Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Robcsa
tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Akkor sajnos nem tudom miért nem megy nálad.

-
Robcsa
tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
És a drivert mielőtt felraktad ddu-val leszedted az előzőt ?
-
Robcsa
tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Megtudod mutatni a start.bat-ot hogy hogyan indítod ?
-
Robcsa
tag
válasz
aleister
üzenetére
Nem a driver limitacioval van a gond, hanem az alaplap biosaval. Nálam ha a 14.-ik kártyát berakom, akkor konkrétan a bios-ig nem jut el és semmi képet sem ad a gép. Gondolom megnézi az alaplap, hogy milyen kártyák vannak bent és ha nem miner kartya a 14.-ik, akkor hopp én nem indulok el. Vagy nálad elindul 14.-ik kartyaval csak crash-el a Windows ? Mert nálam meg a boot-ig se jut el ilyenkor. Illetve több fórumon is írtak erről a gondrol. Amúgy bányász kartyaval szépen indul, legalábbis a fórumokon ezt írják. Nekem sajnos olyanom nincs hogy ki tudjam próbálni, de egy biztos nálam 14.-ik kártya berakasa után nem hajlandó elindulni. Ha tudsz erre valami megoldást akkor hallgatom
. De majd próbáld ki aztán majd úgyis kiderül. -
Robcsa
tag
válasz
aleister
üzenetére
Szia!
14 vga-val nem is fog. Asus elfelejtette közölni, hogy 13 kártya felett csak akkor indul el, ha a maradék 6 kifejezetten bányász kártya a gépben. Nekem sem indult el több mint 13 kártyával, aztán neten kutakodva, bukkantam erre az info-ra. Nekem pentium proci van a gépben. Ha jól emlkeszem, akkor g4560. Azzal nem lassú, de írták neten ha 13+ kártyát akarsz használni (korábban említett megkotes, miszerint kell bányász kártya a gépbe) minimum i3-at ajánlanak. Szoval az nem az oprendszer miatt van, amit tapasztalsz. Bár nem tudom, hogy jött-e bios update azóta ami megszüntette azt a megkötését hogy 13 kártya felett csak bányász kártya lehet.
-
Robcsa
tag
Nem gondolnám hogy hullanak ki. Rosszabb esetben Windows csere és mehet tovább, de nekem a régi nvidia driver segített Windows 10 esetében. Tökéletesen megy az összes kártya régebbi claymore-al is. Sőt meg az eres is vissza van állítva 2-re és így is remekül muzsikálnak a régi driver-el

-
Robcsa
tag
Szia!
Igen en használok Asus b250-es alaplapot. Mi a kérdés ?
-
Robcsa
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én is! Remelem így a weak hand-ek kiesnek.
-
Robcsa
tag
Amúgy ha érdekel valakit a ddu + 376.33-as driver segít Windows 10-en a 3 gb-os Nvidia kártyáknál ETH esetben.
De ne nagyon terjesszetek, mert ujra nőni fog a diff
-
Robcsa
tag
És az a baj, hogy MS szarik erre a gondra. Ez nem új keletű. Már 2016-os fórumokon is írták quadro-sok ezt a problémát a Microfos-nak, hogy egy csomó vram-hez nem férnek hozzá, de nem csináltak vele semmit azóta sem. Gyanítom, hogy most se fognak, hogy szegény bányászok játékszere elromlott.
-
Robcsa
tag
Úgy látszik a 3 GB-os 1060-ak kezdik feladni Windows 10-en a harcot ETH bányászat esetében. Egyre több helyrol érkezik hír külföldi fórumokon, hogy nem tudja a DAG-ot allocalni. DAG Calculator szerint 2019 április-ig jónak kene lennie,de! A Windows 10 a cuda kártyák esetben máshogy manageli a memória allokaciot wddm2 miatt, így nem lehet hozzáférni az összes vram-hoz. Az új epoch-nal már kezdenek lehalni a 3GB-os 1060-ak. En is restartoltam claymore-t és ezek a kártyák DAG hiba miatt már nálam sem indulnak. - eres 0 parancs segít, de ezzel csak kis időt lehet nyerni. Úgy néz ki vagy Linux win 10-ről vagy Eth helyett zec/zen-re kell váltani.

