- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Szerintem csípőből nyomját a ''szokásos'' 5 évet.
Gondolj bele. 4 év 11 hónap múlva az egér beadja a kulcsot. Visszaviszed a nagykerbe, ők küldik a gyártóhoz. A gyártó meg csak széttárja a karjait, meg a fejét rázza, hiszen ő csak 3 év garanciát ad. (Persze az igazsághoz tartozik, hogy a nagykerben simán lehet egy-két évet ''csúsztatni'' az eladási dátumon, azaz a garancia kezdetén.)
Szóval őrizd azt a papírt, értékes.
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Sry, hogy így bepofátlankodom ide egy nem ide illő dologgal
Auslander azt szeretném megkérdezni tudnál-e nekem segíteni egy ebayes vásárlásban. Egy boxkesztyűt szeretnék venni illetve egy rövid box gatyát. De szinte mindenhol ez van : nur innerhalb Deutschland
. Ha a kesztyű nem is menne akkor csak a gatya is jó lenne belefér egy levélbe is. Pénzt utalnám stb. 
Ha nem akkor nem csak írj ne hagyj kétségek között hánykódni
Különben milyen ez az mx1000 ? lézeres? játékra jó? elemes vagy aksis? -
Auslander
tag
válasz
neduddki
üzenetére
Hi
Tapasztalat: Király !
Nekem nagyon bejön a cucc. Egy kicsit, mintha keményebb lenne a két gombja, mint az MX-700-é, de a görgö sokkal finomabb, nem beszélve a tracking-ről. Olyan helyeken elmegy, ahol 700-as megfeküdt. Gyerek tesztelte KondicioNulla-val. Teljesen oda van érte (előtte ms intellinouse volt nekije). Csak ajánlani tudom. De nagyon.
A 367 az 365, de megvan még mindig. Nem is cserélem le másra. Gyerek(14) ezzel rohangál lanpartira. Szállítani nagyon baró
No persze a képe sem gagyi. Én még várok, mert most kezdenek elérhető árba lenni a 1600x1200 körüli cuccosok (1000 Euro). No majd ha ez lecsuszik 600 körülre, akkor beujitok én is
Gondolom a sat receiverre gondolsz. Megvan. Nezek vele mindent, amit csak lehet (vikingek, digok, spanyolok jonnek rendesen. No persze a magyarok is.).
OFF
Ellenberger jó lenne, ha küldenél nekem egy postai címet, mert a cartridge-okat kihajitom a kukába mingyá
(DVD-RAM....)
ON -
neduddki
nagyúr
válasz
Auslander
üzenetére
HI!
Szia Aus, reg lattalak, majd jottok latogatoba mamahoz akko rodalalok ablak ala!!!:- )))
De meselj rol amijjenek a tapasztalatok!!! a 367 megvan meg vagy aszt is kidobtad???:- )))) aze ma erdese lehuzni aszt aZ ezrest!!!:- ))))
Asztali herkentyud hogy valt be???? /felvevo/
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez kész. Abban a driverben, ami az egér CD-jén van, ott még lehet ilyet csinálni (hogy a kurzor alatti ablakban scrollozzon)... a frissen letöltöttben már megszűnt e funkció.
Mondjuk a régiben meg kicsit szarul van megcsinálva, mert egy scroll-t csinál abban az ablakban ahol a fókusz van, majd átrakja a fókuszt a kurzor alatti ablakba, és ott hajtja végre a többi scrollt. (És a Winampban így mindig egy kicsit lejjebb tekeri a hangerőt, mielőtt a Playlistben elindul lefele.
) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Avicularia
üzenetére
Aha. Hát ez igen sajnálatos... az Azona gagyiegér drivere komolyan jobb az ultimate Logitechénél?

-
busman
veterán
Nagyon jól néz ki! De 18K egy egérért!
-
ricsik
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
én hétfőn vettem mx 510-et hertában és 5 év garit adtak rá

