- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Badb0y
addikt
Nem kell vkinek egy decemberi mx1000-es egér? 15000-ért? Vagy ugy hogy ad egy mx510-et és dob rá 5000-et?
-
KriszBoy
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Hívtam a Logitech Magyarországot és azt mondta a nőci, hogy 7ek kérdése és adott egy számot, vmi fickó, aki ezt jobban tudja! Majd írok ha beszéltem vele!
-
zabla
aktív tag
válasz
oettinger01
üzenetére
ha jól láttam más színű
-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Nem. Elvileg kifutószéria a z-5300, így érthető, ha nincs.. viszont kéne lennie helyette z-5300e-nek, vagymi.
-
KriszBoy
senior tag
Szerintem olyan 30k lesz, és nem lehet még kapni szerintem! Nincs még fent az oldalon se, bár ha olvastad a koléga már fordítja a magyarszöveget!
-
oettinger01
őstag
Lehet már ezt a kombót kapni magyarországon? Ha valaki tudja hol és mennyiért az írja be legyen kedves!
-
KriszBoy
senior tag
Épp most akartam berakni a Linket, de látom megelőztél!

Nekem nagyon tetszett régen is ez az egér, és most ezzel a billentyűzettel végképp! Csak a kérdés mikor lehet kapni!
Ezért a cuccért lehet eladnám az MX700as billengyűmet is! Olcsóért ám! -
Akheron
senior tag
Nah, megjelent az első MX 1000 típusú egeret tartalmazó billentyűzet-egér páros.
(épp most fordítom a termékismertető lap magyar változatát
)
Logitech® Cordless Desktop® MX™ 3100
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TOMKTOM
tag
Pár oldallal ezelőtt belinkeltem egy videót, amin látszik, hogy készenlétben is villogtatja a lézert (elvégre honnan a búsbolt udná, hogy valamikor is megmozdítottad...)
Én csak akkor szoktam kikapcsolni, ha töltöm, egyébként soha.
Így bírja napi 10-12 óra intenzív használattal olyan 2,5 hétig... -
sl8r
csendes tag
még pár ostoba kérdés

1. ha nem usb-n van akkor is ki lehet kapcsolni menet közben? (ha mondjuk itt akarom hagyni a gépet bekapcsolva). azaz nem árt neki?
2. akkor is rárakhatom a toltore ha megy a gép? ha igen akkor ki kell kapcsolni vagy nem?
[Szerkesztve] -
moland007
tag
Krix sztem is igy van! és igen ejszakára ált én is kikapcsolom.
-
sl8r
csendes tag
Hi.
na ma vettem 1 ilyet. jó tapló volt a boltban a fickó. kérdi mit kérek. mondom mit. erre: tccc, minek az neked? mire akarod használni? (gúnyos, megvető félmosollyal az arcán) ha nem siettem volna nagyon akkor biztos máshol veszem...
pár kérdés:
1. csak akkor lehet tölteni, amikor már jelzi hogy kéne, vagy bármikor rárakhatom a töltőre ha ugy érzem másnap már nem birná?
2. mennyi idő alatt tölt fel, ha jelzi hogy kevés a nafta?
3. ilyenkor nem árt neki ha egész éjjel a töltőn van?
4. bekapcsolt gépnél ha nem nyúlok hozzá akkor fogyaszt?
5. ki/be kapcsoló gombot mikor kell használni?
egyenlőre ennyi. lehet már kérdezték (visszaolvastam 5 oldalnyit), lehet bugyuták (nem volt még cordless egerem).
válaszokat előre is kösz. -
Badb0y
addikt
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Utóbbi 10 hsz-t olvasd el.
Steelpadot vettem én is hozzá, jol rá is fáztam
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Vennék én is ilyen egeret és Steelpad -ot is hozzá (A4Tech WOP-35 helyett)
1. kérdésem milyen pad-ot érdemes venni hozzá?
2. milyen tapasztalatok vannak az egérrel kapcs? (pl.: meddig megy töltés nélkül stb...)
[Szerkesztve] -
TOMKTOM
tag
Annyi, nem viccelek...
-
TOMKTOM
tag
Valaki világosítson már föl, hogy mi a baj a szoftverrel, mert ezekszerint én fogtam ki a világ egyetlen jó sw-rel csomagolt mx1000-esét...
-
voortex
tag
Én már kipróbáltam, igaz hogy játékhoz, de nekem rohadtul nemjött be mert akármilyen lázeres egér, késett! És az ugyebár játéknál nagyon idegesítő! A másikmeghogy nehéz... kb ugyan olyan nehéz mint mx500. Én nembízom a ''drót'' nélküli egerekben, szerintem a mostani ms 1.1a-m sokkal jobb mint ez.
-
zabla
aktív tag
szerintetek a cordless itouch billentyűm menne ennek a vevőjével?
-
Balli
őstag
Arról még senki semmit nem tud, s nem is lehet tudni, hogy mikor lesz kapható kombóban?
-
lofagi
addikt
Lehet majd kapni zsinóros mx1000-est kapni? Ha lehet kb mikor?
-
Badb0y
addikt
áp #554
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Mivel rengeteget COD-ozok gyakran használom a középső gombot ventrilo-hoz amikor beszélek. De mivel a középső gombot könnyebb billenteni mint benyomni arra szeretném átállítani de nem tudom mert a szoftverben nem lehet úgy könfigolni mint a lenyomást. Hogy tudnám ezt megoldani

-
törölt tag
Igen, a Logitech sosem a szoftvereiről volt híres... Én mégis bízom benne, hogy idővel javítják a hibákat. A kopás nálam nem hiszem, hogy előfordulna, viszonylag keveset FPS-ezem, az RTS-t is csak hobbi szintjén tolom.
Bezzeg az autóverseny! De azt továbbra is a Momo-va tervezem űzni.
-
harry
veterán
válasz
üzenetére
Valahol feljebb olvashatod a vélemyénem - lényegében sztem is jó. Igaz lehetne hosszabb. Probléma, a gagyi a szoftver / így alkalmazás vált. gom + tiltwheel kilőve. Illetve játékra nem a legjobb, mert felemélés után ha lerakod és rántasz rajta akkor késik. Akkut meg ha pl hetente töltöd akkor jól el van.
Kicsit nehéz, de nem zavaró, könnyen csúszik a nagy talpak miatt.
Nekem a hátán már lekopott a log. logo meg a felirat is kezd fakulni
sok játék... meg az alján a címkén a szöveg is pár helyen lejött, csak az nem tudom miért.
Ami nekem furcsa volt, h eleinte billegett. Bár már kicsit legyalultam a talpát, így nem billeg annyira. -
törölt tag
válasz
lexandro
üzenetére
Elmentem megnézni!
Jelentem, véleményem szerint ez az egér: ÁLLAT!!!
(Nem szereztem be, mivel sajnos más kiadásaim is voltak, mozgósítani kellett az egérre szánt zsét.
)
Valóban, nem egy könnyű darab, ám nem is zavaróan nehéz. Ha meg majd merül, rá lesz téve a töltőre, oszt' jóvan. Viszont akadt valami, ami így első találkozás után zavar. Az Mx900 tök kényelmes meg minden, az 1000-es viszont kicsi. Az ujjaim vége lelóg róla. De majd megtanulom máshogy fogni.
Szóval csere lesz, de hogy mikor, az még kérdéses. Csak nehogy pár héten belül kijöjjön bill.-el, mert akkor el kell adnom a monitort meg a vidkareszt, hogy be tudjak szerezni egyet!
-
moland007
tag
Ha este elég sötét van már, akkor látszik! ebben is piros lézerdióda van. Ha működik akkor jó a szerkezet ...
-
Badb0y
addikt
#467-es hozzászólásban van a lézer működése. Ott nagyon jol látszik a fény. Én semmit nem látok ha nézem az alját. Miért?? Az enyém nem jó vagy az valami speckó kamerával lett felvéve

-
moland007
tag
válasz
üzenetére
Csak bíztatni tudlak az MX1000-re. Nekem a régi eccerü optikai egeremme állandó remegés volt a képernyőn(17'' 1280x1024), pláne ha finoman rajzoloprogyknál kellett volna pozicionálni. Na ezt most elfelejthetem
Sztem megéri, nekem bejött ! Igaz még csak 1 hete van meg, de igen jó !! -
lexandro
tag
válasz
üzenetére
De ne engem szidj ha nem jön be

Komolyra fordítva a dolgot 2 dolog van ami zavarhat:
1 - nehezebb mint az aksi nélküliek.
2 - nekem egyáltalán nem bírja 21 napig az aksi.. hetente töltöm, de iccaka, mert
független tápja van így nem zavar és mivel lítium ionos, őt sem zavarja
De nem fogod megbánni... -
Badb0y
addikt
áp #530
-
Victor-y
aktív tag
Üdv,
Mennyivel különbözik az MX700 és az MX1000 a GYAKORLATBAN?
Mert sajna' nem tudom eldönteni melyiket vegyem!
Szal melyik a jobb sztetek és MIÉRT?
Köszi!
Üdv,
Viktor
-
Badb0y
addikt
Valaki mondjon valami megoldást. Létezik az hogy nem szereti ez a lézertechnológia a Steelpad 4S-t???
Nyugtassatok meg hogy nem,mert ugyanaz a bajom mint #525. Ha kiveszem alula a padot és asztalon nyomom akkor okés
XP probléma is lehet? Nekem az van fennt,amit CD-t adtak hozzá. -
tr00p3r
addikt
nekem van 1 két hónapos ilyen rágcsálóm eladó vagy mx510 + KP-ra cserélhető
-
goldnarmz
aktív tag
Sok mindenről esett szó az egér kapcsán, de arról mit tudto, hogy lesz-e balkezes verziója, ha már így hozta a sorsom?

-
törölt tag
Hi!
Az a problémám, hogy néha az egérkurzor magától elkezd a képernyő valamelyik sarka felé orientálódni, pedig az egeret meg sem mozdítom..
Bővebben: link
Az Mx1000-rel viszont csaknem a megjelenése óta szemezgetek. Szóval csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel az egérrel volt-e valakinek hasonló esete. Nem szeretnék egy esetleges vásárlás után szívni vele... -
moland007
tag
Szal megvan
sztem nagyon király kis szerkezet ez... a beállítások is eléggé sok lehetőséget nyújtanak (egyenlőre elegendőt)
Persze többet kell majd még használnom, hogy komolyabb észrevételeket tudjak írni... -
moland007
tag
Sajnos arra még várni kell 1-2 napot mivel postán nem mertem elküldetni magamnak a zegeret, de ha minden igaz ma,holnap megérkezik a szállítmány

Már nagyon várom s meg is fogom írni a véleményem.
Adddig is irigykedve .... gondolok rátok
kik már használjátok .... -
moland007
tag
Köszönöm szépem közben sikerült 1 Pesti ismerősőmmel megvásároltatni !
Egyébként jogos ha valami ''új'' termék kell irány Pest vagy várj 1-2 hónapot azt lesz
Ez van sajnos itt csak azzal foglalkoznak ami tucatra kell mert ugye azon tud kaszálni munka nélkül, az egerem meg lesz@rják. Még ettól szoktam kész lenni:
- Szia kéne nekem 1 Logitech MX1000
- Húúúú mi is az?
- Hát tudod 1 most megjelent egér
- Jaaa sajnos nem látom a nyilvántartásba, nem tudom mire tudunk hozni, de van itt .... fajta az nem jó?
- NEEEEEEEEEEEEM
Szal ennyi kb amit errefele értenek a PC hez!
Na mind1 ez van. nem mérgelődök ... -
kamikaze boci
őstag
válasz
moland007
üzenetére
Ne Szombathelyen akarj hardvert venni.

Egyrészt, mert ha hoznak, akkor majdnem annyival drágább, mintha vonattal felutaznál érte Pestre, másrészt mert ezek a szánalmas üzletek ismernek egy két vga-t, alaplapot, procit, 20-30%-os árrést, ezen kívül viszont semmit.
(Hogy örülnénk mi egy sokat ütött kékhalnak, vagy mismásnak
) -
moland007
tag
Sziasztok!
Hol lehet kapni MX1000 egeret mert nekem itt Szombathelyen mindenki azt mondja hogy az országba sincs.
Lécci valaki írjon címet olyan érdekelne aki futárral/postával utánvéttel tudja küldeni.
TNX -
törölt tag
Micsoda plönci kis egerentytű; már alig várom, hogy a Logi hozzácsapjon vmi törpös billt!
Ha eljön ez az idő, tutira váltja majd a mostani übernoname kombómat!
-
Badb0y
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Annyira finoman siklik rajta hogy az eszméletlen.
-
killerjohn
addikt
Szerintem tök jó az egér, gyakorlatilag bármilyen felületen tudok vele nyomulni. UT2004, Doom3, WarCraft3, Quake3 - BestOf egér...
én nem vettem észre semmi lagzást, egyébként is - minek emelgetni az egeret
??? nagyon rángatni sem érdemes - be kell állítani játékoknál az érzékenységet magasra (én quake3-nál 70-es sensitivity-n játszom), és akkor alig kell 1-1 centit mozgatni az egeret... persze ezt meg kell szokni.
na minden jót ! -
Badb0y
addikt
Lehet volt már szó a topicban róla, ezért sorry.
Steelpad 4s jó ehhez az egérhez? -
MichaelSD
őstag
Használja valaki Linux alatt? Ha igen, milyenek a tapasztalatok?
-
KMan
őstag
Sziasztok! Van mar vmi hir arrol, h mikor jon az mx1000 komboban billel egyutt?
THX -
Deniboj
csendes tag
Lecseréltem alatta a szövet egérpadot, így jól lehet rángatni, követi a gyors mozgást is.
-
Ombi5
őstag
Nemtudtok becsben helyet ahol lehet kapni?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem nettóban 30 alatt lesz az tuti!

)