-
Robcsa
tag
válasz
Zoli986
üzenetére
Szia!
Nem az a baj, hogy 2 workerrel dolgozol egy címre, hanem, hogy 1 címre dolgozol ugyan azzal a workerrel két helyen. Vagyis arra gondolok, hogy amikor megadod a címed az egyik rigen, akkor valahogy így kéne kinéznie:
ETH_WALLET_CÍMED.worker1 a másik rigen meg: ETH_WALLET_CÍMED.worker2.Üdv.: Robi.
-
Robcsa
tag
válasz
Zoli986
üzenetére
Szia !
A 2 workerrel ugyan arra a címre bányászol ? Mert itt a képen azt mondja 1 workered van viszont az írásaidból az jött le, hogy 2 van. Az se egészséges, ahogy a reported hashrated kinéz, annak szép vízszintes vonalnak kéne lennie, ha klappol minden. A két gépben ugyan azt a workert adtad meg ? Elvileg az nem jó, a két rignek más worker nevet kell megadni, mert ilyenkor a poolon össze akadnak.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Én azt nem értem, hogy ez a cucc hogy fog működni, ugyanis úgy tudom, hogy ETH pow Asic rezisztens. Ezt hogy oldottak meg ? Erről van valami info?
-
Robcsa
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
"A whattomine szerint jelenleg ott van a seggében a többi kis coin. PIRL, ELLA stb... Szóval úgy tűnik nem kell messzire menni."
Igen, de a kérdés az az, hogy vajon mennyire lesz profitábilis azokat szedni, ha az az irgalmatlan nagy hash power ami felszabadul az ETH láncról és rámegy ezekre az altokra, akkor mi lesz ? Óriási nagy diff növekedés, ami ugye a profit esését fogja eredményezni. Ha nem erősödnek számmotevően, akkor vagy nem fogja megérni, vagy nagyon keveset lehet majd keresni rajtuk. Persze nem látok a jövőbe és nem tudhatom, hogy ez lesz-e, de ez egy lehetésges forgatókönyv.
-
Robcsa
tag
"Alapból is ilyen árak mellet beszálni is hülyeség már, de hitelből az még nagyobb."
Szerinted.Igen valóban magán vélemény és remélem tévedek, de azért valjuk be, hogy a mostani nem egy jó beszálló pont, főleg nem hitelből.
-
Robcsa
tag
válasz
X Factor
üzenetére
Ez tény, de vajon az emberek nagy része tudja, hogy ETH-ra előbb utobb jön az ice age(POW vége) ? Persze mindig tologatják, de előbb utobb jönni fog. Most kb. 1 millió ft befektetéssel (jelenlegi árak mellet) kb. 50000 Ft hasznot lehet elérni. Ebből látszik, hogy a megtérülés cirka 19 hónap. Sajnos bár ne legyen igazam, mert senkinek sem akarok rosszat, de most úgy néz ki, hogy az elemzők tartosan ezt a helyzetet viziónálják. Szóval mire megtérülne a gép lehet beköszönt az ice age ethereumnál és akkor az a hatalmas felszabaduló kapacitás hova fog vándorolni ? Remélhetőleg lesz más coin addig-ra amit hasonlóan profitábilis lesz és akkor nem lesz gond, de mi van ha nem lesz ?
-
Robcsa
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
"de ahogy elnézem HA-t, vannak nálam gyengébb idegzetűek is, kb. 70-80 1060-as jelent meg tegnap óta, őket valahogy nem értem, lehet tényleg vettek emberek bányászgépet hitelre?"
A válasz az az, hogy igen. Multhéten beszélgettem az egyik boltban az eladóval és mondta, hogy az aranyláznak köszönhetően, rengetegen vásároltak hitelre (ráadásul ilyen magas hardver árak mellet), sajnos nem tudok erre mást mondani, mint óriási nagy ostobaság. Alapból is ilyen árak mellet beszálni is hülyeség már, de hitelből az még nagyobb. Jelenleg majdhogynem drágább az ásó mint az arany.
-
Robcsa
tag
Igen, mert nvidia kartyad van.
-
Robcsa
tag
Milyen kártyád van? Nvidia kartyaknal nem mutatja, csak Radeonok-nál. Egyébként a GPU-k felsorolásánál kellen látnod. Ezen a linken pont olyan kép van, ahol be van jelölve a kérdéses sor: https://www.techpowerup.com/forums/attachments/86751
-
Robcsa
tag
válasz
SeezJear
üzenetére
Szia!
HWinfo-t letoltod és megnézed, hogy mennyi memória hiba keletkezik kártyánként, ha túl sok az nem jó, akkor vissza kell venni a húzásból. Az az ideális ha olyan értékére lövöd be a kártyákat, ahol nem dob memória hibát, vagy nagyon minimálisat (több óra alatt párat). A venti leállás az lehet normális, ha jól szellőző helyen van, vagy meg plusz hűtésed is van esetleg, akkor normális hogy leall, mert nem melegszik annyira a kártya.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Van olyan forumozó itt, aki használ asus b250 mining expert alaplapot ? Azért kérdezem, mert szép és jó, hogy 19 slot van benne csak asus-éknál elfelejtették közölni, hogy amugy csak 13 kártyát lehet belerakni az alaplapba a maradék 6-nak mindenképp kifejezetten bányász kártyának kell lennie, mert különben el sem indul a gép. Ezt onnan tudom, hogy a 14.-ik kártyával nem akart elindulni az alaplap POS-ig sem jut el, aztán egy kis google keresgélés után hamar kibukott, hogy ez a helyzet. A másik probléma, hogy 13 kártya felett használhatatlanul lelassul a gép. Szintén google és ahogy olvasom ez általános gond, szóval 13 kártya felett már mininum i3-at érdemes használni, de az ajánlott i5, más különben 10 perc mire maga a claymore elindul .... Szóval találkozott ezekkel a gondokkal mási is rajtam kívül ? Van esetleg valakinek ezekre megoldása (főleg az első pont az érdekes, mert a lassuláson a proci csere segít) amit a Google nem árul el ?

Üdv.: Robi.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Én zencash-t csákányolok most a suprnova-n. Viszont a whattomine és a suprnova által meghatározott mennyiség adott hash esetén nem igazán van összhangban. Tötrént valami suprnova-val ? Eddig nem tapasztaltam nagy eltérést a whattomine-on mutatott és a kibányászott mennyiség között, de most nagyon szembe tünő a különbség. Suprnova lehuzza a coint ?
Üdv.: Robi
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Van egy eladó PCIe X1 4-es elosztóm. Ha valakit érdekel írjon privátba. (Ennek segítségével 3-om kártyával többet tudtok a gépbe rakni.)
-
Robcsa
tag
válasz
üzenetére
Szia!
egy ilyen konfig, áramot mindent levonva 2500 dollár fölött hozna havonta, minimum. Ez a minimum elég erős kijelentés. Folyton változik az árfolyam és a diff, az ilyen kalkulátoroknak nem sok értelme van, mindig a pillanatnyi helyzetet tükrözik. Ettől függetlenül van rá esély, hogy megtérül 10 hónap alatt. Még az is lehet, hogy előbb, de az is, hogy később. Illetve az is benne van a pakliba, hogy soha. Ne érts félre nem elvenni akarom a kedved, csak óva intelek attól, hogy a kalkulátorokra alapozva hozz bárminemű döntést.
-
Robcsa
tag
Amugy érdekes, hogy ez a hatalmas haspower ami most ráment a btg-re vajon honna jött ? Ugyanis egyik nagyobb kriptó pénzen sem látszik, hogy olyan egetrengetően lejebb esett volna a diff-je. Viszont ennek a BTG-nek meg szépen száguld a hold felé a diff-je.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Én hajnali 4 környéke óta bányászok suprnova-n btg-t. 2000S/s-el. Az earnings-nek eddig ennyit ír:
0.04445281 btgÜdv.: Robi.
-
Robcsa
tag
ADEX vagyis adx coinrol mi a véleményetek ? Szerintetek mekkora potenciál rejlik benne érdemes venni most ?
-
Robcsa
tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Sziasztok!