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na vettem egy ilyen ultimate Logitch MX-et. Már nem 1000-est, de egy 300-ast igen. Felraktam a legújabb szoftvert. Hogy lehet megcsinálni hogy abban az ablakban scrollozzon, amelyik fölött a kurzor van, nem abban ahol a fókusz? (Ezt az Azona gagyiegerem tudta.)
-
L3zl13
nagyúr
Ez itt a nagy kérdés.
Az előző verzióban MX700 cserélhető ceruza akksi volt.
Azt akkor volt érdemes tölteni, ha már lemerült, a NiMH akksik memória effektusa miatt. De ha már tönkrement az akksi, akkor lazán kicserélhetted.
Ebben Li-polimer akksi van, ami technológiailag jobb, nem gond, ha félig töltöd/félig töltve teszed a töltőre, tovább bírja egy töltéssel, de nem cserélhető egykönnyen. Szóval ha behal...
Persze 2-3 évig bírnia kell, ha idő előtt meghal akkor gondolom garancia, de utánna... -
AMATŐR
őstag
Meddig jó egy ilyen egérben az aksi? Nekem még nem volt aksis egerem.Ha teljesen lemerűlt, csak akkor szabad tőlteni?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
CHS-ben S69-re annyi van.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
De az OEM egereik 3 évéhez viszonyítva nem sok...
-
AMATŐR
őstag
Most vettem, 20k volt bruttó. 3 év gari van rá.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Miért már csak?
Nekem azt mondták, hogy változó, hogy mire mennyit adnak.
Retail egerekre általában 5-öt szoktak, de erre az egy modellre valamiért 3 évet adnak csak. -
neduddki
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
HI!
En nagyon remenykedem, hogy ezutan is ennyi bajom/bajunk lesz a logi-kal mint addig volt:- )))))))) es akkor nem erdekel kulonosebbnne a logi-k kerdese.
Talan ez az egyeteln hw dolog amivel eddig meg nem volt problemank, a bj58-al besztos, pedig hacsak az ugyfel nem vmi szar ezer forintosat akar akkor ez az alapjoszag!!! Egy-ket vagonnal ma besztos elattunk belole:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Hun'reeth
üzenetére
HI!
Na most leszz mingya csunyakar mondas, de nekem jo0bban bejott mint az mx500, nagy kedvencem a kicsike, /ja es tovvnyire nem jaccom, foleg nem fps-t, na jo toredelmesen bevallom a farcry-val aze jaccotam, de szencsegtoro modon, e diszes tarsasagban lwe se merrem irni:- ))))/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
pallmallka
üzenetére
HI!
Es honna szerezted????? igyirelekkk!!! drakula hozzaaa:- ))))
udv
neduddki
p.s. na jo poen lenne ha siekrulne egyet szerezni, mert most vegre vagy szurke/fekete /duapopt/, vagy fekete minden cuccom:- )))))) -
Dave™
nagyúr
E-connectben 18.375.- De csak egy év gart adnak... Gyárilag 5év van a logi egerekre, nem?
-
L3zl13
nagyúr
18500-ért tőlem is kaphatsz.

Ráadásul magyarországi garóval. -
Hun'reeth
őstag
pallmalka! Tartod még a 18.500-as ajánlatod? Mert akkor belevágok és kérek egyet.

-
L3zl13
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hogy sikerült ezt az MX1000-t már ennyire lelakni? Legalábbis úgy néz ki a képen, amelyik alulról mutatja.
-
Fade_Away
őstag
Megkell várni míg pár übergamer megveszi aztán ha nem sírnak akkr szabad szvsz megvenni....
-
Fade_Away
őstag
válasz
pallmallka
üzenetére
Kashuka aka Fincze Gergő Komlói bár nem fpses rákérdezhetsz nála a gamer tesztre.
tf:202107971 -
AMATŐR
őstag
Holnap reggel már nekem is lesz egy MX1000 egerem. Vidéki boltba ma hoztak árút és elrakattam egy egeret: A boltos szerint 21k.
-
ptiboy
senior tag
azt irják az oldalon h. a csomag tartalma a töltő is
akkor most mi a fenét akartok itt az MX700-as töltőjével?
nyers zacsis egeret ugyse nagyon árul a logitech -
pallmallka
tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ok. Kivácsi vagyok h hasonlo vélemenyen leszünk-e.

-
Dave™
nagyúr
Vajon meddig bírhatja egy feltöltéssel kb?
-
Dave™
nagyúr
Bővebben: link > A világ els lézeregere. Remélem nem logi billen írták

-
ByB
addikt
Ja és ha jól érzékelem, már megint b@sztak a balkezesekre! Igazuk van: mindannyian kispénzű, nyomorékok vagyunk... Vagy mégsem? Valaki szóljon már nekik!!!
-
LordX
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
A Corddless Desktop MX-hez ugye MX700-as egér van. Azt írják, hogy annak a vevőegysége képes kezelni az MX1000-et. (Csak nem tudja tölteni..)
Elemezd ezt Bővebben: link a mondatot.. -
-
pallmallka
tag
ha nem előznek meg vele akkor szombatra jön egy MX510 vs. MX1000.
bár kéna valami komlói vagy pécsi übergamer aki segitene a tesztben
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez igaz, de... szóval egy 140k-s VGA azért jóval többet tud egy 3k-snál.
Egy 20k-s egér a 0.5k-shoz képest?
-
LordX
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
A Logitech honlap írja, hogy kompatíbilis az MX700-al, szóval szerintem nem jött be az a valószínűleg

-
kamikaze boci
őstag

Fél éven belül nem lesz vezetékes, de később nem kizárt.
Ha jön kombóban, akkor valószínűleg új tervezésű billel, de ez sem biztos.
A rádió új tervezés, nem azonos és nem is kompatibilis az MX700-éval (szintén csak valószínűleg
).
Sajnos a felület az MX500-féle festett.
PPéter teszteli majd, hogy hányszorosan írja a dupla rétegű DVD-ket
-
Panther
HÁZIGAZDA
Basszus, nektek hogy van pénzetek 20k+t költeni egy egérre? (''én még 22k-ért vettem az MX500-amat'')
De ha már ennyi itt az MX-fan: MX300 ugye nem világít ha kikapcsolom a gépet? (Hallottam már ilyen egerekről...) -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat en csalatkozom kretenhez, en is maradnek a mazzagos valtozatnal, de lehet hogy elgondolkozom mert ma csak oregszik a dualoptikal, most lecsereltem a tapancsceluxokat:- ))))
De komojjabra forditva szep db, de hat en egy huseges tipus vagyok maradok meg egy kicsit a dualnal /na jo eszt mondtam mikor a bj58at lecsereltem a dualra is: -))))/
udv
neduddki
mod: a q.... elet, ijjenbol mar megint kimaratt magyarorszag???? bruhuphuphuphup ppedig mar az bj58 ota vadaszok egy ijjen bordora... Bővebben: link a francba... ez is special karacsonyi volt????
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
végre a logitech honlapján is. most már biztos, h lesz ilyenem...mx700, jó volt veled

Bővebben: link -
kretenallat
senior tag
szerintetek mikor lesz vezetekes valtozat? ugydontottem nem veszek radiosat.
-
ricsik
őstag
egy dolog aggaszt. a beépített aksi. ha annyit bír, mint a nokia aksi, akkor 1-2 év és lehet naponta tölteni..., aztán kuka, vagy forrasztópáka

-
Re-Tech
aktív tag
Itt a review: Bővebben: link
-
pallmallka
tag
megoldódott a problémam... átértékeltem a vezeték nélkuli bill fontosságát, és végul egy
Logitech® Internet Navigator™ Keyboard Special Edition
Logitech MX1000
kombónál maradtam, ez igy egyárban van az Cordless Desktop 4 Bluetooth szettel kb...
Igaz nem veznélkuli a bill , de elég jo, agybol meg nemszoktam netezni, a tobbire ott az egerke
-
Dracula
őstag
ÉS egy teszt:
Bővebben: link
Üdv!
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
pallmallka
üzenetére
Ha nem for Bluetooth, akkor megy. Tegnap néztem a Logitech honlapját, hogy tudnék-e ehhez az egérhez + billhez vevőegységet szereni..
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pallmallka
üzenetére
Nagyker, szóval általában nem mi mutogatjuk a cuccost a végfelhasználónak, hanem az aki tőlünk megveszi...
-
pallmallka
tag
Mért ti nem szoktátok megmutatni a vevőnek a cuccot mielott ramondja a boldogitó igent? Mert akkor ugy is fel kell bontani, és meg nem 100% hogy L viszi... Meg szerintem nem zavarja oket h aszondjak h kell nekik egy mX1000 és odaviszed felbontod megmutatod neki, a kutya nem veszi eszre h az mar elobb is fel volt bontva, meg szerintem nem is érdekli oket...
My point is: Lécci Lécci összehasonlító tesztet
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pallmallka
üzenetére
Még nem biztos, hogy sikerül, mert fel kellene hozzá bontani a dobozt, és azt nem biztos, hogy engedik.

-
L3zl13
nagyúr
Ezaz! Itt van! Megjött! Mindjárt nyúlok egyet tesztelni!

-
L3zl13
nagyúr
válasz
pallmallka
üzenetére
Én biztos nem veszek mielőtt kijönne bundliban... Akkor majd meglátom.
Azért előtte ha lesz lehetőségem kipróbálom, hogy van-e érezhető különbség az MX700-hoz képest azoknál amire használom. -
anulu
félisten
válasz
pallmallka
üzenetére
L tudom képzelni az arcát a hölgynek, amint előadod problémád

hát ez az aksi dolog sux
mondjuk nekem ez az mx1000 lesz az első Logitech rágcsálóm.
atól félek, hogy húgom meglátja, és ugyanúgy le akarja majd nyúlni, mint a mostani Saitek egerem, amit a madzaga tartott az asztalomnál húgom ellen...
[Szerkesztve] -
pallmallka
tag
Mai első élmény megvolt Logitech Ügyfélszolgálattal...

Nő vette fel és amint L mondtam a problémámat (gondolom elfehéredett arcal) megprobalt előkeríteni egy férfi kollégát, majd egy mobilszámot kaptam...
Felhiívtam a kapott számot, ahol egy fiatalember folvilágosított h kb 90-95% esélyel kompatibilis az MX1000 a MX700 vevőegységével, azonban nem is ez lesz az én problémám hanem az MX1000 beépitett akumlátora, amit nem fogok tudni tölteni az mx700 vevőegységgel
, csak a sajátjával....
Aktív témák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha a kesztyű nem is menne akkor csak a gatya is jó lenne belefér egy levélbe is. Pénzt utalnám stb. 

)

Ha szeretnék egy ilyet, Te 18,5k-ért 3év garival tudnál nekem hozni?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)