Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz aleister #44570 üzenetére
Nem-nem, a Monero hard fork április 6-án már megtörtént.
Ez a hivatalos Monero weboldal: https://getmonero.org/
Az eredeti blogpost a PoW változtatásról az ASIC-ok ellen: PoW change and key reuse
Mindenki ebből értesült a hard fork-ról.A Monero Hard Fork Countdown lejárt, tapasztalható is volt.
Ez a MoneroV más, ez egy új kriptovaluta:
All Monero holders as of block 1564965 will be owners of MoneroV.Most ennél tartunk kb.: 1546182
Tehát ez egy új hard fork lesz, és más néven folytatja tovább az eredeti Monero-tól függetlenül. XMV lesz a rövidítése. Akinek van Monero-ja, annak a fenti blokkszámtól lesz ugyan annyi MoneroV-je is.
-
törölt tag
-
aleister
veterán
válasz aleister #45050 üzenetére
Hmm...a hivatalos oldalon ezt találtam:
"Windows® 7 64-bit is only supported when using 6th Generation Intel® Processors"Nekem i3-6100 van a lapban. Szóval ez nem lenne szabad, hogy gondot okozzon. Vagy mégis?
Ti milyen oprendszerrel használjátok?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Robcsa
tag
válasz aleister #45062 üzenetére
Szia!
14 vga-val nem is fog. Asus elfelejtette közölni, hogy 13 kártya felett csak akkor indul el, ha a maradék 6 kifejezetten bányász kártya a gépben. Nekem sem indult el több mint 13 kártyával, aztán neten kutakodva, bukkantam erre az info-ra. Nekem pentium proci van a gépben. Ha jól emlkeszem, akkor g4560. Azzal nem lassú, de írták neten ha 13+ kártyát akarsz használni (korábban említett megkotes, miszerint kell bányász kártya a gépbe) minimum i3-at ajánlanak. Szoval az nem az oprendszer miatt van, amit tapasztalsz. Bár nem tudom, hogy jött-e bios update azóta ami megszüntette azt a megkötését hogy 13 kártya felett csak bányász kártya lehet.
Robcsa
-
Robcsa
tag
válasz aleister #45073 üzenetére
Nem a driver limitacioval van a gond, hanem az alaplap biosaval. Nálam ha a 14.-ik kártyát berakom, akkor konkrétan a bios-ig nem jut el és semmi képet sem ad a gép. Gondolom megnézi az alaplap, hogy milyen kártyák vannak bent és ha nem miner kartya a 14.-ik, akkor hopp én nem indulok el. Vagy nálad elindul 14.-ik kartyaval csak crash-el a Windows ? Mert nálam meg a boot-ig se jut el ilyenkor. Illetve több fórumon is írtak erről a gondrol. Amúgy bányász kartyaval szépen indul, legalábbis a fórumokon ezt írják. Nekem sajnos olyanom nincs hogy ki tudjam próbálni, de egy biztos nálam 14.-ik kártya berakasa után nem hajlandó elindulni. Ha tudsz erre valami megoldást akkor hallgatom . De majd próbáld ki aztán majd úgyis kiderül.
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
senior tag
-
-
t72killer
titán
válasz aleister #49081 üzenetére
Majdnem minden stimmel, csak nem az ETH, hanem a BTC lesz 2k$.
Nem értem, hogy miért képzeli mindenki azt, hogy az elmúlt pár hónap árfolyamalakulása valami brutál háttérhatalmi összeesküvés és mesterséges árlenyomás eredménye lenne. Egyszerűen vége a hisztinek és beáll az 5-10éves árszínvonalnak megfelelő/annál KICSIVEL drágább szintre az árfolyam.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
Iginotus
addikt
válasz aleister #49149 üzenetére
Minden gyártónál van, én az asus és sapphireral már leboltotam ilyet. Felvettem velük a kapcsolatot kérték a kártyát postázzam el az adott cimre (külföld.) számla másolattal együtt. És ők intéztek mindent plusz visszaküldést is. Korrekten.
Egy próbát megér. Emailezz nekik support@stortrec.co.uk innen szedtem: [link]Plug and Pray... :)
-
-
Dare2Live
félisten
válasz aleister #49162 üzenetére
és mire emelkedett anno a hódba? anno dőlt bele a pénz mindha nem lenne holnap és mért?
az biztos, hogy a trend erősen negatív. amikor túladottá válik lassaít majd újra esik. De nem vagyok nagy technikais. úgy amblokk látni, hogy töke spekulativnak gondolt dolgokból elkezdett kifele áramolni
Nekem ez totál X.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
GreenIT
tag
válasz aleister #49162 üzenetére
Nekem csak tegnap szoltak, igy negy alternativarol hallottam:
1. tipikus atveres volt az elmult evben a nagy kampanyozas, hogy az alapitok es nagy befektetok ki tudjanak szallni.
2. zsarolovirusok blokkolasa eredmenyes, igy megszunt a komoly veteli igeny
3. foleg azsiai es amerikai cegeknel egy jo ideje beindult a sema, hogy legyel tag, fizess havi x osszeget es garantalnak neked, de nagyreszt 1-re ment a penz, masreszt a vesztesegek miatt csokkent az ilyen tagsag, igy erosen csokkent az ugynokok altal vegzett tranzakciok szama is, nem tudtak mestersegesen magasan tartani az arfolyamokat.
4. valamilyen kereskedesi szabaly valtozasa miatt a spekulansoknak nem kell tobbet eth-t es egyeb "shitcoint"-t venniuk a tranzakciokhoz.
(ez utobbira shit coin keresesre talalhattok webes hireket, angol tudas kell hozza.) -
Ylgram1
tag
válasz aleister #49319 üzenetére
Bányászatban valóban ideálisabb a Linux, de a Win10 alatt jobban termel a rig.
Nálam az RX 580-ak 0,6-1 MH-el tudnak többet.Tapasztalt mostanában olyat vki, hogy a Teamviewer csatlakozik, de csak fekete kép van, nem lehet csinálni semmit? (Windows 10)
Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
válasz aleister #49357 üzenetére
Pont kérdezni akartam, akkor örülünk
Fura, az én 3 rigem Win+Claymore kombóval 360 felett volt stabil, HiveOS-en 379-380 stabil, ezzel a minerrel kb. 0.5-1 Mhs alacsonyabb összesen.A köszönet shteer kollégát illeti, én is csatlakozom ebben
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest