- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- RAM topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Szemezgetek 1 ilyen egérrel ezért lenne 1 kérdésem:
-FPS-re alkalmas? (ez a legeslegfontosabb)
-
KriszBoy
senior tag
Vki már utánanézett, hogy amit árulnak magyar-e a gombkiosztás? Én holnap hívom az E-Connect -et Bővebben: link !
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
Itt nézzétek Bővebben: link!
...nem bizt, hogy magyar meg kell kérdezni.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Még mindig nem kapható itthon az egér kombóban?

Mikor lesz ha lesz? -
Badb0y
addikt
Jobbra fel.
-
Badb0y
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Jaja, én is bután néztem amikor felvilágosítottak ezzel kapcsba

-
Avicularia
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
nem vagy hülye,a logitech eddig is igy adta ki a cuccokat,először az egeret ,aztán a rádiós billel együtt,de külön a rádiós bill nem kapható ,max zsinóros kivitelben
én is megszívtam az MX-700-al ,el kellett adnom és megvenni az MX szettet -
killerjohn
addikt
Hi !
Én vagyok hülye, vagy tényleg nem létezik rádiós billentyűzet csak úgy önmagában, egér nélkül ??? Csak mert valahogy nem akarom lecserélni az MX1000-et, és nem akarok venni egy szettet, hogy aztán ne használjam belőle az egeret....
-
Dracula
őstag
Ok, de én 12,5-ért veszek újat.

Üdv! -
Dracula
őstag
Úgy tudom, hogy a felemelős gond egyes újabb kiadásoknál megszünt, sokan erről számoltak be.
A kopás aggaszt, a mostani Mx500-amon is van kopás rendesen. Eladni nem lehet, gari már nincs.
Mx1000-en gondolkodom.
Nem vagyok FPS-es, főleg stratégia és kalandjáték, csak néha fps (pl. LAN on
Üdv! -
Rhino666
addikt
Én személyesen 5eFt-ért szereztem bontatlanul az MX1000-met, azért hogy továbbadjam kisebb haszonnal.
Csak aztán nem bírtam hogy ne bontsam ki, ne próbáljam ki és első érintésre belészerettem.
Azt mondják hogy a Razer Diamondback jobb, de én kötve hiszem hogy van olyan egér ami ezt lefőzi... 
-
q13579
senior tag
Mennyivel jobb az mx1000, mint az mx900. mert nekem valamiért a mésik jobban tetszik, árban viszont olyan nagy kül. nincs

[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Már mióta várom, hogy megjelenjen ez a kombó. Már meg is jelent rég erre meg nem lehet kapni Mo-on

-
L3zl13
nagyúr
válasz
üzenetére
Még a bejelentéskor megkérdeztem, és azt mondták, nem is nagyon akarnak hozatni belőle...

Szerk:
Megint rákérdeztem.
CHS-ben van rendelve pár darab, de a Logitech egyenlőre nem tudja szállítani a cumót, szóval nem tudni mikor jön. Egyenlőre csak angol verzió várható belőle...
[Szerkesztve] -
Max6
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Én eddig csak önállóan láttam.
-
KriszBoy
senior tag
Milyen egérpadokkal használjátok az MX1000-et?
Lehet használni bármelyiken amin az optikások mennek? -
Badb0y
addikt
Kezd érzéketlen lenni a scrollom. Nem kell kattanjon és már is ugrik egy oldalt
-
KriszBoy
senior tag
kicsit halottnak tűnik ez a Topic! Vkinek vmi híre az MX1000 komboról?
-
Balli
őstag
Lehet már kapni itt Mo-on kombóban?
-
Hitman
aktív tag
''Károsodhat'' egy MX-700 -as ha az előírt 1500-1900mAh aksi helyett 2400mAh-es darabok kerülnek a régi akkuk' helyére, illetve kihasználja a többlet energy-t(tovább bírja?)

-
Badb0y
addikt
pfffff. Vita téma lesz egy mx1000 totyikból

uhh -
harry
veterán
válasz
Angelo69
üzenetére
hát pedig ha CSben alacsony szenzivel játszol akkor elég sokat kell emelgetni. sztem idővel mejd csak észreveszed. bár játék alatt talán nehezebb észrevenni a csata hevéban, de Win alatt megfigyelhető. vagy amikor egy sorozatot hátulról kapsz és kicsit késve fordulsz meg.
-
Szegedboy
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy ilyen egerem karácsony óta. Elég sok mindennel nyúztam már, tökéletesen működik. Ha az ember feltétlenül bele akar kötni, akkor úgyis találhat valami - egyébként szubjektív - dolgot, ami miatt fenntartásai lehetnek. Szerintem fantasztikusan jó egér, akár irodai alkalmazásokkor, netezéskor, vagy játék közben. Ettől függetlneül természetesen tiszteletben tartom az ellenkező véleményeket is. Nekem egérben most ez a csúcs.
-
Angelo69
senior tag
De pontosan mit is latni ezeken a videokon?

Bővebben: link 467
[Szerkesztve] -
Angelo69
senior tag
Lehet hogy en vagyok az egyetlen jol mukodo uj mx 1000 tulaj de nalam semmi gond a felemelessel.

Sem tiz centirol sem 1-rol rogton reagal minden aprosagra sot ha kikapcsol es ugy mozditom meg nincs ido csuszas hanem azonnal megmozditja a mutatot mintha ki sem kapcsolt volna.
Game szempontjabol erdekes egy mx 500 utann de 1-2 ora aktiv cs-zes utan mar nem is.
Mielott belekotnetek igen sokat jatszom aki cs-zik innen az meg azt is tudja hogy nem tul szarul
. -
harry
veterán
tök mindegy milyen magasra emeled, a lényeg, h elemeled a 'talajtól', tehát nem érzékel semmit. játékban ez észrevehető és zavaró.
driver: kamikaze boci tudna mesélni. laggolás, stb. ha nincs problémád vele, akkor jó.
a kopás a gombokon is mutatkozik /oldalt/, meg a hátán lévő feliraton /nem logo - az már nem látszik
- hanem az mx laser felirat/
most már ez sem billeg, sok game legyalulta a talpakat jó egyenesre.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Igen, ez a felemelős jelentkezik, ha úgy csinálja az ember ahogy a videón (10cm magasból). Egyébként játék közbe nem emelgetem 10cm-re úgyhogy ez kilőve.
Gagyi driver
hmm, nekem nincs vele bajom mert semmit nem állítgatok benne szinte.
kopás az igen, de a színe nem kopik csak a logitech felirat.
görgőt meg kel szokni.
nem billeg, van rajta teflon
de ugy emléxem nem billegett.
nekem a legnagyobb bajom hogy nehéz.jo lenne el tudnám adni, és vennék egy razert vagy 510et -
harry
veterán
végülis más technológiai hibája nincs /ami abból adódna, h lézeres/.
amúgy a kopás, gagyi driver, bizonyos típusok billegnek, görgőt nehézkes benyomni.
I_am - felemelős dolog: ha menet közben elemelem az asztaltól, majd lerakom és gyorsan elrántom azt csak késve tudja lereagálni. Sajnos pont emiatt nem a legjobb fpsre
-
harry
veterán
érdekelne, h mikor jönnek ki újabb lézeres egerek - amikben ezeket a hibákat javíják.
ha razer csinálna egyet azt nehéz lenne felülmúlni...
vajon mx518 megjeéenik egyáltalán? prototípust már láttam ebayen. -
Badb0y
addikt
Enyémnek csak a háta van egy picit megkopva. 15ért nem érdekel vkit?
-
harry
veterán
pro: kényelmes, pontos, sok gomb, li-ion akku, töltés jelző
cont: driver nélkül nem mennek extra gombok /alk. váltó + thiltw./, kopik, késik felemelés után
Tehát ha irodai melóra vagy photoshop, corel, satöbbi akkor remek kis egér, de fpshez nem a legjobb /a késés, és - mivel itt izzad a legtöbbet tenyerünk - kopás miatt/. -
harry
veterán
eh, nem volt jó ötlet
én is leszedtem, de eléggé megkopott.
hátán lévő logitech logó már nem látszik
valamint az oldalán lévő nyíl, meg a görgő előtti gomb picit kopott.
elég gáz egy ilyen egértől.
lehet, h eladósorba kerül, mert viszonylag sokat játszom, és felemelés után késve reagál, meg azért izzad is a tenyerem pár óra UT után; félek, h nagyon meg fog kopni. -
leewi
aktív tag
hát...
domborított vagy nem...lassan már fél év használom az mx900-am...
és a BLUETOOTH felirat már alig látszik...
a logo domborított de azon volt valami csillógos ''krómszerű'' ami mostanra már jórészt eltünt...
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nem mintha de ennyi pénzért már tervezhettek volna kicsit jobban is...mittomén rakjanak elé egy átlátszó műanyagot s kicsit sülyesszék meg, hogy ne legyen zavaró...VALÁ és már is nem kopna le...
mér ment fel az mx900 ára??? nem akarok badarságot írni de a miklandnál (most néztem meg tehát nem írok badarságot) 30000 bruttóban...ez hogy lehet???
fél éve még 16900 vettem a mistralban...
-
Badb0y
addikt
Sikerült eladnom a Steelpad 4S-t és vettem egy ICEMAT padot, és végre jó

-
Badb0y
addikt
Ahova az mxlaser van a hátuljára irva ott volt egy folia. Azt leszedtem és most sokkal szebben csillog

-
TeeJay
félisten
na ha egyszer lesz pénzem veszek egy ilyen egeret
nem semmi és nekem is tetszik nagyon
szóval nagyon faja lehet
most A4tech egerem van optikai
WOP-35 de nem a legjobb bár még mindig jobb mint suliba a sok görgős egér
hát majd meglátom hogy alakul
bár mondjuk a Logitech billentyűzetek nem tetszenek
meg a kiosztása se volt valami hejj de jó
-
Akheron
senior tag
Az én MX310-esemről is lekopott félig a felirat... eléggé szokott izzadni a tenyerem, de azért kicsit túlzásnak tartom ezt a kopást. Jobb lenne, ha nem festve lenne, hanem ki lenne domborítva a felirat...
-
zabla
aktív tag
na senkinek sem kopik?

-
Balli
őstag
Jajj, de jó, már hónapok óta várom, hogy megjelenjen az MX1000 egy kombóban

(Ennek ellenére csak most láttam hogy kijött)
Már csak pár hónapig gyűjtök rá, s lesz is egy ilyenem
-
zabla
aktív tag
az a baj, hogy még csak pár hónapja jelent meg és senki nem tudja megmondani, hogy mennyire lesz elkopva mondjuk 1 év után

-
törölt tag
-
zabla
aktív tag
valakinek már kopik a festék? biztos amúgy hogy festett? mx900at akarok venni, de sehol nem kapni, úgyhogy marad ez...de a kopás rettentően zavarna, meg hát mégis egy 18ezres egérnél ilyen pofátlanul lehúzni az embert...

Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- VR topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ammi
Azért az nem olyan nagy kiadás... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak tudnám, miért nem akarnak hozni, a Netet böngészve lenne rá igény...