Ezt honnan veszítek ? A PoS és a PoW még egy darabig fog egymás mellet működni. A PoW nem fog megszűnni azonnal a PoS-ra váltásnál. Úgy akarják majd megszüntenti, hogy ne érje meg (diff növelés, reward csökkentés, illetve elős körben ilyen hbrid pow/pos rendszer lesz és csak valamikor a távolabbi célok között szerepel a csak pos), de alapvetően a PoS nem szűnteti meg a PoW-ot. Szóval nagyon nem lehet tudni még, hogy meddig fogja megérni bányászni az ETH-t.
-
Robcsa
tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Szia!
Krakent nem ismerem.
-
Robcsa
tag
válasz
HenryEvery
üzenetére
Szia!
Én pont erre a írtam egy java appot, ha gondolod próbáld ki.
[link]Ha ilyen hiba van újraindítja a minert.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Nem tudom veletek volt-e már olyan, hogy megállt az ewbf cuda mineretek. GPU stopped hibával és nem indult újra automatikusan. Velem sokszor előfordult, ezért írtam egy programot, amit monitorozza a status-át a miner-nek és ha elhal gpu stopped hibával, akkor automatikusan újra indítja. Továbbá minden 30 percben küld egy e-mail értesítés az aktuális állapotáról a minernek. Hiba esetén azonnal e-mail-t küld és újra is indítja a minert.
Ha szeretnétek kiróbálni, akkor innen letudjátok tölteni:
[link]Figyelem!
A progi 12 percet bányászik egy huzamban minden 24 órában (Vagyis naponta 12 percet) a developernek. Ha ezt nem szeretnétek természetesen kilehet kapcsolni, a program bath file-jában meg kell adni a következő paramétert: --dev_fee N
A program egyenlpre windows-on fut. Win 10-en lett tesztelve. 1.8-as java szükséges hozzá.
A programot a csatolt bat file-al kell indítani! -
Robcsa
tag
Sziasztok!
Veletek történt már olyan hogy a riser-nek az a fele amit bedugtok az alaplapba elégett ? Pár lába teljesen leégett és a nyákon is látni ahogy végigment az égés, az egész áramkör leolvadt rajta. Nagyon büdös is lett. Szerencsére se a videó kártya se az alaplap nem ment tönkre, mert egy másik Riser ugyan abban a slotban szépen muzsikál. De azért ez így elég para volt. Mi történhetett ? Ilyen jó minőségű volt vagy én nem tudom eddig nem volt gondom egyikkel se.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Valaki próblta már az Anker-es BTC autómatát ? Tényleg ilyen durva az eladási és a vételi ár közötti különbség ?
Ennyiért adjuk: 675 481 Ft
Ennyiért vesszük: 598 358 Ftcirka 11%-os külünbség az árban.
-
Robcsa
tag
En azt nem ertem miert az ethereum zuhan sokkal jobban mint a BTC amikor a BTC-vel vannak most a gondok. Tok jo lehetőség lenne hogy átvegye a vezető pozíciót.
-
Robcsa
tag
Szia!
A Zec leírása szerint, a ZEC-nél 2 féle address van használatban. Van a transzparens amit T addressnek hívnak és van a privát amit Z addressnek.
A transzparens addressek úgy viselkednek mint a bitcoin-é (jelentsen is ez bármit), a Z addressek pedig a zero-knowledge proofs által felpimpelt addressek.Üdv.: Robi.
-
Robcsa
tag
válasz
deadwing
üzenetére
Nekem asus kártyáim vannak és az a bajom, ha a gpu tweak-ben a fogyasztást leviszem 60%-ra, akkor iszonyatosan visszaveszi a káryták teljesítményét, pedig az órajel az az alap értéken van. Van esetleg tipped ez mitől lehet ? Kénytelen vagyok 90%-on járatni különben ezt csinálja

-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségetek, hogy megtudnátok mondani mekkora az a maximális % érték amit engedtek a GPU ventillátoroknak ? Köszönöm segítségetek előre is.
-
Robcsa
tag
válasz
Elbandi
üzenetére
Az én kártyáaim ugyan nincsennek szénné hajtva. Nem értem miért kell általánosítani. Illetve ezzel egy játékos még tud mit kezdeni, míg egy bányász káryával nem igazán megy semmire, ha játszani akar. A három hónap gari a hírekben volt, de az csak jó, ha kötelesek 1 évet vállalni rá, de még az is elmarad a 3 évtől amit egy gammer kártyára vállalnak. A másik, hogyha 2 év utána eladód ezeket a kártyákat még mindig van rá 1 év gyártói garancia. Ha esetleg bármi gond lenne velük azért az nagy valószínűséggel előjönne ennyi idő alatt, szóval azért a vásárló is védve van egy ilyen használt kártya vétele során.
-
Robcsa
tag
válasz
Joe123
üzenetére
Na igen, de pl.: itt [link] 102e Ft-os áron szerepel a várható ára. Ha épp van elérhető 6Gb-os 1060 az
pontosan ugyan ennyibe kerül(Ja most néztem, hogy közben már felment az áruk 130-ra. Vicc. Én a 6GB-os Asus 1060-am még 104e-ért vettem, most 128-ért vannak). Szóval nem tudom mi értelme lesz így venni a bányász karikat. A tesztek alapján nem tud többet. Semmivel sem olcsóbb. 3 hó gari van rá és eladni sem fogod tudni. Szóval ilyen áron szerintem ez nagyon nem éri meg. Ha 70e körül lenne akkor azt mondom talán, de a várható árak alapján úgy néz ki egy áron lesz a simával. -
Robcsa
tag
Külföldi fórumokon mar teszteltek ezeket a kártyákat es ez volt a vélemény:
"GP106 performs like a normal 1060, its really nothing special when it comes to hashrate. I tested out my 6 msi gp106 and yeah, kinda dissapointed the mh/s and sols/s were not higher than a normal 1060 6g card."
Es azt írjak meg, hogy ennek fényében érdemesebb a hagyomanyosat venni, mert kesobb egyszerűbb kesz eladni es a gari miatt is jobbak
-
Robcsa
tag
válasz
deadwing
üzenetére
Claymore-t nem tudom, azt még nem próblátam. Én EWBF-nek a 0.3.4b verzióját használom. Az 1070-es kártyáim Asus márkájuak és stock értékekkel 400 Sol/s-el mennek. Bár jó lenne belőllük többet kifacsarni, de nem tudom, hogy érdemes-e pár plusz sol/s-ért széthajtani őket. Próblok vigyázni rájuk, hogy ha később eladom őket, akkor ne legyen gond annál, aki megvette őket.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Valaki, akinek van 3 GB-os 1060-as videókartyája megtudná mondani esetleg, hogy zcash-t bányászva mekkora sol/s-t lehet elérni ?
Köszönöm szépen.
Üdv.:
-
Robcsa
tag
Jó ez most olyan dolog, ha meg megindul felfelé akkor huzza maga után őket. Illetve aki belevágott a bányászatba nyilván tudja azt is, hogy nem kockázat mentes a dolog. Másrészről meg mi a garancia arra, hogy ETH nem zuhan be ? Senki sem tudhatja ugye. Jó remélhetőleg nem fog, de bármi megeshet.
-
Robcsa
tag
Én nem értem miért olyan tragédia ha nem éri majd meg ETH-t bányászni. (Amugy most Nvidia kártyák jól felfognak értékelődni, mert azokat nem érinti a lassúlásos hiba, ami az AMD kártyáit igen). Jelenleg a whattomine szerint most is 5 másik altcoin van az ETH-hoz viszonyítva, amit jobban megéri bányászni mint eth-t. Biztos vagyok benne, hogy időbvel lesznek más coinok is amiket még érdmes lesz bányászni.
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már volt, de adózás szempontjából ezt a jövedelmet, hogy kezelitek ?
-
Robcsa
tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Szia!
Én most 4 videókártyával csákányozok. 2 PCI-E X16-ban van 2 Pedig PCI-E X1, riser-el (az általad linkelt-ek közül a második, ami külön van) kivezetve a gépházból. Én nem vettem észre, hogy lasabb lenne, ugyan annyi sol/s-t mutat a miner progi mint azoknál amik az X16-os slotban vannak.
-
Robcsa
tag
Szia!
