- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Akciókamerák
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
törölt tag
Arra határozottan emlékszem, hogy valakinek itt topic-ban nagyon nem akart 4D-n működni, ugyanakkor ettől ''némelyest''
eltérő tapasztalatok is akadnak: Bővebben: link 
Szerintem menni fog.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Na hát nekem nagyon tetszik az MX1000, kiváló kis egér, fürge és pontos.
A lézer valóban bealszik ha egy ideig nem nyúl hozzá az ember, de gőzöm sincs, hogy ez játékban miért zavaró.
Én legalábbis egyfolytában össze-vissza mászkálok a 3D-s lövöldékben, s aki szembejön, arra halál vár!
(Kivéve, ha nem jönnek össze a dolgok...
)
Alkalmazásokban nagyon jól jön a sok gomb, engem az egér viszonylagos nagy tömege sem zavart, könnyen hozzá lehet szokni.
Egy szó, mint száz remek rágcsáló!
[Szerkesztve] -
Atom
aktív tag
Üdv!
Gondolkozom, hogy leváltsam az egeremet.
MX1000-ben vagy G7-ben gondolkozom. Szerintetek megéri a G7 azt a plusz 8-9 ezret?
Szoktam Játszani is azért rendesen, de közel sem profi szinten
Olvasgattam itt egy keveset, de azért ezt megkérdezem.
Vélemény? -
s8109csa
tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt vettem egy MX-1000-t, és a szoftverével voltak gondajim, pl, hogy nem lehet alkalmazásonként gombokat definiálni.
Hát kérem, ma megtaláltam a megoldást
Bővebben: link
uberOptions a neve a cuccnak.
És működik! Fullosan konfigurálható az MX-1000. -
george11
addikt
Nincs valakinek döglött MX1000-ese ???
Megvenném,de hirtelen
-
harry
veterán
válasz
zippofcy
üzenetére
Az, hogy nem tudod reprodukálni a problémát, nem jelenti azt, hogy nem is lehet/nem létezik. Ha vennéd a fáradságot (jaj, tudom nehéz) és el olvasnád a topic második felét tudhatnád, hogy többeknek jelentkezett a probléma ami nem felület föggő - és ha tényleg érdekel a probléma oka felkeresed kamikaze bocit, aki valószínüleg pontosan el tudja magyarázni annak okát.
[Szerkesztve] -
zippofcy
senior tag
Amit leírtál az:
1. nem tudom honnan veszed hogy ez a kikapcsolás miatt van. Nekem inkább úgy tűnik hogy olyan felületen használod amit nem tud normálisan lekövetni, és mivel ehhez még hozzájön a felemelés-letétel, azért belezavarodik. A standbyhoz ehhez semmi köze.
2. Nálam ezt semmikor nem csinálta, se a műanyag, se a bőr, se a Razer egérpadon. Szóval nem tudom reprodukálni. Szerintem vagy benned vagy az egeredben van a hiba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Továbbra is fenntartom: jelenleg ez A kapható legjobb egér játékra (is). A kövi generáció a kevesebb gomb ill. ezek más elhelyezkedése miatt nekem kevésbé tetszik. Ha sikerül valahogy összehozni hogy alkalmazásonként mást-mást lehessen programozni a gombokra akkor tökéletes lesz (nekem jelenleg az összes gomhoz keystroke van rendelve a WoW meg a CSS alá, kivéve a scrollgomb oldalra mozgatását, arra a back meg forward van a browsolás miatt) -
zippofcy
senior tag
Ez volt az amiért egyáltalán beírtam ide
Szóval az a helyzet hogy marketing okokból csak a majd most megjelenő vadiúj Logitech egerekhez lehet majd a SetPointban beállítani azt hogy minden alkalmazás (játék) alatt mást-más funkció legyen hozzárendelve ugyanazon gombhoz. Szóval kéne vmi ügyes gyerek aki meg tudja törni a SetPointot, hogy az MX1000ret is fel lehessen programozni. Jelentkező? Esetleg jutalomként felajánlhatunk neki egy MX1000rest, amire összedobnánk a pénzt ... nekem megérte 2 ezer HUFot a feature ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tuleon
tag
Lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet programozni játékban a görgőn az oldalra görgető gombokat, vagy bármilyen gombot, mert hiába van fent az új driver, ami kiegészült egy game füllel. Game fülön beállítottam mindent, de nincs semmi változás, úgy meg nem akarom programozni, hogy egy gombhoz egy billentyűt rendelek hozzá
-
zippofcy
senior tag
Ja a Logitech logó az lekopik róla, meg a bal oldalán levő 3 egybegomb alatt egy kb 2 mm átmérőjű körben kifényesedik ha te is ott tartod a hüvelykujjad, de ezen kívül nem kopik rajta más 1 év alatt. Az enyémen semmi se zöld kivéve a ledeket de azok az egér aljában vannak (és ilyen műanyagsor vezeti fel a fényt), szóval ami ott látszik felül az a rész eleve átlátszó színtelen.
