Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
ujabb blokk pool.1f.hu-n. genyonagy unluck idoszak van mogottunk, a kitartoknak TY VM!
Stay hungry!
-
Reggie0
félisten
válasz Overlocker #3285 üzenetére
Visszaterve a 7850-re: Elvileg letezik egy pci slotos verzio, na az lenne az igazan erdekes, mert veszel ala 7db x16 slotos alaplapot es teli lehet pakolni. Kerdes, hogy mennyire melegszik.
-
KYZRR
őstag
Probaljatok meg overclockolni a memoirat is, mert az is lenyeg litecoinnal.
Es valahol olvastam, hogy a GPU/RAM orajel aranya 0.7 alatt legyen.
Tehat 1100Mhz GPU orajel mellett legalabb 1430Mhz-es RAM orajel legyen.[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Imafett
aktív tag
http://lite.coin-pool.com/-ról még mindig senki nem tud semmit? benntvan a poolban pár ltc-m és félek hogy benyelte őket... tudom a pool nem wallet.. lehet ez tanulópénz volt?
// átmentem most wemineltc.com-ra viszont itt van olyan lehetőség hogy suggested diff / max diff, a maxot meg is találtam hogy 1db 7970re 192, de a min-t mennyire állítsam? mert erről sehol nem találtam infót
[ Szerkesztve ]
-
folditomi
tag
Mit szóltok az SPT bányászathoz?
Coinwarz-on 400 khash sebességgel 8$/nap nyereséget ír, jelenleg ez a legkifizetődőbb coin.
Vélemények valaki ? -
Nakivagyok
tag
válasz Geller72 #3280 üzenetére
Q: My scrypt hashrate is high but the pool reports only a tiny proportion of my hashrate?
A: You are generating garbage hashes due to your choice of settings. Your Work Utility (WU) value will confirm you are not generating garbage. You should be getting about .9WU per kHash. If not, then try decreasing your intensity, do not increase the number of gpu-threads, and consider adding system RAM to match your GPU ram. You may also be using a bad combination of driver and/or SDK.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Ugy erted, hogy 3.183kH/J ?
-
Overlocker
veterán
Srácok, tegnap volt szerencsénk végletekig tesztelni barátommal egy 7850-es karit és azt kell hogy mondjam tökéletes választás lehet kezdő bányászoknak ( csak kár hogy picit drága kb 35k).
Szóval egész pontosan 382kh/s-t kihoztunk belőle alapfeszen, tehát kb 120W fogyasztás mellett.
Órajelek: 1135/1250. Intensity: 19. Ez 3,183kh/s ratio !![ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz Geller72 #3278 üzenetére
Jah amúgy meg beregelni egy új workert 3 másodperc kb. Azt az 1 számot meg átírni a konfigban megint 3. Nem kell új reget kreálnod, sem új walletet, csak hozzáadni egy wokert a poolban. Hihetetlen vagy, komolyan. Mire ide beírtad ezt a pár sort, rég kész lennél. De amúgy igazad van, ne csinált külön workert, csak aztán ha nem stimmel esetleg a számítási érték a pool oldalán, megint jössz ide sírni, hogy jajj mi lehet a baj, melyik gépem a szar?
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Geller72
veterán
De én egy worker acc alatt szeretném két géppel. Nem lehetséges? Mert akkro egy új gépre csak lekapom a cgminert, bat átdob és go. Ha ugyanaz a kártya akkor nem kellene módosítanom semmit. Nem kellene új reget kreaálni. Nem beszélve a walletemről..Update: Ok, látom a pool oldalán, hogy ez nem olyan bonyi.
WU-ra valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
http://lite.coin-pool.com -al mi történt? se a web, se a stratum szerver nem elérhető
-
Geller72
veterán
Ismét megkérdezem, hátha azóta valaki tud rá válaszolni:
Adott Mh érték mellett tizede a WU értéke nekem. A pool oldalán a dashboardon a Mh értékem a tizede annak, amit a cgminer mutat/mér. Nem gondolom, hogy a miner átbszna, de a miner által kiírt alacsony Wu érték aggaszt. A szóló kártyánál majdnem 100% egyezés volt a Mh értékkel.
Másik kérdésem az lenne, hogy egy loginnal (egy bányász accounttal) hány gépről lehet minerkedni maximum?
-
RAMBÓ
aktív tag
Crypto-Trade-et használja valaki váltásra? Megbízható?
