Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Hogy hogy nincsenek bányászkártyák? Mi van az odinnal? kicsomagoltam és ennyi. Nem indul. Felpörren, leáll. Azt hittem, az ideg azonnal szétbasz. Vettem lapot, vga-t, minden más van, itt a táp, nem 5 ezerért és nem megy. Elvileg ez egy utolsó darabos dolog, de szerintem használták valameddig/valamire. És ha íg van, akkor rohadjanak meg, mert vagy tudták, hogy szar, vagy nem tesztelték, ha bevették. Kibaszottul ajánlom nekik, hog yne szarozzanak, mer ha nekem innen fel kell mennem Pestre, akkor onnan a zsaruk visznek el, mert átrendezem az egészet, ez kurva élet. Amúgy is lejárt már a felfüggesztettem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TooCool
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Mi van egyértelműen leírva?
Ha reggelsz a Kraken-re akkor ott van max 5 szintű azonosítás, a Tier2-es 'Commander ' szinten vagyok, így havonta max 10.000 Dollárt vehetek ki, szerintem ez elég lesz sajnos.
A funding fülön van olyan hogy Withdraw, ott ki tudod választani hogy dollárban vagy euróban vennéd ki a lóvédat. Ha választottál pénznemet, akkor választasz Wire Transfer / SEPA. Én a SEPA-t használom, mert azt sikerült elsőre beállítani. Ne kérdezd mi a kül. Nos ha megvan a SEPA, akkor van ott olyan, h Add Account. Ott név, IBAN, BIC meg ilyenek, azt kitöltöd és már mehet is.
A Cryptsy nem támogat normál valutát asszem.
Amikor még LTC-t bányásztam, akkor egybül ment a Krakenbe, és ott eladás, utalás, nem volt még közben a Cryptsy, úgy még egyszerűbb volt az élet. -
-
Imafett
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
én ilyen lapot hajtok most, 1db 7970 és 2db 280xel , fx 4130van benne és 4GB ram
-
-
ImpersonatoR
addikt
Ez a lap [link] egy sempron al tényleg elvisz akar 3 videokártyát is? (csak kettő 280x lesz bele de ha bejön a dolog lehet veszek meg 1t.)
-
AAntii
őstag
Ha valaki bővítené a kapacitásokat, netán karácsonykor odakozmálta a tápját és az fsp raider 750-ben gondolkodik az vegye számításba a pcx-et is, mivel ott egy évvel több garit adnak rá, mint pl. az iponban.
-
Aryan
senior tag
-
AAntii
őstag
válasz
TooCool
üzenetére
Egészen biztosan úgy van a dolog, ahogy írjátok, én a szerverindítós akcióról beszélek. A fee-t is csak azért említettem meg, mert pár napja felmerült, hogy milyen gaz dolog, hogy az ember még egy minimális donate-t sem állított be

Az indulás óta a magyar erőknél bányászok egyébként, a kutya egy estére tudott elragadni csak

