Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Egérpad topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 
			  PROHARDVER! A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

RaZroX addikt Na közben nekem is kéne egy kis Help.. 
 Ugye nekem iAtkos S3 V2 van fent (10.6.3) Ez annyira régi, hogy a UniBeast sem megy rajta, szóval egy retail Lion-t se tudok feltenni, nem hogy Mountain Liont..
 Az sem játszik, hogy fel updatelem a rendszert, mert 10.6.8 combo update után restart és többet nem hajlandó elindulni a rendszer.. probáltam visszamásolni a kexteket, illetve EasyBest installt és azt is, hogy semmit nem csinálok csak update majd restart, de nem hajland ó működni. (gondolom mert iAtkos)Szóval a nagy terv az volt, hogy iAtkos L2 fel és onnan unibeast-el retail Lion vagy Mountain Lion. 
 Na de az iAtkos L2 telepítése elakad a szürke almánál. Nem jelenik meg a karika, csak megáll az almánál, nem olvassa a DVD-t sem és nem reagál rá ha kiveszem, szóval teljesen lehal a telepítő. SATA AHCI ki vagy bekapcsolása sem segített.Az iAtkos L2-t PowerISO-val írtam egy Windows-os gép alól mert .dmg a fájl, és mert nekem csak DVD olvasóm van. Kiírás közben dob egy üzenetet, hogy valamit nem sikerült olvasnia, de az írás sikeres. Szóval a kérdésem az, hogy legalább egy Lion-t hogyan varázsoljak fel ?  Ez a 10.6.3 már annyira régi, hogy vannak appok amik nem is mennek rajta, szóval mindenképpen szeretnék frissíteni. Ez a 10.6.3 már annyira régi, hogy vannak appok amik nem is mennek rajta, szóval mindenképpen szeretnék frissíteni.(#20213) d3kk Persze, hogy hamarabb bootol mert kapásból nem kell várni a bootloadernél  Meg az PC-re lett kitalálva Meg az PC-re lett kitalálva De nálam most nem azon a 10mp-en fog mulni, hogy milyen rendszer van fent. De nálam most nem azon a 10mp-en fog mulni, hogy milyen rendszer van fent. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez a 10.6.3 már annyira régi, hogy vannak appok amik nem is mennek rajta, szóval mindenképpen szeretnék frissíteni.
 Ez a 10.6.3 már annyira régi, hogy vannak appok amik nem is mennek rajta, szóval mindenképpen szeretnék frissíteni. Meg az PC-re lett kitalálva
 Meg az PC-re lett kitalálva  tlac
 tlac