- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
zippofcy
üzenetére
Megkereslek, és megmutatom, hogy igenis, késik az egér. De csak felemelés, majd hírtelen lerakás, és rántás után (ami azért egy játékban nem ritka, noha csak néha lehet észrevenni). Itt nem arról van szó, hogy mennyire emelgetem el az asztaltól, vagy hogy már 3mm magasan is reagál, ezt nem nehéz észrevenni. És a standby módot NEM arra írtam, hogy a ledsor kialszik (illetve ez is standby, de elvileg az optikán nem változtat), hanem arra, ha felemeltem. Ha az asztal felett lebegteted akkor persze, hogy ''egyből'' reagál, hiszen így nem lehet észrevenni azt a 0,5 sec késést. MX700hoz ne hasonlítsd, hiszen az optikai, más technológia, érzékelő, stb.
Próbáld ki ezt: windows, fogod az egered, majd gyorsan felemel, lerak, elránt, emel, lerak, ránt, emel, stb. Így csak ugrál a kurzór (vagy meg sem mozdul), de ha hosszab távon mozgatod az egeret lerakás után akkor gond nélkül követi. Eleinte nekem sem tűnt fel, de olvasgattam a fórumot, és valaki írta, hogy van ilyen problémája, megnéztem, és nekem is feltűnt. Mikor haverom kezéba adtam az egeret ő egyből észre vette... szóval lehet neked eddig valamiért nem tűnt fől. De szerintem kérdezd meg Kamikaze Bocit, ő eléggé otthon van a témában, asszem neki volt először MX1000-ese, talán pontosabban is el tudja magyarázni a hiba lényegét.
Ne érts félre - nem azt akarom mondani, hogy rossz az egér, én is sokat játszom, gyakorlatban csak ritkán érzékelni a fent leírtakat, játék hevében nem nagyon tűnik fel, főleg ha magas sensivel játszol vagy lassan fordúlsz de ettől függetlenül létezik.
Aktív témák
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Elite x360 1040 G10 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB Garanciával!
- EliteBook X Flip G1i 14 AI 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe gar
- Manli RTX 4070 Ti Gallardo 12GB Garanciával!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest