Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
-
Egy bizonyos memória-frekvencia fölött érvényesül csak a hatása. Sajnos pont nem látszik a képedből, hogy + mennyit raktál rá. Tippre +200-at, de az kevés lesz. 5800-5900 MHz környékére kéne belőnöd. Próbáld meg +700-al, ha stabil, akkor +750-el, +800-al. Nálam +850-nél már sokszor hibázik. GPU-t hagyhatod 0-n, a power pedig 70-75% környékén. De próbálkozni kell. A lényeg a memória.
Hogy-hogy a legacy-t használod? Ha NVIDIA-d van, akkor jobb lehet a NiceHash Miner 2.
-
MPH főoldalon az Equihash algo sorában. https://miningpoolhub.com/
Próbáltam, nekem is többet hozott, de visszajelzések alapján az csak egy kozmetikázott hashrate, ami a pool oldalán már nem jelentkezik. Plusz még rengeteg egyéb problémát jelentettek róla: stabilitási gondok, fagyások, sokkal több a dev fee, rejected share-ek, stb.
-
Valami konkrét hibaüzenetet bemásolhattál volna, amiből kiindulhatnánk.
Így néz ki az én EWBF indítási parancsom:
miner.exe --server europe.equihash-hub.miningpoolhub.com --port 17023 --user username.workername --pass x --fee 0 --intensity 64 --api --log 1
Az --api-val böngészőben is nézheted: http://127.0.0.1:42000/
A --log 1 pedig txt fájlba menti, ha valami gond van. 1 esetén csak a hibákat.
Ezeket akár el is hagyhatod.username nyilván MPH-os felhasználóneved. workername meg ahogy el akarod nevezni az adott RIG-et.
Ha ez segít, írd meg mi volt a gond nálad.
-
Zoli986
tag
rx 570-en ugyan azokkal a beállításokkal fut mint ha ether menne nálam.
1080/2000
Ha lentebb viszem a gpu-t sokat esik a hash.Ha fentebb akkor nő picit,de a fogyasztás is megugrik.
6% körül hoz hashrate-ben ha 1150-en fut és kb 12%-ot dob a fogyasztáson.
A ram ugyan ez azzal az eltéréssel,hogy azt felfelé nem tudom már tolni
4db rx570-en 390w a fogyi 3200H/s mellett,de még kisérletezek majd. -
Zoli986
tag
Nekem 1db ilyen kártyám van.
1150/2000MHz-en megy. Ram feszültséghez nem nyúltam, gpu 860mV.
29,8MH/s -ot tud 11.5 claymore-al. Ha nem a legfrissebb van fent mindenképp azt tedd fel egy régi 10-es claymore-hoz képest kártyánként akár 1MH/s különbség is van az új javára.
A fogyasztása a kártyának így kb 100W falból mérve. -
Robcsa
tag
És az a baj, hogy MS szarik erre a gondra. Ez nem új keletű. Már 2016-os fórumokon is írták quadro-sok ezt a problémát a Microfos-nak, hogy egy csomó vram-hez nem férnek hozzá, de nem csináltak vele semmit azóta sem. Gyanítom, hogy most se fognak, hogy szegény bányászok játékszere elromlott.
-
melkah
tag
Megtenned, hogy leirod, hogy pontosan , hogyan fosztottak ki? Nagyon hasznos lenne kielemezni, hogy miben es hol tortent a hibazas es hasznos tanacs es tapasztalat lenne mindenkinek aki cryptoval foglalkozik!
(#43305) szazbolha:
Te pedig kerlek ne kelts ilyen kijelentesekkel mint "Ez mindig is így volt." panikot!
Vagy felre ertem amit mondani akarsz ezzel, vagy arra celzol, hogy barmikor elofordulhat az, hogy kifosztanak.
Milioszor elsirtad mar a forumon, hogy teged anno mennyire kifosztottak, de azert azt szerintem leszogezhetjuk, hogy az esetek 100%ban, a user hibazik es a user csinal olyan hibat amiert el tudjak lopni a walletjebol a penzt. Ha exchangen tartja a penzet, akkor azert, ha nem megfeleloen orzi a privat kulcsat, akkor azert, de ha fertozott a gepe amin a walletet tarolja vagy kezeli, akkor azerrt is a usert hibaztathatjuk.
Ha elegge korultekintoen kezeled a walleted/penzed, akkor kizart, hogy el tudjak lopni! -
szazbolha
addikt
Ez mindig is így volt.
Nekem 17 BTC-met lopták el. (amikor még 1000 Ft se volt)
Tavaly amikor visszatértem bányászt játszani, a nicehash-ról nyúlták le a majdnem nulla pénzem, összesen milliárdos összeget.De ez csak a jéghegy csúcsa szerintem, a pénzszivattyú sokkal többet kivesz az emberekből a manipulált árfolyamokkal.
-
Yany
addikt
A mycryptobuddy 1 hónapja még egyáltalán nem kalkulált diff-change eseményekkel. Teljesen fals lineáris interpoláció alapján tolta a jóslását. Semmire nem jó, fenntartom. Se a diffbombokat, se a csökkenő diffet nem vette számításba. Sőt, még a diff növekedésének csökkenő mértéket sem. Aki ilyen előzetes tippekre építi a bányász terveit, azt meg fogja lepni a valóság. Persze nem kell egyetértünk, ezért szép színes ez a világ, én fenntartom, hogy önbecsapás.
"Nekem ez arra pont jó, pl, hogy jelenlegi pocsék ETH árfolyam melett, diff növekedésre számitva mennyi bevételem lesz mondjuk 3 hónap múlva."
Ha elosztod a szepticizmusomat 5-tel, akkor is belátható, hogy 3 hétre sem, nemhogy 3 hónapra nem fogod tudni megjósolni. Ez nonszensz.
-
Yany
addikt
Abszolút semmi értelme az ilyen jósolós kalkulátoroknak. Ha tényleg jól számolnának, az azt jelentené, hogy mehetnek tőzsdére, mert előre ismerik az árfolyamok alakulását. Ilyen volatilis piacon (mégha én is szeretném, de) képtelenség bármire is használni a jövőbeni adatokat. Legfeljebb arra jó, hogy elrettenj, vagy hiú ábrándokba ringj. Vagyis semmire.
ps.: A mycryptobuddy nem számol árfolyamokkal, csak diffel, amennyire tudom, de egyrészt az csak egyetlen tényező a sok közül, másrészt egy bányász nem fog leragadni egy kriptonál akkor is, ha magas a diff, szóval sehogy sem tudom az értelmes kategóriába besorolni az esztimációt.
-
-
tisn
addikt
van par 0%-os pool (etn-ben pl.), de nem sok a 0.9%, es az auto exchange egy qrva hasznos funkcio (foleg mivel a coinbase csak par coint fogad)
nekem iszonyatosan sok kezi macerat, walletezest, utalgatast sporol meg ezzel, gyakorlatilag egy helyn gyulik az eth (pedig 3 felet banyaszok), amit idonkent kitolok coinbase-ra es elutalom magamnak
-
fogtunder
nagyúr
hol bányásztál eddig, ahol jelentősen kevesebb? a legtöbb poolon, amit néztem, 1% volt. illetve ha beállítod az auto-exchange opciót, az megint 0,2% a váltóra utalások és egyebek miatt.
nekem amúgy ennyit simán megér, hogy nem kell váltókon szarakodni a coinokkal, hanem abban kapom a végén, amiben szeretném.
-
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest