásolni a kexteket, illetve EasyBest installt és azt is, hogy semmit nem csinálok csak update majd restart, de nem hajland ó működni. (gondolom mert iAtkos)Szóval a nagy terv az volt, hogy iAtkos L2 fel és onnan unibeast-el retail Lion vagy Mountain Lion.
Na de az iAtkos L2 telepítése elakad a szürke almánál. Nem jelenik meg a karika, csak megáll az almánál, nem olvassa a DVD-t sem és nem reagál rá ha kiveszem, szóval teljesen lehal a telepítő. SATA AHCI ki vagy bekapcsolása sem segített.Az iAtkos L2-t PowerISO-val írtam egy Windows-os gép alól mert .dmg a fájl, és mert nekem csak DVD olvasóm van. Kiírás közben dob egy üzenetet, hogy valamit nem sikerült olvasnia, de az írás sikeres.
Szóval a kérdésem az, hogy legalább egy Lion-t hogyan varázsoljak fel ?
Ez a 10.6.3 már annyira régi, hogy vannak appok amik nem is mennek rajta, szóval mindenképpen szeretnék frissíteni.
(#20213) d3kk Persze, hogy hamarabb bootol mert kapásból nem kell várni a bootloadernél
Meg az PC-re lett kitalálva
De nálam most nem azon a 10mp-en fog mulni, hogy milyen rendszer van fent.
-
RaZroX
addikt
válasz
ficere #20208 üzenetére
Pedig nem az
Amikor bejön a bootloader, beírod ezt: -x
Elindul a rendszer safe módban, megnyitod a system/libary/extension mappát és kitörlöd az nvidia kexteket. Aztán restart, de mostmár -x nélkül! Elvileg jónak kell lennie ha ez a gond.#20209) d3kk: Tedd fel újra a kextet. Bármilyen rendszer frissítés nem volt ?
-
d3kk
senior tag
elment a hang OSX 10.8.3 alc887.. foggalmam nincs miért, mivel semmi alkalmazást nem pakoltam fel.. szerintetek meg lehet ujra szolaltatni?
mikor bootol az osx a szürke képernyő végénél serceg egyet a hangfal de utána semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest