- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Aktív témák
-
Deniboj
csendes tag
1.) Vidd ki a kurzort és az egeret mondjuk a monitor jobb oldalára.
2.) Fogd meg az egeret, és _NAGYON_ hirtelen rántsd meg balra legalább 15 cm-en át, akkor látni fogod.
Igen, a felemelem-odébbrakom-várok-bekapcsol megvan.
Kíváncsi vagyook a következő típusra, majd talán az jobb lesz. -
Deniboj
csendes tag
Lézeres videóhoz:
- Király, én is megnéztem webkamerával.
Súlykülönbség:
- 4g az 1000-es javára.
MX-technológia:
- Khmm. Átb*szás. Akinek van MX 1000-e, rángassa meg jó gyorsan egyik irányba az egeret. Tapasztalható egy bizonyos sebesség felett, hogy egész egyszerűen _NEM MOZDUL_ el az egér. A 700-asom simán megy, az 1000-es meg nem. Milyen jó hogy nem kettőt vettem... céghez bevittem, játékra marad a 700.
Véleményem a következőképpen alakult: ''FPS-re tökéletesen alkalmatlan'' -
Ombi5
őstag
ujra hattha vki tud segiteni!
udv!!
VAn 1 Logitech Mx duo szettem de szeretnek Mx 1000-et es megoldhato e az,hogy Mx 700-at dokkoloval egyutt eladom es Mx 1000 dokksija latja e majd a billemet -
kamikaze boci
őstag
válasz
K!sCs0k333
üzenetére
Nem fikáztam, csak a negatív tulajdonságairól beszéltem.

Én mindkettőt használom, de pontos munkához, játékra kizárólag az 510-est. A többi pénz kérdése...
-
K!sCs0k333
tag
CSá Kami!
Látom fikáztad egyiok egeret!!!
Amúgy te melyiket választanád??????????????? -
kamikaze boci
őstag
válasz
K!sCs0k333
üzenetére
-
K!sCs0k333
tag
CSáó!!!!!
Very nagy kérdés!
Logitech Mx510 vagy Microsoft Intellimouse Explorer 4.0
Melyiket vegyem????
Ajánljatok!!! THX -
pubwart
aktív tag
Nemsemmi a cucc?
Itthon 20k? vagy ekörül? -
Ombi5
őstag
udv!!
VAn 1 Logitech Mx duo szettem de szeretnek Mx 1000-et es megoldhato e az,hogy Mx 700-at dokkoloval egyutt eladom es Mx 1000 dokksija latja e majd a billemet? -
K!sCs0k333
tag
CSáó!!!!!!!!!!
Engem érdekelne az egér!!!!!!!!!!!!!
Mennyiért, tudod adni hol és mi a telszámod! Megbeszéljük! AMúgy ha már nincs meg akkor melyik boltban lehet kapni Budapesten??????
Kösz a helpet! -
MoP_FX 57
őstag
Upsz!
-
harry
veterán
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Sztem nem. Illetve az is fontos: mire használod?
Ha játék akkor fölösleges váltani, elég új még a technológia, vannak hibái (pl felemelem, majd gyorsan lerakod és elrántom akkor késik).
Irodai felhasználása jobb lehet tiltwheel miatt/jobban vannak gombok elehelyzve, de sztem ennyit nem ér meg a +pénz. -
MoP_FX 57
őstag
Nekem lenne egy ertelmes kerdesem:Erdemes valtani MX 700-rol?Maskepp megfogalmazva ,nyujt ez annyival tobbet ,hogy megerje a valtast?
-
TOMKTOM
tag
Örülök neki, hogy szétoffoljátok a témát...
Egy kis video a lézer működéséről:
Bővebben: link
-
SeatZola
őstag
[OFF]
1. nem gondoltam meg magam, most is MX 1000-et szeretnék venni.
2. Bocsánatot felénk az szokott kérni aki nem tartja be a megállapodást, s az itt nem én voltam
3. az nem ideológia, hogy megbízhatatlan emberrel nem kötök üzletet, csak megszokás!
4. fantasztikus a Net, hogy személytelenül tudsz mocskolódni igaz?
5. én nem minősítelek, mivel nem is ismerlek, de azért gondolkodj egy kicsit!
Ha még emlékszel úgy indult az egész, hogy fix időpontban kértem, hogy hívj fel. Ezután beszéltél az ''emberemmel'', akivel 11.00 órában állapodtatok meg. Ezután én lemondtam a máshol megrendelt egeret, mert Te 2k-val jobb árat mondtál. 11.15-kor hívtam a barátom, de Ő semmit sem tudott rólad. Ekkor 3 x hítalak, de te nem vetted egyszer sem fel. Ezután én 12.45kor mondtam a havernak, hogy ha eddig nem jelentkeztél, akkor ezután már nem is kell, mert nem bírom, ha hitegetnek. Javíts ki ha szerinted nem így történt. De ha egyenes ember vagy akkor te is tudod, hogy így volt. Mindezektől függetlenűl lehet, hogy más esetekben mindenben korrekt voltál másokkal, de ebben az esetben - nem tudom miért, talán figyelmetlenség, kapkodás stb - nem jártál el korrektül.
[\OFF] -
dshk
aktív tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Az ''embereddel'' beszéltem meg hogy mikor találkozok vele, odamentem, kiderült hogy meggondoltad magad, és ahelyett hogy 1. állnád a szavad, 2. bocsánatot kérnél, még van képed megideologizálni a hülyeségedet. Pedig nincs ezen mit magyaráznod. Még az a szerencse, hogy ilyen fa..pokkal csak párévente hoz össze a sor. Továbbiakban azt írsz amit akarsz, nem én vagyok az az ember, akivel neked beszélgetni kell.
[Szerkesztve] -
SeatZola
őstag
Szia! Aki ismer a neten, tudja, hogy nem szoktam szórakozni, főleg nem az üzletben. Nekem hál istennek nem igazán számít 15k. Ha szerinted azért mert az elvemhez - miszerint azzal nem üzletelek, aki nem tartja be pontossan amit megbeszéltünk egy ügylet kapcsán, amit megbeszéltünk - tartom magam a szavaiddal élve ''nem normális'' vagyok, akkor biztosan neked van igazad. De ha én azt mondom, gogy 11.00 órakor ott vagyok valahol, akkor nem 13.15-órakor megyek oda. A másik, mely szeint hívtál engem telefonon, abban is sántít, hogy ha engem nem tudtál elérni, akkor miért nem hívtad az emberemet, az ő számát is tudtad. Én hívtam őt is és téged is. Na akkor itt ki a korekt és ki nem ?
-
dshk
aktív tag
én is megvettem, de ez nem nekem való. Kell valakinek? 15 000 Ft
-
LordX
veterán
-
Deniboj
csendes tag
Na jó, leírom a _TAPASZTALAT_-aimat mert elég volt a sok spekulációból, irreális véleményről, agyatlan ''0,112861524-ms-mal gyorsabban reagálsz vele'' típusú kommentektől.
Előzmények:
Kb 1 éve van MX-700-asom, megjelenésekor rögtön lecsaptam rá, anno. 27-ért vettem. Elég sokat használtam, főleg FPS-re, DC-t nyomom tavaly óta klánban, nem mondhatnám hogy keveset játszom, az ezüst rész már kezd lekopni több helyen is. Akksija ma is kb 5-6 napig bírja napi 8-9 órányi tologatás mellet. Hozzá kell tenni, hogy naponta ott van a töltőn általában.
Hétfő óta MX-1000-em van, majd' 40%-kal volt olcsóbb, mint annak idején a 700-as.
Kibontottam, felraktam a töltőre pár percre amíg isntallált a szoftver, aztán elkezdtem tolni.
Tapasztalatok röviden:
- amíg el nem olvastam a felemelem-az-asztalról-odébbrakom-nem-azonnal-mozog cikket, észre sem vettem! Egyszerű oka van, nem szoktam felemelni az asztalról.
- a szoftverét ha nem kapcsolom ki, nem kezeli le DC-ben az oldalsó gombokat
- ugyanúgy 5 gombosként látja a DC, mint a 700-at.
- design-ról mindenkinek megvan a saját véleménye. Nekem kézre esik, kicsit rövidebb mint a 700
- könnyebb!!!! ha akarjátok, lemérem mind2-t patikamérlegen.
- lézert nem lehet látni
- jóval magasabbról érzékeli az asztalt ha felemelem
- ... asszem hirtelen ennyi. Ha értelmes kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan, megpróbálok válaszolni.
Végszó:
''HC gamereknek'' is nyugodt szívvel ajánlom, vegyetek nyugodtan (már ha kaptok) -
TOMKTOM
tag
Akkor is vesszek meg, ha megértem, hogy miért az MX700-ast hoztad példának. Se nem a leggyorsabb, se nem a legpontosab...
Mert még ha az MX510-et, vagy a Razer Diamondblack-ot hoztad volna példának, akkor azt mondom, hogy ok...
Egyébként meg a megadott link HCgame-es példával, és 1ms reakcióidővel vagdalózik...
Az 1ms reakcióidővel az a gondom, hogy ezt egyrészt legfeljebb az usb tuningolásával lehet kihasználni, másrészt a példának hozott RÁDIÓS MX700-as már csak a rádiós jeltovábbítás miatt sem tudja. Tehát a HighEnd bemutatására már emiatt sem alkalmas.
A HCgame-es példával meg az a gondom, hogy már milliószor leírtuk, hogy sem a topiccímbeli MX1000-es, sem az általad említett MX700-as nem igazán arra való. Arra ott van az MX510, illetve most már a Razer D....
Akkor kérdem én, hogy miért az MX700-nál fejeződött be az egérevolúció??????? -
h3lls
tag
Szerintem Gonosz barátunk megtette helyettem és egy véleményen vagyok vele... Remélem nem konkurens fórum! Innen olvassatok visszafelé... Bővebben: link
-
h3lls
tag
Szerintem az egerek fejlődése az mx700nál befejeződött, még a progamerek számára is...
-
TOMKTOM
tag
MX1000:
1: 1 töltésre piszok sokat bír
2: van töltettségjelzője, így tudod, hogy hol tart...
3: Li-ion aksija van, akkor rakod töltőre, amikor jól esik, ha gondolod, akár minden éjjel, de a 2-es pont értelmében valamikor 1 zöld, vagy a piros jelzésnél érdemes.
4: A 2-es és a 3-as pont értelmében elvileg sosem lesz a töltéssel gondod, de ha még is, akkor felrakod ~10 percre (kávé, wc szünet) és vidáman használod egész nap, majd éjjel fullra töltöd.
MX700:
1: Ilyenem sosem volt, és még csak nem is próbáltam...
2: Ha jól tudom 2 ceruzaaksi megy bele, amit tudsz külön tölteni, lemerülés esetén cserélni, és ha jól esik, vagy 10 garnítúrát a fiókna tartani... -
nbk
aktív tag
Sziasztok!
Egeret akarok venni, mindenképpen vezeték nélküli egér kéne, de nem nagyon bizok ezekben a dokkolós-töltös megoldásokban, mert addig nem használható ameddig töltöd...
Nekem most egy A4tech infrás rádiós van, de azt egy zsinorral lehet tölteni, amig töltöm addig vezetékes egér... (és Nokia töltöröl is tölthető
)
Mennyire probléma napi 3-4-5 óra gépezésnél a lemerülés egy MX700/1000-nél?
thx -
TOMKTOM
tag
No...
3/4 hetes tapasztalat:
Mióta PS2-n használom nem ugrál a kurzor, szomorú, hogy USB-n azt teszi, mind alap WinXP-s, mind a Logitech driverével (én azt használom, nekem még nem tűnt föl, hogy sz@r lenne...)
Nehéz, ezt meg kell szokni...
A fogása iszonyat jó, kár, hogy ez sem pótolja a nehéz egér rángatását.
Eszméletlenül pontos, kitünően és pontosan használható úgy is, hogy az 1280*1024-es destopon kb. 5 cm elmozdítására megy át. Talán ezzel kompenzálható a tömege...
CAD-ra és PS-re álomegér, játékkal nem teszteltem, de már a súlya miatt sem lenne igazán nyerő.
Asztaltól úgy 1 centire ''szakad el'', visszarakás után kell neki egy pillanat, a ''fölemelem-asztalon pillanatig húzom-fölemelem'' video sajna nem kamu, de ez a hétköznapi életben, és CAD/PS/softcore játékban nem zavaró.
Aksija kb. 30 óra használat, és 5 nap bekapcsolás után még 4/4-es (vagy 3/3-as, ha így jobban tetszik...).
A fényes (értsd: üveg, cd tok) felületeket nem szeresse, egyébként minden sz@ron elboldogul.
Tapasztalataim alapján amire
+ ajánlom: pontos, precíz mozgást igénylő alkalmazásokhoz.
- nem ajánlom: HC game (arra MX510 vagy Razer), átlag usereknek (arra jó valami olcsó egér is)
Nem volt MX700-asom, de akinek az van, ne akarja lecserélni. -
aDM|RaL^
őstag
ehh, akkor még jó h. nem ezt vettem...
egyébként csodálkozom. Wireless egeret vettem, méghozzá WIME 2.0-t... és nem zavar h wireless, ugyan olyan jól lövök vele X_x -
KOre
tag
.
[Szerkesztve] -
dshk
aktív tag
belinkeltem már korábban egy angol nyelvű topikot, látszik, hogy az mx1000 még bőven gyerekbetegségekkel küzd, és teljesen egyértelmű belőle, hogy nem jó játékra, nincs ezen mit ragozni. Irodai felhasználásra rendben van, már ha nem egy billegős példányt fogsz ki - amit az USA-ban szó nélkül cserélnek, nálunk van egy tippem... Kénytelen leszek ezt venni, mert a drága golyós egér tönkrement, filléres golyós egér két hétig bírta, optikai meg nem megy az asztalomon. Ha lenne lézeres 510, akkor eszembe nem jutna. Majd ha lesz vezetékes változata, lecserélem arra.
[Szerkesztve] -
h3lls
tag
Nah ezt csekk az mx 1000ről: http://www.tomshardware.hu/consumer/04q3/040924/index.html Bővebben: link Ez most akkor azt cáfolja hogy mégis jó prógémereknek? Azért a Tomshardware régi motoros, de viszont akkor miért írja az ellenkezőjét a hozzászólásoknak? Már tényleg nem vágom hogy mx510 coldress és hozzá vmi coldress bill, vagy mx700 coldress szettben, vagy mx1000 és megvárom a szettes verziót. Ha most veszek egerentyűt nem mostanában akarom majd lecserélni és kényes vagyok az ilyenekre (hirtelen rántás,alacsony érzékenység és ez álltal néha emelgetés,pontosság) nem bírok szar egérrel ügyködni. Most DualOptikám van, de le akarom cserélni.. és fogsincs mit csinálljak...

-
Egon
nagyúr
Van már ilyen egér szettben (billentyűzettel)? Ha igen, lehet hogy elbótolom öcsémnek az MX700-as szettet...

-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem is megjött tegnap. az MX700-at váltja. azt imádtam. meg is van még és majd tuti találok neki még ''munkát''!
a kérdésem a következő, és nem kövezzetek meg, ha már elhangzott itt: mennyit kell tölteni első használat elött? van itt is ilyen előtöltési fázis mint régen a mobiloknál? igaz ez Li-Ion-os ha jóltom, de azért mégis érdekelne.
köszi,
tr00p3r -
TOMKTOM
tag
És YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
Végre nekem is van!
Hát piszok jó....
További tapasztalatokat később, az első negatívum, hogy ha USB-n van, akkor időnként ugrik a mutató, PS2-n nem csinálja...
Játékkal még nem teszteltem, egyenlőre nem is fogom, mert nem vagyok oda az fps-ekért.
Nekem CAD-ra kell, arra eddig jónak tűnik.
Ami érdekesség:
2 fokozatban alszik el, ami annyit jelent, hogy mozgatás megszűnte után kb 8-10 mp-el kialszanak az akksi visszajelzői. Ebből azonnal ébred.
A második fokozathoz már percek kellenek, ekkor a lézert is lekapcsolja, ami abban nyilvánul meg, hogy kb 0,1 mp kell az ébredéshez. -
kamikaze boci
őstag
Így van, a helyzet nem ilyen súlyos. Sajnos tényleg elszúrták az egeret és a driverét is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy más gyártók wireless termékei is legalább ennyi, hasonlóan súlyos hibával küszködnek.
Ha gamer vagy, vagyis hetente minimum 5-6 órát játékkal töltesz, akkor nem ez a te egered. De ha havonta egyszer-kétszer gyilkolsz, és különösen ha nem MX/Razer vonalról állsz át (ami valószínű, mert akkor nem akarnál új egeret
), akkor észre sem fogod venni a különbséget. -
Balli
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Manipulált?
Azaz nem ilyen vészes? Nektek, akiknek van s kipróbáljátok amit a videón akkor nem az történik? -
h3lls
tag
Nézzétek meg pls bolondember belinkelt tesztjét: http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/1/y/99/z/2.html pontosabban.. azon belül pedig van 2 videó az mx700 és mx1000. Akinek van: Tényleg ennyire súlyos a helyzet?
És még1x megkérdezem.. mx510 és 700 között sok a különbség? -
LukE
veterán
a ''konkurencia'' lepett, itt a M$ uj egere is: Bővebben: link
-
Balli
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Thx a linket, nem kell bocsánatot kérni mert nem volt még.
Vagy csak én nem vettem észre -
bolondember
MODERÁTOR
egy kis teszt:
ui.:sry ha vótmá, benéztem - nem láttam, h ennyi hsz van...
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Abbol tuti szerzek egyet

-
Balli
őstag
Most néztem utánna nem is igazán lehet kapni külön vezeték nélküli billentyűzetet
Csak egérrel együtt tálalják. Pedig kellene minkettő. Egérnek mindenképp az mx1000-et szeretném, csakhát akkor mi legyen a billentyűzettel. Lehet megvárom, hogy megjelenjen az mx1000 billentyűzettel egy szettben. Az idő amig megjelenik szerintetek hónapok? Fél év? Mit tippeltek.
Ami nagyon fontos hogy mindkettő (bill.+egér) legalább öt de inkább több méterig bírja. Ha igaz, hogy az mx1000 akár tíz méterig is bírja akkor az rendben van.
Szerintetek várjak? Vagy van más megoldás, a bill. beszerzéséhez? -
GAlli
tag
cordless = vezeteknelkuli
-
GAlli
tag
hat , azt olvastam az mx1000 rol 1 nemet tesztlapon hogy vegulis ugyanazt tuggya mint az mx510 tehat 800dpi + 5.8mpixel , annyival jobb hogy elesebb kepet erzekel , de ugyanaz az erzekelo , a jobb optika miatt , tehat , ha nem extrem korulmenyek kozott fenyes , stb nagyon szar feluleteten hasznalja az ember akkor ugyanolyan mint az mx510 , (az erzekeloje) , ennek ellenere jo eger,
brutto 19k ert van szegeden -
Balli
őstag
S ha majd késöbb veszek mellé egy rádiós/ vagy bluetooth-os billentyűzetet akkor nem fogják a jelek egymást zavarni?
-
Landor
tag
Nos, a hatótávolsága átlag 5-10méter.. útba eső tárgyaktól függően. A bluetooth rendszerű tudomásom szerint lassabb mint ez a rendszer. Billencs szettel szerintem a közeljövőben még nem rukkol ki a Logitech. Árra pedig még tippelni sem mernék..

Egyébként nagyon jó egér, de ilyen profi ugrabugra játékokhoz nem az igazi.
Nekem ez előtt mx500-am volt, és érezhetőbben jobb, precízebb az mx 1000.. Ami azért durva..
Mindezek ellenére (és egyéb okok miatt) meg kell hogy váljak az mx 1000emtől..
Szóval eladó, pár napos, 3év gari.. Mivel boltokban nem igazán lehet kapni, így annyiért adom, amennyiért vettem. Ára 22.000Ft
Landor
( landor@c2.hu )
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Nos,
Sikerült végigolvasnom a topicot, s jelentem kifolyt a szemem
Komolyra fordítva a szót:
Ez az egér kell nekem! Nem gondoltam volna hogy valamikor is hajlandó lennék ennyit kiadni egy egérért, de ez király. A mostani egerem már úgyis haldoklik, egyébként az egy 3 éves (akkor volt kb.: 3k) egerecske- ami iszonyat sokat hibázik. Szval elég nagy váltás lesz. A billentyűmet is szeretném lecserélni. Kérdéseim:
- Lehet már tudni hogy kapható lesz-e bill-vel egy szettben? , ha igen mikorra várható, kb. mennyiért?
- Mennyi a hatótávolsága???
- Ha pl.: valami takarja a vételt az egér és a vevő között (tehát van egy akadály) akkor is simán műxik?
- A Bluetooth-nál pontosabb a rádiós hullám? -
h3lls
tag
Ja és még egy kérdés.. mx510 és mx700 között van nagy különbség?
-
h3lls
tag
Visszatérve a Dual Optikára nekem az van és sajnos hibázik néha. Szval nem megy csak ha 2x húzom. Elég alacsony sensen jáccok (pl: CS: 0.8-1.8), de úgy amúgy tűrhető, de még is valahogy a csere felé húz a szivem, de nekem bill is kellene mellé, ami nem kábeles.MX700 al van aranyos bill is és én nagyon kezdetlegesnek(?) látom ezt a lézeres máuzit, de azért érdekelne a dolog, talán lehet benne mégis csak vmi fantázia.Esetleg teszter lapon még nem jött ki valami finomság? Ilyen téren nagyon kényes vok és 1000x utána olvasok amit veszek, de most egy picit megakadtam. Asszem várok még.. de lehet marad az mx700...
-
Tif
tag
Cikk
http://www.hardwareoc.hu/print.php?cikk=99 -
h3lls
tag
Hm. Nem azért mondom, de az MX700as egerentyű miért drágább? Vagy csak nem jó listát lesek? (22 ropi)
-
iguana
őstag
most merült le először az egér. 11 napot bírt, napi 9-10 óra használat mellett. persze a töltő nincs nálam -el lettem kényeztetve-, és most simogat6om a taccspadot.
a szerelem még mindig tart. -
Lengyi
aktív tag
Bővebben: link Igen van depoban is. Alul 4féle üzlet is fel van sorolva
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-olvastam es egyebkent mar kaptam valaszt

De az biztos más terület..

igen súlyos lap, Kodak-Sun cikk még ütősebb.
a szerelem még mindig tart.