-
tuleon
tag
Sajnos egyre inkább azt veszem észre hogy a logitech alábbhagy a minőséggel, 3 hete van meg az egér, de már a logitech felirat nem látszik rajt, meg kezd kifakúlni a zöld rész, cordless mouse man opticalomat cseréltem erre, de annak még mindig megvan a logitech felirat, és kopni sem kopott.
-
harry
veterán
-
-
harry
veterán
válasz
zippofcy
üzenetére
Megkereslek, és megmutatom, hogy igenis, késik az egér. De csak felemelés, majd hírtelen lerakás, és rántás után (ami azért egy játékban nem ritka, noha csak néha lehet észrevenni). Itt nem arról van szó, hogy mennyire emelgetem el az asztaltól, vagy hogy már 3mm magasan is reagál, ezt nem nehéz észrevenni. És a standby módot NEM arra írtam, hogy a ledsor kialszik (illetve ez is standby, de elvileg az optikán nem változtat), hanem arra, ha felemeltem. Ha az asztal felett lebegteted akkor persze, hogy ''egyből'' reagál, hiszen így nem lehet észrevenni azt a 0,5 sec késést. MX700hoz ne hasonlítsd, hiszen az optikai, más technológia, érzékelő, stb.
Próbáld ki ezt: windows, fogod az egered, majd gyorsan felemel, lerak, elránt, emel, lerak, ránt, emel, stb. Így csak ugrál a kurzór (vagy meg sem mozdul), de ha hosszab távon mozgatod az egeret lerakás után akkor gond nélkül követi. Eleinte nekem sem tűnt fel, de olvasgattam a fórumot, és valaki írta, hogy van ilyen problémája, megnéztem, és nekem is feltűnt. Mikor haverom kezéba adtam az egeret ő egyből észre vette... szóval lehet neked eddig valamiért nem tűnt fől. De szerintem kérdezd meg Kamikaze Bocit, ő eléggé otthon van a témában, asszem neki volt először MX1000-ese, talán pontosabban is el tudja magyarázni a hiba lényegét.
Ne érts félre - nem azt akarom mondani, hogy rossz az egér, én is sokat játszom, gyakorlatban csak ritkán érzékelni a fent leírtakat, játék hevében nem nagyon tűnik fel, főleg ha magas sensivel játszol vagy lassan fordúlsz de ettől függetlenül létezik. -
zippofcy
senior tag
Jóember, szerinted én a netről szedtem az infót a 2 db mx1000emmel itt az asztalomon??? Nekem trackingel akkor is ha felemelem. Mindkettő. De csak neked lemérem. Tehát: 3 milliméterre felemelve az egeret még követi a kurzor a mozgást. 4-5 milliméterre felemelve már nem, DE ha visszaeresztem 3 milliméterre akkor újra követi. RÖGTÖN. Akkor szerinted a fentiekből mikor következik az hogy lekapcsol??? Ha nem nyúlok az egérhez kb. fél óráig, (de lehet hogy még tovább, alig 1x-2x fordult még elő úgy hogy közben a monitor nem kapcsolt le, az meg 2 órára van állítva, és ha az is lekapcsol akkor persze nem veszem észre az egér késését úgyse) na akkor kb. 1 centi mozgás után kezd csak el trackingelni. Az igaz hogy az akksi töltöttségjelző ledsor kialszik kb 7mpel azután hogy nem mozdítjuk meg az egeret DE ez nem jelenti azt hogy ilyenkor nem trackingel RÖGTÖN ha megmozdítjuk. Akár 1 fél millimétert ! Szóval NEM rakja magát RENDES standbyba, ne beszélj hülyeséget. Ha ezt is standbynak nevezzük akkor 2 fokozatú standbya van, az elsőnél trackingel rögtön szóval NEM lehet észrevenni, JÁTÉK KÖZBEN SEM, a másodiknál meg kell neki 1 mp mire beélesedik. De már az mx700as is ilyen volt, ha jól emléxem, rég használtam. De gondolom nem vettem volna meg ha észre lehetett volna venni.
Nekem még megvan a 2 db golyós A4tech infrás ill. rádiós zsinórnélküli egerem, azok tényleg észrevehető standbyba mentek pár mpes állás után, szóval ÉN tudom milyen az. Játék közben 2-3 mpenként icipicit mozdítani kellett rajtuk, hogy ezt elkerüljem.
Az meg hogy 4 milliméternél magasabbra emelve már nem trackingel direkt jó, mert így ha az ember eléri game közben az egérpad szélét vissza tudja rakni a közepére anélkül hogy a célkereszt megmozdulna. Az első oprikai egerek (amik a mikrofososok voltak) még majdnem egy centiről is trackingeltek, ezzel játékra alkalmatlanokká váltak. Aztán vkinek eszébe jutott a zseniális megoldás: az optikát belesüllyesztette az egér testébe, pont olyan mélyre hogy pár milliméteres felemelésnél már NE kövesse a pointer a mozgást. Az első ilyen egér amihez szerencsém volt az A4tech optikai de még zsinóros egere volt kb 2-3 éve. Ha nem 4.
Az meg hogy a famintán ugrál-e vagy sem: mivel fán már a golyós egerekkel is szar volt játszani ezért kb. 10 éve egérpadot használok. Először volt a textil, amin nehezen csúszkáltak, aztán a műanyag bevonatosak, majd a bőr (ezen az optikai is jó) végül az üveg, majd most ez az alumínium. De józan paraszti ésszel belegondolva a fának van erezete. És ha az egér optikai szenzora elég érzékeny (gyk. nagyfelbontású) akkor ezt az erezetet leköveti, vagyis megjeleníti a felszín magasságbeli távolságát is. Szóval ebből nem az következik hogy az egér rossz, hanem épp ellenkezőleg, jó az optikája. De ez csak feltevés, mivel akinek megfelel az asztalon való húzogatás annak minek mx1000res, annak jó az ezer FTos tescós optikai egér is. Én mindenesetre trackballt (hanyattegér) ajánlanék neki, mert az az ölébe rakva is tudja használni.
A sok hülye meg kíméljen már meg azzal hogy megpróbálja bebizonyítani nekem milyen szar, lassú, lekapcsolós, stb. az mx1000 laser. Majdnem egy éve van ilyenem, volt már rá elég időm hogy kitapasztaljam milyen. Ráadásul minden 10 ezer FTnál drágább egeret kipróbáltam ITTHON kb. ez év közepéig, szal van viszonyítási alapom is. -
Digital
addikt
A racsni valóban sokat csendesedett

-
harry
veterán
válasz
zippofcy
üzenetére
Jóember, én tapasztalatból beszélek, és a korábban szólók többsége is - a lézert direkt úgy csinálták, hogyha felemeled kikapcsol (takarékos üzem lehet), hogy ne bántsa a szemed, ha belenézel - és mikor lerakod érzékeli, hogy van alatta valami, és újra bekapcsol, na ez tart nagyon rövid ideig, és ezen az sem változtat, hogy te hogy tudsz CSzni.
-
zippofcy
senior tag
Akkor ezt ajánlom. CSSre, desktopra, játékra egyaránt ideális. Ráadásul a szomszédnak tutira nincs ilyen. Nem is ugrik, nem is pattog. Mégcsak nem is Logitech. Igaz nem is Razer.

Bővebben: link -
george11
addikt
Már 14 bruttó körül meg lehet venni az MX1000-et kiskerben

-
zippofcy
senior tag
Szerintem aki normális az nem adja el a sajátját. De itt mondják hogy németben 50 Euro, a Wizzair meg hirdeti hogy 100 Ftért ad jegyet német városokba. Szerintem menj ki érte, legalább világot látsz. Úgy látszik a magyar boltok nem a Wizzairral hozatják be, mert itthon 20 ezer Ft.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zippofcy
senior tag
Lebuktál ! Te se vagy ''szakértő'' ! Különben te is látnád hogy ugrál. Meg akad. Meg minden. Még csak nem is világít. Ebben is jobb a Razer!
Pl. képzeld el hogy véletlenül kizárod magad a lakásból, tök sötét van és nem látod a kulcslyukat. Ha mx1000rest használsz sose jutsz be a lakásodba! NADE! Razerrel ez nem probléma! Simán megvilágítja neked a beépített piros xenonizzójával. Ilyet se tud a szar lézeres. Különben is mire jó a lézer, 40 év alatt még csak egy valamirevaló fegyvert se tudtak kifejleszteni belőle. A Star Warsba való, én mondom! Ami lézeres az ugrál meg pattog, mint a Yoda az Episode 1ben ! Bezzeg az a meghitt, meleg piros fény ... -
zippofcy
senior tag
-
zippofcy
senior tag
Érdekelne, hogy akik olyanokat mondanak hogy az MX1000 Laser egér lassan trackingel (ugrál) illetve akadozik ha felemelik és újra lerakják azok nem a bluetoothos 1000es-t próbálták véletlenül? Csak mert a fentiek akkora baromságok mit egy ház. Aki a lézeresről ilyet ír az vagy nem próbálta még, vagy hibás példányt kapott, vagy hülye. Ez A jelenleg legjobb kapható egér. Én csak tudom, 5 éve CSzek Evil Dead néven (magamon kívül nem nagyon tudok olyat aki ugyanazon a nicken futna ennyi ideje publicon, aminek ált. az az oka hogy féltik a hírnevüket mikor gyengébben megy nekik vagy pedig előbb utóbb lebuknak vmi csíttel
de ez nem tartozik ide) csak azért írom mert ha CSSre ez a legjobb akkor mindenre ez. Aki asztallapon húzogatja az egerét az meg is érdemli ... én Razer eXactmatot használok, a speed oldalát. Aki tud zsinóros egérrel játszani CSSt az még nem próbálta jó rádióssal
.
Mindenesetre az első optikai egér amit CSre már elfogadhatónak ítéltem, az a Logitech MX 700 volt. A trackingje még nem volt tökéletes (a ''simaság'' ahogy vitte a pointert) de megugrani már sose ugrott meg, és a felvétel-letétellel se volt problémája. Szóval az volt az egyetlen optikai rádiós egér ami megfelelt a célra, amíg ki nem jött a lézeres. Tavaly novemberben vettem az enyémet, azóta már rég lecseréltem volna ha az itt leírt hibák bármelyikét produkálná. Persze nem muszáj elhinni hogy hibátlan ... kétkedőknek van egy eladó MX700asom, dobozában, karcmentesen. A Logitech logó kicsit megkopott már rajta a 2 év alatt, más hibája nincs.
Csak azért adom el mert az 1000resben nemrég behalt az akksi. Nem az ő hibája, napi 16 óra CSS meg WoW mellett minden 3. éjszaka tölteni kellett, és volt hogy elfelejtettem, olyankor ha lemerült game közben percenként kapdostam le-fel a töltőről. Szóval meghalt na, erre felhívtam a Logitech magyar ügyfélszolgálatát (speckó akksi kell bele, meg még garos is), mert csodálatos módon van nekik. Még csodálatosabb módon a csajszi aki felvette megkérdezte a címem, hogy hova küldjék az új egeret. Mondom MIVAN?? Néhány percre komolyan azt hittem Nyugat-Európában vagyok.
Kiderült hogy küldenek másik egeret tök ingyen, 1 hét alatt megjön, csak miután megkaptam vágjam le a réginek az USB kábel végét a töltőjéről és küldjem vissza Hollandiába ahonnan az újat kapom. 2 ! napra rá megjött a vadiúj mx1000es. De a régi már annyira a szívemhez nőtt hogy nem akartam kidobni. Szóval vettem egy USB hosszabbító kábelt 700 HUFért, és kicseréltem a kábelét, így az eredeti mehetett Hollandiába. Persze ott volt még az akksi ... neten vadásztam méretre kb megfelelőt, a Nokia 9xxx valahanyasnak az 1200 mhAs-a pont jó lett, igaz az eredeti 1600as volt, szóval most 3 nap helyett 2 naponta kell tölteni, de ha vki nem játszik napi 12-16 órákat akkor 5 napot simán kibír így is. Ja és az eredeti akksit szét kell vágni, és megcserélni rajtuk az elektronikát (1 centis kis panel) mert csak a Logiteches akksit hajlandó tölteni az egér. Szóval ezért van most egy eladó MX700asom. Mert az 1000res SOKKAL jobb. De itt vannak nagyokosok akik szerint ez nem így van ... ők használják csak tovább a világítós zsinóros Razer egerüket
Csak aztán ne csodálkozzanak ha CSSben csít nélkül nem tudnak jó eredményt elérni
Ja és az MXnek a tappancsai se kopnak el pár hét alatt az ''érdes'' Razer eXactmat padon, mint a Razer egereknek.
Ja és még vmi: pár év távlatából visszatekintve majd mindenki belátja hogy a most kijövő Logitechek rosszabbak mint az 1000res. Hogy miért? A gombok miatt (elhelyzésük, illetve kevesebb van rajtuk) Viszont a legújabb SetPoint szoftver sajna az 1000esnél még nem engedi hogy játékonként (programonként) lehessen felprogramozni a gombokat. Szóval ha valaki meg tudná törni az új SetPointot hogy ne csak az új egereknél engedje ezt a szolgáltatást (gondolom olyan ostoba ember nincs itt aki elhiszi hogy ez hardverfüggő
) az feltétlen jelentkezzen. Ennyit csak megérdemlek azért hogy oszlatom itt a homályt. 
A Razer fanoknak meg csak annyit hogy fel a fejjel, igaz hogy nem a Razer gyártja a legjobb gamer egeret (pedig golyósban jók voltak, nekem volt Boomslangem, az itteni ''hozzáértők'' közül vajon hánynak volt? ), de a legjobb egérpadot igen. Bár ki tudja mi jön ki holnap ... (remélem semmi, mert qrva sokba van külföldről a postaköltség, itthon meg jó ha fél éves késéssel hozzájuk lehet jutni
) -
Digital
addikt
Most vettem észre,hogy a totalcar.hu-n bizonyos képekre mutatva az egérrel eltünik a mutató,esetleg villog! Mi okozhatja ezt,letöltöttem a legfrissebb drivert

-
Digital
addikt
Most értem haza frissen vásárolt MX ezresemmel,első tapasztalatom hogy tök faszán a kezemhez passzol,és nagyon kényelmes használni! A racsnija valóban elég hangos,de mint már írta valaki ez legyen a legnagyobb gondja! Játékban még nem próbáltam,de rövidesen sort kerítek rá!
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
ITT a G7-es egér!!
http://www.pixmania.com/hu/hu/152434/art/logitech/g7-laser-cordless-mouse-e.html?rd=1 -
DJ.Gróf
aktív tag
Na szolva van valakinek eladó MX1000-res egere???

-
harry
veterán
Ha nem emeled fel és úgy gyorsan mozgatod akkor nincs gáz, tehát ez nem a sebesség miatt van. Viszont ha felemeled, az optika kikapcsol és ha lerakod kicsit késve kapcsol vissza - ezért is nem ideális játékra, mert csak késve tudsz fordúlni, amit általában nem lehet észrevenni, de akció közben elég zavaró lehet.
-
-
tuleon
tag
Én egérpad nélkül használom famintás asztalon és azt vettem észre hogy egy bizonyos ponton lefelé elugrik az egérmutató. Lehet hogy nem szereti a világos- sötét famintát?
Ami az érdekes hogy alátettem egy színes mintás, de matt egérlapot és azon ugyan úgy egy pontotn elmászkál az egér.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Van valakinek eladó MX1000-es egre Újszerű állaptoban nem kopottan granciával!
-
-
DJ.Gróf
aktív tag
Valaki??????
-
DJ.Gróf
aktív tag
Az MX518-ról ki mit tud ha jól látom azt játékra ajánlják! Ára menyi most?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Tanácsot kérnék hogy milyen egeret vegyek! Tetszik az MX1000-es de halom hogy nem igazán jó játékra pedig nekem az a legfontosabb !! Mostaninak megszakadt a vezetéke szóval jó lenne egy rádiós egér! Valami jó logitech kellene! Mit ajánlotok!

-
tuleon
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Tudom, épp azért mondom

Kérdeztem az eladótól hogy mennyi gari van rá, azt mondja hogy 5 év, és rá is írta a számlára, utána olvasom a dobozon hogy 3.
-
harry
veterán
Jó neked

C-enter jelenlegi árlistája: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tuleon
tag
Ahogy elnézem a képet, ebbe egy BL5-c nokia aksi való, olyan amit a 3650 be tesznek szerintem.
Írtam egy levelet a c-enternek, a G7 egérrel kapcsolatban.
Ma jött egy válasz, hogy be tudják szerezni, de amcsiból kell meghozatni 30 nap határidővel. Azért 25 Huf még egy kicsit drága. -
tuleon
tag
Na közben meg megjött az egér, nagyon állat
, korábban írta valaki, hogy mi van akkor ha tönkremegy az aksi. Kezelési útmutató elég beugratós, leírja hogy hogyan szedd szét és cseréld ki az aksit, közben meg egy sorral alatta ott van hogy ha saját magad cseréled akkor elvész a gari. -
tuleon
tag
Már alig vároma a G7 érkezését, az lesz majd a nagydurranás
-
tuleon
tag
Nekem 4 éve van mouse man opticalom, most jött le a tappancsa, hiába, a Logitech a legjobb minőség.
, holnap elvileg megjön az mx1000.
.
A black verzió nekem is jobban tetszik, biztos lehet rajt valami lakkréteg, de G7 egészen biztos hogy metálfényezésű.
-
harry
veterán
Ha végig rajta tartom az újjam akkor nem zörög. Ha viszont 'pörgetem' akkor van hangja, de szerintem ez amúgy sem teszneki jót, meg fölösleges is így használni, ezért nálam nincs probléma a hanggal.
Először az volt a gáz, hogy billegett az egér. az egyik talp kicsit talán alacsonyabb volt (vagy a másik magas), de most jól megy. Szép nagy talpai vannak, kicsit lefújom az asztalt bútortisztítóval, és remekül csúszik. -
Hercooles
aktív tag
Nem témába vág, de logitech egérről van szó! Tönkrement haver rádiós egerének a jelfogó v mia szösz része, de az egér müxik! gari nincs! szerintetek lehet kapni hozzá csak olyan jelfogót, és akármelyik müxik akármelyik logitech egérrel? Thnaks
-
harry
veterán
Itt egy kép az egeremről, Lanparty, kaja szünet
Bővebben: link -
-
harry
veterán
Ilyen kékes zöld árnyalatban van legtöbb helyen. De pár német online boltban láttam feketét is, de ezen az egéren szerintem nem mutat jól. Bővebben: link, Bővebben: link, Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
Baboon
senior tag
tudja vki hogy az mx1000ből hogy néz ki a ''sima'' és a ''black'' verzió?
Amit a képeken látni az a black verzió?
Csak mert a logitech.hu szerinte létezik fekete meg ezüst színbe.Nah én ezüstbe még nem láttam. -
harry
veterán
válasz
Chieftec
üzenetére
A lézeres optika úgy működik, hogyha az egeret elemeled az asztaltól kikapcsol, és mikor visszarakod akkor kapcsol be. Ez játékban egy gyors fordulásnál elég problémás lehet. Gondolkodtam azon, h MX 518ra váltok, de egyelőre várok, nemsokára jön a G szeria, vezetékes lézeres egerek, az dúrva lesz.
Mx 1000 kicsit nehezebb az akkuk miatt (nem vészes), az MX518 elég könnyű. Én inkább az 518at venném. -
Chieftec
őstag
Nagyon vacilálok az 518 meg az1000 között, Igaz nem most venném de nem szeretnék csalódni egy 10000+ Ft os egérben. Régen használtam egy wireless egeret de egy idő után fájt tőle a kezem. Valaki lemérné hogy az 518 és az 1000 hány kiló?
Most komolyan. Valaki írta hogyha felemeli akkor nem ugrál a kurzor valakinek meg igen. Akkor most mi az igazság? Van itt esetleg olyan aki használta már mindkettőt? Mennyire volt rosszabb a teljesítménye egy pörgős fpsben a usernek mint az 518 al?
Kösz előre is.
-
Baboon
senior tag
Persze jó lenne de megláttam a MM-ban és beleszerettem.
Fogás, design, minden.
Meg a mostani egerem félig meghalt és utálom hogy a vezeték mindig hátracsúszik az asztal mögé és nehéz visszahúzni
-
harry
veterán
Wireless egerek közül talán legjobb, de FPShez nem ajánlott (lézer kikapcsolás miatt), igaz csak akkor zavaró ha hardcore gamer vagy, ha csak úgy hobbyból néha mész pár menetet akkor nem gáz. Mondjuk én FPSre használom, szóval nem alkalmatlan a feladatra, csak ha vérre megy a játék akkor nem a legjobb. Stratégiára, netezéshez tökéletes, persze ezekhez megfelelne egy olcsóbb egér.
-
Baboon
senior tag
Sziasztok
Befogog ruházni pár napon belül egy ilyenre.
Nyugtassatok meg hogy nem fogok csalódni.
Első sorban netre meg ilyen alap dolgokra kell de mondjuk néha napján CS-zem is meg stratigiai gamekat is játszom. Szerintetek megszívom ha ilyet veszek? -
berVi
senior tag
nekem mx500 van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.. anno még 15k körül vettem...
Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eltérő tapasztalatok is akadnak: 
Lövöldözős játékban én is mindíg mászkálok,tehát a lézer ''bealvása'' itt nem téma (meg amúgy sem) Vegyél ilyet bátran 

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

explorer alatt megy hibátlanul