- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
GAlli
tag
Kérdezek mindenkit , de főleg Boci t :
szedett mar valaki szét mx1000 et ? van benne extra suly ?
még azt is kérdezném hogy mx518 ban van e suly ??? , mert tudom hogy 500 510 ben van , azokbol mar szedtem ki , de azt hallottam hogy 518 konnyebb , ezert egyelore nem szedtem szét -
DonSüti
csendes tag
Nekem is megvan már ideje az egerem és az ég világon semmi bajom vele, ráadásul az aksija eszméletlenül sokájig birja...csak azt akarom kérdelni hogy van e valami jobb driver vagy program hozzá...és hogy mejiken érdemes használni usb-n vagy ps2-n?
-
Balli
őstag
Mikor s miért érdemes az egeret kipkapcsolni?
-
Balli
őstag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Ronda

Nekem első látásra ''szerelem''
Ez ronda? Nem értem
Vagy csak nekem van ilyen elfuserált ízlésem
?
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
sztem ritka ronda egy egér
jó biztos kurva jó meg gyors meg stb de akkor is -
Zolibaa
csendes tag
Szia, talán tudsz nekem segíteni. Van egy ilyen egerem, és imádom, meg minden, a gondom annyi vele, hogy ha nincs fent a progija, amit adtak hozzé, akkor picit késik, bár nem jelentősen, ha pedig fent van, akkor halál pontos, csak nem működnek bizonyos gombjai (netezés közben a középső gomb, amivel a scrollt lockolom, illetve az előre-hátra, ami az oldalán van). Tudsz esetleg hozzá valami alternatív drivert?
Thx -
mattheus
őstag
írtam már korábban, hogy nincsen sajnos

MX510-es egeremet cseréltem el és fizettem +1000 Forintot és kaptam meg a Mx1000-et. 4 hónapja tökéletesen működik, de tegnap elszállt az adaptere mint írtam. Tegnap este feltöltöttem a HAMA utángyártott adapterrel. Eddig müxik.
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy 7.5 V és a 8 V közötti töltés között ki lehet-e mutatni vmi szignifikáns különbséget.
-
mattheus
őstag

-
Balli
őstag
Én most vettem egy mx3100-es szettet, s az egér nagyon király! Nagy összehasonlítási alapom nincs, mivel e lőtte egy noname gagyesz egerem volt.
Régebben olvasgattam e topicot, s irtátok hogy egy hibája van: ha felemelem s lerakom gyorsan megrántva akkor késik. Nos nemtudom mennyire lehetséges de az enyém nem késik! Kipróbűltam azt amit anno egy videón láttam (itt valahol be is van linkelve a topicban): jobbra-balra felemelgetve érintve az asztalt, s nekem jó, azaz ide-oda ugrál az egér kurzórja.
-
CoLd-PlaY
csendes tag
Sziasztok !
Ezt az egeret használom már jópár napja és azt kell mondanom hogy veri a razert...
De ha valamilyen szintű , komolyabb összehasonlítást tudnátok adni a diamondback és az mx 1000 között azt megköszönném
-
mattheus
őstag
MX1000 egeremnek elromlott az adaptere, mint már írtam. HAMA adapter melyt vettem,feltölti ugyan, de kérdésem az lenne, hogy eredeti Logitech töltőt egyáltalán lehet-e kapni hozzá vagy ne álmodozzak ?
mennyire lehet az gáz szerintetek, hogy eredeti töltő 8V tölti, míg én a töltő sajátosságai miatt 7.5V tudom vagy 9V-vel, de ez káros.....gondolom, így nem is próbáltam. -
MarKoo
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de ez itt egy MX1000-es topik és nem MX510-es.

A kérdésedet itt tedd fel légyszíves: Bővebben: link -
---Lasali---
Közösségépítő
MX510 Jobb gomb akadása nem jött ki másnál?

Nekem valahogy furcsán megakad és kattan egyet, mikor megvettem rá pár hónapra elkezdte, aztán elmúlt, most meg megint csinálja...
Má' szétkaptam idegességemben, meg kell jegyeznem szemrevaló a belseje, kiváló kidolgozás, a kapcsolók pedig Omron típusúak! (tudjátok az a híres vérnyomás mérőket gyártó cég)
Amúgy nem jöttem rá a hiba okára.
Jah, erről a lézeresről pontokba szedné vk hogy miért nem jó? Nem mintha nagyon akarnék venni, mert a mostanit aznap vettem amikor kijött, 13 ruppóért, úgyhogy addig fogom használni míg működik. -
mattheus
őstag
Ha vki hasonló cipőben járna mint én, hogy vmi miatt elromlott az adaptere, akkor 5letként tudom mondani, hogy egy sima, többcsatlakozós PL:HAMA adapter is megfelel a hiánypótlására. Igaz 7.5Voltot tud a ( a gyári )nyolc helyett, de nekem úgy tűnik minden gond nélkül feltöltötte az egeremet. A csatlakozása kevésbbé masszív, mint az eredeti, könnyen kicsúszhat, de arra a 3 órára, mikor töltöm, ki fogom bírni.
-
mattheus
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni, ha az adapter egyszer csak kímult és nincs már garim ?
Nem tudom tölteni az egeremet és az érdekes ebben az egészben, hogy nem is bántam vele durván, hogy esetleg ez legyen az eredménye. NOKIA telcsimhez való töltőmet rádugva elkezd tölteni, de eddig mág nem sikerült feltölteni, mert 4V-t ad le a 8v helyett? Ötlete van vkinek? -
dshk
aktív tag
rövidesen lesz vezetékes lézeres egér is több másik gyártótól, sőt már most is van egy. Logitechnek kizárólagos joga volt az ebben az egérben alkalmazott technikához, de ez most le fog járni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hi! Nemrég szereztem be én is egy ilyet, 1 gondom lenne vele (azon kívül, hogy nehéz egy intellimouse1.1a után
), hogy nálam miért késik a kurzor, ha megráncigálom az egeret??? Ha ezt csinálja továbbá is, akkor mohaazni az intellivel fogok
pedig a logitech kényelmesebb.... PLZ help vki -
Shia-ko
aktív tag
1 dolog nem tetszik benne:
a görgő kattintását nem lehet programozni a setpointtal
tudtok jobb konfigprogit? -
Sefter
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jópár olcsó wireless egeret kipróbáltam, eddig ez a 2. ami tetszik....(az 1. az MX700 volt
) -
X@b3e
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
+ Nagyon precíz és pontos, ergonomikus (jobbkezeseknek
)
- Nem játékra találták ki (felemelés után kihagy az optika és néha elkezd ''mászni'' a kurzor); nehéz -
Motion_Blur
félisten
A látottak és az olvasottak alapján nagyon megtetszett ez az egér. Depo-n megnéztem, olyan 16-17K-ért lehet venni, nem tudtok ennél olcsóbbat?
Valaki foglalja össze plz röviden az előnyeit, ill. hátrányait! (amennyien vannak neki) -
petse
csendes tag
Van valami különbség logitech Cordless Mouse Optical MX1000 Midnight és a logitech Cordless Mouse Optical MX1000 között, vagy csak a színbeli eltérések vannak? Köszi
-
Sefter
veterán
hazavittem a cégtől egy MX1000-et ''tesztelni''

nem hozom vissza
....
SEMMILYEN ROSSZ TULAJDONSÁGOT NEM TAPASZTALTAM -
Shia-ko
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az MX1000hez érdemes-e felrakni a setpointot, vagy inkább mezitlábasan stabil? A mostani nem bugzik annyira, mint régebben?
-
dshk
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
a sima fehér bútorlapon is ment, ez az egyetlen egér ami működött, kár hogy olyan nehéz.
-
Junó
tag
Hali mindenkinek!
Kaptam egy vezeték nélküli Logitech billentyűzetet, és egeret.
Van a házban egy combo, és kettő író egy dvd, és egy cd író.
Amikor beüzemeltem az infra dolgokat, a két írót az XP nem ismeri fel, le vannak tiltva. Valaki tudna segíteni ebben hogyan lehet az infra dolgokat használni XP alatt? Előre is köszönöm!!! -
Stalker-2572
veterán
1kérdés: Jó ez a játék pro-gamingre?
-
Stalker-2572
veterán
Van olyan aki ezt az egeret egérpad nélkül használja? Részemről a fa asztalt részesítem előnyben, inkább felteszek szkétet(teflon tapasz), sokkal természtesebb... Amúgy van aki MX500/510-ről váltott? Mekkora a különbség?
-
KriszBoy
senior tag
Hol a magyar kombó? Vki nem kérdezete még a logitechet?
-
sl8r
csendes tag
szasztok. ma este egyszercsak elkezdett hevesen villogni pirosan a led (még 2 zöld volt) és onnan kezdve meg se moccant az egér. win ujrainditás után se. linuxba sem. nem tudok vele mit csinálni. bármilyen jó ötletet szivesen fogadok.
''elég nehéz billentyűvel navigálni'' jeligére -
m4ck11
tag
Kéne egy kis help!
mx1000 mükszik razer exactmat egérpadon? -
KriszBoy
senior tag
Hol van már a magyar kombó?

-
Mic ACE
aktív tag
Hát igen, csak én úgy olvalstam, hogy nem kell ahhoz magasról mozgatni az egeret, csak éppen annyiról, hogy elveszítse a talajt az optika, és elég gyorsan ahhoz, hogy ne tudjon időben reagálni. Megjegyzem az ilyen mozdulatoknak az is a célja, hogy felemelve az egeret az elveszítse a talajt szem elől, és így újra tudjad pozicionálni a kurzort (ill. célkeresztet).
-
Mic ACE
aktív tag
Kinek van infója arról, hogy az MX3100-as billentyű-egér csomagban a felemelem-késik problémát álítólag orvosolták? Tapasztalat?
-
Badb0y
addikt
Egy bajom van még ezzel a k egérrel. RÁIZZAD a kezem. És ez marhára idegesít. Állandóan le kell takarítani

-
mozso
senior tag
En most valtam MX1000 + Steelpad 4D tulajdonossa, de a korabban irt negativ tapasztalatok egyike sem jott elo.
Preciz grafikara es ejszakai CS:Source-ra van hasznalva, es nem csalodtam benne, az OBInet szerveren mindig benne vagyok az elso 3-4-ben.
Az ominozus rangatos / felemelos tesztnel sem csinal semmit az eger, egyszeruen csak mukodik keslekedes nelkul.
En arra gyanakszom, hogy az enyem mar nem az elso revizio (CD-n 1.4 van), de az eger gyari szamabol nem tudom melyik karakter a ev es honap.
Akarhogy is, 100% bevaltotta a remenyeket. -
gyvi
csendes tag
-
SiTe
csendes tag
debreceni multimedia towerben origi fekete 8525, 2.0 11k! megéri az a 2,5k különbség?
-
törölt tag
No nézzenek csak oda: Bővebben: link
Mit is árulnak itten 31k-ért?!
-
Badb0y
addikt
válasz
hobbygépes
üzenetére
Ez most a kombó vagy a bil

MErt ha a bill akkor tényleg nem olcsó. Nekem jó a kis Logi internet nyavigator se
-
BandiT
őstag
válasz
hobbygépes
üzenetére
ezt most nekem írtad?

-
hobbygépes
csendes tag
Cuki cucc.
Amikor először láttam és kezembe vehettem a boltba 2 hétig elvonási tüneteim voltak,amiért nekem nincs olyan.
Aztán gyógyszerként vettem egyet.
Azóta frankó egészséges vagyok.
Az árához viszont ajánlott nyugtatót feliratni (19650 ft) -
BandiT
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Hali, MX3100-at hol szereztél? Valamelyik nagykerben van már? Mert én még sehol nem láttam! Gondolom angol, ugye?
-
kezdő
senior tag
És akkor mivan ha bevágok alá egy 200Ft-s egérpadot?
Nagyon szar lesz?
Mert nekem már luxus hogy MX3100-es szett + valami drága padocska![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Avicularia
veterán
MX3100 szettet nyúzok,és szvsz pontos az egér,előtte egy Cordless Desktop MX szettem volt ,az is elég jó,viszont az MX1000 talán kicsit jobb mint az MX700
padot Speedpad-ot használok hozzá,és nagyon jól ,könnyen siklik rajta az egér
Bővebben: link
kék szinű van belőle -
SiTe
csendes tag
Hi!
Tapasztalatok kellenének.
Grafikai alkalmazásokhoz, mint pl Photoshop, vagy vektor grafikához mint pl. Corel Draw 12 vennék egy új egér/pad kombót. Nos, mivel megszállott logitech hívő vagyok ezért az 1000es felé kacsintgatok, de nem próbáltam még. Szóval a lényeg, hogy halál pontos legyen. És ha netaláltán rábeszélném magam egyre, milyen egérpadot ajnálotok hozzá? -
KriszBoy
senior tag
Vki tud már vmit az MX3100ról? Persze a magyar kiosztásuról?
-
Csabifater
tag
Hy Gyuro!
A tappancsokon kivül (ami a használat miatt van) nincs rajta karcolás, még az MX LASER feliraton a fólia is rajta van.
Ha érdekel megbeszéljük az árat.
Üdv -
gyuro
tag
válasz
Csabifater
üzenetére
Engem érdekelne 1100-ért,ha nincs rajta karcolás.
-
kezdő
senior tag
Banyek Trustból is az új ami jólenne még nemjelent meg..

![[kép] [kép]](ttp://www.quickspot.nl/images/14160.3d.gif)
Kép (gif):
[Szerkesztve] -
kezdő
senior tag
Jöhetne már a 3100-as mert nagyon szar kezd klenni a Trustom..
Zsír új bazidrága elem benne a rádióvevő 2cm-re az egértől, kitisztítva és mégis akadozik...
Megunom bazzeg veszek egy MX518-at valmi faja billel azt kész. Pedig nagyon szeretnék 1 rádiósat..
-
Csabifater
tag
Hi!
Ha valakit érdekel egy MX1000-es egér szóljon.
4 hónapos, dobozában, tartozékeival, garancia papírral, számla nélkül.
11.500.- Ft.
Vigyétek.
Üdv -
kezdő
senior tag
Na megtudtam amire kiváncsi voltam.
Azaz hogy nekem az Mx1000 bőven megfelel mert csak nektek nagy az igényetek
Különben ez a kis aranyos bill-el együtt volt 6E és görgős...
Megérte...
Nekem
De mostmár kezd szarakodni elemet szíííja kajakból, stb.
Ezért beruházok egy MX3100-re
-
kezdő
senior tag
![[kép] [kép]](http://download.trustreseller.com/_images/products/large/13165-6.jpg)
oks vettem nem hc gamereknek van de azt a szintet csak tudja mint ez a jelenlegi cuccom...
Vagy a lézer miatt nagyon gagyi game szempontból? (nemnagyok az igényeim csak mozogjon a célkereszt)
[Szerkesztve] -
kezdő
senior tag
Hobbi szinten..
De azért minden új gamet kipróbálok
jelenleg 1 Trust bill+egér vezeték nélküli szettem van görgős egérrel.
ezzel idáig elvóltam. (nem 1 profi cucc)
Szóval nem hc gamer vagyok
de különben miért nem jó ez hc gamereknek?
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Assetto Corsa Rally
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VR topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- LG LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez ronda? Nem értem
?

)
), hogy nálam miért késik a kurzor, ha megráncigálom az egeret??? Ha ezt csinálja továbbá is, akkor mohaazni az intellivel fogok
, de itt gondolom az aksi ami súlyos és az jobb ha bennemarad