Van a transzparens address ( t adress) és van a privát ( z address). A lényeg hogy csak tranparens vagyis t address-t adhatsz meg mert a zcash kliens performancia hibája miatt nem tudnak kifizetéseket indítani a z addressekre, emiatt a poolon banyaszasra ne is használj ilyen addresst. Generálja egy transzparens address-t és azt használd.
-
Robcsa
tag
válasz
AAntii
üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy megérősek lesznek ezek a kifejezetten bányászásra szánt kártyák. Nincs rajtuk vga kimenet és 30 nap a gari. Ebből az következik, hogy el se lehet őket majd adni, mert bányászok nem fogjak venni a gari hiánya miatt a gammereknek meg nem lesz jo egy ereszt a vga csatlakozo hiánya miatt másrészt meg nem játékra lett fejlesztve, így a hardver ára bukos lesz míg egy mostani gammer vga-t meg mindig ellehet adni.
-
Robcsa
tag
Szia!
A suprnova oldalán van írva, tessék:
"You can define your own diff through password field, for example: d=8192 as password gives you 8192 as diff"
Ezt amugy ne kérdezd mit takar, mert nem tudom
Persze ettől még máshol lehet van értelme, de itt ezt írják. Ezt amugy én sem töltöttem ki a batch file-omban.
-
Robcsa
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Szia!
A pass mezőbe ne adj meg semmit, mert az a difficultit állítja. A user-ben pedig a supernova-s user neved attad meg ugye (Azon belül is a ZEN-est, már ha több van) ?
Illetve úgy látom a hiba üzenetből, hogy nem látja a server-t. Próbáld meg így a címet:
zen.suprnova.cc:3618 tehát a stratumos részt hagyd le.Üdv.: Robi.
-
Robcsa
tag
Szia!
Közben sikerült a Google-ből kibanyaszni
a választ.A very common question I see on the Slack is why won’t the Zclassic and ZenCash wallets open on Bittrex? It is because Bittrex wants to prevent a transaction replay from happening to the ZenCash funds on their exchange. They really want every solo miner and mining pool out there to be mining blocks that won’t accept transactions that can contain a replay of a Zclassic transaction. The ZenCash soft fork makes sure that happens, and after it is complete Bittrex will have a chance to evaluate and make a decision on the Zclassic and ZenCash wallets based on all miners and pools running the updated software.
Ha minden igaz a napokban jónak kell majd lennie.
-
Robcsa
tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Szia!
Nekem a leírásból az jön le, hogy már nem lehet (Meg a külföldi forumokon is arról hallani, hogy nem működnek). A setx-es parancsok a batch file-ban arra adtak megoldást, amikor a DAG mérete elérte a 1,4 GB-ot (Meg persze ugyan, így adnak megoldást majd, amikor eléri a 2,4 GB körüli értéket a 3 GB-os kártyáknak, 3,4-et a 4 GB-os kártyáknak stb. stb., ezért érdems berakni ezeket a paransok a batch elejére). A memória allokáció a videókártyáknak feladatonként meg alapból valami 60% körüli értékre van belőve. Így amikor elérte ezt a mértetet a 2 GB-os kártyák lehaltak. Ennek következtében azon ment a töprengés, hogy miért nem mennek ? Hiszen még nem lépte túl a fizikai memória méretét a DAG mérete. Erre jött ez a megoldás, hogy állítsák a környezeti változókat, amik segítségvével 100%-osra lehetett növelni a memória allokációt a 60% körüliről, így nyertek további "bányász időt". Persze hallotam olyan megoldásról, hogy csinálnak egy buffert a rendszer/virtuális memóriában és akkor épp ahhoz a darabjához fér hozzá a videókártya a DAG file-nak amelyikhez éppen szüksége van, de ez akkora teljesítmény vesztést okoz, hogy nem igazán éri meg. A DAG mérete elviekben 0,73X-os szorzóval nő évente. 1 GB-ról indult. Sajnos szép lassan így fognak használhatatlanok lenni a videókártyák ETH bányásztra (Persze ha ki nem találnak időközben valami mást).
ETC-t nem ismere, így arról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De majd próbáld ki aztán majd úgyis kiderül.