-
TooCool
aktív tag
Én mondjuk egy minamalis donate-t beallitottam. Tenyleg, csak hogy a szerver koltsegeibe egy kicsit beszalljak. Igaz tobb WDC-t is kapok mint az atlag. .-)
De ha jol tevedek, volt valami ilyesmi ajanlat, hogy aki 12 napig folyamatosan nyomatja Llam-nal az kap 0 fee-t... bar nem tudom mettol meddig...
-
Imafett
aktív tag
de 12nap utan kapunk 0%fee-t legalabbis en ezt az infot kaptam privat uzenetben. termeszetesen aktiv banyaszat a 12nap nem regtol szamitott
// nekem sincs. de szerintem mind1 hogy 1%fee vagy 1 vagy tobb % donate formajaban adakozol a munkajaert (bocsanat az ekezetnelkuliseg miatt)
-
TooCool
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
én a Kraken-re utalom át, onnan pedig SEPA -val a forint szamlamra. A SEPA-nak van egyszeri dija minden utalasnal, volumentol fuggetlenul. Ez a BBRT-nel 6euro / utalas a CIB nel 2euro/Utalas.
Teljesen mind1, hogy deviza vagy forint szamlara utalsz, mert ha devizara utalsz, akkor lesz meg egy tranzakcios koltseged, ha forintra akkor egybol atvaltjak neked az aktualis arfolyamon.
-
gyuszaa
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Én eddig mást tapasztaltam, mai napi is fél óra alatt jóváírtak egy nagyobb adag doge-t. Átlagban 1-1,5 óra alatt megérkezett nekem eddig mindig.
Korábban vontam vissza egy ajánlatot, és egyből újra elérhető volt az egyenlegemen, nem korlátozott a delay ha gyorsan kellett cselekednem. Mai nap délelőtt meg otthagytam open order-ben az ajánlatom, tette a dolgát.
Nekem egy rossz szavam nem lehet (technikailag), vettem is tőluk már ki. Feek lehetnének alacsonyabbak az igaz.
-
Geller72
veterán
Viszont. BTC-ből még soha nem csináltam "igazi pénzt" Ez hogy a legegyszerűbb? Van devizaszámlám.
-
TooCool
aktív tag
az USB kulcsokhoz ugy alljatok hozza, hogy azon nincs semmi biztonsagban. szoval legyen mentes cloud-ban, NAS-on, masik HDD-n, CD-n, de ha mar mindenkepp pendriveon akkor legalabb 3db-on.
Lattam en mar nem egy embert lefoni embert 1 perc alatt, amikor megtudta, hogy az a diplomamunka amit most vinne nyomtatni/fuzetni az nincs meg, es nem is lesz csak pendriveon. Es persze sehol mashol....
-
deadwing
addikt
Withdrawnál van persze. De ha btc-t utalsz goxra, vagy goxról akár másik btc címre, akkor nincs fee. Én így gondoltam. Persze az is lehet, hogy már nincs így, kb fél éve utaltam utoljára onnan btc-t, 4-en voltunk társulva, az én accomról fizettem ki mindenkit, és akkor nem volt fee.
-
LLam
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
ugyvan, akkor kell a kód az unlockhoz, ha utalni szeretnél a tárcából. emúgy érdemes kurvakeményen!!! lepasswordozni (az én tárcajelszavam 30+ karakter) mert ha valaki valamikor valahol hozzájut a wallet.dat-hoz és nics lockolva (értsd kódolva) akkor simán el tudja költeni azt ami benne van.
ja és MINDIG legyen róla USB kulcson, cloudban, akárhol MENTÉS erről!
-
Geller72
veterán
válasz
Nestor16
üzenetére
A hőfok semmit nem jelent, ha húzod. Az engine nem bírja és kész. Igazából mhz-enként kellene tesztelgetned, az lenne az ideális, de szerintem te is türelmetlen vagy, mint ahogy én is az lennék, elvégre ez nem egy gamma, hanem pénz.
. Adj neki olyan frekit, amin tuti megy és ne basztasd.
. nem ér annyit.Én sem adtam el, csak átváltottam btc-re a fenti árfolyamon.
-
Imafett
aktív tag
ha beállítottam egy jelszót az LTC-qt-re akkor azt hol tudom feloldani? vagy fel kell eggyáltalán oldjam? Vagy csak tranzakcióknál fogja kérni? Mert most azt írja hogy jelenleg zárva van
// van-e értelme a dolognak ha a laptopom úgyis jelszavazva van + sose hagyom őrizetlenül/lelockolatlanul
+ hol tudom leszedni a jelszót ha mégse látom hasznosnak
-
Geller72
veterán
btc walletet kreálok éppen, de valami szörnyű lassan megy. Órák óta nyúzza, van is aktív kapcsolat bőven, de valami ritka tetű. Töredéke sincs kész. Ismét megkérdezem, használ valaki multiwallet qt-t?
-
LLam
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
én most nem adok el semmit, BTC ellindult felfelé, húzza magával az összes altot (persze ez nem új nektek gondolom)
(#4463) Reggie0 egyáltalán nem kell semmit megszokni! az a bankok sajátja h ráülnek a pénzünkre, ez az egész kriptoőrület ezért indult el (legalábbis sztem) követelem az azonnali jóváirást mindenhol!

(#4455) deadwing tévedsz kedves kolléga! 0,6% az alap fee ami csökken a volumened növekedésével (most van egy 25%os akciójuk az 1milliomodik felhasználót ünnepelendő, ami szerintem csak duma, próbálják a részesedésüket visszaszerezni)
(#4449) Geller_1972 megmondtam vagy megmondtam előre??

(#4451) Zlcsi imo nincs olyan váltó ahol ne lenne fee, ebből tartják fent magukat.
-
Geller72
veterán
1 perc alatt elvitték 0.00065-ért a wdc-m..
.@Reggie0: Dec. 8.-án.
-
-
Nestor16
senior tag
Nem várt meglepetés
[link]
Szerintetek mitől lehet? -
Reggie0
félisten
Le kell ellenorizni, mert neha szar valtasi ertekekkel szamol.
(#4453) Geller_1972: 0 fee nem is lesz sehol, mert annyi BTC tranzakcio van, hogy kb. 0 az eselye, hogy beferjen az ingyenes zonaba. Ez pedig helybol elvisz 0.1mBTC-t. De cryptsi is csak 0.5mBTC-t azaz 0.0005 BTC-t visz. Egy nullaval kevesebbet irtatok.
-
Zlcsi
senior tag
A coins-e.com -on ha btc utalsz ki 0.002 BTC-t fee-t automatikusan levon, és nem is állítható.
van olyan váltó oldal, ahol állítható vagy nullázható?
(tudom, hogy akkor nagyon lassan ér át, ez csak elvi kérdés) -
Zlcsi
senior tag
a coin warz-on látható profit szintek mennyire hmm.. helytállóak?
-
Geller72
veterán
10.2 WDC ejha..
. ennyit kaptam a blokkért..
. Amúgy ez a vircurex elég jónak mondható. A beérkezés is gyors volt, árfolyamon gyorsan elmegy. Most majd visszautalok btc walletre, meglátjuk, mennyi idő lesz.ez durva..megint megvan egy blokk és ismét idepakolt 10 wdc-t érte..

-
LLam
senior tag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
go go go

-
Ricsiii1992
tag
én is beszálltam a WDC pool-ba ( Ricsicr250) mind hobbibányász, egy gtx480-al
Bár most egész szépen megy 200kh/s-el alulfeszelve. -
-
janos666
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Kb. annyi, amennyibe az árfolyam visszaesése telik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Imafett
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
nekem 15-30perc alatt be szokott érni a magyar poolból
// új blokk a poolban

-
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Vircurex vagy cryptsy.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
WDC-t én nem eladtam, mikor kicsit 60e-5 volt, hanem vettem. Most kicsit olcsón is adtam el 68e-8 ponton. Ami visszajött BTC, azt most DOGE-re váltom ha kapok 79e-8 áron, de csak nem akar benézni 80e-8 alá, mióta kiírtam.
(#4440) Overlocker
Hát a Cryptsy az sok minden, csak nem gyors.
Bár maga a váltás még az, de ha visszavonod, akkor sokáig várhatsz hogy újra jóváírják, és lassan frissül a pillanatnyi árfolyam/mennyiség tábla is. -
wdc váltáshoz, bter vagy cryptsy? gyors-gyors-gyors..

-
Geller72
veterán
A doge igen nagyon megrogyott. Lassan közelít a wdc szintjéhez. Arányaiban 0.71/0.82 WDC/DOGE. A wdc nagyot ugrott, persze egész idáig lent volt az árfolyam 0.00054 körül, amikor 0.0006-ért akartam eladni, Amikor eladtam 0.00054-ért, nem sokkal ez után felment. Most 0.00072BTC.

-
deadwing
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Igen, működünk már, minden rendben van, a workerek bizalma nem rendült meg nagyon hálistennek

Nézze már meg mindenki aki nálam bányászik, hogy áll a fee-je, és akinek nem nulla az jelezze nekem, köszi
kutyakutyakutyaaaaaaaaaaaaaaa
-
Dexar007
veterán
Mondtam mar,hogy imadom a doge poolokat?
dogehouse.org : Reggel felkelek ---> Nem tud csatlakozni a szerverhez.Ki tudja hany orat mentek igy a gepek az ejszaka alatt.
dogecoinpool.com : 1 orat termel,aztan megy tovabb,csak eppen nem szamol semmit 2,5 oran keresztul.Pontosabban szamol,csak nem nekem.Oldalon ramegyek a blocks feliratra --> Utolso ora 0%.
fast-pool.com: Eddigi legjobb.Regisztracio utan,meg be tudtam lepni,utana legalabb mar az oldal se toltodott be.
-
flashx10
tag
Mostmár kezdek én is félni ettől a táp témától... nekem egy 500W Chieftek CTG-500 80plus tápom van. természetesen a nap 24órájában megy a bánya, bírnia kell ezt a configot?
-MSI HD7770 Oc 1Gb (1000/1125-->1050/1250)
-Saphire R9 270X 2Gb Dual-X (1070/1400-->1120/1500)Intel core i3-3220 (alulfeszelve, 1.6Ghz)
1Tb sata3 seagate 7200rpm
2x4gb corsair vengeance 1600mhz cl8
asrock z77-extreme4plusz 3db külső venti
-
Reggie0
félisten
A foldeles mit sem szamit, mert hazon belul ossze vannak foldelve.(Az osszes fekete vezetek a foldre van kotve, es ha ket kulon tapot hasznalsz, akkor a bekotott csatlakozokon kozosited a ket tap fekete vezetekeit.)
A masik problema, hogy itt nem rovidzarlatrol van szo, hanem tartos tulterhelesrol, ami kicsit mas kerdes, de azt is kezelnie kell a tapnak.
-
janos666
nagyúr
Egy elosztóra voltak kötve (két dug-aljas fali panel van ott, úgyhogy eddig még elosztó sem kellett) és persze be van kötve a föld, nem szeretem ha szikráznak a csatlakozók és bizserget az érintésük.
Google-el keresgélve így olvastam jónak. De csak egy vékonyka rézeret használtam, direkt azért, hogy ha rövidzárként jelenne meg, akkor hamarabb olvadjon le, mint a táp.
-
válasz
janos666
üzenetére
A bekötés kapcsán inkább nem szólnék bele a dologba, ahhoz jobban bele kéne mélyednem a témába (meg ismerni az említett vga-kat, mérni, stb..).
Viszont az elfüstölt táp kapcsán három gondolat:
- Én nem kötném fixen rövidre az ATX "power on" pin-eket. Az alaplap sem így működteti. Elég egy pillanatra rövidre zárni (barkácsolhatsz hozzá egy mikrokapcsolót is akár, ha gyakran kapcsolnád be).
- A kapcsolóüzemű tápok védelme túlterhelés esetén lenyom mindent. Szóval nem kéne hogy tönkremenjen attól, hogy túterhelik a vga-k. Akár rövidzárat is tehetsz egy jó minőségű táp bármelyik ágára, bírnia kell (pontosabban nyilán nem bírja, de ki kell kapcsolnia, és nem volna szabad meghibásodnia).
- Ha így kötöd be a tápokat, nem árt figyelni rá, hogy azonos földpotenciálon legyenek. Egy elosztóban voltak legalább? Ha nem, akkor az épület/lakás földelése jól meg van csinálva?
-
janos666
nagyúr
válasz
TooCool
üzenetére
Ezt az eshetőséget nem egészen magamtól találtam ki. Mikor már itt álltam egy leégett táppal, akkor beugrott, hogy egyszer olvastam már valahol pár VGA-ról, hogy sehova nem megy az egyik PCI-E tápcsati, csak dísznek van (mert a TDP és a PCI-E vagy ATX szabványok miatt kéne, de amúgy szartak rá azon túl, hogy legalább nézzen ki úgy...). Bár azok azt hiszem mind prototype és/vagy custom, nem retail referencia PCB-s termékek voltak (ezek azok).
-
janos666
nagyúr
Mielőtt kinyírok még egy tápot, fussa már ezt át valaki, aki használ több tápot egy alaplaphoz és több többtápcsatis kártyához: [link] A szövegtörzs közepe az érdekes.

-
Stablecoin-rol (SBC) tud valaki valamit? 3 napja mozgattam volna át a cryptsyre 800-at, de nem érkezett meg. Ma reggelre pedig teljesen eltűnt minden SBC-vel kapcsolatos dolog náluk (érdekes módon bal oldalon az árfolyamlistában viszont kint van). Bitcointalkon, vagy Cryptsy twitterén nincs infó semmilyen problémáról, sőt, inkább azt látom hogy pörög az SBC közösség.
Lehet hogy csak az én cryptsy accountommal van gond? Nyitottam ticketet, de addig is meg tudná nekem valaki nézni, hogy a "balances" szekcióban nála is eltűnt e az SBC? Előre is köszönöm!
-
Nestor16
senior tag
Viszont előtte kifújom a gépet kompresszorral, nem ártana neki, már kezd porosodni

-
Nestor16
senior tag
Ezzel a konfiggal: -I 19 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232 410 Kh/s, WU:385/m körül van. HW viszont mindkét helyen 0. Azt hiszem ez megteszi tuning nélkül, még csak most tolom rá a tuningot, ha az segít valamit

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

.
. Amúgy ez a vircurex elég jónak mondható. A beérkezés is gyors volt, árfolyamon gyorsan elmegy. Most majd visszautalok btc walletre, meglátjuk, mennyi idő lesz.

jelenleg is 45 megán megyünk.