- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Bővebben: link itt van. Meg mintha láttam volna a depoban is de nem biztos, utánanézek.......
-
Hun'reeth
őstag
Vazz ! még mindíg nem látom sehol kiskerekben!

-
Landor
tag
Tud valaki ebben a pillanatban olyan helyet Budapesten ahol lehet kapni?

-
Lucifel2
csendes tag
Hol a rákba lehet ilyet szerezi mert én 1 hónapja rendeltam meg, a szegedi IDC-ben és még mindig nem jött meg. Ha valaki tud olyan helyet ahol lehet venni legyi írljon nekem nagyon kell és az idc-be azt mondták lehet hogy kell váarni még egy hónapot
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Jó kis egér!

[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
diamondbacket hol kapok majd?

-
MichaelSD
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Nekem is

-
MichaelSD
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
|zlés biztos, de szerintem ez az egér akkor is nagyobb Bővebben: link (ez van nekem)
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
kew1n
csendes tag
na az van hogy kiprobaltam hogy nem usb-be hanem ps2be dugom az egeret akkor elmulik ez a lefele ugralasa.
de gamereknek nem biztos h ajanlanam, mert nehez, na meg ha felemeled es lerakod akkor igenis gondolkodik picit hogy merre tovabb... azthiszem roviduton felkeresem a boltot ahol vettem es kicserelem egy 510esre
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
szerinted megvegyem? mármint mx1000-et? főleg ha hardcore UT-s vok?:\\
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
funcsurface ménemjóneki?
legalabb szépen csuszik... mx1000-nek jo a sima felulet, főleg ha elolvasod a techinaki utmutatojat pdf-ben a lézergyarto weblapjarol
-
-Jackson-
őstag
reggel játszottam német cs-szerveren, a srác neve mx1000_craps vagy mi volt.
informálódtam a sráctól, és az ő véleménye szerint is ugrált az egérmutató. maximum második egérnek venném meg, ezek alapján fanatikus fps-gamereknek egyáltalán nem ajánlott a kicsike...
szerintem -
MichaelSD
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Igen a hossza egyezik, de nem az a lenyeg ugye.
Az explorer jóval íveltebb ezért nagyobb kéznek kellemesebb (vagy legalább is az én kezemnek).
[Szerkesztve] -
kew1n
csendes tag
az egyik fo kerdesem az volna h a muanyag steelpad azzal jol mukodik az mx1000-es? nemtudjatok? mert mindenkeppen olyat akarok amin nagyon erzekenyen jol csuszik, mert ami most van alatta azon kicsit tapad indulaskor.
masreszrol meg az ugrabugralas pontos leirasa az hogy neha, meg ki nem tapasztalt okok miatt ugy 3-4 centit ugrik fuggolegesen lefele a mutato... de mindig csak lefele, es mindig ugyanakkorat... mi a fene lehet ez... meg nem jottem ra
-
iguana
őstag
nah, hozzájutottam a drágaszághoz
3 napja nyúzom, napi 9-10 óra meló, és nagyon tetszik. én feltettem a gyári driver-t, de eddig nem tapasztaltam vele hibákat. szépen siklik, még jobb a formája, mint az mx700-nak, a legkisebb mozgásra is szépen reagál. játékról nemtok nyilatkozni, mert jelenleg csak egy laptopom van, ami már kevés a jó játékokhoz. végre van kikapcsoló gomb, és kis, kecses adapter. egyszóval szeretjük 1mást 
-
MichaelSD
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hát ez az, lapát kezem nem ment össze ezért a 1000-es kicsi lesz.
Se baj, reménykedni még lehet.
[Szerkesztve] -
MichaelSD
őstag
Hát nem tudom. A Logitech Mouseman Wheel óta csak ezt a MX formájú és nagyságú egereket gyártja, ami az én lapát kezemnek kicsi.
Pedig szeretem őket, de hosszútávú használatra nekem kicsik.
Nekem méretre a MS IntellliMouse Explorer jött be méretre, mert nagyobb. -
dshk
aktív tag
belevolvastam két angol fórumba, pl. a logitech sajátjába is, és hát nem pozitív a kép. Az nagyon szép, hogy sokkal több felületen megy mint a régiek, bár van ellenpélda is, de itt véget is ért az előnyök sora. A sebességéről megoszlanak a vélemények, mindenesetre rádiós egerek között gyorsnak számít. Van akinek gondja van a görgetéssel, ezt nem pontosan értettem, a szoftverre sokan panaszkodnak, de a legnagyobb kiabálást az váltotta ki, hogy sok példány billeg, továbbá felemelés majd lerakás után (némelyik?) pár tized másodpercig nem reagál, ami semilyen más egérnél nincs.
[Szerkesztve] -
kew1n
csendes tag
udv!
az erdekelne engem h mas is tapasztalt olyan dolgot az mx1000-sel hogy hirtelen par centit lejjebb ugrot a pointer? nemtudom miert csinalja
most csereltem le egy logitech gaming mouse-t ora szal erezheto h nem ismerem az optikaiakat (lezerest) szal, hogy ez mivel kuszobolheto ki vagy most mivan?;) vagy egyszeruen az egerpad nem igazan jo hozza, amit nem hiszek tobb okbol se...
nos? -
aDM|RaL^
őstag
up loool nemigaz hogy minden ''arusito'' eltunt.
-
aDM|RaL^
őstag
up.
-
Spensers
aktív tag
Hi
Nem semmi ez a z egér nagyon vadálatúl néz ki lehet hogy karácsony körnékén én is veszek egyet, nekem is most mx 500 van... -
eustace
csendes tag
Van pár kérdésem a tulajokhoz:
Az aksi állapotát jelző ledek mindig világítanak? Valaki írta, hogy 8-10 mp után kikapcsolnak, de nem lehet szoftverből teljesen kikapcsolni őket?
A görgő kattanik érezhetően görgetéskor (mint pl. az mx500), vagy teljesen sima (mint az intellimouse explorer 4.0)? -
harry
veterán
Újabb info akkuról:
kb 7napja töltöttem fel utoljára, ma délelőtt már csak egy pötty látszódott, ami estére pirosra váltott, szal nem sokára lemerül, amint befejeztem gépezést megy is töltőre. Szal a 4óra töltés/21 nap használat nagy kamu, hisz egy hétig bírta úgy, h néha este ki is kapcsoltam. Persze ha minden nap felrakom tölteni este akkor nem merülhet le használat közben, kérdés, h ez mennyire árt akkunak
-
harry
veterán
-
ByB
addikt
Egy nő miatt talán, de egy egér miatt nem fogok megalkudni... BAL kezes vagyok, alkalmazkodjanak a gyártók hozzám...!!!

-
L3zl13
nagyúr
Még két darabra lehet jelentkezni. Ár és feltételek változatlanok.
-
pallmallka
tag
Hááát...
Csak néhány szót szolnék igy Lőzetesben.
mekkaptam végra a kicsikét. szoftvert foltettem, bár halgattam volna rátok. nagyon suxx...
Görgöt en 15 mp alatt mexoktam, de tényleg konnyebb oldalra nyomni mint be, de nem zavaro.
nekem kicsit robosztus és nehéz volt elsőre, de mexokható.
játékoknál eddig a rekordom 5 gomb + wheel beconfigolása (UT2k4)
ojan 8mp alatt megy készenlétbe, de azonnal késés nélkul magához tér.
nagyon jó csuszik bár a fUnc-on L is várom tőle.
formaja uberjo, belfexik a tenyerembe
szobamban mindenhonnan muxik, folyosóról már nem, és tennyleg sok feluletet megeszik.
nah igy hirtelen ennyi, most bekotom mx 510 et és megnezem h mit produkál ő ehet képest. -
iguana
őstag
vki segítsen! hol tudok ilyet venni?
-
L3zl13
nagyúr
-
ByB
addikt
Pár apróság: egyik barátomnak van MX700-as egere, tényleg vigyáz rá, de már csúnyán meg van kopva, az ujjaknál és a tenyérnél, s az akksija nem bír többet egy teljes napnál!!!
S én mindezek ellenére vennék ilyen egeret, ha létezne BAL kezes változat, miért nem bírják legyártani??? Hmmm...??? -
L3zl13
nagyúr
Az MX egerek megjelenésekor asszem pár hónapba beletelt, míg kijött a bundli verzió.
-
Pharaoh
aktív tag
Tudja valaki, hogy a billentyűzettel mikor lehet majd kapni?
-
ricsik
őstag
senki más mx1000 tulajnak nem billeg az egere, csak Henrynek?
-
L3zl13
nagyúr
Én jelenleg kifogytam. Kb egy hét múlva lesz megint, de akkorra szerintem már más üzletekbe is befut. Azért majd jelzek, ha megjött.
-
aDM|RaL^
őstag
neo lehet engem is erdekelne az eger, mennyi az ara?
-
Hun'reeth
őstag
Köszi harry.

Tudtam, hogy 8 gomb van csak az érdekelt mennyi használható belőlük. A programok problémamentesen lekezelik az összes (kivéve az említett csak driverrel működőket) tehát mind a 6 gombot? Pl. FarCry, UT, stb.
Egyébként szerintem a logitech előbb-utóbb kijön valami jobb driverrel és akkor megszűnik ez a gomb probléma is.
-
harry
veterán
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Eddig akkut úgy működtettem, h nappal 15-23ig ment gép (egér használva), este kikapcsoltam egeret és rá a töltőre. Most tesztelem, h meddig bírja egy töltéssel, egyelőre 2 napja megy.
Gombok: egér 8 gombos - (oldalt 3, ebből alkalmazás váltó csak driverrel megy, másik kettő lapozás előre/hátra neten, ez műxik), 2 nagy gomb, görgő előtt és mögött egy-egy gomb (görgőt helyettesítitk, dokumentumban/neten mászkálhatsz fel/le az oldalon), és végül a görgő: görgetésre tökéletes, továbbá dönthető balra/jobbra, de ezt szoftver hiányában nem használhatjuk, valamint elvileg ha görgőt benyomjuk akkor zoomolhatnánk vele, nos ez sem megy prog nélkül.
Tehát ténylegesen 6 + görgetés. De gondolom ez mx700nál is így van, hiszen nem az egér hibája, hanem a szoftveré.
Számomra a legnagyobb csalódás a billegés
a többi nem is zavar igazán.
L3zl13: Ez valóban bevált módszer
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
tudtok olyan boltot pesten, ahova bemegyek, polcról leszedem, fizetek, és örülök?
-
Hun'reeth
őstag
Nagyon köszönöm.
Pont ilyesmi jellegű észrevételeket várok!
Még egy dolgot kérnék a T. tulajoktól!
A használat-lemerülés-töltés kapcsolatában is amint lesznek tapasztalatok kérem jelezni.
Előre is köszi.
harry! Végülis hány gomb ''használható'' igazán? 6?
Ha jól értem akkor az oldalsó gombok közül ''csak'' a középső nem használható driver nélkül, ugye?
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
MX1000-re vártam, kerestem, de sehol nem lehetett Budapesten kapni. bementem AMP-ba, kérdeztem, hogy van-é-e MX1000 vagy MX700. mondta eladó, h 700-asból van 1db. garival hogy áll? - jött a kérdés. 5év - így a válasz. ár? 20k. YÁYY!
- így a reakchio. s jött a felkiáltás: de kell! hazahoz, összerak, feltölt, kipróbál UT2004-el, megy, mint az álom, örül! 
ennyi a megvételének a rövid törpénete
-
anulu
félisten
olvasgatva a hsz-eket, örülök, ohgy végül MX700-am lett. semmit nem késik, jobban tudok vele UT-zni, mint a vezetékes - optikai egeremmel... és nem zavar a görgője sem, nem billeg, és megadják rá az 5 év garit
(AMP Computers) -
-
harry
veterán
Nos a véleményem:
Tetszett:
- jól csúszik, könnyű irányítani
- sok felületen használható, bár akvárium oldalán nem ment, de ez talán nem nagy baj
- sok gomb
- kényelmes, bár lehetne kicsit hosszabb
- töltés kijelző
- hüvelykujjnál gödör és az itt található gombok is jól lettek elhelyezve.
- Ki/be kapcs gomb
- Rádiós
- Gyors rántásoknál is reagál, nem késik.
Igaz nem vagyok egy HC gamer, de játékban is elég jól teljesített, meg vagyok vele elégedve
Nem tetszett:
- Kicsit érzékeny a görgő, gameben fegyverváltásnál lehet zavaró, de meg lehet szokni
- Nehezebb benyomni a görgőt, mint billenteni
- Tiltwheel és alkalmazásváltó gomb csak a progijával megy, amit, mint már írták nem célszerű felrakni
- Az egyik talp kicsit alacsonyabban van, így billeg, ez netezésnél elég zavaró tud lenni
- Drága
- ”Csak” 3év gar, ami végül is elég, de ugyebár régebben 5év volt.
Összességében a billegés zavar, és alk. váltó gomb használatát hiányolom főleg, de ezeket nem számítva tetszik a cucc. Néhány képet felraktam tárhelyemre, majd lehet, h lesznek még. -
aDM|RaL^
őstag
akkor most megveszem

Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a többi nem is zavar igazán.
Pont ilyesmi jellegű észrevételeket várok!
- így a reakchio. s jött a felkiáltás: de kell! hazahoz, összerak, feltölt, kipróbál UT2004-el, megy, mint az álom, örül!