[link] -
-
LLam
senior tag
Tény hogy a WDC hálózatot sikeresen megtámadták 51%-os támadással http://worldcoinforum.org/topic/456-confirmed-51-attack-double-spend-attack-on-worldcoin/
Elméletileg amire mi elindítottuk a poot már tiszta volt a blockchain, most ezen a szálon dolgozunk. addig is tartsatok ki!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
Reggie0
félisten
válasz stryker.hu #3269 üzenetére
Tul sok a -I 20 ugy nez ki, ezert nem 0 a HW. Most neztem es masok is -I 13-mal mennek, szoval rakd vissza. De ahogy elnezem eleg nagy a szoras ilyen beallitasok mellett is.
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
létrehoztam egy fórumot csak a poolnak, ha feliratkozol rá akkor emailben jelzi ha van új üzenet benne, de persze kérdezni is lehet.
Stay hungry!
-
Reggie0
félisten
válasz stryker.hu #3264 üzenetére
-I 20 kene meg mindig.
-
stryker.hu
csendes tag
Ezek mit jelentenek?
[2013-12-18 16:12:14] Accepted 2a51bce0 Diff 1.55K/196 GPU 0
[2013-12-18 16:12:46] Stratum from pool 0 detected new block
[2013-12-18 16:12:52] Stratum from pool 0 detected new blockMelyikek még az igéretesek?
-
Dexar007
veterán
válasz stryker.hu #3264 üzenetére
Orulj neki,nalam a gigabyte csak 700-at megy.
Halkan jegyzem meg,most lehet jokat kaszalni a kisebb coinokkal.Tobb olyan is letezik jelenleg,amelyek kevesebb mint 2 het alatt igernek egy btc-t.A ketsegbeesett emberkek pedig eladjak aprankent,hatha valamelyik kisebb crypto sokszorozodik.
Give me your cum,bull!
-
stryker.hu
csendes tag
asus amd r9 280x -
cgminer.sh
./cgminer --scrypt -o stratum+tcp://world.wemineltc.com:3333 -u 1 -p 1 -I 13 -g 2 -w 256 --gpu-powertune 20 --thread-concurrency 11200 --shaders 2048 --gpu-engine 1080 --gpu-memclock 1500
--gpu-fan 90
cgminer version 3.7.2 - Started: [2013-12-18 15:52:47]
--------------------------------------------------------------------------------
(5s):718.3K (avg):719.6Kh/s | A:3920 R:0 HW:0 WU:641.5/m
ST: 2 SS: 0 NB: 7 LW: 60 GF: 0 RF: 0
Connected to world.wemineltc.com diff 196 with stratum as user vallalat.1
Block: dc073be4... Diff:3.09K Started: [15:58:24] Best share: 3.6K
--------------------------------------------------------------------------------
[P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
GPU 0: 70.0C 2809RPM | 716.8K/724.8Kh/s | A:3920 R:0 HW:0 WU: 641.5/m I:13
[P][S]a Def táblázatban :
9 280X, R9280X-DC2-3GD5 770 1100 1.250 N 280 GUIMiner-scrypt alpha -I 13 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 80C
[P][S]Ugyanolyan beállítások mellett nem iskerül nekem a 770 -t kipréselnem a kártyából :S
vagy örüljen ennek?[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
nem találok semmilyen jelzést, hogy korrumpálódott volna a hálózat. a pool és a wallet működésében sincs változás.
(CET) 16.00-kor restartolom az egész hóbelebancot.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
pool.1f.hu WDC pool restart 2013.12.18-án 16.00-kor
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz bobalazs #3254 üzenetére
nem kell semmit csinálni, megmarad a blokklánc, a biztonság kedéért másold el 1 példányban a wallet.dat fileodat, aztán telepítasd a legújabb klienst (a supernode beállítást célszerű megtenni)
többiek:
látom nem csüggedtek, a terminológia egy szakmának (ltc miner) igen fontos alapja magamat amúgy kontár bányásznak tartom, lásd az 5870esemmel nem bírok 380khs fölé menni..
Stay hungry!
-
bobalazs
nagyúr
látom lehet upgradelni a litecoin alkalmazást.
Leírná vki mit kell kimentenem hogy ne szinkronizálja előről újra az egészet. -
AAntii
őstag
A plázabányász valóban jobban hangzik és olyan szinten üti a divatbányászt (annyival jobb nála), hogy én azt ki is venném a zsargonból. Aki novemberben szállt be az még csilletakarítónak is kevés, nem?
@(#3253) TooCool: naná, plusz mélyen megdöbbent az is, hogy ez egyáltalán kérdésként felmerült.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
LLam
senior tag
jujj de szigorúúúúúúúú akkor én is divatbányász vagyok? mert csak akkor jöttem át ltc-re amikor btc már nem volt gpuval bányászható..
mindenkinek akinek lassu a litecoin szinkronja:
"a litecoin.conf fileba ezt a sort szurd be: addnode=192.241.166.112 ha nincs ilyen file csinálj!" supernode, korábban eléggé morogtam emiatt itt a topicban
Stay hungry!
-
AAntii
őstag
válasz Dexar007 #3237 üzenetére
Akkor te is divatbányász vagy, az igazi bányász már nyár elején tolta és mostanra már a 90%-os halláskárosodás miatt le is százalékolták, így még több ideje van a bányászásra és az árfolyamokra való odafigyelésre. Aki két dollár fölött szállt be az divatbányász már és én nem tennék különbséget egy-két hét miatt az alapján, hogy ki a nagyobb divatbányász vagy csak szimplán divatbányászabb.
@TooCool: nem tudom hány olyan "kocabányász" van, aki 3 db-nál több videokártyát vett hirtelen, mert kb. ők lehetnek erre a nagylelkű ajánlatnak a célcsoportja, ugyanis 1-3 kártyát nagyker nettó áron szerintem simán el lehet adni így karácsony előtt és akkor még szívességet sem kellett tenned, hogy fillérekért megveszed tőlük a három hetes hardvert.
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
kutyakeményen elkezdtem keresni h nincs e baja a poolnak, vagy neadjisten a hálózatnak, ez már nem unlucky hanem más sztem
(nem neked válasz, csak ezt még tudom szerkeszteni)
itt lehet wdc-t közvetlenül usd-be váltani (ha valakit érdekel, nekem indifferens a dolog)
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
folditomi
tag
Kibányászunk ilyen áron jópár LTC-t, és eltesszük a "párna alá"
Enni nem kér, ha szebb lesz az árfolyam, meg beváltjuk... -
stalix
csendes tag
Mi a véleményetek erről az ígéretes altcoinról? Elérhet valaha is BTC szintű népszerűséget csak egy populáris meme jóvoltából?
-
stryker.hu
csendes tag
Linux:
még egy kérdés:AMD R9 280X : 1 kártyás rendszer
2013-12-18 14:10:49] GPU0 | (5s):15.35K (avg):14.97Kh/s | A:196
A /home/user/.cgminer/cgminer.conf tartalma:{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://world.wemineltc.com:3333",
"user" : "user",
"pass" : "pass"
},],
"intensity" : "12",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "0",
"shaders" : "2048",
"gpu-engine" : "0-1070",
"gpu-fan" : "0-100",
"gpu-memclock" : "0-1550",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "90",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"auto-gpu" : true,
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}[2013-12-18 14:17:15] GPU0 | (5s):318.2M (avg):662.5Mh/s | A:0 R:0 HW:0 WU:6.0/m
cgminer.sh file
export DISPLAY=:0
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
./cgminerindítom a cgminer.sh -val:
[2013-12-18 14:15:36] Loaded configuration file /home/lite/.cgminer/cgminer.conf
[2013-12-18 14:15:36] Fatal JSON error in configuration file.
[2013-12-18 14:15:36] Configuration file could not be used.
[2013-12-18 14:15:37] Need to specify at least one pool server.
Input server details.
URL:eztz kapom..[2013-12-18 14:17:15] GPU0 | (5s):318.2M (avg):662.5Mh/s | A:0 R:0 HW:0 WU:6.0/m
Ergo nem litecoint bányász... ? - a configfileban mi a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
TooCool
aktív tag
válasz Dexar007 #3237 üzenetére
Minden poénkodást félretéve, nem én akarom kihúzni a szarból a kocabányászokat, de megfelelően akciós ár ellenében érdekelhetnek kártyák/tápok.
Megelőzve a felesleges kérdéseket, a nettó nagyker ár nekem nem üzlet, mert azzal csak az életem bonyolítom meg jobban... Értsd: annyiért, magamnak is megoldom, és akkor ott van a gar, ahonnan 2 naponta amúgy is rendelünk árút. Ha annál többet szeretnél a kártyáért, nem én vagyok az embered."Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
Dexar007
veterán
Na most mar erdemes lesz a feszultseggel is bajlodni egy kicsit.Nagyon nem mindegy a fogyasztas mostantol.
Ja, es remelem minden divat-banyasz eladja a gepet,hogy 20%os esesek legyenek a diffiben.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
janos666
nagyúr
Minden coin-hoz külön kis QT program van.
Bár lehet, hogy vannak már multicoin-os integrált gyűjtőprogramok is.
Másik alternatíva az online wallet, abból biztos van multicoin-os. Ha mást nem kapásból ott vannak a váltók, akiknél szintén parkolhat is az akármilyen pénzed.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
AAntii
őstag
Vehetjük úgy, de 10 mh/s fölötti hashrate esetén (ami az utóbbi napon bőven megvolt, reggelre tűntek el az emberek) az sem valami sok, napi 5-öt kellett volna átlagban találni. Még persze fordulhat a tendencia, az biztos mindenesetre, hogy most luckyról nem, csak sz***rollerről beszélhetünk Ez egyébként nem a pool hibája, a szerencsét nem lehet befolyásolni, mert akkor nem szerencse lenne
-
janos666
nagyúr
Már az előbb is hozzá akartam fűzni a végén, hogy azért senki ne csüggedjen, aki ilyenkor kitart, mert a PPLNS őket fogja jutalmazni, kvázi a mi kárunkra, akik kiugrottak...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
LLam
senior tag
-
Geller72
veterán
Nem kellene hangoztatni..
-
janos666
nagyúr
Tegnap, mikor egy ideje már épp én voltam ott a legmagasabb h/s teljesítménnyel, még mindig higgadtan és racionálisan reagáltam erre, hogy nagy számok vs. káosz, illetve hogy most ráérünk. De mire átlendültünk a 24 órán, az árfolyamok pedig nem csillapodtak, akkor én is elmentem kicsit szóló-hazárdírozni gagyikoinnal, aztán mielőtt lefeküdtem, inkább beállítottam a jó öreg WMLTC poolom, mert nem akartam arra kelni, hogy még mindig nincs WDC kifizetés, de ha lenne, már akkor is kevesebb érne, mint közvetlenül LTC-t bányászni. De nekem amúgy is van ilyen ingerem, hogy kis pool helyett akkor már inkább szólózzak, ha olyan a coin, hogy belátható időn belül találhatok coin-t egyedül is (LTC nem ilyen, de WDC határeset).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
AAntii
őstag
Nyilván én is számítottam, hogy nem minden este találunk 4-5 blokkot, de azért reménykedtem benne, hogy azért napi egyet nagy nehezen összehozunk, erre sehol semmi 30 órája. Ami a problémás, hogy egyre kevesebb ember tart ki, így a 20-22 workerből a végén marad kettő.
-
LLam
senior tag
válasz gyuszaa #3212 üzenetére
a pool.1f.hu durván unlucky-ban van, ami mondjuk "várható volt" azután hogy 12 óra alatt 5 blokkot is találtunk. ha kiszállsz akkor még annyi esélyed sem marad coint gyüjteni mint eddig volt.
szvsz most kell tolni a bányászatot amikor a sok vérpistike aki beizgult az 50-30 dolláros ltc-re, most meg vakarja a fejit h wtf
Stay hungry!
-
gyuszaa
őstag
Ha azt nézzük (jelenlegi árfolyamon), durván a profit 2/3-át elviszi az áramköltség.
Na most fognak majd hullani a koca bányászok, 24/7 járatni a kártyákat szó szerint pár ezresért.BTC China 332 $
USA betankolhat.
-
Geller72
veterán
30 cent 2.5 Mh-el. Kurva jó..Ennek majd háromszorosát kaptuk alig egy hete másfél Mh-el.. . A BTC is beszakadt 455-ig..
@RAMBO:
Gépen, kódolva, backup ped drive-on. Kettőn..[ Szerkesztve ]
-
RAMBÓ
aktív tag
Srácok.
Btc-t ki hol tárolja?
Netes tárca, gépes tárca?
Konkrét bevált oldalak vagy programok? -
Tenken
őstag
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Elbandi
aktív tag
10$ asszem ez az a pont, ahol mar nem nyereseges a banyaszat
-
Geller72
veterán
-
AAntii
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest