Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz gyuszaa #1814 üzenetére
Nem csak a litecoin letezik ha mar ugyis adott(ak) a gepek.En is tervezem,hogy egy ket napig mast is banyasszak,pl a worldcoin meg jovedelmezobb perpill.Konkretan dupla annyira ahogy nezem a calculatort.Az,hogy a vegen melyik marad talpon a bitcoinon kivul az jo kerdes,ezert aki hosszabbtavra tervez az valoszinuleg at ltc-re fog raallni.
Give me your cum,bull!
-
AAntii
őstag
válasz gyuszaa #1824 üzenetére
Ha minden igaz nagy nehezen elviszik, az nvidiás piac mint olyan jelenleg szinte halott, egy-két filléres 760-ra van kereslet, de itt ki is merült a dolog. Majd lehet visszasírom még az Asust, legutóbb a 6870-es hist kedveltem annyira, mint azt, de nvidiával nem lehet BTC-t csinálni.
Lehet veszek még egy kártyát majd, így Chal ha majd részletes tapasztalatokkal rendelkezel a riserrel kapcsolatban, akkor légyszíves oszd meg velünk@HSM: szerintem járt már nálad is meg nálam is sanyarúbb sorsú videokártya is, mint egy-egy bányászkártya (persze nem arról beszélek, amelyiknél a vrm 2 jegyű hőmérsékletet nem is nagyon produkál) aztán nem feltétlen kötötték az ember orrára, hogy mire használták (seti, bitcoin, milkyway, stb.). Tavaly nyáron volt 20-22 db eladó 5870 fent a hardveraprón egy személynél, azt hiszem mindegyik ventiproblémás volt (némelyikhez járt scythe cooler), na ott sem volt beleírva a hirdetésbe, hogy mire voltak használva (pedig kis fantáziával ki lehet találni), emerico miután megvette a csókától mégis el tudta adni az összeset és talán a nagy része még most is tökéletesen üzemel. A hirdetésbe is nyugodtan beleírhatod majd, hogy tuningmentes, sőt, egyenesen alulfeszelt vagy visszafogott órajellel üzemelt kártya. A januári 55-60 ezres ár mellett amibe majd ezek a kártyák kerülni fognak bele kell hogy férjen némi bányász előélet.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
csaba951
veterán
válasz gyuszaa #1854 üzenetére
Szerintem a világ nagyobbik része még nem értesült a legújabb árfolyamról. Szerintem sokan kezdenek majd pánikszerű eladásban, hogy legalább visszakapjanak valamit a pénzükből. Meg amúgy is hétvége van, ilyenkor nem tud utalni exchangre az aki vásárolni akar.
Ezek miatt szerintem korai még vásárolni. Amikor az LTC/BTC megint lemegy 0,011-0,012 környékére akkor viszont érdemes lesz rajta elgondolkozni.
BTC meg szerintem napokon belül beesik akár 500 USD alá is.
#1860 janos666
Na ez ne legyen! Ennek az elmés névválasztásnak köszönhetően többé nem fog idetalálni az aki Litecoin vagy LTC szóra keres rá!#1859 ngabor2
Szerintem NE nyúlj hozzá a fórum nevéhez! Felesleges! Néz már rá a alternatív coinok market capitalizationjára! Egyszerűen vicc az összes, még az LTC-hez képest is! Pedig az LTC sincs sehol a BTC-hez képest.Meg gondolj bele, hogy hányan akarnak egyáltalán bányászni, mert hallottak pl. a Digitalcoinról? Világszinten szerintem nincs 50 ember. Mindenki a BTC-ről hall először, esetleg az LTC-ről.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz gyuszaa #2259 üzenetére
Szerintem egyből váltja át btc-re vagy ltc-re, csak wdc-ből tud többet termelni egységnyi hashrate-tel. Egyébként megnézném milyen farmmal nyomja, mert kicsit brutál eredmény. Még a beharangozott 10mh/s-es minerből is kell 35 db
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
RAMBÓ
aktív tag
válasz gyuszaa #2300 üzenetére
Gigabyte Radeon 5850 OC dupla ventis kártya (765/1000).
Minden gyári beállításon, venti 65-70%-on fixen.
GPU hőmérséklet 65-75°C között mozog, attól függ milyen idő van a szobában.
(most kiszellőztettem, 62°C )
Guiminer:
Thred concurrency:6144
worksize: 256
vector: 1
Intensity: 18
gpu threads: 1320Kh/s folyamatosan
-
RAMBÓ
aktív tag
válasz gyuszaa #2300 üzenetére
És ezt a --disable-rejecting kapcsolót honnan tudom előszedni.
Nekem ez a grafikus felület van, parancssoros dolgokat még nem próbáltam...
[link]És ha két kártyám lenne, akkor jól értem, hogy csak elválasztom a két értéket az összes mezőben és már működik is?! Első érték felső kártya, második érték alsó kártya?!
-
LLam
senior tag
válasz gyuszaa #2492 üzenetére
nem véletlen h egy visszakapott külön gépen fut az egész hóbelebanc (ezt így kell írni? ). ha le ddosolnak akkor leddosolnak, azzal nem tudok mit tenni, dedikált 100mbit-es a vonal, ami semmi egy komolyabb támadónak, de ezt a poolt megtartom "magyarnak" azaz nem hirdetem külhoni siteokon, ez talán csökkenti a támadási felületet.
Stay hungry!
-
Ricsiii1992
tag
válasz gyuszaa #2705 üzenetére
Már megsajnáltam azóta, most durván alulfeszelve, órajelezve megy, így 100w minusszal a gyárihoz képest, 175kh/s-el. Ha minden igaz sikerült mindent belőnöm, a pénztárcát is, meg hogy oda fizessen a pool...várom a csodát
Meddig kell várni hogy valami történjen? Azt mutatja a pool, hogy x ltc-t bányászok, de az account balance még 0. Beállítottam neki a pénztárcát is; vagy ilyen 0,1LTC-nél ne is várjak még semmit?
-
Ricsiii1992
tag
-
Reggie0
félisten
-
TD7
újonc
válasz gyuszaa #2794 üzenetére
Megpróbálok alkudni belőle, mivel egyáltalán nem értek a témázoz ezért fordultam hozzátok segítségért. Nem tudom azt se hogy ennyi mh/s mennyi ltct jelent próbálom megérteni az egészet egyelőre, esetleg valahol utána tudok olvasni a dolognak? hogy hogy is működik ez az egész?
-
Reggie0
félisten
válasz gyuszaa #2806 üzenetére
Pontosan. En mondjuk nem hasznalt cuccot veszek, de a proc+ram+mobo kombo megvan max. 30bol brutto. Memoriabol boven eleg 2Gb, talan 1 is eleg lenne, de az mar nem relevans sporolas. A gephaz a legolcsobb 6ezer forintos. Hasznaltan talan fele ennyi. Most azon gondolkodok, hogy a winyot is meg kene sporolni es vagy pendrive-rol vagy halorol kene bootolni. A rendszer nincsen osszesen 2 Gb.
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
-
Reggie0
félisten
-
LLam
senior tag
válasz gyuszaa #3212 üzenetére
a pool.1f.hu durván unlucky-ban van, ami mondjuk "várható volt" azután hogy 12 óra alatt 5 blokkot is találtunk. ha kiszállsz akkor még annyi esélyed sem marad coint gyüjteni mint eddig volt.
szvsz most kell tolni a bányászatot amikor a sok vérpistike aki beizgult az 50-30 dolláros ltc-re, most meg vakarja a fejit h wtf
Stay hungry!
-
flashx10
tag
válasz gyuszaa #4005 üzenetére
http://doge.scryptpools.com/ Ez a kutya pool sem rosz, jelenleg 3.16Gh/s
48 Pozitív és 0 Negatív értékelés
-
Imafett
aktív tag
válasz gyuszaa #4064 üzenetére
jót nevettem, aztán elgondolkoztam hogy ha akár a magyar kutyás pool, vagy a WDC pool, vagy mind2 pool összes usere betámadna valamit, azt könnyem rommádönthetnénk
// letettem a gépemet a garázsba max hőfok 65C, de a 7970/2db280x csak 1800at megy.. valakinek ötlet? mindent megpróbáltam már amit írtatok, driver is volt újrahúzva
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz gyuszaa #4093 üzenetére
Hagyom fel 10ig.Kivancsi vagyok mennyi lesz vegul 24 ora alatt,aztan kiprobalom a tied.Mondjuk a betutipustol mar most kisult a szemem.
janos: Nekem a poolos oldal ossze-vissza irja az ertekeket.Van,hogy nagyjabol eltalalja,van mikor 1 mh/seccel kevesebbet mutat,sot olyan is van mikor 1,5-tel tobbet.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
folditomi
tag
válasz gyuszaa #4088 üzenetére
Ismerem ezt a poolt, én is itt bányászom, és tényleg csak ajánlani lehet.
A kitermelt coinokat szépen írja felfelé, nekem még /eddig/ nem tűnt el semennyi.. ami egy jó pont.
Mellesleg kérdés: Cryptsy-re küldtetek be coinokat ma? Mert én kb 7800 Dogecoin-t küldtem be, és még sehol sincs... Ez reggel volt, azóta semmi. -
addikt
-
Ricsiii1992
tag
válasz gyuszaa #4582 üzenetére
Én se akarom kinyírni, szerintem így nincs túlhajtva, -50W csak az alulfeszeléstől.
GPU 80C, vrm 54C, venti 2300rpm, meg mellé van támasztva két 12-es venti. Kondik is a kari végén vannak, még 50C se lehet, meg azt cserélni is tudom ha kellÁramot annyira nem kell néznem, és inkább mondhatni hobbinak, mint hogy meg akarnék ebből gazdagodni.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest